Pistache Krans

18 december 2022Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Maak indruk op je tafelgenoten met deze te lekkere pistache krans. Je kunt ervoor kiezen om de krans te maken met zelfgemaakt deeg of je gebruikt kant en klare taartdeeg. Super makkelijk om te maken en echt heel erg lekker!
Print recept

Pistache Krans

Ingrediënten:

  • 1 rol verse taartdeeg
  • 150 gram pistache pasta
  • 100 gram gehakte pistache
  • 1 eigeel
  • 1 theel. melk

Bereidingswijze:

  • 1)

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

  • 2)

    Rol het taartdeeg in zijn geheel uit en besmeer het deeg met de pistache pasta.

  • 3)

    Strooi de gehakte pistache bovenop en rol het deeg op tot een staaf.

  • 4)

    Snijd het deeg met een mes open in de lengte en vlecht de twee deeg helften om elkaar heen.

  • 5)

    Leg het deeg op een bakplaat met bakpapier.

  • 6)

    Roer het eigeel samen met de melk en bestrijk het deeg met het mengsel.

  • 7)

    Bak de pistache krans in de oven in 30-35 minuten goudbruin en gaar. Enjoy!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept