VEGETARISCHE MINI PIZZA’S

1 juli 2015Fatima El Irari

Ingrediënten: (15 stuks)
.

Voor het pizzadeeg:
.
  • 500 gr. bloem
  • 1 etl. Provençaalse kruiden
  • 1.5 tl. zout
  • 1 zakje gedroogde gist
  • 1 etl. olijfolie
  • 280 ml lauwwarm water
Voor de pizza topping:
.
  • 1 courgette, in stukjes
  • 300 gr. champignons, in schijfjes
  • rode uien, in schijfjes
  • cherry tomaatjes, in blokjes
  • 1 etl. sambal
  • 1 tl. zout
  • 1/2 tl. zwarte peper
  • 200 gr. tomatensaus
  • geraspte kaas

IMG_9933

Bereidingswijze:

  1. Voeg de bloem toe in een diepe kom en voeg hier de basilicum, gedroogde rozemarijn en de gedroogde gist bij. Strooi het zout aan de zijkanten van de kom en meng dit even samen.
  2. Giet de olijfolie erbij giet beetje bij beetje het water toe aan de droge ingrediënten in de kom. Kneed ondertussen het deeg goed door tot een soepel deeg. Je kneed het deeg voor ongeveer 10 minuten, totdat het deeg elastisch aanvoelt en niet meer plakt.IMG_9971 IMG_9974
  3. Plaats het deeg in een ingevette kom en vet de bovenkant van het deeg in met een klein laagje olijfolie.
  4. Dek de kom af met plasticfolie en laat het deeg voor 30 minuten rijzen.IMG_0221
  5. Bestuif je werkplek met een laagje bloem en stort hier het deeg op.
  6. Bestuif de deegroller met een laagje bloem en rol het deeg uit tot een ronde plak van ongeveer 1 cm dikte. IMG_9983 IMG_9988
  7. Steek met een ronde vorm ronde vormpjes uit het deeg en plaats deze op een bakplaat die je hebt bekleed met bakpapier. Het overgebleven deeg vorm je weer samen en rol je weer uit tot een ronde plak. Steek hier weer ronde vormpjes uit en herhaal deze stappen totdat je heel het deeg hebt gehad.IMG_0001
  8. Dek de bakplaat af met een schone theedoek en laat het deeg weer rusten voor 30 minuten. Tip! Sla deze stap niet over, want door het deeg telkens te laten rusten krijg je straks een lekker luchtige pizzabodem.IMG_0008 IMG_0017
Groenten bereiden:
.
  1. Snijd de courgette in blokjes en zet deze apart. Snijd de champignons in plakjes en de rode uien in schijfjes. De sherry tomaten snijd je door vier en zet je even apart.
  2. Verwarm een scheutje zonnebloemolie in de koekenpan en bak de rode uien mooi glazig.IMG_0020
  3. Schep de courgette, champignons erbij en kruid het geheel met peper en zout.
  4. Voeg de sambal toe roer alles samen en laat de groenten geheel bakken voor 10 minuten.IMG_0031
  5. Als laatste voeg je de gesneden sherry tomaten toe en meng je dit voorzichtig door de groenten heen. Breng de groenten eventueel nog op smaak met wat peper en zout.
  6. Wanneer de groenten gaar zijn haal je de koekenpan van het vuur en laat je de groenten geheel afkoelen.

 

 

IMG_0050

Pizza’s beleggen:
.
  1. Verdeel een volle eetlepel van de tomatensaus op het deeg  en schep hierboven een volle eetlepel van de groenten.IMG_0070 IMG_0082 IMG_0089
  2. Strooi wat geraspte kaas over de pizza’s en strooi er zelfs nog wat lekkere Provençaalse kruiden overheen.
  3. Bak de pizza’s af in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten lekker krokant. Tip! De pizza’s zijn gaar wanneer de onderkant van de pizza’s mooi goudbruin van kleur is en de bovenkant er krokant uitziet.IMG_0091IMG_0107

 

 

Liefs,
Fatima

Print recept

102 Comments

  • Zaheera

    1 juli 2015 at 21:40

    Ziet er super lekker uit! Wat voor sambal gebruik je?

    1. xfaatje

      2 juli 2015 at 06:54

      Hallo Zaheera, ik gebruik de sambal van de Jumbo. Als je even naar het recept van de loempia’s gaat dan zie je daar een foto van de sambal. Succes. <3

      1. Houda

        25 januari 2016 at 11:18

        Hai. Ik wil het recept verdubbelen. Moet ik dan de zout en gist ook verdubbel?

        Grtjes

      2. xfaatje

        25 januari 2016 at 15:26

        Hallo Houda,

        Ja, dan moet je alles even verdubbelen. Succes! Xx

      3. Houda

        12 februari 2016 at 10:56

        Super bedankt . Het recept is heerlijk. Grtjes

  • Zaheera

    1 juli 2015 at 21:44

    Nog een vraagje.. bedoel je de saus van de groenten om te smeren op de pizza’s?

    1. xfaatje

      2 juli 2015 at 06:56

      Hallo Zaheera, dit heb ik ook niet duidelijk aangegeven in het recept. Nee, je gebruikt tomatensaus uit een pakje. Zelf gebruik ik altijd tomatensaus van het merk Heinz. Gewoon zo’n klein pakje. Je kunt beter tomatensaus uit een pakje gebruiken i.p.v. tomatenpuree uit een blikje. Succes. <3

      1. Punt

        20 december 2015 at 09:08

        Wat ik ook wel doe is beetje olijfolie. Beetje knoflook. Tomatenpuree uit blikje. Pizzakruiden. Even kort bakken. Dat als saus gebruiken.

      2. xfaatje

        22 december 2015 at 08:30

        Hallo Jihane,

        Hmm dit lijkt mij ook wel lekker. Dit ga ik de volgende keer eens uitproberen haha. Bedankt voor de tip hoor! Xx

    2. Nawar chettou

      3 april 2020 at 21:42

      Hallo liefe fatima

      Ik ga dit recept zeker proberen .
      Mag je dd rozemarijn ook weglaten ?

      1. Fatima El Irari

        3 april 2020 at 22:26

        Hi Nawar,

        Ja, hoor je kunt de rozemarijn ook weglaten. Xx

  • Femke

    1 juli 2015 at 23:05

    Ik maak deze pizzaatjes vaak, maar dan op bladerdeeg.. Met dit deeg ga ik binnenkort eens proberen 🙂 Ziet er weer heerlijk uit <3!

    1. xfaatje

      2 juli 2015 at 07:03

      Hallo lieverd, oh met bladerdeeg is ook erg lekker hmm! Maar met zelfgemaakt deeg ga je het nog lekkerder vinden hihi. Ps. hoe was gisteren het etentje? Was alles nog gelukt?

      1. Femke

        2 juli 2015 at 16:09

        Ja was goed gegaan, iedereen heeft lekker gesmuld. Zelf amper gegeten want ik had het zo heet dat ik geen zin had om te eten haha! Hopelijk vanavond wat beter eten..Lekker simpel vanavond, gewoon nog wat gehakt en kip die nog gemarineerd zijn bakken en wat salade en ovenfrietjes, easy vandaag dus :-)!

      2. xfaatje

        3 juli 2015 at 06:59

        Hallo meis, leuk om te lezen dat iedereen heeft gesmuld. Ik ken het gevoel haha. Vooral als je met dit weer in de keuken staat ben je aan het eind kapot om nog wat te eten haha.

  • Siham

    2 juli 2015 at 06:50

    Even serieus Faatje ik ben jou zo dankbaar! Jouw geduld om ons alles zo duidelijk ui te leggen is gewoon top! Onze dank is groot!!!

    1. xfaatje

      2 juli 2015 at 07:04

      Hallo Siham, dankjewel! Super lief compliment van je. Heel graag gedaan meid. <3

  • Sandra

    2 juli 2015 at 06:50

    Oh wat lekker!

    1. xfaatje

      2 juli 2015 at 07:05

      Hallo Sandra, haha zeker de moeite waard om het een keer te proberen!

  • Evelien

    2 juli 2015 at 16:38

    Ziet er super lekker uit!! al je recepten trouwens. Ik ben fan van je site. Goed uitgelegde recepten met mooie foto´s. bedankt dat je de tijd neemt om deze artikelen voor ons te maken!

    1. xfaatje

      3 juli 2015 at 07:00

      Hallo Evelien, super lief van je bedankt! Ben blij dat mijn blog je bevalt. <3

  • Mientje

    2 juli 2015 at 21:33

    Wat een lekkere recepten op je site ik ben een trouwe stille volger totdat het vandaag mis ging mijn deeg bleef van binnen rauw terwijl bovenkant alles gaar was. Wat heb ik verkeerd gedaan. Ik heb wel de kant en klaar pakje gebruikt voor de pizzadozen van honig.

    1. xfaatje

      3 juli 2015 at 09:39

      Hallo Mientje, Allereest bedankt voor je lieve compliment. Ik denk dat je de oven iets te hoog hebt gezet, en dat hierdoor het deeg snel is verkleurd maar van binnen nog niet gaar was. Ik zal de volgende keer de tempratuur iets lager zetten. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag van je. <3

  • Hakima

    3 juli 2015 at 06:28

    Salaam Faatje hoeveel stuks krijg je uit jou recept? Ziet er goed uit xx

    1. xfaatje

      3 juli 2015 at 07:56

      Salaam Hakima, uit de recept krijg je 15 mini pizza’s. Bedankt meis. <3

  • Ikram

    6 juli 2015 at 18:29

    Hoi Fatima, ik ben fan van je blog. Al 2 dingen uitgrprobeerd en beiden SUPER lekker! Ik vroeg me af welke keukenmachine jij hebt; ik wil er namelijk ook een kopen (ben een ramp met deeg kneden), maar heb geen idee welke de beste is. En de prijzen liegen er ook niet om..
    Groetjes (en eet smakelijk voor straks)!

    1. xfaatje

      7 juli 2015 at 11:26

      Hallo Ikram, Alleereerst bedankt voor je lieve compliment meis. Ik gebruik de keukenmachine van het merk Tristar de MX4162. Ik heb deze een jaar geleden gekocht bij de AH voor 100 euro i.p.v. 200 euro hihi.

  • Aitt

    11 juli 2015 at 04:49

    Hoi
    Wat een leuke blog <3
    had een vraagje, moet er per se sambal bij of kan ik het vervanger door wat anders? Xx

    1. xfaatje

      13 juli 2015 at 18:19

      Hallo Aitt, bedankt voor je lieve compliment! Nee, hoor hoeft niet perse sambal bij. Je mag erbij gooien wat jij lekker vindt haha.

  • Faar

    11 juli 2015 at 10:10

    Hallo faat

    Deze broodjes ga ik voor vanavond maken hmmm..Top site heb je goede uitleg ook ben er wel regelmatig te vinden 😉 ga zo door meid.

    Groetjess

    1. xfaatje

      13 juli 2015 at 11:12

      Hallo Faat, bedankt lieve meid! En wees welkom. <3

  • chaymae

    11 juli 2015 at 12:52

    Ik ga dit zeker uitproberen in shaa allah..het deeg ziet er makkelijk en snel uit om te maken en daar hou ik van hihi..

    1. xfaatje

      13 juli 2015 at 11:02

      Hallo Chaymae, haha het is inderdaad niet zo moeilijk. Succes meid. <3

  • miya

    20 september 2015 at 13:53

    Hoi

    Is theelepel gist gelijk aan een zakje van 7 gram gist?

    1. xfaatje

      20 september 2015 at 16:31

      Hallo Miya, Nee een zakje gist is meer dan een theelepel gist.

  • Kaoutar

    26 oktober 2015 at 11:57

    kan ik het deeg nu alvast kneden en pas in de avond afbakken??

    1. xfaatje

      26 oktober 2015 at 15:08

      Hallo Kaoutar, Ja hoor dat kan. Succes!

  • Kaoutar

    9 november 2015 at 19:24

    Faatje ik had ze laatst gemaakt en ze waren echt heeeerlijk! Nu wil ik ze maken met volkoren speltmeel, worden ze dan ook zacht?

    1. xfaatje

      10 november 2015 at 10:55

      Hallo Kaoutar, ah super! Ja, hoor dat kan ook. Als je gewoon precies op dezelfde manier te werk gaat, dan worden ze weer lekker zacht haha. Succes Xx

  • Sabah

    9 december 2015 at 22:59

    Hallo Fatale,

    Allereerst ben ik een nummer 1 fan van jou website,, ik geniet hiervan,, ben dankzij jou website nog meer nieuwe dingen aan het uitproberen shokran bezef! nou komt mijn vraag haha kan ik de deeg ook met een mixer mixen? ik heb namelijk niet zo een apparaat en vind het te vermoeiend met mijn handen……

    1. xfaatje

      11 december 2015 at 07:42

      Hallo Sabah,

      Dankjewel lieve meid voor je lieve complimenten! Ja, hoor je kunt het deeg ook met de handmixer mixen, maar dan moet je wel de deeghaken gebruiken en niet de standaard garde haken zeg maar. Succes meid! Xx

  • Sabah

    9 december 2015 at 23:00

    sorry mijn laptop verandert zo mijn woorden ik bedoelde faatje

    1. xfaatje

      11 december 2015 at 07:42

      Haha geen probleem hoor! Heb ik zelf ook vaak last van :p

  • Senaa

    13 december 2015 at 21:05

    Selaam Faatje, ik heb je recept en het deeg was mooi gelukt. Alleen de pizza’s waren een beetje aan de harde kant. Wat heb ik verkeerd gedaan? Te lang in de oven?

    1. xfaatje

      14 december 2015 at 08:14

      Salaam alaikoem Senaa,

      Als het deeg goed is gelukt en het deeg gewoon soepel en lekker zacht was, dan heb je de pizza’s denk ik iets te lang in de oven laten staan. Als de onderkant van de pizza’s iets mooi bruin is en de zijkanten ook, dan kunnen de pizza’s direct uit de oven. Volgende keer lukken ze je perfect inschAllah!

      1. Senaa

        15 december 2015 at 20:53

        Shoukran! De volgende keer haal ik ze wat eerder eruit. Xx

      2. xfaatje

        16 december 2015 at 08:10

        Hallo Senaa,

        Graag gedaan!

  • Anissa

    3 februari 2016 at 18:40

    Hallo, kunnen deze pizza’s ook ingevroren worden? Zo ja hoe gaat dat dan in zijn werk? Alvast bedankt

    1. xfaatje

      10 februari 2016 at 18:17

      Hallo Anissa,

      Jazeker dat kan! Wanneer je de pizza´s hebt belegd kun je ze voorzichtig inwikkelen met plasticfolie en dan stop je de pizza´s in de diepvries. Succes hoor!

  • Lotte

    20 mei 2016 at 17:36

    Wat een super recept! Alleen een vraagje als ik ze alvast wil maken voor de dag erna hoe kan ik dit dan het beste doen? Alvast afbakken en in de koeling maken, of alleen maken en in de koeling bewaren en pas op de dag zelf afbakken?

    Liefs

    1. xfaatje

      26 mei 2016 at 11:05

      Hallo Lotte,

      Ah, super lief! Als je de pizza’s een dag van te voren wilt maken, dan kun je het beste als volgt te werk gaan. Maak de pizza’s en bak deze alvast af in de oven. Laat de pizza’s dan ietsjes afkoelen en verpak deze in een plastic zak. Je kunt de pizza’s dan invriezen of je stopt ze enkel in de oven. De volgende dag verwarm je de pizza’s nog even kort in de oven en klaar ben je. Succes hoor! Xx

  • Miryam

    17 juni 2016 at 17:20

    Super lekker! Heb ze gisteren gemaakt en ze zijn allemaal op. Dit wordt een van mijn go to recepten voor pizza x

    1. xfaatje

      19 juni 2016 at 11:41

      Hallo Miryam,

      Super! Bedankt lieve meid Xx

  • Sabah

    17 juni 2016 at 18:38

    Salam lieve meid,

    Volgens mij doe ik elke keer wat verkeerds met de deeg welke deeg gebruik jij eigenlijk? ik die van de lidl,,,, ik heb er namelijk bellen in en in de keukenmachine moet ik wel meer als 8 min doorgaan met kneden….. wat doe ik verkeerd en dat is niet alleen met dit deeg de vorige keer was dat ook bij een andere recept van jou…. toen stond er ook 8 min maar bij 8 min plakte het deeg nog en naar 15 min nog :S hoop dat je mijn vragen zult beantwoorden want weet geen raad meer.

    1. Biby

      19 juni 2016 at 09:04

      Bij mij blijft het deeg ook zo plakkerig?. Heb het bijna 20 min laten kneden. Nu uiteindelijk toch maar laten rijzen maar ben bang dat het niks gaat worden.

      1. Biby

        19 juni 2016 at 11:01

        Ik heb het deeg maar weggegooid, er was echt niet mee te werken. Ik zag trouwens net bij de recept van tonijnpizza dat je daar 175 ml water hebt gebruikt. Kan het zijn dat deze 250 ml gewoon te veel is?

      2. xfaatje

        20 juni 2016 at 10:52

        Hallo Biby,

        Altijd als het deeg te plakkerig is kun je beetje olie toevoegen aan het deeg. Dan is het deeg weer goed handelbaar. En is het gelukt?

      3. Biby

        20 juni 2016 at 14:25

        Hoi hoi, olie toevoegen hielp ook niet. Maar ik zie nu dat het recept is aangepast en dat het water nu 150 ml is ipv 250. Was dus blijkbaar een foutje?

    2. xfaatje

      20 juni 2016 at 10:26

      Alaikoem salaam Sabah,

      Als het deeg te erg plakt, dan raad ik altijd aan om er ongeveer 1 eetlepel zonneboemolie aan toe te voegen. Je kneed dan het deeg nog even kort door en laat het dan direct rijzen. Na het rijzen smeer je je handen weer in met olie en kneed je het deeg weer kort. Altijd als het deeg iets plakt voeg ik olie toe. Probeer niet bloem toe te voegen, want dan krijg je zwaar en droog brood.

  • Saida

    23 juni 2016 at 18:21

    Heerlijke recept mashallah alik?
    Ik had alleen probleempje de kaas die ik gebruikte was hard geworden waarschijnlijk ligt het aan de soort kaas die ik gebruikte. Welke kaas gebruik jij normaal alvast bedankt xx

    1. xfaatje

      24 juni 2016 at 07:51

      Hallo Saida,

      Zoiets heb ik ook ooit gehad haha. Dit komt doordat je eigenlijk niet alle geraspte kaas kunt gebruiken. Dat kan wel, maar sommige worden hard ipv dat ze gaan smelten. Ik raad je de geraspte kaas van de Lidl aan of geraspte kaas voor ovenschotels, die is ook erg lekker en smelt goed! Succes en bedankt voor je lieve woorden!

  • Ahlam

    24 juni 2016 at 14:23

    Schat mag ik vragen welke tomatensaus jij gebruikt

    1. xfaatje

      24 juni 2016 at 15:01

      Ja, natuurlijk! Ik gebruik de tomatensaus van het merk HAK. Deze tomatensaus zit in een pakje.

  • Saida

    27 juni 2016 at 15:02

    Super lief dank je wel het is me gelukt ze waren heerlijk ?

    1. xfaatje

      28 juni 2016 at 06:51

      Hallo Saida,

      Aah, super meid! Graag gedaan Xx

  • Ouarda

    13 juli 2016 at 23:00

    Jij red huwelijken Fatima!

    1. xfaatje

      14 juli 2016 at 09:31

      Hahaha zo grappig! Lief van je meis!!

  • Hanane

    1 november 2016 at 16:53

    Hey Hey

    Ben vergeten in mijn pizza deeg te prikken. Wel jammer want van binnen Was t nog rauw.

    1. Fatima

      2 november 2016 at 12:57

      Hallo Hanane,

      Oh als je het deeg niet prikt, dan bolt het deeg eerder op. Maar het deeg zou wel gewoon gaar moeten worden. Op hoeveel graden heb je de pizza’s gebakken?

  • Eva

    18 januari 2017 at 14:42

    Hoi Fatima,

    Zou ik deze ook wat eerder kunnen maken en dan invriezen? Doe jij dat wel eens en zo ja hoe?

    1. Fatima El Irari

      19 januari 2017 at 07:11

      Hallo Eva,

      Jazeker dat is mogelijk. Je maakt de pizza en bakt ze ook gelijk af. Wanneer ze uit de oven komen laat je ze even afkoelen en dan verpak je ze eigenlijk direct in zakjes. Invriezen en wanneer je er zin in hebt hoef je de pizza’s enkel nog even te verwarmen in de oven. Succes!

      Liefs Fatima

  • Ghizlane

    14 juni 2017 at 12:21

    Hoi Fatima,

    Zijn dit de broodjes die je gister op je snap had gedeeld? Ik wil ze vanavond in sha Allah maken voor bezoek.

    Ik hoor het graag van je.

    Ps: je blog is awesome!!!

    1. Fatima El Irari

      14 juni 2017 at 13:14

      Hallo Ghizlane,

      Jazeker, deze zijn het. Dankjewel lieverd!

      Liefs,
      Fatima

    2. Rania

      25 juni 2017 at 23:19

      Wat is haar snapp

      1. Fatima El Irari

        27 juni 2017 at 14:01

        Kookhoekjevxf

  • Rabia

    1 februari 2018 at 15:46

    Ik ga wel proberen nchaalah

    1. Fatima El Irari

      1 februari 2018 at 15:56

      Leuk! Xx

  • Senna

    23 maart 2018 at 11:17

    Welke uisteekvorm is dat die middelste of kleinste?

    1. Fatima El Irari

      24 maart 2018 at 09:25

      Hi Senna,

      Dit is de een na kleinste vorm.

  • Zohr

    26 oktober 2018 at 08:58

    Hai fatima,

    Kan ik het deeg vanavond maken en dat ikhet morgen beleg??

    1. Fatima El Irari

      28 oktober 2018 at 16:00

      Hi Zohr,

      Jazeker, alleen dan raad ik je wel aan om het deeg in de koelkast te laten rijzen. Op deze manier rijst het deeg veel langzamer en kun je het de volgende dag perfect gebruiken. Xx

  • Elif

    27 november 2018 at 17:26

    Selaam fatima,

    Kan je ook natte gist gebruiken in plaats van drooge gist?

    1. Fatima El Irari

      27 november 2018 at 18:08

      Hi Elif,

      Ja, hoor je kunt ook verse gist gebruiken. Je gebruikt dan een half blokje.

  • Amira

    29 december 2018 at 10:42

    Hoi Fatima,

    Uit foto’s kon ik vaak zien dat jij dezelfde oven hebt als ik. Welke stand gebruik jij voor deze pizza’s?

    1. Fatima El Irari

      29 december 2018 at 14:29

      Hi Amira,

      Ik gebruik altijd de boven/onder stand. Voor zowel cakes en deegwaren.

  • Yasmina

    30 december 2018 at 23:21

    Salaam faatje.

