NO BAKE OREO BONBONS

2 december 2017Fatima El Irari

Daar ben ik weer met een super simpel No Bake recept voor je! Nou eerlijk gezegd kun je dit recept bijna geen recept noemen, omdat het gewoon zo onwijs simpel is om te maken! Maar goed, vele van jullie zagen dit lekkers bij mij voorbij komen op snapchat en ik werd echt overspoeld met vragen hoe ik dit nou maakte. Dus bij deze deel ik graag het recept met je en laat ik je zien hoe makkelijk het is om deze no bake Oreo bonbons te maken. 

Ingrediënten: (10 stuks)
.
Voor de bonbons
  • 300 gr. gesmolten witte chocolade
  • 1 etl. zonnebloemolie
  • Oreo koekjes
  • fondant
  • poedersuiker
Extra
  • siliconen cupcake bakvorm
  • spatel
  • deegroller
  • uitsteker na keuze

Bereidingswijze:

  1. Vul een steelpan met een laag water en plaats een kom van aluminium bovenop de steelpan.
  2. Schep de chocolade in de kom en giet de zonnebloemolie er ook bij. Roer de chocolade goed door met de spatel tot je ziet dat de chocolade volledig is gesmolten.
  3. Wanneer de chocolade is gesmolten kun je voor jezelf bepalen of je genoeg chocolade hebt en of je er nog meer chocolade aan toe wilt voegen. 
  4. Wanneer de chocolade is gesmolten, verwijder je de kom van de steelpan.
  5. Pak de siliconen cupcake bakvorm erbij en plaats deze bovenop een snijplank, zodat je de bakvorm makkelijk naar de koelkast kunt verplaatsen.
  6. Verdeel ongeveer anderhalve eetlepel van de gesmolten chocolade op de bodem van elke vorm.
  7. Plaats een Oreo in het midden van de gesmolten chocolade en druk deze ietsjes aan.
  8. Verdeel weer anderhalve eetlepel van de gesmolten chocolade bovenop de Oreo en strijk deze ietsjes glad met de lepel.
  9. Wil je de bonbons een iets leukere uitstraling geven? Strooi op de bodem van elke vorm wat leuke sprinkels en verdeel daarna pas de gesmolten chocolade eroverheen. Op deze manier zijn de bonbons straks aan de bovenkant versierd met een laagje gekleurde sprinkels.
  10. Dek de bakvorm af met aluminiumfolie en plaats de bonbons voor zeker 1 uur of langer, tot de bonbons goed stevig zijn in de koelkast.
  11. In de tussentijd kneed je de fondant met wat poedersuiker goed zacht.
  12. Plaats de fondant vervolgens op je werkblad en rol de fondant uit tot een plak van ongeveer 1 cm.
  13. Druk met de gewenste uitsteker vormpjes uit het fondant en zet deze even apart.
  14. Wanneer de Oreo bonbons goed stevig zijn haal je de bakvorm uit de koelkast.
  15. Druk de Oreo bonbons uit de siliconen bakvorm en zet de Oreo bonbons apart op een bord.
  16. Plaats de fondant figuurtjes bovenop de Oreo bonbons. 
  17. Ik raad je aan om de Oreo bonbons in de koelkast te bewaren en haal ze dan zeker 30 minuten voordat je ze wilt serveren uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.
Extra tips&trics
  • De fondant zal vanzelf blijven plakken op de Oreo bonbons, omdat de chocolade straks vanzelf iets zachter wordt. 
  • Je kunt de Oreo bonbons bovenop ook garneren met wat gesmolten chocolade of met wat Oreo kruimels.
  • Als je extra chocolade wilt gebruiken, dan giet je er ook een theelepel extra zonnebloemolie bij.
  • Zorg ervoor dat de kom tijdens het smelten van de chocolade het water niet raakt.
  • Heb je geen siliconen bakvorm? Dan zou je eventueel ook muffin papiertjes kunnen gebruiken.

Ik vind het altijd leuk om te zien wat jij kookt/bakt van mijn blog, dus vergeet niet @kookhoekjevanxfaatje en #kookhoekjevanxfaatje te gebruiken als je een foto plaatst op Instagram.

Liefs,
Fatima

Print recept

104 Comments

  • Sabrien

    2 december 2017 at 11:34

    Zoveel moeite terwijl je de witte oreos met chocolade gewoon in de supermarkt kunt halen? Haha maar wel leuk bedacht alleen is t de moeite niet waard :p

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:31

      Die zou je inderdaad ook kunnen gebruiken, alleen zijn die wel kleiner haha.

  • Ahlam

    2 december 2017 at 11:38

    Ziet er lekker uit. Ga het zeker proberen.
    Waar koop je die uitsteker.

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:32

      Dankjewel Ahlam! Uitsteker heb ik in Marokko gekocht. Ik weet jammer genoeg niet waar je die hier zou kunnen kopen/bestellen.

    2. Souhaila Aouragh

      2 december 2017 at 23:03

      Er is een winkeltje in Amsterdam Osdorp, in de rij van Hafsa Paleis(Google), je kan het eventueel daar proberen ?

  • Loubna

    2 december 2017 at 11:39

    Bedankt voor het delen! Zou graag Meer van zulke simpele recepten van je terug willen zien.

    Hoe lang zou je deze kunnen invriezen of in de koeling kunnen bewaren (ivm kraamtijd).

    Dank je!!

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:33

      Dankjewel Loubna! Zelf vries ik zoiets nooit in, maar ik denk dat een weekje invriezen geen kwaad kan hoor. Xx

  • Sarah

    2 december 2017 at 11:40

    Heey weer eens een heerlijke recept!?, klein vraagje waar heb jij je fondant figuurtjes van?

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:34

      Dankjewel lieve schat! Uitsteker heb ik in Marokko gekocht. Ik weet jammer genoeg niet waar je die hier zou kunnen kopen/bestellen.

  • Ahlam

    2 december 2017 at 11:41

    Mooi en simpel.
    Mag ik vragen vanwaar jij die uitsteker hebt?

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:34

      Dankjewel lieverd! Uitsteker heb ik in Marokko gekocht. Ik weet jammer genoeg niet waar je die hier zou kunnen kopen/bestellen.

      1. Najoua

        27 maart 2022 at 19:46

        Salaamoe Alaykoem,

        Ik heb dit recept gebruikt en is echt zeer leuk en mooi wel kan ik er geen 10 maken mijn maximum met deze hoeveelheden is 5 stuks. Ik heb nu het recept opgeslagen in mijn hoofd, het is niet moeilijk en ook snel gemaakt voor voorbeeld in een sweetbox te verwerken 😊

        Groetjes,
        Nashie’s BakeHouse

      2. Fatima El Irari

        3 april 2022 at 11:53

        Alaikoem salaam Najoua,

        Hoe groot is je vorm dan? Ik heb er echt 9-10 stuks uit kunnen halen, 5 is inderdaad wel weinig.

  • Charifa

    2 december 2017 at 11:41

    Slm aluykum. Vraagje waar heb je die uitsteker vandaan?

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:35

      Alaikoem salaam Charifa,

      Uitsteker heb ik in Marokko gekocht. Ik weet jammer genoeg niet waar je die hier zou kunnen kopen/bestellen.

  • Basak

    2 december 2017 at 12:11

    Hoi Fatima,

    Je had er laatst over op je insta, dat de vulling van oreo alcohol zou kunnen bevatten. Je had ze een mail verstuurd. Gezien je nu het voor een nieuw recept hebt gebruikt. Ben ik benieuwd wat het nu precies is hihi. Want ik maak de bodem van mijn cheesecake altijd met oreo en deze bonbons zou ik ook wel willen proberen :).
    Ik ben benieuwd naar je reactie.
    Liefs,
    Basak

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:37

      Hallo Basak,

      Klopt inderdaad. Ik had gisteren het antwoord van Oreo ook gedeeld op snapchat en insta. Oreo, heeft geen halal certificaat, daarom geven ze aan dat Oreo niet halal is. Maar verder zit er niks in wat wij in principe niet zouden mogen hebben. Dus ik eet gewoon nog lekker Oreo haha. Xx

  • Hind

    2 december 2017 at 13:20

    Salama Alaikoum Fatima, dit ziet er echt superleuk en lekker uit. Jammer dat ik mijn boodschappen al gedaan heb, anders maakte ik ze dit weekend al haha.
    Even een vraagje, waar heb jij die leuke fondant steker gekocht?

