Tortellini in Romige Pestosaus
Prep time: 15 minuten
Cook time: 30 minuten
Serves: 4 personen
Tortellini in Romige Pestosaus
- Voorbereidingstijd 15 minuten
- Kooktijd 30 minuten
- Totale tijd 45 minuten
- Aantal personen: 4 personen
Ingrediënten:
- 200 gram crème fraîche
- 2 eetl. pesto
- 250 ml kippenbouillon
- 2 eetl. olijfolie
- 250 gram spinazie
- 250 gram tortellini
- handvol cherry tomaten
- 1 pakje Apetina Paneer, (225 gram)
- 1 eetl. gekruide knoflookpoeder
Kruiden:
- 1 theel. zout
- 1 theel. chilivlokken
- 1/2 theel. zwarte peper
Bereidingswijze:
- 1)
Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht) functie.
- 2)
Roer in een schaal de crème fraîche, pesto, bouillon, olijfolie en de kruiden goed samen.
- 3)
Halveer de cherrytomaten en roer ze samen met de spinazie en de Tortellini door de saus.
- 4)
Snijd de Apetina Paneer in plakjes en leg deze rondom bovenop de Tortellini.
- 5)
Breng het geheel op smaak met extra zout, zwarte peper en wat gekruide knoflookpoeder.
- 6)
Drizzle er nog wat olijfolie overheen en zet de ovenschaal in het midden van de oven.
- 7)
Bak de Tortellini schotel voor 30-35 minuten in het midden van de oven.
- 8)
Haal de ovenschotel uit de oven en laat het voor circa 10 minuten staan.
- 9)
Garneer de Tortellini schotel met verse basilicum en enjoy!
Dit artikel is in samenwerking met Apetina.