Snelle Cinnamon Rolls
Prep time: 10 minuten
Cook time: 20 minuten
Serves: 8 stuks
Snelle Cinnamon Rolls
- Voorbereidingstijd 10 minuten
- Kooktijd 20 minuten
- Totale tijd 30 minuten
- Aantal personen: 8 stuks
Ingrediënten:
- 2 rollen bladerdeeg
- 50 gram roomboter, ongezout
- 50 gram bruine basterdsuiker
- 1 eetl. kaneel
- handvol pecannoten , gehakt
Roomkaas glazuur:
- 100 gram roomkaas, bijv: monchou
- 1 eetl. poedersuiker
- 2 eetl. melk
Bereidingswijze:
- 1)
Verwarm de oven voor op 180 graden (boven-onder) warmte.
- 2)
Haal het bladerdeeg uit de verpakking en rol het uit op je werkblad.
- 3)
Leg de roomboter bovenop het bladerdeeg en smeer het volledig uit.
- 4)
Verdeel bovenop de basterdsuiker, kaneel en pecannoten en druk het voorzichtig aan.
- 5)
Leg vervolgens de twee plak bladerdeeg bovenop en druk de randen stevig aan.
- 6)
Snijd het deeg met een mes in stroken van circa 6-7 cm breed en rol de strook op.
- 7)
Verkleed een muffin vorm met papiertjes en leg hier de opgerolde cinnamon roll in.
- 8)
Bak de cinnamon rolls in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
- 9)
Roer de roomkaas, poedersuiker en de melk samen en serveer de crème met de cinnamon rolls.