Als de dagen korter worden en het buiten koud begint te worden, dan is het weer tijd voor verwarmende ovenschotels! Deze ovenschotel van gekruid gehakt en spitskool is een favoriet hier thuis. Je kunt deze ovenschotel op voorhand maken, zodat je de schotel in de avond zelf enkel nog maar in de oven hoeft te schuiven. Comfort food op z’n best!
7 Comments
Rineke
8 oktober 2021 at 13:22
Die ziet er niet alleen heel erg lekker, maar ook heel erg mooi uit. Ik heb nog een spitskooltje in mn volkstuin staan. Kan wel s zijn dat dit m gaat worden.
Oum Aïsha
18 oktober 2021 at 08:14
Deze schotel heb ik van het weekend gemaakt. Wat was het lekker. Iedereen was er helemaal weg van vooral de kinderen. Als ik geen inspiratie heb kijk ik altijd even op je site. Bedankt voor de recepten.
Natascha
15 november 2021 at 17:25
Hoi Fatma,
Hoe krijg je die bolletjes zo mooi op de spitskoolschotel?
Desiree Burgers
16 november 2021 at 17:10
Doe ik in stap 11 al een deel van de kaas door de saus? En waarin laat ik de groenten koken in stap 6?
Alvast bedankt!
Desiree Burgers
16 november 2021 at 18:26
Was superlekker!
C.
31 mei 2022 at 19:28
Gebruik je nou 250ml voor de kaassaus of 125ml? Omdat je aangeeft dat de helft in het gehaktmengsel gaat, maar bij de ingrediënten staat voor de kaassaus: 250ml. Sorry, in de war haha.
Kim Rust
10 juni 2022 at 17:03
Oeh ik ga dit recept komende week proberen! Heb wel een klein vraagje over je recept ☺️ Moet de roomkaas nu al helemaal bij het gehakt mengsel. Of de helft daarin en de rest in de kaassaus?