Zin in zelfgebakken koekjes dit weekend? Deze witte chocolate chip cookies met frambozen zijn zo verslavend lekker! Knapperig aan de buitenkant en lekker chewy aan de binnenkant. Door de frambozen krijgen de koekjes een extra frisse smaak, een aanrader voor iedereen!
4 Comments
Oumaima
5 maart 2022 at 16:49
Salam Fatima
Bedankt voor je overheerlijke recepten. Kan je de bruine basterdsuiker vervangen door iets anders? zoals kristalsuiker.
Sweet Es Sugar
27 februari 2023 at 10:21
Hoi Fatima! Wat een heerlijk recept is dit. Zo lekker zelfs dat ik hem via mijn baking-blog op Instagram heb gedeeld. Ook heb ik je getagd en de link naar het recept erbij gedaan. Mocht je benieuwd zijn naar andere recepten die ik gemaakt heb dan kan je me vinden op Sweet_Es_Sugar!
Samantha
18 oktober 2024 at 10:29
Hoi wat zien de koeken er heerlijk uit. Welke frambozen heb je gebruikt? Want lijkt op diepvries frambozen op de afbeelding. Als het diepvries frambozen zijn moeten ze dan eerst worden ontdooit of gewoon bevroren bij het beslag?. En Zijn jou chocolade druppels bakvast die je hiervoor heb gebruikt?.
Vr gr
Fatima El Irari
24 oktober 2024 at 22:05
Hi Samantha,
Klopt, ik gebruik inderdaad frambozen uit de vriezer en die hoef je dus niet eerst te laten ontdooien. Kunnen gewoon zo gelijk door het beslag. De chocolade druppels zijn bakvast.