    Liefs Hind

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:38

      Alaikoem Salaam Hind,

      Dankjewel lieve schat! Uitsteker heb ik in Marokko gekocht. Ik weet jammer genoeg niet waar je die hier zou kunnen kopen/bestellen.

  • Maria

    2 december 2017 at 13:41

    Wat een leuk en (makkelijk) idee!
    Hoe lang van tevoren kan je dit maken? Zou je het een paar dagen in de koelkast kunnen bewaren bijvoorbeeld?

  • Sarah

    2 december 2017 at 13:41

    Waar heb je die uitsteek vormpjes vandaan? Wil ze ook 🙂

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:40

      Hi Sarah,

      Uitsteker heb ik in Marokko gekocht. Ik weet jammer genoeg niet waar je die hier zou kunnen kopen/bestellen.

  • Sevinc

    2 december 2017 at 15:25

    Selamin aleykum,
    Heb het zelf ook pas net ontdekt er zit varkensvet in oreokoekjes staat op hun site .

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:40

      Alaikoem Salaam,

      Ik heb ze zelf gemaild en ze geven aan dat er niks inzit van wat wij niet mogen hebben.

  • Siham

    2 december 2017 at 16:46

    Salam fatima dankjewel voor het delen van je heerlijke recepten ziet er weer heerlijk uit ik zou nog meer van zulke lekkere simpele recepten willen zien van jou ga zo door meid. Tbarkellah 3lik

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:41

      Alaikoem salaam Siham,

      Wat onwijs lief zeg! Dankjewel lieve schat! Xx

  • Nadia

    2 december 2017 at 16:53

    Hi jaaa ik zou heel graag meer willen zoen wat betreft simpele recepten…noveen vraagje Kun je dat fondant ook plakken erop?

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:42

      Dankjewek lieve schat! Jazeker dat kan ook. Je kunt een klein beetje gesmolten chocolade op de fondant smeren en dan pas op de oreo plaatsen. Xx

  • Romaissa

    2 december 2017 at 17:09

    Hoi fatima zou je dit bijvoorbeeld 1 dag van te voren kunnen maken?

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:43

      Hallo Romaissa,

      Ja hoor dat kan. En je kunt ze dan gewoon afgedekt in de koelkast bewaren. Xx

  • Ikrame

    2 december 2017 at 17:28

    Haay schat.
    Ziet er heerlijk uit zoals altijd ?
    Waar heb je dat stempel (fatima’s Hand) gekocht.
    Groetjes Ikrame

    1. Fatima El Irari

      2 december 2017 at 17:43

      Hallo Ikrame,

      Dankjewel lieve schat! Uitsteker heb ik in Marokko gekocht. Ik weet jammer genoeg niet waar je die hier zou kunnen kopen/bestellen.

      1. Hasna

        21 november 2018 at 16:34

        In Rotterdam kan je die uistekers kopen. Zine afrah op de middelland na de kruiskade.

  • Siem

    2 december 2017 at 18:25

    Dank je voor t delen! Leuk om met kids te maken???

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 07:41

      Graag gedaan Siem! Haha jazeker, lijkt me zeker leuk om deze bonbons met de kids te maken. Xx

  • Hindje

    2 december 2017 at 20:21

    Salaam alejkoum lieverd
    Ik heb een pepernoten cupcake recept op jouw site gezien voor eventjes en daarna niet meer. Het leek me inhoudelijk heel lekker .
    Ben je nog van plan om het te plaatsen?

    Xxx

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 07:37

      Alaikoem salaam Hind,

      Haha dat heb je goed gezien. Die kwam afgelopen vrijdag online, maar die moet eigenlijk mogen pas online komen. Het recept/video staat morgenvroeg inschAllah online lieverd. Xx

  • Berbers_roosje

    2 december 2017 at 21:23

    Salaam lieve schat,

    Wat heb ik naar dit recept uitgekeken. En Wallah dat het zo simpel was had ik me absoluut niet kunnen bedenken.

    Ik ga het zeker uitproberen en zie graag meer terug van je recepten.

    Wellicht een recept met cakepops en het liefst No baked ☺️ Mijne komen altijd schots en scheef uit.

    Tot horen Inshaallah en nogmaals hartelijk dank,

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 07:36

      Alaikoem salaam lieverd,

      Haha wat leuk! Nou je kunt nu dus lekker aan de slag gaan met het recept. Het recept van de cakepops volgt volgende week al, joehoe! Xx

      1. Oumniya

        4 december 2017 at 11:50

        Superleuk! Deze ga ik zeker maken! Wilde ook vragen om een no bake cakepops recept! Topper!! Keep on the good work Faatje! Xoxo

      2. Fatima El Irari

        4 december 2017 at 12:06

        Dankjewel lieve schat! Het recept van de cakepops komt ergens volgende week online inschAllah! Xx

  • Fatima

    2 december 2017 at 22:15

    Beste dames ,

    Ik heb de uisteekvorm gezien op Etsy.com
    Heb het zelf nu besteld.

  • youssra

    3 december 2017 at 00:55

    wat leuk, zeker wil ik meer simpele recepten zien ??☺️

    lijkt moeilijk maar zo simpel. dankjewel voor het delen xx

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 07:35

      Dankjewel lieve Youssra! Moet je zeker doen hoor. Xx

  • Ikrame

    3 december 2017 at 06:47

    Salaam fatima

    Kan ik je toevoegen op snapchat om mee te kunnen genieten van de dingen die plaatst?

    Alvast bedankt

    Groetjes

    Ikrame

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 07:34

      Alaikoem salaam Ikrame,

      Jazeker, dat kan. Op snapchat heet ik ‘kookhoekjevxf’

      Liefs,
      Fatima

  • Sallie

    3 december 2017 at 11:57

    Bedankt voor je recept! Best bizar dat het zo simpel is en diensten er makkelijk 1,25 vragen per stuk voor buffetten wauw! Ga deze zelf ook proberen! Bedankt.

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 07:32

      Hallo Sallie,

      Graag gedaan lieverd. Jij bent nu misschien wel de 10e die dit zegt haha. Het is inderdaad super makkelijk en zeker de moeite waard om het zelf te maken! Xx

  • Diana

    3 december 2017 at 16:43

    Kan dit ook in die aluminium muffinvorm worden gemaakt ?

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 07:31

      Hallo Diana,

      Dit zou je ook kunnen gebruiken, maar dan dien je wel cupcake papiertjes te gebruiken. Succes!

      Liefs,
      Fatima

      1. Kaoutar

        2 juni 2019 at 19:04

        Hi Fatima,
        Complimenten ziet er echt heerlijk uit. Ik wil ze morgen graag maken met wat kruimels van oreo bovenop. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Groetjes kaoutar

      2. Fatima El Irari

        3 juni 2019 at 09:04

        Hi Kaoutar,

        Je nadat de bonbons uit de koeling komen bovenop een klein beetje gesmolten chocolade smeren en daarop de kruimels strooien. Xx

  • Fatima

    3 december 2017 at 19:23

    Dames ,
    Ik zal insha Allah foto’s delen zodra ik de uitsteekvorm binnen heb.

