Twix Toetjes

Prep time: 30 minuten
Cook time:
Serves: 4 stuks

Twix Toetjes
- Voorbereidingstijd 30 minuten
- Aantal personen: 4 stuks
Ingrediëten:
Karamel crème:
- 250 gram mascarpone, koud
- 3 eetl. Bebogeen caramel
- 100 gram ongeklopte slagroom, koud
Ook nodig:
- 6 Twix repen
- 200 gram chocolade , met stukjes noten
Bereiding:
Koekbodem & Gesmolten Chocolade
- 1)
Verkruimel 4 Twix repen in een keukenmachine en verdeel de kruimels over 4 glazen.
- 2)
Smelt de chocolade au bain Marie en verdeel in elk glas 1 eetlepel chocolade op de koekkruimels.
Karamel crème:
- 1)
Verkruimel 4 Twix repen in een keukenmachine en verdeel de kruimels over 4 glazen. Zet opzij.
- 2)
Klop in een kom de mascarpone met de Bebogeen caramel in 2-3 minuten glad en romig.
- 3)
Voeg de koude slagroom er geleidelijk bij en mix de crème in 4-5 minuten romig en stevig.
- 4)
Ga met een spatel langs de zijkanten en de bodem van de kom en roer de crème door.
- 5)
Proef ondertussen of je de crème zoet genoeg vindt, anders voeg je er 1-2 eetlepels poedersuiker bij.
- 6)
Schep de karamel crème in een spuitzak en draai de bovenkant strak dicht.
- 7)
Spuit vervolgens een laagje karamel crème in elk glas en strijk de bovenkant glad.
- 8)
Verdeel dan weer een eetlepel gesmolten chocolade bovenop de crème en strijk glad.
- 9)
Snijd een Twix reep in stukjes en verdeel deze bovenop de gesmolten chocolade.
- 10)
Zet de toetjes voor minstens 30 minuten in de koelkast en serveer lekker koud. Enjoy!
2 Comments
Vghvgubhjb
12 mei 2023 at 12:20
Dit is een heerlijk product 🥰
Fatima El Irari
25 mei 2023 at 10:14
Fijn om te horen!