Wie kent ze nou niet: puddingbroodjes! Heerlijke luchtige en zachte broodjes gevuld met een zelfgemaakte romige banketbakkersroom. Je kan ze natuurlijk bij de bakker halen, maar je kunt ze ook heel makkelijk zelf maken. Ik kan intens genieten van deze heerlijke broodjes!
9 Comments
Mel kandemir
1 januari 2021 at 10:44
Beste fatima, bedankt voor het recept en wil het zekers gaan maken! Nu vraag ik mij alleen af welke pan bij stap 6 je van het vuur moet halen? Want bij stap 5 voeg je de melk al toe uit de pan. En moet je als je de melk erbij toegevoegd heb alles terug doen in een pan? Snap dit niet zo…. dankjewel alvast.
Fatima El Irari
6 januari 2021 at 12:20
Hi Mel,
Sorry, was inderdaad een beetje verwarrend! Ik heb het er duidelijk bijgezet.
Kubra
3 januari 2021 at 16:19
Hoi Fatima,
Kun je nog eens kijken naar het recept van de banketbakkersroom? Bij stap 6 zeg je dat je de pan van het vuur moet halen maar ik zie daarboven niet staan wanneer je het op het vuur moet zetten?
Fatima El Irari
6 januari 2021 at 12:26
Hi Kubra,
Klopt, ik heb het aangepast. Bedankt voor het melden. Xx
Farah
8 januari 2021 at 13:21
Hi Fatima,
Ik ga dit zeker proberen, shokran voor het delen!
Ik had 1 vraagje, Gebruik je als ovenstand hete lucht oven of boven en onderwarmte ?
Liefss,,
Farah
Fatima El Irari
13 januari 2021 at 12:29
Hi Farah,
Graag gedaan lieverd! Ik gebruik de boven-onder stand.
Khadija
15 januari 2021 at 14:27
Salaam Fatima,
Zien er super lekker uit deze broodjes ik wil ze graag maken!! Kan je het vanillestokje ook vervangen door vanillesuiker of is de smaak dan heel anders?
Liefs
Fatima El Irari
4 februari 2021 at 23:25
Alaikoem salaam Khadija,
Jazeker je kunt ook een vanillestokje gebruiken. Xx
Suheila
29 januari 2022 at 16:54
Kan je de klopfix ook weglaten?