Stroopwafel Cheesecake

17 april 2020Fatima El Irari

Prep time: 30 minuten

Cook time: 4 uur

Serves: 6 personen

Deze stroopwafel cheesecake, een goed begin van het weekend! Ik denk dat we dit weekend allemaal een stuk (of twee) nodig hebben van deze stroopwafel cheesecake, zo lekker! Een heerlijke nog bake cheesecake die heel eenvoudig is om te maken.

Print recept

Stroopwafel Cheesecake (no bake)

  • Voorbereidingstijd 30 minuten
  • Kooktijd 4 uur
  • Totale tijd 4 uur 30 minuten
  • Aantal personen: 6 personen

Ingrediënten:

Koekjes bodem:

  • 200 gram digestive koekjes
  • 100 gram margarine/roomboter

Cheesecake vulling:

  • 250 gram roomkaas
  • 3 eetlepels poedersuiker, gezeefd
  • 80 gram witte chocolade
  • 250 gram koude slagroom
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • 1 zakje klopfix
  • 2 grote stroopwafels in kleine stukjes gesneden
  • 3 eetlepels karamel

Extra:

  • bakvorm 23 cm
  • geklopte slagroom voor garnering

Bereidingswijze:

Koekjes bodem:

  • 1)

    Maal de koekjes fijn in de keukenmachine en roer de gesmolten roomboter erbij.

  • 2)

    Stort de koekjes in een vorm van 23 cm en druk de koekjes stevig tegen de bodem en randen.

  • 3)

    Zet de springvorm in de tussentijd afgedekt in de koelkast.

Cheesecake vulling:

  • 1)

    Klop de roomkaas met de poedersuiker glad en zet opzij.

  • 2)

    Smelt de witte chocolade au bain-marie en laat de chocolade volledig afkoelen.

  • 3)

    Giet de gesmolten chocolade in twee delen bij de roomkaas en roer de roomkaas goed door.

  • 4)

    Klop in een aparte kom de slagroom met de kristalsuiker en het zakje klopfix stijf.

  • 5)

    Vouw met een spatel de slagroom bij de roomkaas tot een gladde crème. En roer dan ook de stukjes stroopwafel erbij.

Springvorm vullen:

  • 1)

    Pak de springvorm er weer bij en verdeel op de bodem de karamelsaus. Klik hier voor mijn karamel recept.

  • 2)

    Verdeel de cheesecake crème in de vorm en strijk het aan de bovenkant mooi glad. 

  • 3)

    Zet de cheesecake afgedekt in de koelkast voor minstens 4 uur of voor een hele nacht.

  • 4)

    Garneer de cheesecake met toefjes slagroom, karamelsaus en stukjes stroopwafel.

123 Comments

  • Ess

    17 april 2020 at 09:56

    Ziet er heeerlijk uit masaAllah!

    1. Ess

      17 april 2020 at 09:58

      Wat is het formaat van je bakvorm?

      1. Fatima El Irari

        17 april 2020 at 15:18

        Hi Ess,

        De vorm is 23 cm.

      2. Nima

        17 april 2020 at 16:46

        Ik heb de taart gelijk gemaakt!😂 Dankjewel!!❤️

      3. Fatima El Irari

        18 april 2020 at 10:10

        Hi Nina,

        Wat leuk haha!❤️

      4. SC

        17 april 2020 at 22:02

        Hoi Fatima,

        Ziet er lekker uit alleen kan je een foto laten zien welke roomkaas je hebt gebruikt heb je het van de ah of de jumbo?
        En welke koekjes jij hebt gebruikt heb je daarvan ook een foto heb je die gewoon ook van de ah of jumbo?

      5. SC

        18 april 2020 at 00:16

        Hoi Fatima,

        Kan je laten zien welke roomkaas je hebt en kan ik die gewoon ook van ah of de jumbo halen?

    2. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:16

      Hi Ess,

      Bedankt lieve schat!

      1. Betul

        14 mei 2020 at 14:03

        Hoi Fatima, ik wil deze no bake cheesecake graag maken, maar ben bang dat ik hem niet uit de vorm krijg!! Hoe heb je dat precies gedaan? Xx

      2. Fatima El Irari

        14 mei 2020 at 17:24

        Hi Betul,

        Deze vorm heeft een losse bodem. Ik raad je aan om of dezelfde vorm met een losse bodem te gebruiken of een springvorm. Xx

    3. Su

      19 april 2020 at 21:17

      Welke roomkaas heb je gebruikt? 🙂

      1. Fatima El Irari

        19 april 2020 at 22:43

        Hi Su,

        Ik gebruik vaak Philadelphia, maar je kunt ook eigen merk roomkaas gebruiken of monchou. Xx

    4. Meryam

      1 mei 2020 at 20:40

      Heyy ik heb een vraagje hoe je het eruit haalt?

      1. Fatima El Irari

        2 mei 2020 at 10:46

        Hi Meryam,

        Deze vorm heeft een losse bodem, dus ik plaats de vorm op een schaaltje en dan schiet de taart er voorzichtig uit.

    5. Merve

      19 mei 2020 at 18:59

      Hey Fatima,

      Ik heb een vraagje..
      Bij stap 5 staat er toch:
      Vouw met een spatel de slagroom bij de roomkaas tot een gladde crème. En roer dan ook de stukjes stroopwafel erbij.

      Mijne is een beetje te glad geworden wat kan ik er aandoen voor de volgende keer?

      1. Fatima El Irari

        20 mei 2020 at 10:07

        Hi Merve,

        Wat is een beetje te glad? De roomkaas bedoel je?

  • Samira

    17 april 2020 at 10:00

    Asalaam alaikoum faatje

    Allahoema barak. Dit ziet er echt heerlijk uit en denk ook zeker de moeite waard om te maken😍

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:17

      Alaikoem salaam Samira,

      Aah wat lief! Bedankt lieve schat. Xx

  • Fatima

    17 april 2020 at 10:04

    Hoi Fatima,

    Hoe krijg jij de cheesecake zo mooi uit de vorm? Wat voor vorm heb je voor de cheesecake gebruikt?

    Liefs Fatima

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:16

      Hi Fatima,

      De vorm heeft een losse bodem, dus ik plaats de vorm bovenop een kom en dan komt de taart naar boven. Ik heb hier een video van gedeeld op Instagram stories.

      1. Raaj

        17 april 2020 at 23:09

        Waar staat het filmpje op je Instagram? Ik kan het niet vinden tussen je filmpjes.. alvast bedankt!

      2. Fatima El Irari

        18 april 2020 at 09:07

        Hi Raaj,

        Die staat in de stories.

  • Stef

    17 april 2020 at 10:30

    Ziet er super lekker uit! 2 kleine stroopwafels voor in de vulling of 2 grote? Ik zie nl de kleine op de foto, maar misschien is dat voor de garnering?

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:14

      Hi Stef,

      Dankjewel! Voor de vulling gebruike je twee grote stroopwafels of ongeveer 4-5 kleine stroopwafels.

      1. Stef

        17 april 2020 at 18:08

        Oké bedankt! Binnenkort maar even maken😄

      2. Fatima El Irari

        18 april 2020 at 10:10

        Hi Stef,

        Leuk!

      3. SC

        18 april 2020 at 11:15

        Hoi fatima

        Er staat bij puntje 3:

        3)Giet de gesmolten chocolade in twee delen bij de roomkaas en roer de roomkaas goed door.

        Je moet de witte chocola dus in 2 verdelen maar als je een helft in de roomkaas doet waar moet die 2e deel dan eigenlijk😊

      4. Fatima El Irari

        19 april 2020 at 14:40

        Hi SC,

        Ik bedoel hiermee, dat je de helft van de chocolade bij de roomkaas giet, dit goed mixt en dan doe je de overige chocolade er weer bij. Xx

      5. Ihsane

        21 april 2020 at 15:33

        Hi fatima,
        Ik heb de cheesecake samen gemaakt met mij broertje. ik ben zelf 11 jaar en ik bak heel veel. De cheesecake ziet er super lekker uit ik ben benieuwd hoe die gaat smaken😋 ik zal het je wel laten weten.

        Doei👋

      6. Fatima El Irari

        22 april 2020 at 13:20

        Hi Ihsane,

        Wauw wat knap van jou! Geniet er maar lekker samen van en ik hoor het graag. Xx

    2. SC

      18 april 2020 at 11:28

      Hoi fatima,

      Je hebt ook boven de cake van de bolletjes slagroom heb je dat tijdens het maken stukje appart gelegt of heb je het als extra bij gemaakt of kan je ook gewoon kant en klare slagroom erop doen 😊

      1. Fatima El Irari

        19 april 2020 at 14:39

        Hi SC,

        Ik heb hiervoor nog een slagroom geklopt. Je zou kant en klare slagroom kunnen gebruiken, alleen is deze niet zo stevia. Je zou wel de kant en klare slagroom er pas op kunnen spuiten als je de cheesecake gaat serveren. Xx

    3. Samira

      8 mei 2020 at 23:09

      Hi Fatima,

      Welke mondstuk of spuitzak gebruik jij voor die mooie toefjes?

      1. Fatima El Irari

        10 mei 2020 at 10:58

        Hi Samira,

        Het mondje is de 1M van Wilton.

  • Sellie

    17 april 2020 at 10:40

    Haay kan je ook een vorm gebruiken van 26,5? Xx

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:13

      Hi Sellie,

      Ja hoor dat kan ook, alleen zal de taart wel iets lager zijn.

  • Ashley Neiden

    17 april 2020 at 10:51

    Salaam aleikoum,

    Dit ziet er heerlijk uit en wil het ook maken. Ik heb zo een vorm alleen hij kan niet los? Die van jou wel of ook niet? Want als je de bodem en cheesecake hebt gemaakt hoe krijg je hem eruit?

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:13

      Alaikoem salaam Ashley,

      Dankjewel! Klopt, die van mij heeft een losse bodem. Ik raad je niet aan om deze cheesecake in een vorm te maken die niet los kan, want dan ga je de taart echt niet eruit kunnen krijgen. Je kunt dan eerder een springvorm gebruiken. Xx

  • Cennet

    17 april 2020 at 11:12

    Hay Fatıma,
    Ziet er lekker uit!
    Ik had een vraag, waar kan im karamel halen
    Gr Cennet

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:08

      Hi Cennet,

      Dankjewel! Ik heb de karamel zelfgemaakt, maar je zou ook karamel van de supermarkt kunnen gebruiken. Die van Hero is wel lekker.

  • Oranus

    17 april 2020 at 11:17

    Hallo Fatima,

    Ziet zo lekker uit. Hoe groot moet de springvorm zijn?

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:07

      Hi Oranus,

      Dankjewel! Ik heb een vorm gebruikt van 23 cm.

  • Najia

    17 april 2020 at 11:45

    Lieve Fatima,

    Dank voor je lekkere recept!
    Karamel, koop je dat of maak je dat zelf?

    1. Najia

      17 april 2020 at 11:46

      En hoe groot is jouw springvorm? Omdat jouw recept voor 6 personen is…

      1. Fatima El Irari

        17 april 2020 at 15:06

        Hi Najia,

        De vorm die ik gebruik is 23 cm.

    2. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:02

      Hi Najia,

      Ik maak het zelf lieverd, maar je kunt ook kant en klare gebruiken. Zo maak ik het; https://uitdekeukenvanfatima.nl/recipe/karamelsaus/

      1. Margot verbruggen

        18 april 2020 at 14:06

        Hallo, ik heb je karamelsaus zelf gemaakt maar deze komt vrij lichtbruin/gelig uit.. wat heb ik fout gedaan? (Kheb grwacht tot de suiker bruin was)

      2. Fatima El Irari

        19 april 2020 at 14:36

        Hi Margot,

        Als je de karamel donkerder wilt, dan moet je de suiker iets langer laten bakken.

  • Erin

    17 april 2020 at 11:47

    Hoi Fatima ziet er super lekker uit! Had wel even een vraagje, hoe krijg je de taart netjes uit de bodem?

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 15:05

      Hi Erin,

      Dankjewel! De vorm heeft een losse bodem, dus ik plaats de vorm bovenop een kom en dan komt de taart naar boven. Ik heb hier een video van gedeeld op Instagram stories.

  • Aimy

    17 april 2020 at 12:16

    Hii Fatima, wat zijn digestive koekjes🙈

  • Soraya Boudraa

    17 april 2020 at 12:47

    Slm! 😃
    Dit moet ik voor mijn man maken (hij is dol op stroopwaffels)!
    Vraagje, ik merk dat je vaak met klopfix werk en vroeg me af of jij een alternatief kende? 😅
    Ik probeer soms dan gwn meer poedersuiker te gooien of kouder en goed stevig kloppen maar mss ken je andere tricks…?

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 14:57

      Alaikoem salaam Soraya,

      Nou dan moet je deze taart zeker maken haha! Ik gebruik klopfix om de slagroom nog steviger te krijgen, maar als je enkel suiker gebruikt wordt de slagroom ook goed stijf hoor. Als de slagroom maar goed koud is! Xx

      1. Nesibe

        4 mei 2020 at 08:22

        Hoi Fatima,

        Ik heb karamel uit een potje, hoeveel moet ik daaruit gebruiken ?
        En hij is hard. Moet ik hem au bain-marie smelten?

        XxNesibe

      2. Fatima El Irari

        4 mei 2020 at 12:42

        Hi Nesibe,

        Als die hard is, dan moet je die inderdaad even verwarmen. Je hebt ongeveer twee eetlepels nodig.

    2. Busra

      21 april 2020 at 23:28

      Hoi Fatima,

      Ik heb een vraagje, zet je een deel van de slagroom ook apart of klop je opnieuw slagroom voor de garnering ?

      Xx Busra

      1. Fatima El Irari

        22 april 2020 at 13:12

        Hi Busra,

        Ik klop voor de garnering nieuwe slagroom. Xx

  • Malika

    17 april 2020 at 14:08

    Hoi Fatima, wat een lekkere taart weer 😋
    Even een vraagje hoe krijg je de taart uit deze bodem?

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 14:55

      Hi Malika,

      Dankjewel! De vorm heeft een losse bodem, dus ik plaats de vorm boven een kom en dan schuift de taart uit de vorm. Op instagram stories heb ik een video geplaatst. Xx

  • Malika

    17 april 2020 at 14:11

    Hoi Fatima, wat voor vorm heb jij gebruikt? Is dat een quiche vorm?

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 14:30

      Hi Malika,

      Klopt, maar je kunt ook een springvorm gebruiken hoor. Xx

  • hanane Zaid

    17 april 2020 at 14:35

    Salaam Fatima, wat zijn mijn man en ik zoooooo blij dat wij elke dag kunnen kiezen uit je receptenboek en online 😍. Alles lukt mij ook tbarkellah. Bedankt om dit allemaal met ons te delen! Een vraagje. Vanwaar kan je die karamel halen?

    Xx Hanane

    1. Fatima El Irari

      17 april 2020 at 14:40

      Alaikoem salaam Hanane,

      Aah wat ontzettend lief zeg! Heel graag gedana lieve schat. Ik heb de karamel zelf gemaakt, maar de karamel van het merk Hero vind ik ook lekker.
      https://uitdekeukenvanfatima.nl/recipe/karamelsaus/

      1. Hanane

        17 april 2020 at 15:18

        Chokran lieve Fatima! Ik ga daar morgen inschaalah mee aan de slag 😍.

      2. Fatima El Irari

        17 april 2020 at 15:42

        Hi Hanane,

        Ah lekker! Geniet ervan. Xx

      3. Brenda

        18 april 2020 at 06:49

        Kun je ook iets anders ipv witte chocola gebruiken? Bijvoorbeeld melkchocolade?

      4. Fatima El Irari

        18 april 2020 at 09:04

        Hi Brenda,

        Ja, hoor je kunt ook melk chocolade gebruiken.

      5. SARAH

        19 april 2020 at 09:48

        Lekker!!

        Mag ik ook een springvorm van 24 cm gebruiken? Moet ik dan de ingrediënten aanpassen?

      6. Fatima El Irari

        19 april 2020 at 14:15

        Hi Sarah,

        Ja, hoor je kunt ook een springvorm van 24 cm gebruiken.

  • Annelies

    18 april 2020 at 11:05

    Heerlijk! Dankjewel voor dit lekkere recept Fatima.

    1. Fatima El Irari

      19 april 2020 at 14:39

      Hi Annelies,

      Graag gedaan hoor!

    2. SC

      19 april 2020 at 19:39

      Hoi Fatima,

      Omggg 😍😍😍 wat was het heerlijk thuis vond iedereen het ook zo lekker. Ik heb een foto ervan gemaakt alleen van hier kan ik het niet sturen lukt niet. Dankjewel voor je lekkere recept!

  • S

    18 april 2020 at 17:23

    Hoi fatima

    Is het ook goed om de cake 1dag te bewaren in de koelkast en dan de volgende dag de bovenkant met slagroom te versieren ?

    1. Fatima El Irari

      19 april 2020 at 14:30

      Hi S,

      Ja, hoor dat kan prima.

  • Fatma

    18 april 2020 at 22:20

    Beste Fatima,

    Als alles eerst je bent echt geweldig met je recepten

    Maar mijn vraag is hoe maak je die slagroom waar mee je die toefjes maakt?

    1. Fatima El Irari

      19 april 2020 at 14:28

      Hi Fatna,

      Wat lief, dankjewel! Ik mix altijd 250 ml slagroom met 2 eetlepels kristalsuiker en een zakje klopfix. Xx

      1. Sheila

        20 april 2020 at 09:08

        Hoi Fatima ik wil deze graag gaan maken maar hoeft er geen bak papier onder?
        Groetjes Sheila

      2. Sheila

        20 april 2020 at 09:08

        Hoi Fatima ik wil deze graag gaan maken maar hoeft er geen bak papier onder? Al is het een no bake cheesecake
        Groetjes Sheila

      3. Fatima El Irari

        20 april 2020 at 09:54

        Hi Sheila,

        Nee, als de vorm een losse bodem heeft hoef je geen bakpapier te gebruiken. Wat voor een vorm ben je van plan te gebruiken?

  • SC

    19 april 2020 at 21:19

    Hoi Fatima,

    Omggg 😍😍😍 wat was het heerlijk thuis vond iedereen het ook zo lekker. Ik heb een foto ervan gemaakt alleen van hier kan ik het niet sturen lukt niet. Dankjewel voor je lekkere recept!

    1. Fatima El Irari

      19 april 2020 at 22:42

      Hi Sc,

      Aah wat leuk! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd en heel graag gedaan! Xx

    2. Sheila

      20 april 2020 at 11:05

      Ik ga een bakvorm met losse bodem kopen of een spring vorm zoals jij aan gaf.
      Groetjes

      1. Fatima El Irari

        21 april 2020 at 11:29

        Hi Sheila,

        Vind ik persoonlijk altijd de fijnste vorm!

  • Britt

    20 april 2020 at 23:05

    Zondag gemaakt en viel heel erg goed in de smaak bij mijn familie! Heerlijk recept en zag er ook nog eens goed uit!

    1. Fatima El Irari

      21 april 2020 at 11:35

      Hi Britt,

      Wat goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt!

  • Bouchra

    21 april 2020 at 08:28

    Hoi Fatima,
    Ik heb vaak het idee dat de verhoudingen niet kloppen bij jou bak recepten.. mijn koeklaag wordt altijd hard, weet jij waar dit aan kan liggen? Ik gebruik exact de hoeveelheden die je aangeeft

    1. Fatima El Irari

      21 april 2020 at 11:36

      Hi Bouchra,

      De hoeveelheden die je hier leest zijn altijd exact de hoeveelheden die ik gebruik en alles lukt. Lijkt mij sterk dat ze niet kloppen terwijl ik veel berichten en foto’s ontvang van volgers die het hebben gemaakt.

      1. Hanane

        15 mei 2020 at 09:10

        Hi fatima

        Kan het ook in een bakvorm van 30 cm?

      2. Fatima El Irari

        15 mei 2020 at 10:31

        Hi Hanane,

        Ja, kan maar dan krijg je wel een iets lagere cheesecake omdat het best een grote vorm is.

  • Ihsane

    21 april 2020 at 15:34

    Hi fatima,
    Ik heb de cheesecake samen gemaakt met mij broertje. ik ben zelf 11 jaar en ik bak heel veel. De cheesecake ziet er super lekker uit ik ben benieuwd hoe die gaat smaken😋 ik zal het je wel laten weten.

    Doei👋

    1. Fatima El Irari

      22 april 2020 at 13:20

      Hi Ihsane,

      Wauw wat knap van jou! Geniet er maar lekker samen van en ik hoor het graag. Xx

      1. Ihsane

        22 april 2020 at 13:52

        Hoi fatima,

        Ik kan helaas geen foto sturen, Maar de cheesecake
        Was super super lekker😋 Het recept is heel lekker.
        Mijn moeder stuurt wel een foto via snapchat.

        Xx

      2. Fatima El Irari

        24 april 2020 at 00:22

        Hi Ihsane,

        Ah fijn om te horen. Xx

  • Hafsa

    21 april 2020 at 22:56

    Salam alaykoum Fatima

    Hoe krijg je de toefjes slagroom zo stevig? Bij mij smelt het zodra ik de toefjes op de cheesecake zet. Ik gebruik ook klopfix maar dit werkt helaas niet. Dankjewel xxx

    1. Fatima El Irari

      22 april 2020 at 13:14

      Alaikoem salaam Hafsa,

      Ik doe echt niks speciaals. Ik gebruik echt koude slagroom, 2 eetlepels kristalsuiker en een zakje klopfix.

  • Nana

    22 april 2020 at 00:24

    Dag Fatima,

    Klinkt weer heerlijk 😍 Welke spuitbus gebruik je?

    1. Fatima El Irari

      22 april 2020 at 13:09

      Hi Nana,

      Dankjewel! Ik gebruik de wegwerp spuitzakken van de Wibra. Xx

  • Ihsane

    22 april 2020 at 19:00

    Hoi fatima,

    Helaas kan ik geen foto sturen maar de cheesecake is super LEKKER😋
    Het recept is super goed😍 Mijn moeder stuurt wel een foto via snapshat.

    Xx

  • Dee

    23 april 2020 at 21:32

    Is het ook mogelijk om mascarpone te gebruiken?
    Zo ja? Hoe te bereiden met mascarpone?

    1. Fatima El Irari

      24 april 2020 at 00:50

      Hi Dee,

      Ja, hoor je kunt ook mascarpone gebruiken. Je gebruikt dan ook precies dezelfde hoeveelheid als roomkaas.

  • Laila

    24 april 2020 at 23:15

    Hi faat!

    Het valt me dat je op de afbeeldingen van dit recept Mascarpone gebruikt ipv roomkaas.. wat adviseer jij?

    En kan ik de cheesecake ook in een normale taartvorm maken?

    Keep up the good work MashAllah!

    1. Fatima El Irari

      25 april 2020 at 11:09

      Hi Laila,

      Klopt, omdat ik dus dacht dat ik roomkaas in huis had maar het was mascarpone haha. Maar echt je kunt beide gebruiken en ik vind ze allebei lekker. Ja, hoor je kunt ook gewoon een normale taartvorm gebruiken, als het maar een losse bodem heeft. Op deze manier is het makkelijker om de taart er later uit te halen.

  • Ji

    26 april 2020 at 10:38

    hoi faatje

    Kan ik ook een bakvorm van 26cm gebruiken?

    1. Fatima El Irari

      26 april 2020 at 17:58

      Ja, kan ook alleen dan wordt de taart wel lager.

  • Fatima El Irari

    26 april 2020 at 17:56

    Hi Jihan,

    Ja, hoor dat kan ook maar dan wordt de cheesecake wel lager.

  • Elif

    1 mei 2020 at 12:59

    Kan de cheesecake ook met de topping etc pas in de koelkast of moet het eerst in de koelkast na dat je de caramel er op hebt gedaan of pas na de roomkaas de koelkast in en daarna na 4 uur de topping

    1. Fatima El Irari

      2 mei 2020 at 10:41

      Hi Elif,

      Begrijp je vraag niet echt? Bedoel je of je de toefjes slagroom er al gelijk op kan doen en de cheesecake dan pas in de koelkast kunt zetten? Dit kan namelijk ook. Xx

  • Nisrin

    4 mei 2020 at 12:52

    Hoi fatima,

    Waar heb je deze bakvorm gekocht?

    Xxjes

    1. Fatima El Irari

      4 mei 2020 at 13:43

      Hi Nisrin,

      Deze heb ik van deleukstetaartenshop.nl. Het is een vlaaivorm. Xx

  • Ruth

    9 mei 2020 at 17:08

    Ik heb deze gemaakt, incl. de karamelsaus en het was goddelijk! Ik heb alweer alles in huis en ga er morgen weer een maken! 🙂 Ik maak vaak cheesecakes, carrotcake etc. en krijg daar altijd veel complimentjes over maar deze versloeg alle voorgaande, vind ik zelf. Jammer dat ik hier geen foto kan posten….
    Omdat wij maar met tweeën zijn en ik de helft in wilde vriezen, heb ik om de slagroom stevig en lekker vol te houden, gelatine en een beetje maizena gebruikt. De garnering was nog even mooi als toen ik het erop heb gespoten. Aanrader dus.
    Bedankt voor het recept!

    1. Fatima El Irari

      10 mei 2020 at 11:13

      Hi Ruth,

      Wat een leuk bericht! Heel fijn om te lezen dat de cheesecake zo goed in de smaak is gevallen! Heel graag gedaan hoor en bedankt voor je reactie.

      1. Roos

        17 mei 2020 at 19:37

        Salaam 3alikom, zou je hier ook mini cheesecakes van kunnen maken? In een muffinvorm met papieren vormpjes? Liefs ❤

      2. Fatima El Irari

        18 mei 2020 at 08:58

        Alaikoem salaam Roos,

        Ja, hoor dat kan zeker. Xx

  • Maryam

    22 mei 2020 at 15:12

    Salaam aleykum lieve Fatima,

    De cheesecake ziet er heerlijk uit!

    Ik ben zojuist in diverse supermarkten geweest voor klop fix… maar zonder resultaat.
    Wat kan ik ter vervanging gebruiken? En zal de cheesecake dan nog zo goed worden?

    En ik heb eigen merk roomkaas gekocht, kan ik dit ook goed gebruiken voor de cheesecake?

    1. Fatima El Irari

      23 mei 2020 at 11:56

      Alaikoem salaam Maryam,

      Bedankt lieverd! Ja, hoor voor de cheesecake vulling kun je de klopfix ook weglaten. Als je slagroom wilt kloppen om er vervolgens toefjes mee te spuiten, dan raad ik wel altijd klopfix aan. Die zorgt ervoor dat de slaroom langer stevig blijft. Ja, je kunt ook prima eigen merk roomkaas gebruiken. Xx

  • Lisa

    16 juni 2020 at 17:19

    Hi Fatima,

    ik ben zojuist begonnen met je stroopwafel cheesecake met de caramelsaus en het begint al ergens op te lijken.
    Mijn caramelsaus is licht van kleur maar smaakt heerlijk, zal je recept nog vaak gebruiken! De cake is nog even afwachten maar aan de reacties te zien hoef ik me geen zorgen te maken 🙂 Bedankt voor je recepten!

    Groetjes uit Zweden,
    Lisa

    1. Fatima El Irari

      18 juni 2020 at 12:08

      Hi Lisa,

      Ah wat leuk om te lezen dat het zo goed ging! Ik hoop dat het heeft gesmaakt en bedankt voor je lieve compliment. Xx

  • Maiis

    26 november 2020 at 01:03

    Hey vraagje wordt de stukjes stroopwafels zacht in de cheesecake of blijven ze beetje knapperig/hard

    Mvg,
    Maiis

    1. Fatima El Irari

      26 november 2020 at 09:18

      Hi Maiis,

      Ze worden wel een beetje zacht.

      Groetjes, Fatima

  • Fatima El Irari

    21 december 2020 at 11:57

    Hi Rabia,

    Deze heb ik van deleukstetaartenshop.nl

Comment ReplyCancel Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept