Toastjes met Zalm en Tonijn

29 augustus 2019Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

VOOR DEZE CAMPAGNE ZIJN DE AANMELDINGEN GESLOTEN! Het is weer tijd voor een leuke bloginsiders campagne! Dat betekent dat veel van mijn volgers/lezers, mee mogen doen met een campagne waar ik ook aan meedoe! De vorige Fansquare campagne die ik hier op de blog op Facebook en op Instagram met 50 volgers/lezers deed was zo leuk, dus ik ben blij dat ik weer zo’n toffe campagne met jullie mag doen! Dit keer mogen we samen aan de slag met Boursin Zacht & Romig om onze omgeving, familie en vrienden te inspireren met allerlei lekkere recepten! Mocht je willen meedoen dan krijg je (gratis) een Boursin pakket toegestuurd waar jij mee aan de slag kan! Aanmelden doe je heel makkelijk via deze aanmeldpagina. Uit alle aanmeldingen worden er 20 deelnemers gekozen en die krijgen vanzelf bericht.

In het weekend vinden we het leuk om een plateau vol lekkere hapjes neer te zetten voor bij de film of tijdens een gezellig avondje met vrienden of familie. Van toastjes met zalm en tonijn tot kaasblokjes, olijven (ik ben gek op olijven) en cherry tomaatjes! Voor de toastjes met zalm en tonijn is Boursin echt onmisbaar bij ons! Thuis zijn wij al jaren fan van Boursin en staat het kuipje altijd standaard bij ons op tafel als we gaan barbecuen of in dit geval als basis voor lekkere toastjes!

Boursin heeft vorig jaar een nieuw product geïntroduceerd: Boursin Zacht & Romig (in bijna alle supermarkten verkrijgbaar in het koelschap naast of vlakbij de bekende Boursin Roomkaas). Het heeft de vertrouwde en onweerstaanbare en unieke smaak van Boursin, maar met een zachte en crèmige structuur. Daardoor is Boursin Zacht & Romig ideaal om te smeren én te dippen! Waar Boursin Kaas verpakt zit in een folie van aliminium, zit Boursin Zacht & Romig in een hersluitbare verpakking.

Ingrediënten:
  • 1 kuipje Boursin Zacht & Romig
  • zalm
  • tonijn
  • dille
  • komkommer
  • cherry tomaten
  • olijven
  • fetakaas
  • stokbrood
  • toastjes
Bereiding:
  1. Snijd de stokboord in plakjes en besmeer ze met een laagje Boursin Zacht & Romig. Beleg met een plakje zalm, komkommer, dille, rode ui en breng het op smaak met zwarte peper.
  2. Smeer bovenop de toastjes een laagje Boursin Zacht & Romig en verdeel er wat tonijn en rode ui op.
  3. Serveer de toastjes direct en smullen maar!
Extra tips&tricks:
  • De Boursin Zacht & Romig is ook lekker in een wrap met zalm of tonijn.
  • Gebruik de spread als dip om er lekker in te dippen met wortel, komkommer etc.

Liefs,
Fatima

Dit artikel is in samenwerking met Boursin.

Print recept

Nutrition

62 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept