ROMIGE PASTA MET GARNALEN

21 april 2017Fatima El Irari

Deze romige pasta met garnalen is een simpel en vooral snelle maaltijd waar je de gehele familie blij mee maakt! Hier thuis genieten we er telkens weer van en je zult het zeker niet bij een portie houden. Ben je nou niet zo’n liefhebber van garnalen? Dan kun je natuurlijk ook kip gebruiken of het zelfs vegetarisch houden. Binnen een halfuur staat deze heerlijke, romige pasta al op je eettafel!

Ingrediënten: (4 personen)

  • 2 uien
  • 4 knoflookteentjes, uitgeperst
  • 520 gr. tomatensaus
  • 300 gr. garnalen
  • 250 ml kookroom
  • 2 etl. olijfolie
  • 1 tl. Italiaanse kruiden
  • 1 tl. zout
  • 1/2 tl. zwarte peper
  • 250 gr. tagliatelle
  • 1 etl. fijngesneden peterselie

Bereiding:

  1. Verwarm een scheutje zonnebloemolie in de koekenpan en bak hierin de gesneden uien mooi goudbruin. Pers de knoflook teentjes erbij en bak geheel mee.
  2. Giet de inhoud van het pakje tomatensaus toe in de koekenpan en voeg de italiaanse kruiden en het zout erbij. Meng geheel samen en laat het op een middelmatig vuurtje koken.
  3. Giet de kookroom bij de tomatensaus en roer geheel samen tot de kookroom is opgenomen door de tomatensaus.
  4. Voeg de gesneden peterselie toe aan de tomatensaus en breng eventueel op smaak met wat peper en zout. Zet het vuur zachter en laat de tomatensaus verder doorkoken.
  5. Giet een scheutje olijfolie toe in de koekenpan en bak de garnalen mooi lichtbruin. Ik had enkel ongepelde garnalen in huis, dus ik heb deze nadat ze gebakken waren nog eens moeten pellen. Dus ik raad je aan om gepelde garnalen te gebruiken, scheelt je weer wat werk.
  6. Wanneer de garnalen gaar zijn voeg je deze toe aan de tomatensaus en roer je deze door de saus heen.
  7. Kook de pasta gaar en breng op smaak met wat zout. Wanneer de pasta gaar is verwijder je het water en voeg je de pasta toe aan de saus.
  8. Meng de pasta door de saus heen en voeg nog wat vers gesneden peterselie toe.

Liefs,
Fatima IMG_5732

 

Print recept

144 Comments

  • Oumaima

    21 april 2017 at 09:30

    Heerlijk !! Zal het zeker vandaag uitproberen ❤️ Liefss

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 05:56

      Hallo Oumaima,

      Super!

      Liefs,
      Fatima

  • Saar

    21 april 2017 at 09:35

    Hmmm ben benieuwd. Ben gek op pasta en garnalen dus zal dit recept zeker uitproberen. Bedankt voor het delen ❤️

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 05:57

      Hallo Saar,

      Dan ga je dit echt lekker vinden, dat beloof ik je haha!

      Liefs,
      Fatima

  • Amel

    21 april 2017 at 09:38

    Zijn dat geen scampis?
    Lijken zo groot?
    Liefs

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 05:58

      Hallo Amel,

      Haha nee, dat lijkt wel inderdaad nu ik goed kijk!

      Liefs,
      Fatima

  • Femke

    21 april 2017 at 09:54

    Kun je de garnalen ook vervangen voor kipfilet of gehakt?
    Ze zijn hier thuis geen fan van garnalen 🙁

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 05:58

      Hallo Femke,

      Jazeker, dat kan ook en is ook erg lekker!

      Liefs,
      Fatima

  • Oem

    21 april 2017 at 10:03

    Salamu alaikum , lekker dit recept !
    Hoeveel pasta heb je gebruikt voor 4 personen?:)

    Dank je wel!

    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 05:59

      Alaikoem salaam Oem,

      Ik heb 8 mie nestjes in totaal gebruikt.

      Liefs,
      Fatima

  • Fetosh la

    21 april 2017 at 10:14

    Welke ongezeegde tomaten aub?

    1. Fetosh la

      21 april 2017 at 10:17

      Srry ik zag net je video!

      1. Fatima El Irari

        24 april 2017 at 06:04

        Oh haha is niet erg!

    2. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:04

  • Aicha

    21 april 2017 at 10:43

    Mmm die ga ik zeker vandaag uitproberen ??

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:04

      Hallo Aicha,

      Ik hoop dat het heeft gesmaakt meid!

      Liefs,
      Fatima

  • Oumniya

    21 april 2017 at 13:37

    Duidelijk uitgelegd en lijkt me super lekker! Snel maken dus!

    Thanks faatje ❤️❤️

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:06

      Hallo Oumniya,

      Dankjewel lieve schat! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

      Liefs,
      Fatima

    2. Kaoutar

      25 januari 2018 at 13:43

      Wat voor soort garnalen zijn dat!?

  • Ruqaya

    21 april 2017 at 13:41

    Ziet er heerlijk uit!

    Kan ik de pasta vervangen voor een andere soort pasta? Ben niet zo dol op die nestjes

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:07

      Hallo Ruqaya,

      Jazeker, dat kan altijd! Je mag echt elk soort pasta gebruiken die je wilt of zelfs rijst. Het kan allemaal haha.

      Liefs,
      Fatima

  • Oum nouafel

    21 april 2017 at 15:37

    Ik ga hem nu maken in sha Allah lukt die ik laat vanavond weten als mijn man er ook van gegeten hebt haha

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:11

      Hallo Oum nouafel,

      Ik hoop dat het heeft gesmaakt meid.

      Liefs,
      Fatima

  • nadia

    21 april 2017 at 17:10

    Ik heb m vandaag gemaakt en geen woord van jou is gelogen. De pasta is heerlijk! Dank voor t delen van het recept

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:11

      Hallo Nadia,

      Aah super schat! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt.

      Liefs,
      Fatima

  • Oumniya

    21 april 2017 at 21:08

    Weer duidelijk en top uitgelegd. Ziet er heerlijk uit faatje! ?

    Alleen 1 klein vraagje.. Is kookroom nou hetzelfde als creme fraich?

    Liefs?

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:20

      Hallo Oumniya,

      Dankjewel lieve schat! Nee is niet hetzelfde lieverd. Creme fraich is zwaarder en voller van smaak, maar die zou je eventueel ook wel kunnen gebruiken. Ik zou dan wel maar 2 etlepels gebruiken.

      Liefs,
      Fatima

  • Jaimy

    21 april 2017 at 21:08

    Hey lieve Fatima,
    Ziet er heerlijk uit! Kan je de garnalen ook vervangen voor bijv. de gehaktballetjes van jouw blog? Ze lusten hier geen garnalen helaass. Dankje voor het delen van jouw recepten! Alles smaakt altijd heerlijk

    Liefs

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:22

      Halli Jaima,

      Dankjewel lieve schat! Jazeker, dat kan ook hoor. En is ook nog eens erg lekker haha.

      Liefs,
      Fatima

  • Neila

    22 april 2017 at 00:42

    OMG lekkerder!!!

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:22

      Hallo Neila,

      Haha dankjewel lieve schat!

      Liefs,
      Fatima

  • Hajar

    22 april 2017 at 10:17

    Ziet er lekker uit, voor hoeveel personen kan t gerecht maken?

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:24

      Hallo Hajar,

      Dankjewel hoor! Het gerecht is voor 4 personen. Als je het voor meerdere personen wilt maken, dan kun je het recept verdubbelen.

      Liefs,
      Fatima

  • Hajar

    22 april 2017 at 10:19

    Sorry voor mn vraag ik zie t al.

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:25

      Hallo Hajar,

      Is niet erg hoor.

      Liefs,
      Fatima

  • Amal

    22 april 2017 at 10:42

    Salaam or alaaikoem,

    Ziet er superlekker uit!!
    Heb alleen wel een paar vraagjes.

    Ik vind uien en peterselie ongelooflijk vies, kan ik die ook weglaten?

    Ook vroeg ik me af of ik ook die diepvriesgarnalen kan gebruiken?

    Groetjes!!

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:26

      Alaikoem salaam Amal,

      Dankjewel lieve schat. Je zou beide weg kunnen laten, maar ik wil wel even aangeven dat je de uien daarna echt niet overdreven proeft hoor. Maar als je het weg wilt laten dan kan dit natuurlijk. En ja hoor de diepvriesgarnalen kun je makkelijk gebruiken.

      Liefs,
      Fatima

  • ouiame

    22 april 2017 at 20:31

    bedankt voor het recept faatje

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 06:33

      Hallo Ouiame,

      Graag gedaan lieve schat!

      Liefs,
      Fatima

  • Noa

    23 april 2017 at 10:41

    Welk app gebruik je om de video’s te bewerken en welk camera

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 07:01

      Hallo Noa,

      Sony Vegas Pro en de Canon 1200D.

      Groet,
      Fatima

  • Miriam

    24 april 2017 at 09:55

    Hi,

    Ik ben echt weg van al je recepten en laat me dagelijks door jou inspireren. Thank you <3! Ik heb een vraagje; laatst zag ik op snapchat je pastaborden van bordenenzo. Welk formaat heb je? Op de website heb je namelijk diverse formaten en ik weet niet zo goed welke ik moet bestellen.

    Liefs,

    Miriam

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 12:58

      Hallo Miriam,

      Wat onwijs lief zeg, dankjewel! Zie hieronder de link.
      https://www.bordenenzo.nl/kom-anthony-22x10cm/

      Liefs,
      Fatima

  • Geen

    24 april 2017 at 10:40

    Hoi, hoeveel italiaanse kruiden, zout en peper gaat erin?
    En ik wil kipfilet gebruiken, gebruik ik dan nog extra kruiden daarvoor of hoeft dat niet?
    Dank je wel

    1. Fatima El Irari

      24 april 2017 at 13:00

      Hallo,

      Je gebruikt 1 thl Italiaanse kruiden en wat betreft zout en peper dat is echt puur naar smaak. Zelf gebruik ik ongeveer 1.5 thl zout en een halve theelepel peper.

      Liefs,
      Fatima

  • Bouchra

    28 april 2017 at 17:35

    In plaats van verbalen kan ik ook tonijn doen?

  • Sjee

    29 april 2017 at 14:03

    Hoi,

    Als je kipfilet gebruikt moet je die dan ook apart bakken met kipkruiden? Of zonder kruiden gewoon in de pan met de uien?

    Bedankt

  • Khadija

    30 april 2017 at 11:45

    Salaam fatima,

    Je hebt echt heerlijke recepten ma shaa Allah!
    Ik geniet alleen al van het kijken naar al die mooie foto’s van lekkernijen! Welke app gebruik je voor de foto’s bewerken?

    Groetjes Khadija

  • Umm Safiyyah

    30 april 2017 at 22:40

    Heerlijk, alleen ik ga er wel champignons en courgette bij toeven ?

    1. Fatima El Irari

      1 mei 2017 at 06:31

      Hallo Umm Safiyyah,

      Hmm dat lijkt mij ook wel lekker. Smakelijk lieverd!

      Liefs,
      Fatima

  • Oum Meysa

    1 mei 2017 at 15:45

    Salaam Faat,

    Allereerst wil ik zeggen dat dit een top video is Allahumaa bariik schatje!

    Misschien is het een domme vraag, maar waar verkoop je garnalen?

    xxx

    1. Fatima El Irari

      2 mei 2017 at 09:17

      Alaikoem salaam Oum Meysa,

      Aah dat is lief, dankjewel hoor! De garnalen haal ik zelf altijd bij de visboer, maar je kunt ze ook makkelijk in de supermarkt kopen. Deze liggen dan in de diepvries.

      Liefs,
      Fatima

  • Soumka

    1 mei 2017 at 16:41

    Wat een heerlijk recept! Heb hem net gemaakt en smaakt overheerlijk! Dit recept ga ik zeker vaker gebruiken!

    1. Fatima El Irari

      2 mei 2017 at 09:17

      Hallo Soumka,

      Ah super meid! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt.

      Liefs,
      Fatima

  • Naj

    2 mei 2017 at 12:14

    Dit ziet er weer heerlijk uit Allahuma barik! Ik ben van plan dit na te maken vandaag alleen kom ik er net achter dat ik geen Italiaanse kruiden meer heb. Weet jij met welke andere kruiden ik dit kan vervangen?

    1. Fatima El Irari

      2 mei 2017 at 12:16

      Hallo Naj,

      Dankjewel lieve schat! Je kunt Italiaanse kruiden vervangen door gedroogde basilicum of rozemarijn. Smakelijk eten alvast!

      Liefs,
      Fatima

      1. Naj

        2 mei 2017 at 12:18

        Oh super, Bedankt voor je snelle antwoord! Ga er meteen aan beginnen :). Insha Allah mogen we nog lang genieten van jouw heerlijke recepten.

      2. Fatima El Irari

        3 mei 2017 at 08:45

        Hallo Naj,

        Graag gedaan meid en inschAllah!

        Liefs,
        Fatima

  • Miriam

    3 mei 2017 at 11:01

    Ziet er lekker uit ik ga het vandaag inschallah uitproberen

    1. Fatima El Irari

      3 mei 2017 at 11:20

      Dankjewel Miriam!

  • Siem

    8 mei 2017 at 10:28

    Beste fatima, waarmee kun je kookroom vervangen? Is melk ook goed?

    1. Fatima El Irari

      8 mei 2017 at 11:24

      Hallo Siem,

      Ik raad je dan eerder aan om de kookroom te vervangen met slagroom of crème fraiche. Melk is iets te vloeibaar.

      Liefs,
      Fatima

  • Yasmina

    12 mei 2017 at 09:23

    Deze probeer ik vanavond zeker! ????

  • Naj

    22 mei 2017 at 15:24

    Heerlijk ik heb alles gekocht en ga deze pasta zo meteen maken! Maar ik twijfel zal ik mascarpone in plaats van kookroom?
    Is dat dan iets romiger ?

    1. Fatima El Irari

      23 mei 2017 at 06:17

      Hallo Naj,

      Mascarpone is ook erg lekker en inderdaad romiger hmm!

      Liefs,
      Fatima

  • Dunja

    23 mei 2017 at 10:01

    Hmmn. Ik ga nu gelijk naar de winkel en ga het vanavond lekker uitproberen ziet er heerlijk uit. Ik had laatst ook die kiwivlaai gemaakt iedereen vond het heerlijk?

    1. Fatima El Irari

      24 mei 2017 at 07:10

      Hallo Dunja,

      Wat goed zeg! Ik hoop je er lekker van zult genieten lieverd!

      Liefs,
      Fatima

  • Dunja

    23 mei 2017 at 10:03

    Hmmn. Ik ga nu gelijk naar de winkel en ga het vanavond lekker uitproberen ziet er heerlijk uit. Ik had laatst ook die kiwivlaai gemaakt iedereen vond het heerlijk? dankjewel voor de lekkere recepten!

  • Samira

    1 juni 2017 at 14:00

    Sallaamu 3alaaykoem Fatima,

    ik heb het recept uitgeprobeerd en vond het helaas tegenvallen. De smaak van het pakje gezeefde tomaten overheerste heel erg. Is er misschien een andere tomatensaus die hiervoor gebruikt kan worden wat niet zo zuur is als die van Heinz.

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2017 at 10:00

      Alaikoem salaam Samira,

      Oh vreemd want door de kruiden die je gebruikt wordt de smaak van de tomatensaus juist heel lekker. Je kunt ook een kant en klare tomatensaus gebruiken.

      Liefs,
      Fatima

  • Salwa

    4 juni 2017 at 19:39

    Ben er op dit moment mee bezig! Hoop dat ie op smaak is, aangezien ik niets kan proeven hihi.

    1. Fatima El Irari

      6 juni 2017 at 06:59

      Hallo Salwa,

      Ik hoop dat het heeft gesmaakt lieverd.

      Liefs,
      Fatima

  • Yesmin

    5 juni 2017 at 16:25

    Ik heb het recept net uitgeprobeerd en het is echt heerlijk !!! ?

  • Anissa

    8 juni 2017 at 17:57

    Salaam allaikoum Fatima,

    Elke dag weer dezelfde bekende vraag: wat eten we vandaag? Dankzij jouw hoef ik het niet meer allemaal zelf te bedenken ! Mashallah 3lik, ik mag voor vele spreken als ik zeg dat je echt een inspiratie bent voor alle vrouwen! Ik heb meerder recepten van jouw blog geprobeerd en er is er nooit een mislukt, Alhamdoelilah! Vandaag ga ik jouw pasta uitproberen, hij ziet er heerlijk uit! Kan ik hier ook italiaanse groente bij toevoegen?
    Gr. Anissa

    1. Fatima El Irari

      9 juni 2017 at 12:16

      Alaikoem salaam Anissa,

      Wat lief zeg! Dankjewel lieve schat onwijs lief van je! Ja hoor je kunt er italiaanse groente aan toevoegen.

      Liefs,
      Fatima

  • Karima

    10 juni 2017 at 15:06

    Hallo. Kun je de kookroom helema weglaten of wordt het dan te zuur?

    Gr.

  • Chaima

    11 juni 2017 at 18:15

    Ik ben ze nu aan het maken! Mijn mama en ik zijn je dankbaar voor het redden van onze avond haha we waren radeloos qua eten.

    1. Fatima El Irari

      12 juni 2017 at 09:37

      Hallo Chaima,

      Haha wat onwijs lief zeg! Heel graag gedaan lieve schatten!

      Liefs,
      Fatima

  • siham

    21 juni 2017 at 13:08

    Heey, Ik heb dit recept gisteren klaargemaakt, heb de scampi vervangen door stukjes kipfilet en heb ook wat champignonnen toegevoegd. Het was echt heerlijk! Super bedankt voor het delen van duidelijke en lekkere recepten. Ik kom altijd terug op jou website wnr ik inspiratieloos ben. :p Ga zo verder !!

    1. Fatima El Irari

      21 juni 2017 at 14:55

      Hallo Siham,

      Ah wat goed zeg! Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. Heel graag gedaan lieverd!

      Liefs,
      Fatima

  • Zaineb

    4 juli 2017 at 14:47

    Hoi Fatima!
    Ik heb de pasta gemaakt en hij is super lekker! Was zo op hier thuis! Thank you! Xx

    1. Fatima El Irari

      5 juli 2017 at 06:28

      Hallo Zaineb,

      Ah super meid! Ik ben blij dat het allemaal heeft gesmaak.

      Liefs,
      Fatima

      1. Sheila

        19 februari 2020 at 14:34

        Hoi Fatima ik maak bijna iedere dag wel 1 van jou recepten klaar zo lekker!
        Maar nu zag ik op het filmpje dat het tomaten saus gezweefd is van Heinz , maar bij de vragen zie ik een link die je stuurt en dat is de tomato frito van heinz
        Welke kan ik het beste gebruiken voor deze pasta?
        Groetjes Sheila

      2. Fatima El Irari

        19 februari 2020 at 15:56

        Hi Sheila,

        Ah wat leuk om te horen! Ik gebruik voor dit recept Tomato Frito. Xx

  • Maryam

    5 juli 2017 at 19:51

    Lieve Fatima,

    Je bent een topper Macha Allah 3leek en bedankt dat jij al je recepten met ons deelt. Ik heb vandaag deze pasta geprobeerd en hij is top! Mijn complimenten.
    Kan ik je ook volgen via snap?

    Veel liefs

    Maryam

    1. Fatima El Irari

      9 juli 2017 at 15:39

      Hallo Maryam,

      Wat onwijs lief zeg, dankjewel lieverd! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt. Mijn gebruiksnaam op snapchat is ‘kookhoekjevxf’

      Liefs,
      Fatima

  • Aya

    11 juli 2017 at 20:03

    Hey fatima,

    Ik hou niet van garnalen of vis gewoon kan dit ook met kip of is het niet zo lekker dan?

    Xxx

    1. Fatima El Irari

      12 juli 2017 at 06:14

      Hallo Aya,

      Ja hoor je kunt ook kip gebruiken geen probleem.

      Liefs,
      Fatima

  • dodo

    20 juli 2017 at 16:12

    ik maak vaak gebruik van jou receptjes mashalaaaaahhh ik heb vandaag dir recept gemaakt en wauuuwww heeeerlijk ik ben fan ??

    1. Fatima El Irari

      24 juli 2017 at 06:04

      Hallo Dodo,

      Ah wat goed om te lezen zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt.

      Liefs,
      Fatima

  • Fahima

    26 juli 2017 at 17:27

    Salam fatima

    Kan ik de gezeefde tomaten vervangen door geraspte tomaten?

    Liefs

    1. Fatima El Irari

      31 juli 2017 at 06:00

      Alaikoem salaam Fahima,

      Dat zou wel kunnen, maar dan raad ik je alsnog aan om 2 eetlepels van de tomatenpuree toe te voegen zodat de saus iets dikker wordt.

      Liefs,
      Fatima

  • Anne

    15 augustus 2017 at 16:17

    Het was inderdaad super lekker. Heb er nog wel spinazie bij gedaan ?

    1. Fatima El Irari

      16 augustus 2017 at 06:17

      Hallo Anne,

      Hmm met spinazie lijkt me ook lekker!

      Liefs,
      Fatima

  • Yousra

    16 augustus 2017 at 20:43

    Kan je dit ook met rijst maken of niet?

    1. Fatima El Irari

      17 augustus 2017 at 06:13

      Hallo Youssra,

      Jazeker, dat kan ook.

      Liefs,
      Fatima

  • Cherifa

    30 augustus 2017 at 14:10

    Beste Fatima,

    Ik ben een nieuwe volger, en je gerechten zien er super heerlijk uit! Ik heb besloten om vandaag deze pasta uit te proberen, heb net boodschappen gedaan en ga er zometeen aan beginnen. Ben echt benieuwd. Bedankt voor het delen. Keep up the good work! Liefs, Cherifa

    1. Fatima El Irari

      30 augustus 2017 at 15:02

      Hallo Cherifa,

      Ah wat leuk! Je bent van harte welkom! Smakelijk eten alvast.

      Liefs,
      Fatima

  • Esma

    5 september 2017 at 18:35

    Dag keukenprinsesje,
    ik heb net de saus gemaakt, maar mijn man komt pas over een uur thuis. Dan wil ik de mienestjes koken en de saus weer opwarmen en samenvoegen.
    Maar ik merk dat de saus nu best wel dik is. Heb ik het al verpest of ga ik het op deze manier verpesten ?

    1. Fatima El Irari

      6 september 2017 at 06:18

      Hallo Esma,

      Nee hoor, als je de saus laat staan dan wordt die altijd vanzelf iets dikker. Je kunt er een klein beetje water bijdoen en weer even laten koken. Zo wordt de saus altijd weer lichter. Je zou het gekookte water van de mie nestjes kunnen gebruiken. Ik hoop dat het heeft gesmaakt.

      Liefs,
      Fatima

  • Aisha

    22 september 2017 at 19:38

    Hey Fatima, ik heb vandaag je recept grmaakt. En het was zo lekker, maar ik heb nog zoveel over . Zou ik het kunnen invriezen? Ik heb de pasta en de saus nog apart. Gr.

    1. Fatima El Irari

      25 september 2017 at 06:25

      Hallo Aisha,

      Ah super meid! Jazeker, je zou beide makkelijk in diepvries bakjes kunnen stoppen en vervolgens invriezen. Xx

      Liefs,
      Fatima

  • OemKhaoula

    21 oktober 2017 at 19:47

    Assalamoe 3alaykoem wa ra7amtoe allah sgat,

    Ma Cha Allah, we hebben genoten Wa Lillahi Al7amd.. was heerlijk..
    Is zeker voor herhaling vatbaar In Sha Allah

    Baraka Allahoe Fiekie

    1. Fatima El Irari

      23 oktober 2017 at 06:25

      Alaikoem salaam OemKhaoula,

      Aah super zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt Alhamdoelilah! Allah ibarkfiek lieverd. Xx

  • Feyroez

    2 december 2017 at 18:39

    Hai hai. Al dagen lang zat ik te zeggen tegen mij zelf dat ik deze gerecht van Fatina wil uitproberen. Alles is geluk alleen was ik vergeten extra kookroom erbij te doen. Had maar eentje waar 100ml in zat. Zoooo dom. Alles zag er perfect uit alleen de smaak, je proefde echt teveel tomatensaus. Helaas alled wrggegooit.

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 07:39

      Hallo Feyroez,

      Ah wat zonde zeg! Je had het niet hoeven weggooien hoor lieverd. Je kunt altijd de volgende dag of iets later de kookroom er alsnog bijdoen. En inderdaad als je niet genoeg kookroom erbij doet, dan proef je de pure tomatensaus.

  • Umm Khadeejah

    5 december 2017 at 00:28

    Ik heb het recept uitgeprobeerd en het was lekker! Moge Allaah je belonen. Ik zal in sha Allaah meerdere recepten van je uitproberen. Bedankt voor de lekkere recepten die je met ons deelt!

    1. Fatima El Irari

      5 december 2017 at 07:43

      Hallo Umm Khadeejah,

      Aah wat goed! Allahoema ameen lieve schat, bedankt! Xx

  • Yasmine

    14 december 2017 at 21:51

    Salam alaikoem,

    Ik ben echt een fan van je! Moge Allah swt je belonen. Ik had een vraagje.. kunnen er ook wat geroosterde pijmboompitten bij? Of past dat niet bij dit recept

    Wa salam, yasmine

    1. Fatima El Irari

      17 december 2017 at 08:43

      Alaikoem salaam Yasmine,

      Aah wat ontzettend lief zeg! Allahoema ameen hbiba, dankjewel! Ja hoor er kunnen ook pijnboompitten bij, lijkt me zelfs lekker! Xx

  • Salima

    26 december 2017 at 11:27

    Hoi Fatima,

    Kan ik ook gewoon fijn gesneden knoflook gebruiken ipv geperste knoflook?

    Xx

    1. Fatima El Irari

      26 december 2017 at 16:04

      Hallo Salima,

      Jazeker, dat kan ook. Xx

  • Nouhaila

    1 januari 2018 at 22:53

    Heey ziet er heerlijk uit!!. Wil het proberen maar heb geen kookroom thuis kan ik dat vervangen met wat anders?
    Gr nouhaila

    1. Fatima El Irari

      2 januari 2018 at 07:47

      Hallo Nouhaila,

      Je zou het kunnen vervangen met slagroom of crème fraich. Xx

  • Kaoutar

    25 januari 2018 at 14:02

    En moet ik de garnalen nou schillen daarna?

    1. Fatima El Irari

      25 januari 2018 at 14:24

      Hallo Kaoutar,

      Dit zijn de roze garnalen die je bij de visboer kunt vinden. Je kunt de garnalen ervoor al pellen en dan pas bakken. Succes!

      Liefs,
      Fatima

      1. Kaoutar

        25 januari 2018 at 20:57

        Dankjewel, wist nie precies want er zijn vele soorten garnale :);(

      2. Fatima El Irari

        26 januari 2018 at 08:53

        Haha ja klopt! Xx

  • Bouchra

    28 februari 2018 at 14:56

    Hi fatima,
    Dit ziet er heerlijk uit
    Zou het lekker zijn met rijst ipv pasta?

    1. Fatima El Irari

      28 februari 2018 at 15:25

      Hallo Bouchra,

      Jazeker! Wij eten dit gerecht soms ook met rijst en ook dan is het erg lekker. Xx

  • Bouchra

    28 februari 2018 at 16:32

    Zonet gemaakt met fussili
    Wel lekker..
    Maar oh wat machtig!!!

    1. Fatima El Irari

      28 februari 2018 at 20:34

      Hi Bouchra,

      Vond je de saus te romig of?

      1. Bouchra

        1 maart 2018 at 08:28

        Ja klopt
        Vond de saus heel romig machtig
        Snap je wat ik bedoel? Misschien heb ik teveel saus opgeschept haha

      2. Fatima El Irari

        1 maart 2018 at 08:39

        Hi Bouchra,

        Je zou dan de volgende keer iets meer pasta kunnen nemen, dan heb je minder saus. Zelf vind ik het juist lekker als ik veel saus heb haha. Xx

  • Sara

    23 april 2018 at 16:56

    Heeyy faat, ik heb de pasta vandaag gemaakt. Oohh wat lekker zeg! Mijn complimenten voor het duidelijk uitleggen Etc. Duimpje omhoog xx

    1. Fatima El Irari

      24 april 2018 at 06:37

      Hi Sara,

      Wat leuk zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd en bedankt voor je lieve compliment!

      Liefs,
      Fatima

  • R

    25 mei 2018 at 18:07

    Salaam Fatima
    Hoeveel kipfilet kan je gebruiken
    En als je voor 6 personen wil maken
    En welke garnalen kan ik het beste gebruiken heb je een foto ervan

    Dankje wel

    Xxx

    1. Fatima El Irari

      26 mei 2018 at 08:08

      Alaikoem salaam,

      300 gram kipfilet is meer dan genoeg. En de jumbo garnalen vind jk persoonlijk het lekkerst.❤️

  • Ayse

    31 mei 2018 at 14:58

    Hey ik heb een vraagje
    Welke garnalen uit de diepvries kun je het beste gebruiken?

    1. Fatima El Irari

      2 juni 2018 at 06:28

      Hi Ayse,

      De Jumbo garnalen vind ik het lekkerst bij deze pasta. Xx

  • Mariamina

    17 juni 2018 at 17:21

    Superlekker! Iedereen heeft gesmuld. Dank je voor t recept.

  • Yvonne

    21 augustus 2018 at 14:10

    Dankjewel voor dit recept het staat nu op het vuur ben zo benieuwd het ziet er zo lekker uit op je foto dit moest ik meteen proberen X

    1. Fatima El Irari

      3 september 2018 at 07:04

      Hi Yvonne,

      Allereerst excuses voor mijn late reactie. Ik hoop dat het heeft gesmaakt!

      Liefs,
      Fatima

  • Soumia

    30 november 2018 at 16:11

    Heey,

    Kan ik de tomaten weg laten ik hou daar niet echt van?

    1. Fatima El Irari

      30 november 2018 at 23:21

      Hi Soumia,

      Ja, hoor dat kan.

  • Nadya

    11 december 2018 at 17:22

    Wat een overheerlijk recept lieve Fatima! Net gemaakt. Ik had een paella-vis mix in de vriezer en wat gerookte zalm over. Dat heb ik erin gedaan en heb zelf ook een blokje visbouillon toegevoegd.
    Dit is zeker een blijvertje en ga van deze saus ook een keer vis lasagne maken.
    Dank je wel voor het delen en moge Allah jou belonen voor je inzet ♡

    1. Fatima El Irari

      11 december 2018 at 18:59

      Hi Nadya,

      Wat goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd!❤️

  • Rabia

    14 december 2018 at 15:34

    Salamou alaykoum Fatima,

    Dankjewel voor je overheerlijke recept. Ik heb nog best wel wat over. Kan ik deze invriezen en later op de fornuis opwarmen?

    1. Fatima El Irari

      14 december 2018 at 16:16

      Alaikoem salaam Rabia,

      Graag gedaan lieverd! Jazeker, je kunt dit gerecht makkelijk invriezen in doepvriesbakjes.❤️

  • OumQasim

    20 mei 2019 at 12:19

    Salaam Fatima,

    Voor ik het ga maken heb ik nog iets weten.
    Ik weet niet of de vraag al eerder is gesteld (te veel reacties mashaAllah), maar in de beschrijving staat de peterselie er niet bij tussen de ingrediënten, dus vroeg me af hoeveel dat moet zijn.

    1. Fatima El Irari

      20 mei 2019 at 17:54

      Alaikoem salaam lieverd,

      Je gebruikt 1 eetlepel fijngesneden peterselie. Xx

      1. OumQasim

        22 mei 2019 at 11:13

        Ik heb het gisteren gemaakt. Het enige dat ik jammer vond is dat het een beetje zuur was door de tomatensaus. Ik weet niet of het kan liggen aan het pakje dat ik heb gebruikt. Ik heb namelijk die van de lidl gebruikt in plaats van Heinz.
        Voot de rest was het weer heerlijk. Mijn man heeft er heerlijk van gesmuld en ook de kinderen waren er helemaal weg van.
        Baarak Allahoe fiek.

      2. Fatima El Irari

        22 mei 2019 at 17:14

        Hi lieverd,

        Ik moet zeggen dat ik de tomatensaus van de Lidl ook erg zuur vind en daarom gebruik ik altijd die van Heinz. Je kunt de volgende keer 1 theelepel suiker toevoegen aan de tomatensaus van de Lidl, want dan verdwijnt de zure smaak.❤️

  • OumQasim

    22 mei 2019 at 17:57

    Zal ik zeker doen. Chokran voor de tip.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept