REVIEW: SLOWJUICER VAN SUPERJUICER

Als het aan mij ligt dan kan ik niet genoeg keukenapparaten in de keuken hebben staan, dus toen ik hoorde dat ik de Slowjuicer van Superjuicer mocht testen was ik natuurlijk erg happy! Ik hou enorm van sapjes, maar zelf maak ik deze zelden, omdat ik voorheen enkel een ‘’standaard’’ blender had en niet alle groente geschikt zijn voor een blender. Dus ik kon natuurlijk niet wachten om de slowjuicer te testen en er allemaal lekker sapjes mee te maken. Ben je benieuwd naar mijn mening over de slowjuicer? Lees dan verder!

Wat is een slowjuicer?
.

Nou met een slowjuicer kun je natuurlijk lekkere sapjes maken van groente en fruit. Met een slowjuicer kun je zowel harde als zachte soorten fruit en groente gebruiken. Je stopt de groente en fruit aan de bovenkant van de slowjuicer en je zult dan zien hoe de slowjuicer de groente en fruit op een laag toerental perst, kneust en maalt. Doordat de slowjuicer dit op een lage toerental doet blijven alle goede vitaminen, mineralen en enzymen in de groente/fruit bewaard en deze krijg je dan rechtstreeks uit de slowjuicer in je vers geperste sap terecht. Als je deze handeling bijvoorbeeld met een blender zou doen, dan zullen de goede vitaminen grotendeels verdwijnen en dat is natuurlijk erg zonde.

7

Omdat er tijdens het persen van de sapjes bijna geen zuurstof vrijkomt, kun je de sapjes achteraf een lange tijd goed bewaren voor zeker 48 uur in de koelkast. Zo kan ik ver van te voren lekkere sapjes klaarmaken om mee te nemen naar het werk, erg handig dus! Het fijne aan een slowjuicer is dat je echt enkel met fruit en groente al een lekker sapje kunt maken, zonder er iets van een vloeistof (water of melk) aan toe te voegen.  

8

Met de handige maatbekers die je geleverd worden met de slowjuicer, wordt de sap aan de rechterkant opgevangen en aan de linkerkant wordt de schil en de pulp opgevangen, handig hé!

6

5

Zelf vind ik het erg handig om bij het gebruik van een nieuw apparaat altijd een instructievideo te bekijken, daarom heb ik zelf ook een korte instructievideo gemaakt voor een iets duidelijker beeld.

De slowjuicer wordt geleverd met een leuk recepten boekje waarin veel lekkere sap recepten te vinden zijn die je kunt maken. Ik ga er in ieder geval zeker nog een aantal uitproberen!

Het schoonmaken van de slowjuicer
.

Tja, het achteraf moeten schoonmaken van een apparaat heb ik sowieso nooit leuk gevonden, maar eerlijk gezegd ging het schoonmaken van de slowjuicer best snel. Ik had eerlijk gezegd gedacht hier even mee bezig te zijn, aangezien je meerdere delen dient schoon te maken, maar dit ging best vlot. Het schoonmaakborsteltje die je erbij geleverd krijgt is erg handig!

2

3 4

Verkoop & kortingscode
.

Het aanschaffen van een slowjuicer is in vergelijking met een blender wel ietsjes prijziger, máár een slowjuicer van Superjuicer biedt in vergelijking met bijvoorbeeld een blender of andere slowjuicers een kwalitatief product met een aantrekkelijke(betaalbare) prijs. De Superjuicer is in meerdere varianten verkrijgbaar en is te bestellen via www.superjuicer.com

Wil je nou ook zo een superjuicer aanschaffen, dan heb ik wat leuks voor je! Met de speciale kortingscode KOOKHOEKJE10 krijg je 10% korting op je aankoop! Ik kan in ieder geval nu al niet meer zonder en ik geniet van elk home made sapje die ik maak, dus ik ga er zeker nog op los juicen!

10

 

12 antwoorden
  • xfaatje
   xfaatje zegt:

   Hallo Hakima,

   Ja, hoor dat kan. De onderdelen van de SuperJuicer kunnen in de vaatwasser op een programma van max 45 graden. Belangrijk is wel om altijd eerst de achter gebleven pulp uit de pulpuitgang en de zeef te halen.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *