ZACHTE MELKBROODJES
Ingrediënten: (12 stuks)
.
Voor het deeg:
.
- 80 ml lauwwarm melk
- 100 ml lauwwarm water
- 1.5 tl. gedroogde gist
- 2 tl. kristalsuiker
- 1/2 tl. zout
- 1 ei
- 4 etl. melkpoeder
- 300 gr. bloem
- 50 gr. zachte roomboter
- 1 etl. zonnebloemolie
- 1 eidooier
- 1 etl. melk
Bereiding:
- Giet de melk samen met het water in de kom en voeg de gedroogde gist en de kristalsuiker erbij. Roer even samen, dek de kom af en laat het gistmengsel voor 5 minuten staan.
- Voeg de bloem samen met de melkpoeder en het zout toe in de kom en mix geheel even samen.
- Klop het ei los en giet deze samen met het gistmengsel in de kom. Mix het deeg geheel samen op de hoogste snelheid voor zeker 5 minuten. Tip! Ben je nog niet zo’n kei in het kneden van deeg? Dan raad ik je aan om het gist papje in stappen bij de droge ingrediënten te gieten. Telkens wanneer je ziet dat de melk is opgenomen giet je er weer wat melk bij. In totaal gebruik ik precies 180 ml, maar de ander kan weer maar 160 ml gebruiken, dus giet de melk er in stappen bij zodat je voor jezelf kunt bepalen wanneer je moet stoppen.
- Pak de zachte roomboter erbij en voeg deze toe aan het deeg. Kneed het deeg weer samen, tot de roomboter in het deeg is opgenomen. Je kneed het deeg in totaal voor 10 minuten op een hoge snelheid.
- Stort het deeg in en kom die je hebt ingevet met zonnebloemolie. Dek het deeg af met plasticfolie en een schone theedoek. Laat het deeg voor zeker 60 minuten rijzen op een warme plek in huis. Tip! Je zult merken dat het deeg erg plakkerig is, maar houd er wel rekening mee dat het deeg plakkerig hoort te zijn dus voeg niet extra bloem toe, want hierdoor krijg je zware en vooral droge broodjes! Je kunt het door kneden met wat zonnebloemolie.
- Wanneer het deeg goed is gerezen druk je de lucht eruit en vorm je van het deeg 12 gelijke ronde ballen en plaats je deze in de ingevette ovenschaal. Bedek het deeg dan weer met de theedoek voor 30 minuten, zodat het deeg even kan rusten.
- Giet de melk toe aan het eigeel en mix dit even samen. Smeer alle deeg balletjes in met een laagje van het melk/ei mengsel.
- Bak de broodjes in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 30 a 40 minuten mooi goudbruin. Wanneer de broodjes gaar zijn dek je ze af met een theedoek en laat je ze even afkoelen. Tip! Blijf in de tussentijd dat de broodjes in de oven zitten ze goed in de gaten houden, want bij mij ging het bijna mis. Ik was namelijk met 2 dingen tegelijk bezig en ze waren bijna verbrand haha!
Wil je nou de broodjes op voorhand al klaarmaken en deze invriezen? Dat kan door de broodjes nadat ze zijn gebakken even te laten afkoelen, in diepvrieszakjes te stoppen en ze direct in te vriezen.
Liefs,
Fatima
Hoi
Bedankt voor het recept. Hoeveel broodjes kun je eruit halen? 9 of 12? In jouw omschrijving geef je 9 aan en video 12.
En kun je de broodjes ook op een bakplaat leggen. Heb namelijk niet zo een ovenschaal
Hallo Samira,
Sorry, je haalt in totaal 12 broodjes uit het recept. Ja hoor je kunt ook gewoon een bakplaat gebruiken geen probleem. Succes hoor!
Liefs,
Fatima
Hmm lekker Faat!
Dankjewel Nija!
Liefs,
Fatima
Kan ik de broodjes ook vullen met iets?
Hallo Siham,
Als je de broodjes wilt vullen, dan raad ik je de ‘Gevulde tonijn broodjes’aan.
Liefs,
Fatima
kan je ze ook met jam vullen
Hi Nour,
Ja hoor dat kan ook! Xx
Bedankt Fatima!
Salaam,
Ik wil deze graag maken maar heb geen melkpoeder. Kan dat kwaad als ik het weglaat?
Groetjes
Alaikoem salaam Siham,
Nee hoor, melkpoeder vervang je dan door bloem.
Liefs,
Fatima
Hoi Fatima, ramadan mabrouk
Vraagje? Kan je het gewoon met de hand kneden? Want je werkt met een kneedmachine maar hoe moet je kneden zonder?
Hallo An,
Allah ibarkfiek lieverd jij een ook mooie ramadan mubarak! Ja hoor je kunt het deeg ook kneden met de hand en dan ook gewoon op dezelfde wijze tot je een soepel deegje hebt.
Liefs,
Fatima
Hallo faat,
Ramadan moubarek ? ben de melkbroodjes nu aan het maken maar men deed ziet er niet hetzelfde uit als de jouwe ….klopt het 60ml water wanneer ik naar je video kijk heb jij meer vloeistof….
Groetjes
Hahahaha ja dat zag ik Ook wil ze ook nu maken
Hallo Fati,
Allah ibarkfiek lieverd jij een ook mooie ramadan mubarak! Lieverd, je gebruikt in totaal 120 ml he. Je hebt melk en water.
Liefs,
Fatima
Hallo Fati,
Sorry ik zie nu pas wat je bedoelt! Ik gebruikte meer water, maar achteraf kwam ik erachter dat je minder nodig had. Is het gelukt?
Die melk broodjes zien er heerlijk uit alleen moet je niet meer water dan Mel want op de videosite je een andere hoeveelheid??
Hallo Naima,
Klopt lieverd, alleen kwam ik er later achter dat ik minder nodig had. Ik zal het even aanpassen dankjewel!
Liefs,
Fatima
Ik heb deze broodjes vandaag gemaakt en gevuld met kipfilet met kaneel en groente en ze waren zoo lekker!! De broodjes zijn ook super zacht, top recept!?
Hallo Yous,
Ah kijk eens aan super! Ik ben blij dat je ervan hebt genoten lieverd!
Liefs,
Fatima
salam ou3likoem fatima hoop dat alles goed gaat met je. ik had een kort vraagje heb je ook het recept van de broodjes die me gister had gemaakt via snapchat. ze zijn zo lekker wil ze gaan maken gr.
alaikoem salaam Siham,
Met mij gaat het goed, dankjewel lieverd! Hopelijk gaat het ook goed met jou? De broodjes die ik maakte zijn de ‘Tonijn broodjes’ alleen heb ik ze met kip gevuld. Ik zal dit recept snel delen, beloofd.
Liefs,
Fatima
Hoe groot is je ovenschaal ?
En als je het op de bakplaat doet dan bakpapier of folie
Hallo Oum Noaufel,
Ik zou het even moeten opmeten hoor. Ja hoor je kunt de broodjes ook op een bakplaat bakken. Even afdekken met bakpapier en de broodjes naast elkaar plaatsen.
Liefs,
Fatima
Ik ben ook benieuwd naar de ovenschaal, de maat en van waar hij is? Liefs
Hallo Halima,
De ovenschaal komt van Bol.com De maat weet ik zo echt niet. Misschien kun je even op de site kijken?
Liefs,
Fatima
Wat voor melkpoeder heb je gebruikt?
Van de Lidl. Zie video.
Video doet het niet bij mij, maar bedankt.
Hallo Liyah,
Vreemd, bij iedereen doet die het gewoon. Misschien je pagina even verversen.
Liefs,
Fatima
Salaam,
Ramadan Mubarak!
Kan je er misschien ook chocolade in doen? En is dat er lekker bij?
X hajar
Salaam Aleykoum,
Ramadan Mubarak!
Kan ik er ook volkoren tarwemeel in doen (van de AH) ? Of is meel iets anders dan bloem?
Alaikoem salaam Sakina,
Allah ibarkfiek lieverd. Jij ook een mooie ramadan mubarak! Jazeker, tarwemeel van de AH kun je ook gebruiken.
Liefs,
Fatima
Dag faat,
Ik ben bezig met dit recept, maar mijn deeg komt er niet zo plakkerig uit als op jouw video. Het is wel plakkerig, maar niet zo plakkerig dat het aan mijn handen blijft kleven. Doe ik iets verkeerds? ? Heb het recept nauwkeurig opgevolgd.
Xxx
Hallo Manar,
Is niet erg als het deeg niet al te plakkerig is hoor. Is het nog gelukt?
Liefs,
Fatima
Ik heb ze gister gemaakt en helaas niet gelukt!:-(
Hallo Soumia,
Wat is er mis gegaan lieverd?
Liefs,
Fatima
Hoi Fatima,
Ik ben de melkbroodjes aan het maken maar mijn deeg is niet zo goed aan het rijzen, ik heb het nu ongv, 1u & 15 min laten staan.. Het plakt nog steeds heel erg dus kan het niet gaan rollen.. Wat moet ik toevoegen of moet ik gewoon nog even geduld hebben?
Hallo Pascale,
Is het deeg helemaal niet gerezen? Je kunt straks het deeg door kneden met wat zonnebloemolie, dat zal het plakken tegengaan. Succes meid!
Liefs,
Fatima
Je moet even kijken welke gist je gebruikt. Het schijnt dat de gist van de Lidl niet echt goed werkt. Het deeg reist te langzaam of helemaal niet! Wellicht dat het daaraan ligt!
Hallo Manar,
Ik gebruik altijd de gist van Dr. Oetker en nooit die van de Lild. Ik ben niet zo’n fan van hun bakspullen (gist en bakpoeder)
Kan zijn dat het water of de melk te koud is dat had ik ook heb m in het zonnetje gezet
Hallo Rilana,
Als het water/melk te koud is, dan wordt de gist inderdaad niet geactiveerd. De volgende keer moet je echt lauwwarm water/melk gebruiken. Heeft het wel gesmaakt?
Liefs,
Fatima
Bedankt voor de geweldige uitleg ?jazak allah
Hallo Farida,
Graag gedaan lieve schat!
Liefs,
Fatima
Klopt het als ze net uit de oven komen. Beetje hard zijn? Bedankt voor je recept xxx
Hallo Ilham,
Dat klopt, maar zodra je de broodjes laat afkoelen worden ze zacht. Heeft het gesmaakt?
Liefs,
Fatima
Hoi faatje,
Ik wil deze broodjes heel graag maken maar tot 2 keer toe is het rijzen niet goed gelukt.. In je recept geef je aan dat je 1.5 eetlepel gist moet gebruiken maar ik heb die zakjes van dr oetker. Is dit ongeveer gelijk aan 1.5 zakje?
X nora
Hallo Nora,
Wat gaat er dan precies fout lieverd? 1 zakje van Dr. Oetker is helemaal goed hoor. Ik hoor het graag van je!
Liefs,
Fatima
Oké dan ga ik ze vanavond gelijk even proberen met 1 zakje gist! Dankje en ik laat je weten!xx
Hallo Nora,
Heel veel succes schat en het gaat je lukken!
Liefs,
Fatima
Faat ze zijn gelukt! En ze zijn heerlijk!!! Dankje meiss xxx
Hallo Nora,
Aah super gedaan! Heel graag gedaan lieverd.
Liefs,
Fatima
Hi Fatima
Kan ik bij de meel ook anijs gooien
Wordt het dan een beetje van die anijsbroodjes?
Hallo Fatima,
Jazeker, dat kan! Is ook erg lekker hmm. Succes meid!
Liefs,
Fatima
Heb de broodjes gister gemaakt! Ze zijn goed gelukt gelukkig en wat een makkelijk recept!
Hallo Sou,
Ah wat leuk lieverd! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt.
Liefs,
Fatima
Slm faat
Ja ik had je gestuurd ze waren helaas niet gelukt wil ze nu nog eens proberen te maken maar lees net van iemand anders dat ze zegt een volledige zak gist of echt 1,5th gist wil ze zo graag maken? of om het makkelijk te maken hoeveel grammetjes?
Groetjes
Alaikoem salaam Fati,
1.5 thl. gist is hetzelfde als een zakje schat. Ik hoop dat ze dit keer wel lukken.
Liefs,
Fatima
Sorry ik zit alles door te scrollen naar info. Heb ze ook gemaakt en na 2u rijzen is deeg ongelofelijk plakkerig. 1,5 theelepel gist is toch ni zelfde als hele zakje. Welke gist gebruik je eigenlijk?
Hallo Naad,
Als het deeg na het rijzen plakkerig is, dan kun je het deeg nog even door kneden met wat zonnebloemolie. Het deeg was bij mij ook plakkerig na het rijzen. Ik gebruik gist van Dr. Oetker.
Hoi faatje!
Top recept weer!
Alleen heb ik t echt opgevolgd zoals het er staat, incl. Het rijzen etc etc.. en zijn de broodjes helaas niet zacht!
Zie ik iets over het hoofd?
Xxjes
Hallo Oumniya,
Heb je het deeg gekneed met de hand of? En waren de broodjes toen ze uit de oven kwamen ook al hard?
Liefs,
Fatima
Hoi Faatje! Ja de broodjes waren met de hand gekneed. Nog wel echt dat plakkerige structuur gehouden. En genoeg laten rijzen. Eigenlijk het moment dat ik ze op een bordje neerzette. Maar ik ga het gewoon nog een keer proberen, dan gaan ze lukken In shaa Allah! Xxxjes
Hallo Oumniya,
Wat vreemd zeg. Ik raad je gewoon aan om de broodjes nog een keer te maken hoor. Ik kan mij ook herinneren dat deeg recepten mij vroeger niet lukt, maar hoe meer je blijft proberen hoe beter je erin wordt echt waar.
Liefs,
Fatima
Selam Fatima,
Bij mij kwamen ze er super hard uit en kon er maar 6 met moeite maken, meer deeg was er niet.
Jammer, snik snik.
Gr. Bianca
Salaam Fatima, ik heb vandaag melk broodjes gemaakt maar helaas bij mij waren ze als steen eruit gekomen. Ik weet niet wat ik heb gedaan. liefs keltoum
Alaikoem salaam Keltoum,
Hoe was het deeg voordat je deze ging vormen? En heb je het deeg lang genoeg laten rijzen?
Liefs,
Fatima
Hey Fatima
Ik heb al veel van jou recepten geprobeerd en altijd met succes. Alleen de melkbroodjes is mij niet gelukt. Ligt het aan de hoeveelheid van water en melk? Want op de video lijkt het meer. Dan wat ik heb gedaan.
Indd
Bij mij ook
50ml melk en 70ml water is niet genoeg voor 300gr bloem
Het is zo hard
Terwijl het deeg op de video zo zacht lijkt.
Hey fatima
Ik ben de melkbroodjes aan het maken , maar helaas de verhoudingen kloppen niet.
50ml melk en 70ml water is te weinig vloeistof voor 300gr bloem
Mijn deeg in de machiene is zo hard!
Mijn machiene kan het niet aan ??
Hey fatima,
Ik wil eerst even zeggen dat ik dol ben op je recepten en dat je het ook heel fijn uitlegd niet te ingewikkeld?keep up the good work ?
Ik had een vraag welke melkpoeder gebruik jij ?
Groetjess chantal
Hallo Chantal,
Dankjewel lieve schat! Als je even de video afkijkt, dan zie je dat ik laat zien welke melkpoeder ik gebruik. De melkpoeder haal ik altijd bij de Lidl.
Liefs,
Fatima
Zoals meerdere hebben vermeld is volgens mij ook vloeistof te weinig. Ik heb meer toegevoegd. Dus hoop dat t wel gaat lukken.
Maar nu lees ik bij de comments dat men het heeft over eetlepel gist terwijl er in de omschrijving theelepel staat! Ik vond het zelf wel beetje weinig maar ik heb toch je inschrijving aangehouden. Hoop dat t lukt ?
Salaam faat
Bedankt dat je hebt gereageerd sorry faat men deeg ziet er niet uit vloeistof is te weinig zoals ik eerder heb vermeld deeg is veel te droog ?weet niet wat ik moet doen de andere recepten zijn me altijd gelukt
Groetjes
Alaikoem salaam Fati,
Als je merkt dat je meer melk of water nodig hebt, dan kun je altijd meer toevoegen he.
Liefs,
Fatima
Salaam meid,
Ben vandaag de melkbroodjes aan t proberen. Hoop dat ze gaan lukken!
Heb een vraagje. In de video zeg je dat de oven op 180graden moet, maar hier in t recept 200 gr.? Welke moet ik aanhouden?
Liefs Sara
Alaikoem salaam Sara,
Excuses lieverd. De oven moet op 180 graden. Ik heb het gelijk aangepast.
Liefs,
Fatima
Salaam 3alikoum fatimaaaa
Ik volg u al een tijdje heb ze vandaag uitgeprobeerd ze zitten in de oven.
?? super benieuwd
Alaikoem salaam Bouchra,
Wat goed! Dankjewel lieve schat!
Liefs,
Fatima
Salam Fatima
Ik heb een vraagje hoe komt het denk je dat de broodjes plat blijven bij jou zijn de broodjes mooi rond. Ik heb wel genoeg gist in gedaan en laten rijzen maar de broodjes liepen uit in de oven. Ze kwamen dus plat uit de oven.
Het gebeurd bij alle broodjes die ik maak dus niet alleen bij deze.
Bedankt alvast voor het antwoord.
Fatima
Alaikoem salaam Fatima,
Plaats je de broodjes in een ovenschaal/bakvorm?
Liefs,
Fatima
Nee ik plaats de broodjes altijd op een bakblik van de oven.
Hallo Fatima,
Probeer de broodjes de volgende keer eens uit in een bakblik. Je zult zien dat de broodjes bij elkaar zullen blijven.
Liefs,
Fatima
Ik doe ze ook op een bakblik.
heey faatje, kan je die broodjes ook met pudding vullen??
Hallo Zara,
Jazeker, dat kan ook!
Liefs,
Fatima
Heei schat
Heb vraagje welke keukenmachine gebruik jij ? Wil graag ook 1 kopen, welke raad je mij aan!
Hallo Auatif,
Ik gebruik de Kitchenaid lieverd.
Salaam alaikom, ik wil de melkbroodjes maken, maar ben nog maar 13 jaar oud haha. Ik wil het proberen maar wil wel weten waar ik goed moet opletten tijdens het maken van de broodjes? Liefs xx
Hi,
Ik heb de broodjes vandaag gemaakt. Net als veel dames was 120 ml vloeistof te weinig. Ik heb nog zo’n 30ml melk (misschien iets meer) toegevoegd en een extra lepel zonnebloemolie. Daarnaast heb ik ook geen 12 broodjes eruit gehaald, maar 9 (met moeite). Broodjes zijn uiteindelijk wel lekker en zacht geworden.
Haay Fatima, kan je inplaats van de droge gist gewoon ook de normale bakkersgist gebruiken?
Hallo Ma,
Ja hoor dat kan ook.
Liefs,
Fatima
Hoi Fatima,
Ik had je laatst een mail gestuurd maar heb nog niets mogen ontvangen, helaas! Daarom stel ik mijn vraag even hier..
jij gebruikt een kneedmachine van tomado of Tristar toch? Ik ben even vergeten welke precies maar mijn vraag is zou je als je nu een nieuwe kneedmachine ging kopen kiezen voor die je nu hebt.. of zou je kiezenvoor 1 met meer watt.. ik heb er een gevonden met 1800 watt van het merk roality line 1800 watt.. dat is de Hoogste die ik tot nu toe gevonden heb. En die binnen mijn budget valt natuurlijk.. ik wil het ook gaan gebruiken voor Marokkaanse brood etc.. welke raad je mij dan aan om te kopen.. alvast heel er bedankt voor je reactie. Xxx Imane
Hallo Imane,
Oh excuses lieverd, dan heb ik je bericht echt niet gezien. Ik gebruikte voorheen de Tristar MX4162 en nu gebruik ik de KitchenAid Classic. Ik heb altijd al een KitchenAid willen hebben in de keuken, dus ik zou eerlijk gezegd niet voor een andere keukenmachine willen kiezen. Maar ik raad iedereen met een iets kleiner budget nog steeds de Tristar keukenmachine aan. Ik heb deze keukenmachine vele jaren met heel veel plezier mogen gebruiken en voor de prijs is deze keukenmachine ook echt goed! Mijn moeder gebruikt de keukenmachine nog en na 4 jaar werkt deze nog top! Dus als je een iets goedkopere keukenmachine wilt, dan raad ik je zeker de Tristar MX4162 aan. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag.
Liefs,
Fatima
Bedankt voor je snelle reactie:) maar de kitchen aid heeft niet veel watt, maakt dat niet veel uit dan?
Je kan toch beter een nemen met veel watt of is dat niet zo heel belangrijk?
Liefs Imane
Hallo Imane,
Ik keek ook altijd naar Watt, maar ik heb mij hier goed over laten informeren. Als je een deegmachine wilt voor het kneden van deeg en voor het maken van cakes en taarten, dan is een KitchenAid perfect! Maar ook andere keukenmachines werken uiteraard goed hoor.
Liefs,
Fatima
Nou dan wordt het die Tristar die jij gehad hebt haha! Bedankt Fatima.. ❤️ Xx Imane
Hallo Imane,
Je gaat er geen spijt van krijgen haha. Bsaha lieverd!
Liefs,
Fatima
is boter van bona ook goed?
liefs!
Hallo Latifa,
Ja die kun je ook gebruiken.
Hoi Fatima,
Ik ben al heel lang op zoek naar zo’n keukenmachine. Welke heb jij? En ben je tevreden?
Hallo Noor,
Zelf heb ik de KitchenAid Classic. Als je opzoek bent naar een iets goedkopere keukenmachine, dan raad ik je de Tristar MX4162 aan. Een betaalbare, goed werkende keukenmachine!
Liefs,
Fatima
Salaam lieve Fatima,
Heb de broodjes gister gemaakt en ze zijn heerlijk!
Liefs
Alaikoem salaam Halima,
Aah super schat! Ben blij dat het heeft gesmaakt.
Liefs,
Fatima
Ik ben de broodjes nu aan het maken en heb daarbij de video gevolgd. Daarin benoem je niet dat het zout toegevoegd moet worden…
Is het goed dat wanneer je hebt gekneed en je gaat het in de ingevette kom doen voor te rijzen dat het dan een soort van vloeistof nog is je kan het er in gieten is dit goed?
Hallo Rilana,
Sorry maar ik begrijp niet zo goed wat je nou bedoelt? Wat bedoel je precies met vloeistof?
Liefs,
Fatima
Salam alikoum
Schat ik heb een vraagje kan ik i.p.v melkpoeder ook maizena gebruiken?
Ik wil het insjallah maken, maar wel met glutenvrije meel en lactosevrije melk.
Kan ik het ook vullen met wat zoets? Zoals jam, lactosevrije chocolade etc?
Hoor het graag van je want wil het inshallah woensdag al maken
Salamoe alaikom,
Boven aan bij de ingrediënten staat 80 ml melk en 100 ml water, maar in de beschrijving verderop staat dan dat je in totaal 180 ml melk hebt toegevoegd?? Hoeveel moet het nu zijn?
Alaikoem salaam Siham,
In totaal gebruik je 180 ml vloeistof. 80 ml melk en 100 ml water.
Liefs,
Fatima
Hoi Fatima,
Dit recept heb ik vandaag voor de tweede keer gemaakt ben blij dat ik het een tweede kans heb gegeven. De vorige keer had ik dus 180 ml gebruikt maar dat was gewoonweg te veel vloeistof. Eindresultaat was dat de broodjes bij de eendjes waren geëindigd. Vandaag heb ik 160ml gebruikt en ze zijn er goed vanaf gekomen dus eind goed al goed.
Alleen heb ik nu een vraag over de ovenschaal wat voor toegevoegde waarde weeft het om ze in de ovenschaal af te bakken? Zou het niet gewoon op een bakblik kunnen?
Dank voor de recepten dat je met ons deelt
Hallo Nadia,
Ah super meid! Je kunt ook altijd beter het water/melk er in stappen bij gieten, zodat je altijd op tijd kunt stoppen. Oh ik gebruik gewoon vaak een ovenschaal, maar je zou ook makkelijk een bakblik kunnen gebruiken hoor.
Liefs,
Fatima
Asalamalikom lieverd
Hier ook een fan van jouw. Ze zijn gelukt en mijn kinderen vinden het heerlijk. Bedankt ?
Alaikoem salaam Ilham,
Ah super! Heel graag gedaan lieverd en ik ben blij dat het heeft gesmaakt. Xx
Salam 3alaykoum ? heb een paar dagen geleden deze recept uitgeprobeerd en heb echt superveel complimenten erover gekregen (mede mogelijk door jou) hihi maar ook een beetje negativiteit omdat het er zo weinig waren haha.. Nu wil ik dit recept opnieuw maken maar met alle ingrediënten gedubbelt kan dit? Is er iets waar ik bij moet opletten? Alvast bedankt voor je antwoordd ?? xxx stille vaste volger haha
Alaikoem salaam Enami,
Haha wat leuk! Je kunt het recept zeker verdubbelen, geen probleem. Succes! Xx
Ik ga ze morgen proberen bedankt voor het recept
Hallo Siny,
Graag gedaan hoor en succes! Xx
Ma Sha Allah❤️ Ziet er heerlijk uit ?
Allahibarkfiek lieve Meryem! Xx
Bedankt voor het delen van je recept gisteren de broodjes gemaakt en ze waren goed gelukt en heerlijk.. xx fatima
Hallo Fatima,
Ah super goed zeg! En heel graag gedaan natuurlijk. Xx
Hoi fatma,
Heb net de melkbroodjes gemaakt, alleen bij mij zijn ze niet gestegen maar laag gebleven!
Weet je misschien wat de oorzaak daarvan is?
Alvast bedankt,
Liefs
Mila
Hallo Mila,
Welke gist gebruik je en waar laat je het deeg rijzen? Xx
Salaaam Fatima , Ik heb namelijk ook geen melkpoeder je zij dat we dit kunnen vervangen door bloem maar de hoeveelheid melkpoeder neem ik over naar bloem dan?
Groetjes xx
Alaikoem salaam Dounia,
Klopt, je vervangt de melkpoeder door bloem en dan gewoon precies dezelfde hoeveelheid. Xx