    Ik wil dit recept maken morgen.
    Kan ik de sambal weglaten? En cherry tomaten vervangen door gewone tomaten? Ik heb ook niet zo bakring. Hoe kan ik het deeg het beste verdelen zonder vorm ?
    Alvast bedank xx

    1. Fatima El Irari

      31 december 2018 at 12:29

      Alsikoem salaam yasmina,

      Jazeker, je kunt de sambal weglaten en de cherry tomaten vervangen door normale tomaten. Als alternatief kun je een glas gebruiken of een kommetje i.p.v. de bakring.??

  • Anoniem

    4 januari 2019 at 16:38

    Hoi Fatima,

    Ik ben nu bezig met het maken van de pizzabodem. Ik heb de provencaalse kruiden gekocht, zoals bij de ingrediënten staat vermeldt.. maar bij de bereiding heb je het over gedroogde thijm en basilicum. In mijn potje zit peterselie, 25% tijm, bieslook, 7% majoraan, 5% rozemarijn. Nou heb ik daar gewoon 1 el van gebruikt.. Ik heb ook gedroogde thijm en basilicum thuis, raad je mij aan om een half el van beiden te gebruiken de volgende keer of toch de 1 el provencaalse kruiden met de samenstelling die ik hierboven heb genoemd?

    Alvast bedankt voor je reactie,

    Groetjes!

    1. Fatima El Irari

      5 januari 2019 at 10:39

      Je kunt gewoon de samenstelling gebruiken hoor, want die kruiden zijn er ook lekker bij. Ik ga het even controleren, dankjewel!

  • Anoniem

    4 januari 2019 at 16:56

    Is mijn reactie geplaatst? Ik zie deze namelijk niet terug op de website..

    1. Fatima El Irari

      5 januari 2019 at 10:39

      Ik mort de reacties altijd eerst even goedkeuren, voordat je ze op de website kunt zien.

  • Yasmina

    5 januari 2019 at 21:59

    Hi Faatje.

    Ik heb ze gemaakt ze waren heerlijk lekker luchtig deeg en zacht echt een aanrader. Heb wel proivcaanse kruidden weg gelaten die had ik niet in huis. Wel basillicum gebruikt. Top recept!

    1. Fatima El Irari

      5 januari 2019 at 23:17

      Ah wat goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd.❤️

  • Cathy

    4 april 2019 at 16:15

    Bedankt voor dit lekkere recept maak ze en iedere keer lukken ze heel goed mijn kids blijven er van smullen…

    1. Fatima El Irari

      4 april 2019 at 18:46

      Wat leuk! Heel graag gedaan!❤️

  • R

    7 mei 2019 at 12:30

    Salam, ik had een vraagje. Als je de deeg voor paar uur laat rusten en daarna pas gaat afmaken. Is dat een probleem voor de deeg? Alvast bedankt ?x

    1. Fatima El Irari

      7 mei 2019 at 12:46

      Alaikoem salaam,

      Als je het deeg te lang laat rijzen, dan rijst het deeg teveel en gaat het deeg echt naar gist ruiken. Je kunt ze maken en voor etenstijd even verwarmen in de oven. Ook dan zijn ze nog heerlijk hoor.

      1. R

        7 mei 2019 at 15:57

        Dat is goed. Dankje! X

  • M

    18 januari 2020 at 19:30

    Hoi fatima ,
    Ik heb de mini pizzas eerder gemaakt en ze waren super goed gelukt, is het mogelijk om ipv mini pizzas het recept te verdubbelen en dan een “plaat” pizza ervan te maken? Alvast bedankt

    1. Fatima El Irari

      20 januari 2020 at 15:35

      Hi M,

      Ja, hoor dat is zeker mogelijk.❤️

  • Emi

    3 februari 2020 at 16:38

    Wat een heerlijk recept!
    Ik heb wel mijn eigen draai er aan gegeven met de topping te veranderen ( rauwe groenten en worst). Maar je deeg is heerlijk!

    1. Fatima El Irari

      3 februari 2020 at 22:31

      Hi Emi,

      Fijn om te horen!😍

Comment ReplyCancel Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept