Worteltaart

27 mei 2018Fatima El Irari

Prep time: 30 minuten

Cook time: 40 minuten

Serves: 10 personen

Er gaat niks boven een zelf gebakken taart! Deze worteltaart oftewel carrot cake is zonder twijfel een van mijn favoriete taarten én na gisteren weet ik zeker dat ook mijn familie dol is geworden op deze taart! Deze worteltaart is lekker smeuïg, vol van smaak en gewoon ontzettend lekker! Bak deze taart voor je volgend feestje en gegarandeerd dat de complimenten je toe zullen vliegen!

Print recept

Worteltaart

  • Voorbereidingstijd 30 minuten
  • Kooktijd 40 minuten
  • Totale tijd 1 uur 10 minuten
  • Aantal personen: 10 personen

Ingrediënten:

Cake beslag:

  • 250 gram bloem
  • 16 gram bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 4 eieren
  • 50 gram kristalsuiker
  • 100 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 1/2 theelepel zout
  • 180 ml zonnebloemolie
  • 100 gram sour cream
  • 300 gram geraspte wortel
  • 200 gram ananas, in stukjes

Roomkaas crème:

  • 200 gram monchou
  • 250 gram mascarpone
  • 4 eetlepels kristalsuiker
  • 50 ml slagroom

Bereidingswijze:

Cakebeslag maken:

  • 1)

    Meng de bloem, bakpoeder en kaneel in een kom en zet apart. Mix in een aparte kom de eieren, kristalsuiker, basterdsuiker, vanillesuiker, zout, zonnebloemolie en de sour cream op hoge snelheid voor ongeveer 60 seconden romig. Schraap met een spatel de zijkanten en de bodem van de kom en mix nog eens door. Schep de helft van de droge ingrediënten erbij en mix op lage snelheid. Voeg de overige droge ingrediënten toe en mix door. Ga met de spatel langs de zijkanten en langs de bodem van de kom.

  • 2)

    Voeg een theelepel bloem bij de wortel en de ananas en mix het samen. Roer de wortel en de ananas door het beslag. Spray de bakvormen en verdeel et het beslag gelijkmatig in de vormen. Strijk het beslag glad en bak de cakes op 180 graden voor ongeveer 30 a 40 minuten goudbruin en gaar. Plaats de gebakken wortelcakes op een taartenrooster en laat ze volledig afkoelen.

  • 3)

    Schep de monchou en de mascarpone in de kom en voeg de kristalsuiker erbij en mix het met de elektrische handmixer mooi glad voor 60 seconden. Schraap met een spatel de zijkanten van de kom en mix nogmaals samen. Giet de koude slagroom er in stappen bij en mix in de tussentijd de crème op middelhoge snelheid. Dek de kom af met aluminiumfolie en plaats de topping voor zeker 30 minuten in de koelkast.

  • 4)

    Schep de helft van de koude roomkaas topping bovenop de eerste cakelaag en strijk de crème glad. Mocht je een springvorm gebruikt hebben, dan snijd je de cake met een taartenzaag doormidden. Plaats de tweede cakelaag bovenop en druk deze ietsjes aan. Verdeel de overige crème bovenop en aan de zijkanten van de taart en strijk de taart mooi strak af. Hak de pecannoten in stukjes en druk deze tegen de zijkanten van de taart. Zet de taart even in de koelkast en maak in de tussentijd de fondant wortels (zie instructievideo). Haal de taart weer uit de koelkast en plaats de fondant wortels bovenop de taart en smullen maar!

Extra tips&tricks:

  • Vervang de sour cream door Griekse yoghurt of roomkaas.
  • Gebruik een springvorm van 22 of 24 cm en snijd de cake in 2 lagen.

Dit artikel is in samenwerking met Deleukstetaartenshop.nl

Nutrition

184 Comments

  • Safae

    27 mei 2018 at 13:38

    Kan ik iets anders toevoegen ipv sour créme? En kan ik kristalsuiker gebruiken ipv basterdsuiker in dit recept?

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 16:29

      Hi Safae,

      Je mag de basterdsuiker vervangen door kristalsuiker en de sour crème door Griekse yoghurt.

      1. Louna

        9 juni 2018 at 19:07

        Hi, first of all: bedankt voor het delen van al je heerlijke recepten. Ik ben van plan jouw carrot cake voor L’eid te bereiden. Kan ik dat een dag van te voren doen? Blijft de cake dan goed of is die dan gauw droog? Daarnaast vroeg ik me af of ik een cakevorm kan gebruiken met een diameter van 24 cm? Thanks! X

      2. Fatima El Irari

        10 juni 2018 at 07:57

        Hi Louna,

        Graag gedaan lieverd! Jazeker, je kunt deze tart altijd een dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren. Een vorm van 24 cm is prima, als je de vorm maar voor ongeveer 2 cm onder de rand vult met het beslag. Xx

      3. Louna

        10 juni 2018 at 09:54

        Hi Fatima, bedankt voor je supersnelle reactie. Bedoel je dan bewaren met frosting en al of alleen de cake een nachtje afgedekt in de koelkast?

        Thanks! X

      4. Fatima El Irari

        11 juni 2018 at 06:10

        Hi Louna,

        Je kunt de taart gewoon met forsting en al bewaren hoor. Succes ermee! Xx

      5. Chaimae

        21 november 2018 at 18:34

        Hey liefie fatima,

        Ik had een vraagje. Waar Kan ik de sour crème het snelst vinden?

        XChaimae❤

      6. Fatima El Irari

        22 november 2018 at 10:25

        Hi Chaimae,

        Bij de Jumbo en Albert Heijn verkopen ze sour crèam.❤️

  • kubra

    27 mei 2018 at 13:48

    hi, kun je het beslag ook in een springvorm doen en daarna door de helft snijden?

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 16:31

      Hi Kubra,

      Jazeker, dat kan ook!

  • Amira

    27 mei 2018 at 14:01

    Hallo Fatima,

    Het ziet er heerlijk uit Mashallah wat nou als je niet 2 dezelfde bakvormen hebt? Is het ook mogelijk bijvoorbeeld om de beslag in 1 bakvorm te doen daarna door midden snijden?

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 16:33

      Hi Amira,

      Dankjewel lieve schat! Jazeker, je kunt ook een bakvorm gebruiken en de cake in lagen snijden.❤️

  • Ikram

    27 mei 2018 at 14:14

    Gaaf! Ik ga zeker met de winactie mee doen !!! Ziet er super lekker uit.

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 16:33

      Super leuk Ikram! Dankjewel!❤️

  • Dounia

    27 mei 2018 at 14:59

    Lekker weer! Gauw maken in shaa Allah! Zie bij de ingrediënten 50ml slagroom maar nadat ik t filmpje heb gezien denk ik dat je 500ml bedoeld. ?

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 16:34

      Dankjewel lieverd! Nee, je gebruikt echt maar 50 ml. Je ziet de pak wel van 500 ml, maar ik heb niet alles gebruikt haha.?❤️

  • Judith

    27 mei 2018 at 15:02

    Ik moest echt lachen hoe je uitlegde hoe je die wortel maakt?
    Maar het is een leuk idee!
    Dankjewel dat je altijd je recepten deelt!
    ???

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 16:37

      Hahaha dat was wel lastig!? Dankjewel lieverd!

  • Soukaina

    27 mei 2018 at 15:58

    Hoi Fatima,
    Ik kamp met een probleempje.. mijn cakes zakken altijd in. Ik volg exact het recept maar toch gebeurt het. Ik heb ook Gwn een goede bakoven. Ik weet niet of het ligt aan het voorverwarmen van de oven of de graden waar ik het op zet (160).

    Ik vroeg mij af jij misschien een aantal oorzaken van het inzakken weet..?

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 08:47

      Hi Soukaina,

      Zelf bak ik mijn cakes altijd op 180 graden. Als ik mijn cake op 160 zou bakken, dan duurt het echt super lang voordat die überhaupt gaar wordt haha. Misschien kun je de volgende keer proberen om je cake ook op 180 graden te bakken?

  • Nasimah

    27 mei 2018 at 16:05

    Kan het zijn dat de wortel ontbreekt in de uitleg van de cake? Ik zie het nergens staan, alleen bij de ingrediënten.

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 16:46

      Hi Nasimah,

      Bedankt voor het aangeven lieverd. Ik heb het er direct bijgezet. ❤️❤️

  • Minahil

    27 mei 2018 at 16:14

    Hoi,

    Heel blij met dit recept ! Ga ik zeker weten proberen in de ramadan :). Vraagje; kan ik de sour crème weglaten?

    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 16:43

      Hi Minahil,

      Dankjewel lieverd! Ja, je kunt de sour crème vervangen door Griekse yoghurt. Xx

    2. Rose

      9 september 2020 at 19:01

      Salamalikoem Fatima.

      Ik heb gisteren de wortel taart gemaakt en het smaakt heerlijk. Een familielid in Marokko wilt het graag maken.

      Echter de ingrendienten zoals marscapone, slagroom, monchou, roomkaas en sour cream zijn niet verkrijgbaar in winkels. Welke alternatieven zijn er die hij kan gebruiken om de wortel taart te maken. Ook Griekse yoghurt is niet verkrijgbaar in die winkels.

      1. Fatima El Irari

        10 september 2020 at 07:33

        Alaikoem salaam Rose,

        De sour creme in de cake kan hij of zij vervangen door normale yoghurt. Verder heb je bij Marjane ook mascarpone of gewone roomkaas.

  • Safae

    27 mei 2018 at 16:22

    Mmm délicieux, merci pour la recette

  • Hafsa

    27 mei 2018 at 16:24

    Mmm délicieux, merci pour la recette

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 05:54

      You’re welcome Hafsa!

  • Anissa

    27 mei 2018 at 16:40

    Hey meid ,
    Misschien een dom vraagje maar wat is monchou ?

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 16:44

      Hi Anissa,

      Is niet dom hoor. Monchou is hetzelfde als roomkaas.??❤️

      1. Guley

        27 mei 2018 at 18:39

        Hey Fatima er zit gelatine in monchou ter info

      2. Fatima El Irari

        28 mei 2018 at 06:08

        Hi Guley,

        In het kuipje van 200 gram zit gelatine, maar niet in het pakje van 100 gram.

        Groetjes,
        Fatima

  • Kaoutar

    27 mei 2018 at 16:58

    HEyhey

    Kan ik hem ook glutenvrije maken met een ander soort mail?

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 05:41

      Hi Kaoutar,

      Ja, hoor je zou ook glutenvrije meel kunnen gebruiken. Xx

  • Fadoua

    27 mei 2018 at 17:04

    Salam Fatima, super lekker dit recept ben er helemaal blij mee! Ga het snel proberen. Heb nog een vraagje. Op basis waarvan selecteer je de winnaar voor de winactie? Of wordt het gewoon geloot? Xx Fadoua

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 05:57

      Hi Fadoua,

      Heel graag gedaan lieverd! Ik kijk naar hoe de taart is gepresenteerd en waarom jij vind dat je moet winnen. Ik zie dat ik dit er helemaal niet heb bijgezet, dus dat ga ik even doen. Xx

  • Fatima

    27 mei 2018 at 17:10

    Hoi ik had een vraagje.
    Kan je de ananas weghalen?

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 05:55

      Hi Fatima,

      Ja, hoor die kun je weglaten. Xx

  • Assia

    27 mei 2018 at 17:30

    Leuke recept! Hoeveel cm is de springvorm die je hebt gebruikt? En zou ik met een springvorm aan de slag kunnen gaan dus eerst de eerste cake bakken en daarna de andere of gaat dat mis?

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 05:45

      Hi Assia,

      Dankjewel lieverd! De bakvormen die ik gebruik hebben een diameter van 22 cm. Maar je kunt uiteraard ook een springvorm gebruiken en de cake in lagen snijden. Xx

      1. Samira

        14 juni 2018 at 01:14

        Hoi Fatima, ik
        Heb zelf een springvorm van 15 cm. Zou ik die ook kunnen gebruiken?

      2. Fatima El Irari

        14 juni 2018 at 08:41

        Hi Samira,

        Ja hoor kan ook als je de vorm maar voor ongeveer 2 cm onder de rand vult met het beslag.

  • Ouafa

    27 mei 2018 at 18:15

    Hoi Fatima, wat een prachtige creatie heb je weer gemaakt ma sha Allah?. Vraagje wat voor voormaat bakvorm heb je gebruikt. Kan het nergens vinden. Dank je wel voor het plaatsen voor de overheerlijke recepten. ????

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 05:46

      Hi Ouafa,

      Dankjewel lieve schat! De bakvormen die ik heb gebruikt hebben een diameter van 22 cm. Xx

  • Hajar

    27 mei 2018 at 18:18

    Hoi fatima,

    Bedankt voor t delen van je recept. Hoe groot moet ongeveer de bakvorm zijn.

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:06

      Hi Hajar,

      Graag gedaan lieverd! De bakvorm die ik heb gebruik heeft een diameter van 22 cm. Maar je zou eventueel ook een springvorm van 24 cm kunnen gebruiken. Xx

  • Farah

    27 mei 2018 at 18:33

    Hey fatima,

    Vraagje wat is de afmeting van de bakvorm die je gebruikt?

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:07

      Hi Farah,

      De bakvormen hebben een diameter van 22 cm. Xx

  • Karima

    27 mei 2018 at 18:53

    Vraagje… kan ik de ananas ook weglaten of vervangen door iets anders??
    X Karima

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:09

      Hi Karima,

      Ja, hoor de ananas mag je weglaten. Je zou eventueel wat gehakte walnoten kunnen toevoegen in het beslag of geraspte kokos is ook erg lekker. Xx

  • Yasmin

    27 mei 2018 at 21:01

    Ziet er super lekker uit! Ik ga zeker mee doen met de winactie in shaa Allah! Moeten wij de fotonaar jouw e-mail sturen ? En wanneer is laatste dag om deel te nemen?

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:34

      Hi Yasmin,

      Dankjewel lieve schat! Je kunt de foto mailen naar info@uitdekeukenvanfatima.nl en je kunt meedoen tot zaterdag 9 juni 2018. Xx

  • Soum

    27 mei 2018 at 21:15

    Hoi Fatima!

    Mijn complimenten voor de lekkere recepten die je plaatst! Ben een grote fan van jou. Wil deze taart zeker ook uitproberen en meedoen aan de win actie. Had alleen een vraagje, is het niet leuker om na L3ied pas een winnaar bekend te maken? Ik denk dat er vele andere meiden zijn die net als ik, dan zo een lekkere taart willen bakken. Nu in de ramadan krijgen we zo een taart nooit op! Hihi xx

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:48

      Hi Soum,

      Aah super lief! Dankjewel lieve schat en leuk dat je mee wilt doen inschAllah!

      Nou lieverd, daar dacht ik in de eerste instantie dus ook aan maar ik denk dat het leuker is als de winnaar de tegoedbon voor het Suikerfeest al wint. Zodat degene nog bij Deleukstetaartenshop kan shoppen voor eventueel koekjes/taarten/cakes die hij of zij kan maken voor het Suikerfeest inschAllah. Als je deze taart maakt tijdens de ramadan en meeneemt op bezoek of serveert aan je bezoek, dan is de taart heel gauw op haha. Xx

      Liefs,
      Fatima

      1. Soum

        28 mei 2018 at 08:05

        Dat is idd ook een heel goed idee! Bedankt voor je snelle reactie en moet helemaal goed komen! ❤️

      2. Fatima El Irari

        28 mei 2018 at 08:44

        Graag gedaan lieverd! ❤

  • Dounia

    27 mei 2018 at 21:20

    Top recepten Mashaa Allah ben er super blij mee deze Ramadan.
    ?

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:35

      Aah dankjewel lieve Dounia! Xx

  • Jamila

    27 mei 2018 at 21:21

    Hey,

    Een vraagje, kan ik de ananas er uitlaten?

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:35

      Hi Jamila,

      Jazeker, je mag de ananas weglaten. Xx

  • Ghazal

    28 mei 2018 at 01:05

    Super recept! Mag zijn de afmetingen van je bakvormen? Alvast bedankt. Ik ga het zeker uitproberen.

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:35

      Dankjewel lieve Ghazal! Jazeker, de bakvormen die ik gebruik hebben een diameter van 22 cm. Xx

  • hh

    28 mei 2018 at 01:05

    ik heb de cake vandaag gemaakt en ik raadt geen springvorm aan, het was helemaal mislukt de binnen kant werd niet gaar ☹️

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:37

      Ah wat jammer zeg! Maar ik denk eerlijk gezegd niet dat het aan de springvorm ligt lieverd. Hoe lang heb je de cake in de oven laten staan?

      1. hh

        28 mei 2018 at 23:29

        ik heb de cake 50 min op 200 graden inde oven gezet maar het werd maar niet gaar en het brak tijdens het snijden

      2. Fatima El Irari

        29 mei 2018 at 06:10

        Hi.

        Op welke stand zet jij de oven?

      3. hh

        30 mei 2018 at 10:26

        ik zet de oven op de stand voor boven en onder

      4. Fatima El Irari

        30 mei 2018 at 10:43

        Dit doe ik eerlijk gezegd ook altijd. Wat je de volgende keer kunt doen is het volgende. Als je ziet dat de cake al langer dan 30 minuten in de oven zit en de buitenkant wel al goudbruin is gekleurd maar de binnenkant nog niet gaar is dan kun je een stuk aluminiumfolie erop leggen. Op deze manier zal de cake aan de binnenkant verder garen en blijft de binnenkant nog steeds goudbruin en verband die niet.

  • Mama van 3

    28 mei 2018 at 04:29

    Salaam Fatima
    Wat is sour creme en tot wanneer kun je meedoen met de winactie?

    liefs

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:39

      Alaikoem salaam Mama van 3,

      Je kunt tot zaterdag 9 juni 2018 meedoen met de winactie inschAllah. Zie hieronder de link naar sour cream;
      https://www.ah.nl/producten/product/wi3869/ah-sour-cream?gclid=CjwKCAjwrqnYBRB-EiwAthnBFk1Zms5HXwExfaIqPy0x43ppp9y_E0NR0xZci1rEoGbWohcztD3iYhoCeS0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CNHQ2Pzlp9sCFYnIdwodA-UAlw

      Liefs,
      Fatima

  • Mama van 3

    28 mei 2018 at 04:33

    Salaam Fatima

    Wat is sour creme en tot wanneer kunnje een foto sturen?

    Liefs

    1. Nadia

      28 mei 2018 at 11:14

      Dat is zure room

  • Christina

    28 mei 2018 at 08:50

    Hello!
    Zou ik mogen vragen welk model jij hebt van de kitchenaid? 🙂

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 09:08

      Hi Christina,

      Natuurlijk! De KitchenAid die je in de Carrot Cake video ziet is de KitchenAid mini en ik heb ook nog een KitchenAid Artisan. Deze gebruik ik voor alle deeg recepten. Xx

  • Samia

    28 mei 2018 at 11:07

    Wat een mooie taart alhoema bareek.
    Door jou ben ik koken en bakken leuk gaan vinden ??.
    Doe zeker mee met de winactie❤️

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 11:34

      Hi Samia,

      Aah wat leuk! Dankjewel lieve schat en leuk dat je meedoet! Xx

  • Asma

    28 mei 2018 at 12:46

    Hoi lieve Fatima,

    Weer een heerlijk recept van je, heb zin om deze cake te bakken!
    Ik heb een vraagje over de winactie, mag je ook je eigen twist geven aan de garnering of telt het dan niet mee met de winactie?

    Groetjess xx

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 13:19

      Hi Asma,

      Dankjewel lieverd! Ja, hoor je mag zeker je eigen twist geven aan de taart! Als je er maar een kaartje bijdoet met ‘winactie kookhoekjevanxfaatje’ wanneer je de foto neemt. Leuk dat je meedoet! Xx

      1. Asma

        30 mei 2018 at 12:50

        Heey Fatima,

        Ik heb foto’s via de mail gestuurd van mijn taart. Echt een top recept!! De taart was heerlijk, iedereen heeft er van genoten.

        Ik zou graag deze win actie willen winnen, omdat ik heel erg van bakken hou. Voor mijn lieve nicht mag ik cupcakes bakken voor haar babyfeest en met de spullen van deleukstetaartenshop.nl zou dat helemaal van pas komen. Vooral omdat deleukstetaartenshop producten heeft zonder alcohol of gelatine (halal)!
        (voor het suikerfeest zou het ook goed van pas komen hihi)

        Veel liefs,
        Asma

      2. Fatima El Irari

        30 mei 2018 at 15:18

        Hi Asma,

        Ah wat goed zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd! Bedankt voor je prachtige foto!❤️

  • Esra

    28 mei 2018 at 22:55

    Hoi Fatima,

    Ik heb de taart gebakken en hij was heerlijk! Jouw recepten stellen mij nooit teleur. Ik wil graag winnen omdat ik vaak een bestelling plaats op de website van deleukstetaartenshop.nl omdat ze daar halal producten hebben zoals kleurstof etc. Ook vind ik de wilton mondjes erg fijn werken en bestel ik dus ook op deze site. Ik hou heel erg veel van bakken en zit dus altijd met smart te wachten totdat het pakketje binnen komt.

    Je foto’s zijn heel mooi, filmpjes zijn duidelijk en je recepten zijn top! Keep up the good work.

    Ramadan kareem.
    Groetjes, Esra

    1. Fatima El Irari

      29 mei 2018 at 06:13

      Hi Esra,

      Ik heb je taart gezien en die zag er echt super lekker en mooi uit!❤️ Bedankt voor je deelname lieverd! Xx

  • Benny

    29 mei 2018 at 04:56

    Goedemorgen fatima
    Sour craem ?waar kan ik dit vinden
    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      29 mei 2018 at 06:10

      Goedemorgen Benny,

      Bij de Jumbo kun je sour cream vinden.

      Liefs,
      Fatima

  • Benny

    29 mei 2018 at 05:02

    Oke al gevonden bij de reacties
    Ga ik zeker maken trouwens appel kaneel cake ook super lekker

    1. Fatima El Irari

      29 mei 2018 at 06:09

      Hi Benny,

      Ah super leuk dat je meedoet! Succes ermee!

      Liefs,
      Fatima

  • Umm sarah

    29 mei 2018 at 05:34

    Salaam alaykum lieve fatIma weer heel erg bedankt voor je super lekker en mooie recept!!
    We genieten echt keer opnkeer. Van je videos en recepten.baraka Allahoe fiki.
    Ik zou heel graag deze taart willen maken maar waar ik woon heb je geen mascerpone voor de kaas topvulling. Hoe zou ik dat eventueel kunnen oplossen?
    Djzakki Allahoe khairan.
    Moge Allah je vasten accepteren en je dua verhoren.??
    Ameen

    1. Fatima El Irari

      29 mei 2018 at 06:08

      Alaikoem salaam Umm Sarah,

      Dankjewel lieve schat en Allah ibarkfiek! Je zou voor de topping ook het onderstaande recept kunnen gebruiken. Succes lieverd! Xx

      200 gr. roomkaas (bijvoorbeeld van de Lild of monchou)
      80 gr. ongezouten roomboter
      1 zakje vanillesuiker
      150 gr. poedersuiker (of meer na smaak)

      1. Umm sarah

        29 mei 2018 at 08:21

        Djzakki Allahoe khairan lieve fatima voor je snelle reactie.?Ga hem zo snel mogelijk maken in sha Allah.

  • Ouassima

    29 mei 2018 at 17:02

    Hoi Fatima,

    Ziet er lekker uit! De link in je blog wijst naar een bakvorm met een diameter van 20cm. Die heb ik vandaag binnen gekregen. Is dat ook goed?

    Groet
    Ouassima

    1. Fatima El Irari

      30 mei 2018 at 10:35

      Hi Ouassima,

      Dankjewel lieverd! De link die bij de bakvormen staat is deze lieverd, maar een bakvorm met een diameter van 20 cm is ook goed hoor. Die gebruik ik zelf ook zo nu en dan. Xx

      https://www.deleukstetaartenshop.nl/wilton-recipe-rightr-round-pan-o-22-5×3-8cm

      1. Ouassim

        1 juni 2018 at 17:05

        Dank je wel voor je reactie! Ik heb de foto’s gemaild en bij deze ook mijn reden om te winnen:

        Ik zou graag winnen omdat koken en bakken mijn passie is. Al jaren heb ik jouw website dagelijks open staan om inspiratie op te doen. Door jouw passie ben ik me meer gaan inzetten en heb ik Hamdoelilah veel van jou mogen leren. Deze bon zal een geschenk uit de hemel voor mij zijn! Haha Deleukstetaartenshop heeft leuke spullen en veel voorraad om er lekker op los te gaan. Als ik win zal ik dan ook mijn spullen aanvullen en er nog meer uit halen. Vaak zie ik op je snaps producten die je gebruikt. Ben zelfs in Marjanne jouw opscheplepel tegen gekomen die je voor meel gebruikt Haha! Sie behoort nu ook tot mijn spullen. Bedankt voor de inspiratie!

      2. Ouassima

        1 juni 2018 at 17:06

        hoi Fatima, de foto’s zijn gemaild!

        Ik zou graag winnen omdat koken en bakken mijn passie is. Al jaren heb ik jouw website dagelijks open staan om inspiratie op te doen. Door jouw passie ben ik me meer gaan inzetten en heb ik Hamdoelilah veel van jou mogen leren. Deze bon zal een geschenk uit de hemel voor mij zijn! Haha Deleukstetaartenshop heeft leuke spullen en veel voorraad om er lekker op los te gaan. Als ik win zal ik dan ook mijn spullen aanvullen en er nog meer uit halen. Vaak zie ik op je snaps producten die je gebruikt. Ben zelfs in Marjanne jouw opscheplepel tegen gekomen die je voor meel gebruikt Haha! Sie behoort nu ook tot mijn spullen. Bedankt voor de inspiratie!

  • Chaims

    29 mei 2018 at 21:33

    Hoi Faatje

    Lekkere taart/cake. Wij hebben er thuis lekker van gesmuld. Bedankt daarvoor? (foto in je mail)

    Ik wil heel graag winnen, omdat mijn mams en ik dol zijn op bakken. We bakken daarom ook vaak samen. Als wij dit winnen dan is dat een leuke motivatie om.door te gaan.

    Heel erg bedankt alvast en Ramadan moubarak in sha allahv

    Groetjes Chaimae

    1. Fatima El Irari

      30 mei 2018 at 10:37

      Hi Chaims,

      Aah wat leuk zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieve schat! Bedankt voor je heerlijke foto lieverd! Xx

  • Noa

    31 mei 2018 at 12:36

    Hey Fatima,

    Ik ben nu bezig met het maken van je vanille pudding alleen na 45 minuten is het nog steeds vloeibaar. Wat kan ik eraan doen ?

    Alvast bedankt

    1. Fatima El Irari

      31 mei 2018 at 13:13

      Hi Noa,

      Je bedoelt de topping toch? Laat deze dan maar nog even de koelkast staan.

  • Noa

    31 mei 2018 at 14:11

    Sorry bedoel in de oven?. Het ligt aan de oven. Ik had het gewoon op 200 moeten doen.

  • Hilal

    31 mei 2018 at 21:36

    Hoi Fatima, ik heb vandaag je worteltaart gemaakt en hij was zooo ongelooflijk lekker. De ananas geeft het net iets extra’s!
    Denk je dat tie over 2 dagen nog goed is? Moet ik het in de koelkast bewaren of buiten?
    Bedankt voor dit heerlijke recept <3

    1. Fatima El Irari

      2 juni 2018 at 06:31

      HI Hilal,

      Ah wat goed zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd. Je kunt de taart gewoon afgedekt in de koelkast bewaren hoor. Xx

  • Josie

    1 juni 2018 at 07:30

    Selam Fatima,

    Je hoort officieel bij de familie haha. Ik heb al drie recepten van je gemaakt in de ramadan. En gisteren mijzelf toch gewaagd aan de carrotcake. Ik ben dolll op de worteltaart. Vroeger vaak gekocht, maar nu veelste duur geworden met 3 kleine kinderen en een minimale inkomen hihi. Dus wallah BEDANKT voor je heerlijk, makkelijk, stapsgewijs recept waarvan de ingriedenten ook te doen waren qua boodschappen doen. Gisteren gemaakt, op de avond vol trots aan de hele familie gepresenteerd en opgegeten! Haha ook ik dacht wanneer eet je zo een taart met de ramadan.. maar idd zo een taart kan je niet laten staan. Ik wil meedoen aan de winactie omdat ik door jou de stap heb genomen om recepten uit te proberen. Ik heb moeite om nieuwe recepten uit te proberen maar jij heb het makkelijk gemaakt voor mij. Met het bedrag dat ik zou kunnen winnen wil ik graag gebruik maken van producten, die meestal duur zijn voor mij om te kopen en of producten kopen die ik nog niet heb. Bijv. voor de carrotcake heb ik een garde moeten kopen hihi, wat niet erg was hoor (een euro bij de Wibra).

    Nou lieverd veel plezier met alles,

    Nieuwe volger!!

    1. Fatima El Irari

      2 juni 2018 at 06:33

      Alaikoem salaam Josie,

      Aah wat onwijs leuk zeg! Super bedankt lieve schat en ik ben blij dat het heeft gesmaakt alhamdoelilah! Super bedankt! Xx

  • Khadija

    1 juni 2018 at 22:41

    Hey meid,

    Weer een super leuk video
    Maandag ga ik hem ook maken?

    Vraagje in je recept staat 50ml slagroom, maar op je video was het denk ik 500ml. Klopt dit?

    Je krijgt zeker een foto als hij Af js ?

    Gr
    Khadija

    1. Khadija

      5 juni 2018 at 17:03

      Hoi hoi,

      Had je mijn reactie nog gelezen:)

      Wil graag weten of het 500 of 50ml slagroom is.

      Foto volgt snel! ?

      1. Fatima El Irari

        6 juni 2018 at 06:11

        Hi Khadija,

        Jazeker, en ik had er ook nog op geantwoord. Het is exact 50 ml slagroom en geen 500 ml. Je ziet het pakje van 500 ml slagroom, maar zoveel gebruik ik helemaal niet. Xx

      2. Khadija

        6 juni 2018 at 12:38

        Hey Fatima,

        Thx voor je reactie schat. Echt? Eerste reactie kan ik niet zien?

        Maar wat is dit toch een lekkere cake zeg! Zo goed gelukt en zoooo yummi! ?

        Ik heb de foto’s gestuurd meid.
        Als ik zou winnen kan ik de tegoedbon heel goed gebruiken. Aangezien we genoeg feesten op komst hebben ?

        Bedankt voor het delen van je geweldig recept.

        Fijne iftar alvast.

        Khadija ?

      3. Fatima El Irari

        6 juni 2018 at 13:55

        Hi Khadija,

        Ziet er goed uit zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd! Xx

      4. Simge

        26 december 2019 at 13:37

        Hoi Fatima,

        Kan ik de monchou weglaten?

      5. Fatima El Irari

        26 december 2019 at 20:45

        Hi Simge,

        Je kunt de monchou weglaten en vervangen door extra mascarpone.

  • Fatima

    2 juni 2018 at 07:44

    Hi Fatima!

    Wat ziet de taart er heerlijk uit! Ik persoonlijk ben echt dol op wortelcake daarom doe ik graag mee met deze leuke winactie. Dankzij jouw simpel recept heb ik gisteren de cake gemaakt en meegenomen naar een etentje met mijn familie (iftar). Hij was zeer goed gelukt en smaakte heerlijk Alhamdoullilah, zeker voor een herhaling vatbaar in sha Allah!

    Ps :Ik heb je de foto verstuurd via mail

    Groetjes!

    1. Fatima El Irari

      2 juni 2018 at 08:20

      Hi Fatima,

      Ah wat goed zeg! Dankjewel lieve schat en ik ben blij dat het heeft gesmaakt!❤️

  • Laila

    2 juni 2018 at 09:24

    Lieve faatje

    Dank je wel voor alle moeite die je neemt om dit alles met ons te delen?
    Ook ik doe graag mee met de winactie. Zou erg leuk zijn en we kunnen weer wat lekkers maken voor eid. Ik blij, familie blij❤️❤️

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 10:44

      Hi lieve Laila,

      Dankjewel lieve schat! En natuurlijk heel graag gedaan! Xx

  • Fatima

    2 juni 2018 at 18:16

    Asselaamou3leykom Fatima,

    Ik heb vandaag de taart gemaakt ben super benieuwd naar de smaak, vanavond Insha Allah proeven.
    ook doe ik graag mee met de winactie ik ben fan van de leukstetaartenshop geweldige winkel met alles wat ik nodig heb om de lekkerste macarons,taarten en cupcake te maken.
    Als ik zou winnen zou ik er voor suikerfeest nog gebruik van maken, zodat ik mijn familie kan verwennen met heel veel lekkers insha Allah.

    Maar hoe dan ook we hebben er weer een worteltaart recept bij! Top

    Foto’s heb ik via de mail gestuurd alleen heb ik de website op de achtergrond erbij gezet ipv een briefje te snel erover heen gelezen.. hoop dat dat ook goed Is

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 10:41

      Alaikoem salaam Fatima,

      Ah wat goed! Bedankt voor je foto lieverd en het ziet er echt goed uit!

      Liefs,
      Fatima

      1. Fatima

        4 juni 2018 at 16:06

        We hebben heerliik gesmuld en de rest van de familie ook yammie…

      2. Fatima El Irari

        5 juni 2018 at 06:25

        Hi Fatima,

        Wat goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd. Xx

  • Suus

    3 juni 2018 at 08:48

    Voor de eerste keer een carrotcake gebakken en meteen op de favorieten lijst! Heerlijk recept. Ik wil graag de bon winnen omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer en daar niet altijd budget voor heb. Met deze bon kan ik ook eens dingen aanschaffen die ik normaal niet zou kunnen proberen. Ik ga zo mijn taartje op de e mail naar je toe sturen! Groet van Suus!

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 09:02

      Hi Suus!

      Ah wat goed zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd. Ben benieuwd naar je foto!

      Groetjes,
      Fatima

  • Yasmin

    3 juni 2018 at 11:37

    Lieve Fatima,

    Ik wil ontzettend graag meedoen met de carrot cake winactie. Ik ben namelijk helemaal gek op carrot cake! Natuurlijk heb ik jouw recept meteen uitgeprobeerd en het overtrof al mijn verwachtingen, het was een favoriet en niet alleen bij mij, maar bij de hele familie! En ik hoop ze met het suikerfeest weer te kunnen verassen met jouw heerlijke recepten.

    Toen zag ik ook nog dat er een winactie hoorde bij de carrot cake en zo’n mooie kans kon ik écht niet laten. Ik wil ontzettend graag het tegoed van €75 van deleukstetaartenshop.nl winnen. Ik hou namelijk heel erg van bakken en het liefst bak ik elke dag iets anders (mijn moeder wordt er soms wel een klein beetje gek van hahaha). Ik ben 17 jaar en nog een student waardoor ik niet altijd de beste bakspullen kan aanschaffen. Maar natuurlijk maak ik er altijd het beste van. Je zou mij zo gelukkig maken met deze prijs. Ik zou dan nieuwe bakspullen kunnen aanschaffen en beter worden in het bakken. Ik vind dat deleukstetaartenshop.nl hele leuke bakspullen heeft en ook een breed assortiment. Daarnaast hebben ze ook nog een uitgebreid halal assortiment en dat vind ik al helemaal geweldig.

    En als allerlaatst wil ik je bedanken voor je heerlijke recepten. Ik heb altijd ontzettend veel plezier met het bakken van jou recepten! Jouw recepten lukken altijd en ik kan mijn familie er heel blij mee maken. Ik ben altijd enthousiast bij een nieuw recept en moet het dan ook altijd meteen uitproberen.

    Ik wens jou en je familie nog een hele fijne ramadan toe.

    De foto’s van de carrot cake heb ik gemaild!

    Liefs,
    Yasmin

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:01

      Hi Yasmin,

      Dankjewel lieverd! En je Carrot cake ziet er super uit!?

  • Aisha

    3 juni 2018 at 14:29

    Hallo Fatima, allereerst bedankt voor jouw lekkere recept! Het was mijn eerste keer en het is ook gelukt! ?

    Ik wou m al langer maken maar zag alleen maar recepten met zoveel ingredienten. Jouw recept was makkelijk en je hebt niet zoveel spullen voor nodig.

    Foto’s zijn naar jouw mail verzonden.

    Ikzou graag de bon willen winnen zodat ik meer bakspullen kan aanschaffen. Dat zou mij blij maken. ☺️

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:14

      Dankjewel lieve Aisha! En je taart ziet er heerlijk uit!?

  • Hilal

    4 juni 2018 at 09:24

    Lieve Fatima,

    Heel erg bedankt voor dit heerlijke recept.
    Het was weer eens een enorm succes!!
    Ik zou heel graag willen winnen. Ten eerste omdat ik nog nooit in mijn leven iets heb gewonnen en ten tweede omdat ik altijd iedereen blij maak met mijn baksel (vaak jou recepten :))) maar ik heb altijd hele goedkope en slechte bakvormen die ik al na 2-3x gebruik kan weggooien. Deze cadeaubon zou ik graag willen gebruiken om te investeren in bakvormen van goede kwaliteit waar ik heel lang plezier van kan hebben.

    Groetjes,

    Hilal

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 12:54

      Hi Hilal,

      Ah super goed! Ik zag je foto zojuist en die ziet er ook erg lekker uit! Dankjewel lieverd! Xx

  • Nurcan

    4 juni 2018 at 13:31

    Hi Fatima,

    Ik heb weer in de keuken gestaan met jouw recept! Je bent mijn inspiratiebron als het op koken en voornamelijk om bakken gaat! De carrot cake viel goed in de smaak! Blijft toch wel een ding niet vooraf kunnen proeven in de ramadan.

    Ik hoop van harte dat ik zal winnen, het zou een mooi eid-cadeau voor mijn mama zijn en (stiekem ook voor mij hihi). Zodat we weer samen heerlijke recepten van jou kunnen uitproberen!

  • Nurcan

    4 juni 2018 at 13:36

    Wat een heerlijk recept is dit! M’n lievelingstaart buiten de deur! Nu heb ik hem zelf mogen maken en hij viel in de smaak! Dat is nog een ding als je niet vooraf kan proeven in de ramadan!

    Ik hoop van harte dat ik win! Het zou een mooi eid-cadeau voor mijn mama zijn (en stiekem voor mij). Zodat we nog neer heerlijke recepten van jou kunnen uitproberen met kwalitatieve bakvormen!

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 06:31

      Hi Nurcan,

      Ah wat goed zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd! Dankjewel. Xx

  • Mimount

    4 juni 2018 at 14:54

    Salaamoe alaikom Fatima,

    Wat was jouw carrot cake heerlijk!! Allahouma bareek. Barakallahoudeeki voor het delen van het recept. Het viel bij ons thuis in ieder geval goed in de smaak hihi. Ik volg je nu al aantal jaar (sinds ik getrouwd ben), en jouw recepten vallen altijd goed in de smaak en mislukken tot nu toe nooit. Ik die nooit van de keuken hield, houd er nu gewoon van haha.

    Ik doe graag mee aan de winactie, omdat ik super veel van bakken ben gaan houden. Ik ben bekend met de leukste taartenshop en hou van hun brede assortiment. Ik mag binnenkort een sweettable maken voor mijn zusje haar hennafeest, in shaa Allaah. De cadeaubon van de taartenshop zou daarom goed van pas komen om het helemaal leuk te maken. Want een feestje zelf regelen is niet niks haha.

    Wie de winnares ook mocht worden, het is diegene van harte gegund.

    Liefs,
    Mimount

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 06:28

      Alaikoem salaam Mimount,

      Wat ontzettend lief zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieve schat. Enorm bedankt en erg lief van je! Xx

  • Irem

    4 juni 2018 at 17:31

    Hoi Fatima,

    Wat een super lekkere recepten. Ik ben vandaag bezig geweest met de carrot cake. Ik heb een vraagje, wat kan je het beste doen als je cake vast blijft plakken aan je springvorm? Nog meer afkoelen?

    Youre amazing. Xx

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 06:24

      Hi Irem,

      Dankjewel hoor! Je kunt het beste de cake nog even laten afkoelen als deze blijft plakken. En de volgende keer de bakvormen toch iets meer invetten en eventueel bestuiven met wat bloem. Je kunt op de bodem ook een stuk bakpapier plaatsen.

      Liefs,
      Fatima

  • Michelle

    5 juni 2018 at 17:38

    Hallo Fatima,

    Dankjewel voor alweer een heerlijk en duidelijk recept!
    Ik bakte eerst vrijwel nooit iets, maar ik ben het steeds leuker en leuker gaan vinden.
    Nu doe ik het zelfs voor mijn plezier. Ik zou graag de tegoedbon willen winnen om mijn baksels leuk te kunnen presenteren en voor het aanschaffen van nieuwe bakspullen zodat ik nog meer recepten kan uitproberen.

    Liefs,

    Michelle

    1. Fatima El Irari

      6 juni 2018 at 06:09

      Hi Michelle,

      Bedankt voor je bericht! Had je het recept nog uitgeprobeerd? Xx

      1. Michelle

        6 juni 2018 at 07:22

        De foto is als het goed is al naar je gemaild!

        Groetjes,

        Michelle

  • Rachida

    6 juni 2018 at 15:55

    Hoi Fatima!

    Ook ik heb je foto’s gemaild.
    Een inspiratie voor het aankomende Suikerfeest!

    Jij bent een grote passie voor mij. Ik ben sinds kort actief bezig met bakken ( en jou recepten lukken altijd 🙂 Ik ben er echt van gaan houden. Met de tegoedbon kan ik vele bakspullen in huis halen en niet te vergeten voor het Suikerfeest!
    Wat mij nog meer motivatie zal geven.

    Groetjes
    Rachida

  • Rachida

    6 juni 2018 at 23:39

    Hoi Fatima!

    Ook ik heb je foto’s gemaild.
    Een inspiratie voor het aankomende Suikerfeest!

    Fatima, jij bent een grote passie voor mij.
    Ik ben sinds kort actief bezig met bakken ( en jou recepten lukken altijd 🙂 Ben er echt van gaan houden. Met de tegoedbon kan ik vele bakspullen in huis halen, en niet te vergeten voor het Suikerfeest! Wat mij nog meer motivatie zal geven!

    Groetjes
    Rachida

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:55

      Hi Rachida,

      Ziet er goed uit zeg! Dankjewel lieve schat!❤️

  • Mona Mahjour

    7 juni 2018 at 15:33

    Beste Fatima,

    Vorige week heb ik deze heerlijke taart gemaakt voor een jarige vriendin. Iedereen heeft er vol van genoten (ondanks dat we zo vol zaten na de iftar). Ik heb de taart gemaakt in mijn kleine combimagnetron, binnenkort krijg ik in sha Allah een grote oven! Dan kan ik eindelijk veel meer recepten proberen dan wat nu mogelijk is. Het vervolg van mijn studie start pas over 5 maanden, dat betekent voor mij heel veel tijd voor nieuwe taarten en koekjes! Ik wil graag winnen om daarvoor ook nieuwe bakspullen te kopen, en dan vooral de decoratieve hulpmiddelen. Het leukste van bakken vind ik namelijk het laatste stukje: het decoreren?

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:38

      Hi Mona,

      Wat super lief zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieve schat! Ik ga je foto even bekijken.❤️

  • Tulay

    7 juni 2018 at 22:33

    Hoi Fatima,

    Koken vind ik heerlijk maar een cake bakken, niet voor mij weggelegd. Vaak genoeg geprobeerd maar elke keer toch niet lekker genoeg. Vaak liet ik de wortelcake aan en ander maken omdat ik het heerlijk vind. Dit keer voor de verjaardagen van mijn zoontjes toch echt in de keuken gaan staan voor een worteltaart.

    Nou geloof me het bakken van een cake was simpeler dan het bedenken hoe ik het wilde decoreren ?. Als ik de winactie win dan wil ik zeker met mijn oudste zoon (4) naar spulletjes kijken voor de leukste koek en cupcakecreaties. Mijn zoontje vindt het erg leuk om koekjes en cakejes te bakken. Owja en het tjah hoe noem je het afsmeren van een taart was niet echt gemakkelijk zn handig ding die jij gebruikt zou ook goed van pas komen haha.

    Met deze extreem warme, plakkerige weer toch maar in de keuken gaan staan. Hopelijk win ik en word ik een hele blije mama. Ik heb echt mijn best gedaan en ben er ook trots op. De foto’s verstuur ik naar je mail. Ik wens je nog een hele fijne Ramadan.
    Groetjes Tulay

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:26

      Hi Tulay,

      Ah wat goed zeg! Ik ben blij dat het is gelukt en dat het heeft gesmaakt lieverd! En je taart ziet er goed uit, goed gedaan!❤️

  • Nesrine

    8 juni 2018 at 12:13

    Hi Fatima,

    Kun je morgen ( zaterdag 9 juni ) nog meedoen met de winactie of is vandaag de laatste dag om mee te doen?

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 22:02

      Vandaag is echt de laatste dag lieverd!

  • selma

    8 juni 2018 at 18:44

    hey faatje bij deze doe ik mee aan de winactie omdat ik heel graag bak. Maar bakken is geen goedkope hobby dus zo een bon van 75 euro kan mij zeker vooruit helpen. Ik wil graag vanalles uitproberen maar heb niet altijd alle materialen. ik volg je al een hele tijd en je presenteert ons keer op keer topgerechtjes. Je video’s en uitleg zijn heel duidelijk waardoor ze bij mij meteen ook lukken. Super bedankt dat je de tijd neemt om jouw recepten met zo veel liefde te delen. Ik wens jou nog meer succes! Allahoumabarek voor jouw kook en bakkunsten

  • selma

    8 juni 2018 at 18:46

    hey faatje bij deze doe ik mee aan de winactie omdat ik heel graag bak. Maar bakken is geen goedkope hobby dus zo een bon van 75 euro kan mij zeker vooruit helpen. Ik wil graag vanalles uitproberen maar heb niet altijd alle materialen. ik volg je al een hele tijd en je presenteert ons keer op keer topgerechtjes. Je video’s en uitleg zijn heel duidelijk waardoor ze bij mij meteen ook lukken. Super bedankt dat je de tijd neemt om jouw recepten met zo veel liefde te delen. Ik wens jou nog meer succes! Allahoumabarek voor jouw kook en bakkunsten. btw mijn taart zal niet de mooiste zijn maar is met net zo veel liefde gemaakt

  • Gül

    8 juni 2018 at 21:31

    Hey Fatima,

    Ten eerste, wat een super lekkere Carrot Cake recept was dat! Iedereen vond hem super lekker en vooral mijn vader, hij was dus zeker geslaagd! Ik heb je de foto opgestuurd die ik helaas met haast heb moeten maken maar winactie of niet, we hebben in ieder geval genoten van je zoveelste lekkere recept!
    De winactie winnen zou natuurlijk mijn leven een stuk makkelijker maken aangezien ik nog een waslijst aan recepten van je heb die ik wil uitproberen, dus heb dan zeker nog een heleboel bakspullen nodig ? Anyways, keep up the good work!!!!
    Liefs, Gül

  • Ayse

    9 juni 2018 at 00:33

    Salam alaikoum lieve Fatima,

    Ik ben een beetje aan de late kant omdat ik dacht dat de winactie tot en met 9 juni was. Maar niet geschoten is altijd mis, dus vandaar dat ik alsnog een poging wil wagen. Ook ik heb de taart gemaakt en het viel zeer in de smaak! Zeker voor herhaling vatbaar vooral omdat het niet machtig is. En dat is precies wat we willen tijdens de Ramadan.
    Ik zou de waardebon graag willen winnen, zodat ik ook bakspullen elders dan Xenos en Action kan kopen 🙂 hoop met nieuwe aanwinsten allerlei nieuwe soorten recepten uit te proberen.
    We hebben dankzij je recepten in ieder geval altijd iets te vieren thuis haha.

    Liefs,
    Ayse

  • Ayse

    9 juni 2018 at 00:36

    Salam alaikoum lieve Fatima,

    Ik ben een beetje aan de late kant omdat ik dacht dat de winactie tot en met 9 juni was. Maar niet geschoten is altijd mis, dus vandaar dat ik alsnog een poging wil wagen. Ook ik heb de taart gemaakt en het viel zeer in de smaak! Vooral omdat het niet machtig is en dat is wat gewenst is tijdens de Ramadan. Zeker voor herhaling vatbaar.
    Ik zou de waardebon graag willen winnen, zodat ik ook bakspullen elders dan Xenos en Action kan kopen 🙂 hoop met nieuwe aanwinsten allerlei nieuwe soorten recepten uit te proberen.
    We hebben in ieder geval dankzij je recepten altijd thuis iets te vieren haha.

    Liefs,
    Ayse

    1. Fatima El Irari

      9 juni 2018 at 15:53

      Alaikoem salaam Ayse,

      Bedankt voor je bericht en foto! Xx

  • Oempie

    9 juni 2018 at 06:51

    Hoi Fatima

    Kan er vandaag nog ingezonden worden voor de wedstrijd?

    1. Fatima El Irari

      9 juni 2018 at 08:47

      Hi Oempie,

      Nee, helaas niet meer. Vanavond wordt de winnaar bekend gemaakt.

  • TB

    9 juni 2018 at 08:27

    Hoi Fatima,
    Gebruik je ananas uit blik of verse ananas?

    1. Fatima El Irari

      9 juni 2018 at 08:43

      Hoi,

      Ik gebruik ananas uit blik.

  • Yasmine

    11 juni 2018 at 09:15

    Hoi fatima,
    Welke springvorm moet ik gebruiken om vervolgens de taart door 2 te snijden? Kan dat ook gewoon in een springvorm van 22cm/24cm?

    1. Fatima El Irari

      11 juni 2018 at 09:55

      Hi Yasmine,

      Ja, je kunt gewoon een springvorm van 22 of 24 cm. Xx

  • Salima

    3 augustus 2018 at 00:27

    Ik zie dat je in je recept nootmuskaat gebruikt. Het gebruik van nootmuskaat is niet toegestaan islamitisch gezien. Heb je miss een andere kruid die ik daarvoor in de plaats kan gebruiken of gewoon weglaten?

    1. Fatima El Irari

      3 september 2018 at 06:42

      Hi Salima,

      Je kunt het gewoon weglaten hoor.

  • Cherry

    6 augustus 2018 at 18:51

    Dol op al je recepten!! Vraagje; wat voor bakvormen gebruik jij precies? Thanks <3

    1. Fatima El Irari

      3 september 2018 at 06:44

      Hi Cherry,

      Allereerst excuses voor mijn late reactie. Ik gebruik echt van alle merken wel een bakvorm, maar als je echt mooie en kwalitatieve bakvormen zoekt, dan raad ik je zonder twijfel de bakvormen aan van het merk Nordic Ware. Verder zijn de bakvormen van Deleukstetaartenshop ook prima hoor en lekker betaalbaar.

      Liefs,
      Fatima

  • Fadoua

    28 december 2018 at 18:26

    Hi Fatima

    Mag ik vragen waar je de bakvormen vandaan hebt

    1. Fatima El Irari

      28 december 2018 at 20:07

      Hi Fadoua,

      Natuurlijk, deze zijn te bestellen bij http://www.deleukstetaartenshop.nl

  • Sara

    27 februari 2019 at 10:51

    Hoi Fatima,

    Top recept, net gemaakt en gelukt. Had eerder van andere sites geprobeerd maar die waren mislukt(veel te bitter) weet niet waar het mis ging. Maar ben nu blij met jouw recept en maak het dus voortaan zo.

    Bedankt groetjes Sara.

    1. Fatima El Irari

      27 februari 2019 at 22:23

      Hi Sara,

      Aah super goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt.??❤️

  • Sally

    2 juni 2019 at 10:04

    Salaam lieverd zou ik het ook in bakvorm 18 cm kunnen doen ?

    Gr Sally

    1. Fatima El Irari

      2 juni 2019 at 11:02

      Alaikoem salaam Sally,

      Jazeker, dan krijg je nog wen hogere taart.❤️

  • laila

    7 augustus 2019 at 16:36

    Hoi Fatima,

    Je geeft aan een springvorm van 22 of 24 cm te gebruiken en dan de cake te snijden. Jij gebruikt in je filmpje 2 vormen hoe groot zijn die?

    groetjes laila

    1. Fatima El Irari

      7 augustus 2019 at 20:25

      Hi Laila,

      Klopt, mocht je niet dezelfde vormen hebben dan kun je een springvorm van 22 of 24 cm gebruiken. De bakvormen die ik gebruik zijn 22.5 centimeter. Xx

  • Carla

    18 september 2019 at 15:06

    Ziet er goed uit , ik heb al eens worteltaart bodem gebakken met olie maar kreeg na 2 hapjes misselijk gevoel, waarschijnlijk omdat de overheersende oliesmaak mij tegenstond.
    Daarna nog 1 keer bodem gemaakt maar dan met geklaarde boter en was ook heerlijk. Vraag van mij : heb je een alternatief voor zonnebloemolie of geklaarde boter?

    1. Fatima El Irari

      19 september 2019 at 10:06

      Hi Carla,

      Hoeveel olie had je gebruikt bij dat andere recept? Bij deze proef je helemaal geen sterke olie smaak. Morgen komt er een vegan wortel taart recept online, misschien dat je die eens moet proberen.

      Groetjes,
      Fatima

      1. Carla

        21 september 2019 at 19:51

        Had de olie gebruikt zoals beschreven , maar kijk uit naar de vegan versie ,omdat ik ook graag taart eet 😉 jammie, maar dan heel graag zonder al te veel calorieën. Veel succes met alles wat je nog wil bereiken. Groet vanuit het oosten van Nederland 🙂

      2. Fatima El Irari

        21 september 2019 at 20:35

        Hi Carla,

        Dankjewel lieve meid!♥️

  • Thouria Loukili

    19 oktober 2019 at 14:57

    Hoi Fatima.
    Welke verhouding kan ik aanhouden voor Een 26 cm bakvorm?

    1. Fatima El Irari

      19 oktober 2019 at 18:11

      Hi Thouria,

      Je kunt dezelfde aanhouden, alleen wordt de cake wel iets lager.

  • Oumayma

    28 april 2020 at 13:30

    Beste Fatima,
    Super Recept!
    Ik wil het graag gaan maken, alleen dan heb ik nog vraag betreft de vorm die jij gebruikt. Ik ben namelijk even gaan kijkn bij taartenshop naar die jij gebruikt.volgens het linkje is het neit meer op voorraad. Ik heb een soortgelijk gevonden van 22,5 is dat prima afmeting? En daarnaast vroeg me af of het een spring vorm moet staan, want die van jou is namelijk geen springvorm ben dan bang dat ik het er niet goed uit krijg. Nou ik hoor heel graag van je!

    Groetjes,

    1. Fatima El Irari

      28 april 2020 at 14:25

      Hi Oumayma,

      Bedankt lieverd! Ja, hoor die vorm kun je prima gebruiken als je de vorm maar voor ongeveer 2 cm onder de rand vult met het beslag. Als je de bodem van de springvorm bekleed met bakpapier, dan kan het niet misgaan. Xx

  • Phaedra

    30 april 2020 at 17:39

    Wat doe je met de overige sour cream? Vind het zo zonde om weg te gooien

    1. Fatima El Irari

      2 mei 2020 at 10:25

      Hi Phaedra,

      Die gebruik ik in gerechten zoals kip madras of tandoori. Je kunt het potje goed afdekken en in de koelkast bewaren.

  • Kadisja

    19 mei 2020 at 00:09

    Hey Fatima!
    Ik heb vraag wil deze voor suikerfeest maken. Maar de bakvorm die jij gebruikt kan ik niet vinden. Ik heb een spring vorm is dat ook goed? Want kan niet zo goed zien of die van jou een spring vorm is? Lijkt me lastig eruit halen na het bakken. Verder had ik nog vraag welke formaten kan ik nogmeer gebruiken want ik zie dat 22 cm bijna overal uitverkocht is.

    Ik hoor het heeel graag van je!
    Alvast bedankt

    1. Fatima El Irari

      20 mei 2020 at 09:47

      Hi Kadisja,

      Je kunt ook een vorm van 22, 23 of 24 cm gebruiken. En het kan ook een springvorm zij. Kijk even bij de Hema daar hebben ze veel bakvormen. Xx

  • Rose

    10 september 2020 at 09:38

    Wa-alaikum salam.

    Shoukran voor de reactie. Ik zal het zeggen. Er is helaas geen supermarkt zoals Marjane in die streek.

  • Josie

    15 oktober 2020 at 13:28

    Hoi Fatima,

    Even een vraagje, kan je de lichtbruine bastardsuiker met de donkerbruine basterdsuiker?

    Groetjes Josie

    1. Fatima El Irari

      19 oktober 2020 at 18:17

      Hi Josie,

      Ja hoor dat kan zeker.

Comments are closed.

Vorige recept Volgende recept