Stokbrood Pizza

Prep time: 15 minuten
Cook time: 20 minuten
Serves:

Stokbrood Pizza
- Voorbereidingstijd 15 minuten
- Kooktijd 20 minuten
- Totale tijd 35 minuten
Ingrediënten:
- 300 gram rundergehakt
- 1 rode ui , gesnipperd
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 1 rode paprika, fijngesneden
- 1 prei , fijngesneden
- 2 eetl. peterselie, fijngesneden
- 2 eetl. milde olijfolie
- 1 stokbrood
- tomatensaus
- geraspte kaas
- cheddar kaas
- zwarte olijven
- augurken
Kruiden:
- 1 theel. zout
- 1 theel. gemberpoeder
- 1 theel. paprikapoeder
- 1 theel. kurkuma
- 1/2 theel. zwarte peper
- 1/2 theel. komijnpoeder
Bereiding:
- 1)
Marineer het gehakt door het te mengen met de ui, knoflook, prei, peterselie, kruiden en de olijfolie.
- 2)
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gehakt half gaar.
- 3)
Verwarm de oven voor op 200°C. (boven-onder) warmte.
- 4)
Snijd het stokbrood over de lengte doormidden en smeer beide kanten in met een de tomatensaus.
- 5)
Snijd het stokbrood doormidden en smeer het stokbrood in met een laagje tomatensaus.
- 6)
Verdeel het gehakt over de stukken stokbrood en druk het ietsjes aan.
- 7)
Strooi over beide geraspte kaas en verdeel de plakjes augurk, cheddar kaas en olijven erop.
- 8)
Schuif het stokbrood voor 20 minuten in de oven, tot de kaas is gesmolten en het stokbrood gaar is.
1 Comments
Esma
17 april 2023 at 23:40
Ziet er lekker uit! Stap 4 en 5 zijn wel hetzelfde 😉