  • Fatima

    3 december 2017 at 19:27

    The oroccan heet de dame waar ik het heb besteld van op Etsy.com

  • Zubeyde

    3 december 2017 at 20:24

    Hoi,

    Ik heb de uitsteker op de volgende site gevonden 🙂 https://www.etsy.com/nl/listing/502609450/marokkaanse-uitsteker-uitsteker-handje

    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 07:30

      Hi Zubeyde,

      Ah super! Bedankt lieverd. Xx

  • Sara

    4 december 2017 at 10:04

    Super leuk, maar de witte liggen kant en klaar in de winkel.

    1. Fatima El Irari

      4 december 2017 at 11:03

      Hallo Sara,

      Dankjewel lieverd! Zowel de witte als de donkere liggen in de supermarkt, maar die zijn wel kleiner. Vaak worden deze bonbons gemaakt voor bijvoorbeeld een sweet table en als je dan de kant en klare koopt, ben je op een gegeven moment best duur uit haha.

  • Sanne

    15 december 2017 at 17:54

    Ahh dit recept is van pinterest! Echt heel leuk ja

    1. Fatima El Irari

      17 december 2017 at 08:48

      Ja echt leuk! Zelf zie ik deze bonbons vaak voorbijkomen bij taartenbaksters die ze maken voor een sweet table, maar het zal vast en zeker ook op Pinterest te vinden zijn.

  • Sarah

    16 december 2017 at 11:03

    Je herhaalt al 100 keer dat de uitstekers van Marokko komen! Mensen lees eerst de reacties goed daar staan antwoorden bespaar kookhoekjevanfaatje de moeite om te herhalen Haha.
    Mijn vraag is hoe blijft de fondant geplakt op de bonbon wat gebruikje daar voor ?

    1. Fatima El Irari

      17 december 2017 at 08:52

      Hallo Sarah,

      Haha vele lezen helaas niet door. De chocolade wordt op een gegeven moment zachter en daardoor zal de fondant blijven plakken. Maar je zou ook een klein laagje gesmolten chocolade op de achterkant van de fondant kunnen smeren, zodat de fondant direct blijft plakken. Xx

    2. Najlaa

      23 december 2017 at 19:45

      Precies wat is dacht verwoord jij.. het staat er al 100x hihi.. wil wel erbij zeggen waarom ze de fondant niet insmeert staat ook al bij de tekst.. 😀 joke

      1. Fatima El Irari

        24 december 2017 at 09:38

        Hahaha!:p

  • Sanne

    16 december 2017 at 12:40

    Waarom verwijder je mn reactie dat dit idee van pinterest komt? Is toch niks mis mee..? Zie het niet als exposing faat

    1. Fatima El Irari

      17 december 2017 at 08:53

      Hallo Sanne,

      Je reactie is niet verwijdert, maar die moest ik nog toestaan. Als je onderaan kijkt, dan zie je jouw reactie er ook bijstaan. En wat bedoel je nou met exposing?

  • Zahira

    20 december 2017 at 12:55

    Hoi Fatima!
    Zo simpel om te maken! Ze waren echt lekker
    Ik vind je gerechten steeds super, doe zo verder

    Liefs Zahira

    1. Fatima El Irari

      20 december 2017 at 14:22

      Hallo Zahira,

      Onwijs lief zeg! Dankjewel lieve schat. Xx

  • Hiba

    26 december 2017 at 21:12

    Haai ik ben het aan het maken kan ik ze ook in de vriezer stoppen inplaats van koelkast?

    1. Fatima El Irari

      27 december 2017 at 06:53

      Hallo Hiba,

      Ja, dat kan ook. Alleen dan moet je de bonbons zeker 1 uur voor serveren uit de diepvries halen. Xx

  • Soumaya

    21 januari 2018 at 12:38

    Hey Fatima,

    Ik heb ze ook gemaakt,alleen zou ik ze graag bewaren tot volgende maand voor op de kraamafdeling?zouden ze nog goed zijn?

    Groetjes !

    1. Fatima El Irari

      21 januari 2018 at 20:01

      Hallo Soumaya,

      Je kunt de bonbons goed inpakken en dan invriezen. Xx

      1. Soumaya

        22 januari 2018 at 12:07

        Dank u lieverd voor de snelle antwoord xx

  • Yasmine

    12 februari 2018 at 10:59

    Hoii, waar heb jij die cupcakevorm vandaan? En wat is de diameter hiervan?

    xx

    1. Fatima El Irari

      12 februari 2018 at 13:41

      Hallo Yasmine,

      Deze vorm komt van de Action en de exacte diameter weet ik helaas niet. Maar de Action heeft ook maar een soort siliconen cupcakevorm, dus valt niet te missen. Xx

  • Safae

    19 februari 2018 at 17:29

    Hallo
    waar heb je de siliconen bakvormen gekocht?

    1. Fatima El Irari

      20 februari 2018 at 07:08

      Hallo Safae,

      Deze komt van de Action.

  • Mina

    1 mei 2018 at 12:07

    Hoii,

    Welke chocolade heb je gebruikt?

    xx

    1. Mina

      1 mei 2018 at 12:12

      Ik heb te laat naar het filmpje gekeken je kan mijn reactie verwijderen 🙂

      1. Fatima El Irari

        1 mei 2018 at 12:12

        Hi Mina,

        Is niet erg, succes ermee!

        Liefs,
        Fatima

  • Laila

    12 juni 2018 at 16:54

    Helemaal perfect past precies bij het suikerfeest als bij-toetje! Thanks Fatima, ik ga het zeker maken! Groetjes uit Utrecht?

    1. Fatima El Irari

      13 juni 2018 at 11:34

      Graag gedaan lieverd! Xx

  • Anna

    14 juni 2018 at 08:50

    Hi lieve Faat,

    Bij tips&tricks geef je aan dat je niet perce fondant erboven hoeft te doen maar bijv ook oreo kruimels. Doe je dat dan ook onderin de bakvorm en dan pas chocola erop? Of pas echt aan het einde als je ze eruit hebt gehaald? Zo ja hoe blijven die kruimels er dan op? Liefs

    1. Fatima El Irari

      14 juni 2018 at 08:56

      Hi Anna,

      Het kan echt op beide manieren, maar ik raad je aan om de oreo kruimels op de bodem van de vorm te strooien en dan pas de gesmolten chocolade erop te gieten. Maar je zou de bonbons ook al kunnen maken en wanneer ze klaar zijn, smeer je een klein beetje gesmolten chocolade bovenop en strooi je er de oreo kruimels op. Succes ermee! Xx

  • Laila

    21 november 2018 at 13:25

    Salaam alaikum, ik heb deze net gemaakt en nu wil ik ze uit de vorm halen en blijft de onderkant kleven waardoor het door midden breekt. Wat doe ik fout?

    1. Fatima El Irari

      21 november 2018 at 15:15

      Alaikoem salaam Laila,

      Wat voor een vorm heb je gebruikt en zijn de bonbons echt koud/hard?

      1. Laila

        21 november 2018 at 15:29

        Ik heb een siliconen vorm gebruikt. En ze stonden langerdan 1 uur in de koelkast. 3 stuks waren mooi en de andere braken. Ik heb ze weer terug gelegd in de koelkast om ze er vervolgens morgen weer uit te halen hopelijk.

      2. Fatima El Irari

        22 november 2018 at 10:24

        Hi Laila,

        Wat gek, want als de chocolade echt hard is dan kan deze bijna nooit een een siliconen vorm blijven plakken. Ik hoop dat het vandaag wel lukt.??

  • Dounia

    29 november 2018 at 19:49

    Salam Fatima,

    Ik beval pas over 2 weken en wil dit over een weekje al maken. Kan dit kwaad ? En wat zijn de beste manieren dan op dit te bewaren

    1. Fatima El Irari

      30 november 2018 at 12:54

      Alaikoem salaam Dounia,

      Je kunt de bonbons op voorhand al maken en bewaren in een afsluitbaar bakje in de diepvries. Ik raad je aan om op elke laag bonbons een stuk bakpapier te plaatsen en het bakje dan gewoon goed af te sluiten. Ik zou ze dan een dag voor serveren uit de diepvries halen, plaatsen op een bord en ze afdekken en in de tussentijd in de koelkast bewaren. Ik wens je een spoedige bevalling toe inschAllah! Xx

      1. Dounia

        6 december 2018 at 09:29

        Bedankt fatima ik ga ze morgen maken dan! Jij ook inshallah een goeie bevalling. Volgens mij schelen we niet veel haha.

      2. Fatima El Irari

        6 december 2018 at 09:53

        Hi Dounia,

        Dankjewel lieverd en jij ook een fijne bevalling gewenst inschAllah!❤️

  • Soumaya

    27 december 2018 at 12:36

    Hoi Fatima,

    Bedankt voor het recept. Kan je kleurstof toevoegen bij de chocolade voor een kleurtje?

    Alvast bedankt voor je reactie.

    Kusjes
    Soumaya

    1. Fatima El Irari

      27 december 2018 at 18:17

      Hi Soumaya,

      Jazeker, maar dan raad ik je wel een kleurstof aan op basis van gel. De beste vind ik persoonlijk die van Wilton.??❤️

  • Leila

    16 februari 2019 at 14:47

    Hoi fatima ik wil deze ook maken voor mijn kraambezoek in sha allah en ik vroeg mij af hoelang je dit kunt bewaren? En welke fondant je gebruikt.. ik heb fondant gekocht van de lidl en de ah maar die waren niet te vreten

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2019 at 16:04

      Hi Leila,

      Je kunt de koekjes zonder fondant wel voor een paar weken in een afgesloten trommen bewaren. De fondant die ik altijd gebruik is van het merk Funcakes en die bestel ik bij deleukstetaartenshop.nl

      1. Leila

        20 februari 2019 at 10:04

        Dank je wel faat! Dus in ee afgesloten trommel en in de vriezer?

      2. Fatima El Irari

        20 februari 2019 at 10:25

        Hi Leila,

        Mocht je de koekjes willen invriezen voor een paar maanden, dan kun je ze in de trommel invriezen. Maar je kunt ze ook gewoon oo kamertemperatuur bewaren in de trommel voor ongeveer 2 a 3 weken.❤️?

  • Amira

    26 maart 2019 at 21:33

    Salaam Fatima, ik heb een vraagje ik heb geen siliconen bakvorm alleen die andere. Maar je gaf boven aan bij tips dat je het anders in een cupcake papier kan doen maar kan je die daarna gewoon uit die papiertje halen of blijft het plakken? En hoeveel daagjes van te voren kan je dat maken?

    1. Fatima El Irari

      27 maart 2019 at 17:02

      Alaikoem salaam Amira,

      Klopt, je kunt cupcake papiertjes gebruiken en ze eraf halen wanneer de bonbons goed koud zijn. Op deze manier blijft het papiertje niet plakken. Je kunt ze makkelijk een paar dagen van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren.

  • Noor

    12 juni 2019 at 14:19

    Salaam faatje, ik wil die oreo bonbons maken alleen vroeg ik me af of je dus met die normale bakvormen ook zulke strakke bonbons eruit haalt en kan ik ze gewoon makkelijk uit die papiertjes halen dan? Want heb momenteel geen siliconen bakvorm en geen tijd om naar de winkel te gaan. Want als het veel uitmaakt dan maak ik ze een andere keer. Alvast bedankt voor je reactie xx

    1. Fatima El Irari

      12 juni 2019 at 21:42

      Alaikoem salaam Noor,

      Je kunt ook de normale bakvorm hiervoor gebruiken, maar je hebt wel cupcake papiertjes nodig. Als de oreo bonbons hard zijn, dan kun je de cupcake papiertjes er makkelijk vanaf scheuren. Xx

  • Hewin kader

    16 november 2019 at 13:51

    O wat makelijk 😍😍

    1. Fatima El Irari

      16 november 2019 at 19:53

      Haha ja hé!🙌🏼

Comment ReplyCancel Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept