SMOOTHIE BOWL MET ROOD FRUIT EN BANAAN

Deze smoothie bowl met rood fruit en banaan is zo lekker verfrissend! Heel simpel om te maken en weer eens wat anders dan de standaard boterhammen voor het ontbijt of lunch, echt een aanrader!

Ingrediënten:
.

 • 200 gr. rood fruit
 • 1 bevroren banaan (in plakjes)
 • 1 tl. kokosrasp
 • 200 gr. volle yoghurt
 • 1 tl. honing
Extra:
.
 • gemixte noten
 • vers fruit
Bereiding:
.
 1. Plaats de bevroren banaan, rood fruit en de kokosrasp in de food processor. 
 2. Giet de yoghurt en de honing erbij en maal het op hoge snelheid samen tot een dik mengsel.
 3. Giet het mengsel in kommetjes, top met vers gesneden fruit en wat noten.
 4. Serveer het koud en smullen maar!
Extra tips&trics:
.
 • De yoghurt is te vervangen door melk.
 • Let er op dat het fruit goed bevroren is voor een dik mengsel.
 • Je kunt elk soort fruit gebruiken.

Liefs,
Fatima

25 antwoorden
 1. Soukaina Zekhnini
  Soukaina Zekhnini zegt:

  Als eerste wil ik je graag bedanken voor al het lekkers dat je met ons deelt. Wij waarderen het enorm hard dat je zo veel tijd en moeite steekt in de recepten en dat je ze daarna uitgebreid en met liefde uitlegt aan ons.

  Elke vrouw verdiend de winactie te winnen. Ik doe speciaal mee om dit voor mijn lieve moeder te winnen. Ze wil al heel lang zelf 1 aanschaffen maar door redenen lukt dit niet.

  Lots of love xx

  Beantwoorden
 2. Greenwing
  Greenwing zegt:

  Beste Fatima,

  Allereerst wil ik je enorm bedanken voor de lekkere recepten! Ik heb al een heleboel uitgeprobeerd 🎉. Graag zou ik de food processor voor mijn lieve moeder willen winnen die superdol is op smoothies🥰. Vanwege financiële redenen is het haar niet gelukt deze aan te schaffen. Wellicht worden wij de gelukkige..

  Groetjes xxx

  Beantwoorden
 3. Siham
  Siham zegt:

  Assalaam moaleykoem.

  Lieve Fatima,
  Bedankt voor het vergemakkelijken van me leven !Ik hoef me niet meer te bekommeren wat ik ga eten of hoe ik het moet maken. Of als ik wat mee wil nemen op visite..ik heb altijd genoeg keus bij jou elhemdo lilaah. Moge Allah subhaanaho jou rijkelijk belonen voor je moeite tijd en inzet!

  Ik zou graag de foodprocessor willen als motivatie om juist nog meer te kunnen maken. Dat zou mij erg gelukkig maken.
  Want ben nou eenmaal niet meer de keuken uit te slaan. En heb nog geen food processor.

  Veel liefs, siham

  Beantwoorden
 4. Nadia
  Nadia zegt:

  Assalamoe alaykoem Fatima,

  Djazaaki Allah ghair voor alle lekkere recepten!
  Hierbij doe ik graag mee met de winactie foodprocessor.

  Beantwoorden
 5. Hanane mounadi
  Hanane mounadi zegt:

  Ten eerste gun ik iedereen van harte om te winnen. Ik zou deze natuurlijk ook willen winnen , om mijn collectie af te maken.
  Yallah succes iedereen ❤️.

  Beantwoorden
 6. Ekram
  Ekram zegt:

  Lieve Fatima,

  Ik geniet oprecht elke keer weer van je heerlijke creaties. Ik Maak elke week wel een recept van je website of boek waar ik ook erg blij mee ben.
  Zo tover ik heerlijke recepten op tafel mijn dank daarvoor. Ik zou graag deze geweldige food processor willen winnen voor zowel voor mij als me gezin . Ik hou er van om heerlijke fruit bowls te maken en straks als de kleine er is kan ik er ook fruithapjes in maken etc. Je zal mij hiermee blij mee maken. Liefs

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *