KROKANTE KIPBURGERS

28 juni 2015Fatima El Irari
Ingrediënten: (6 stuks)
.
Voor de kip marinade:
.
  • 500 gr. kipfilet
  • 2 tl. kipkruiden
  • 1/2 tl. zwarte peper
  • 1/2 tl. gemberpoeder
  • 1 tl. sambal
Voor het paneren:
.
  • 150 gr. bloem
  • 200 gr. cornflakes
  • 1 tl. zout
  • 1 tl. zwarte peper
  • 2 eieren
  • 150 ml melk
Voor de saus en garnering:
.
  • 2 etl. mayonaise
  • 3 etl. chilisaus
  • 1 kleine rode ui
  • sla
  • cheddar kaas

Bereiding:

    1. Maak de kipfilet grondig schoon en verwijder eventuele vet stukjes. Dep de kipfilet droog en snijd deze in grove stukken.
    2. Plaats de kipfilet in een ruime kom en voeg de kipkruiden, zwarte peper, gemberpoeder en de sambal toe. Wrijf de kruiden en de sambal goed in de kipfilet en laat de gemarineerde kipfilet voor 30 minuten staan, zodat de kruiden goed kunnen intrekken.
    3. Meng in een aparte kom de bloem met het zout en de zwarte peper en zet de kom even apart.
    4. Voeg de cornflakes toe in een diepvrieszak en sla de cornflakes niet al te fijn kapot. Giet de gemalen cornflakes in een kom en zet de kom even apart.
    5. Klop in een andere kom de twee eieren los en giet er de melk bij. Mix geheel samen en zet ook deze kom apart.
    6. Pak de kipfilet stukken erbij en haal deze per stuk eerst door de bloem heen. Klop de overtollige bloem er eventueel vanaf.
    7. Dompel  vervolgens de kipfilet in het ei/melk mengsel. Haal de kipfilet er weer uit en laat eventueel extra ei/melk er vanaf druppen.
    8. Leg de kipfilet stuk direct in de kom met de cornflakes en schep de cornflakes met je handen op de bovenkant. Druk met je hand de cornflakes goed aan. Zorg ervoor dat de beide kanten van de kipfilet en de zijkanten goed bedekt zijn met de cornflakes kruimels.
    9. Haal de kipfilet uit de cornflakes en plaats deze op een bord. Werk op precies dezelfde manier de rest van de kipfilet stukken af en zet het bord in de koeling voor zeker 30 minuten.
Sausje klaarmaken:
.
    1. Snijd de rode ui in kleine blokjes en voeg deze toe in een kom.
    2. Voeg hier ongeveer 4 eetlepels mayonaise bij en 4 eetlepels chilisaus aan toe.
    3. Meng dit geheel samen en klaar is het sausje, makkelijk hé!
Burgers afbakken en broodjes vullen:
.
    1. Verwarm een hoeveelheid zonnebloemolie in een ruime pan en bak de kipfilet stukken aan beide kanten mooi goudbruin voor ongeveer 5 minuten op middelmatig vuur. Let er wel op dat de zonnebloemolie niet al te heet is, want dan zal de kipfilet snel bruin kleuren aan de buitenkant, maar zal de binnenkant nog niet gaar zijn.
    2. Plaats twee stukken keukenpapier op een bord en laat hier de kipfilet stukken op uitdruppen van de overtollige olie. Wil je de kipfilet stukken niet frituren, maar in de oven bereiden? Bak ze op 200 graden voor ongeveer 30 minuten gaar. Draai de kipfilet stukken na 15 minuten om, zodat ze aan beide kanten mooi krokant bakken.
    3. Snijd het broodje doormidden en verdeel hierop een stuk sla wat uien.
    4. Verdeel hierop een stuk sla, uien en plaats hierop een stuk krokante kip. Verdeel over de kip nog een volle eetlepel van de saus en sluit het broodje. Je kunt er ook een plakje Cheddar kaas tussen doen, heerlijk!

En in deze makkelijke stappen kan ook jij je eigen kipburgers bakken en serveren aan je familieleden, vrienden of lekker voor jezelf. Aarzel dus niet en probeer dit recept eens uit, want ik kan je nu al vertellen dat ook jij deze kipburgers vaker zult klaarmaken!

Liefs,
Fatima

Print recept

228 Comments

  • Nadia

    28 juni 2015 at 14:16

    Ziet er overheerlijk uit!!! Gebruik je cornflakes zonder suiker of doet dat er niet toe? Groetjes xxx

    1. xfaatje

      28 juni 2015 at 19:20

      Hallo Nadia, bedankt voor je lieve compliment! Nu je het zegt heb ik daar eigenlijk helemaal niet opgelet haha. Ik denk dat er geen suiker bijzit.

  • Chahrazad

    28 juni 2015 at 14:24

    Ziet er heeerlijk uit!!

    1. xfaatje

      28 juni 2015 at 19:20

      Hallo lieverd! Dankjewel lieve schat! <3

  • Asma El Bali

    28 juni 2015 at 17:39

    Ziet er heerlijj uit. Ga ze morgen zeker uitproberen!!! Tbarkelah

    1. xfaatje

      28 juni 2015 at 19:24

      Hallo Asma, Allah ibarkfiek lieve meid. Ik raad je deze kipburgers ook zeker aan haha! <3

      1. Mariem

        23 december 2015 at 13:26

        Het ziet er inderdaad heel lekker uit ! Ik ga ze vandaag ook uitproberen.

      2. xfaatje

        24 december 2015 at 08:25

        Hallo Mariem,

        En heeft het gesmaakt?

  • Azoes

    28 juni 2015 at 18:10

    Er staat 50ml melk op, maar op de foto zie ik 100ml. Moet ik 50ml melk bij de ei doen? X

    1. xfaatje

      28 juni 2015 at 19:24

      Hallo Azoes, het is inderdaad 100 ml. Even aanpassen hoor. Bedankt voor het melden.

  • Meryam

    28 juni 2015 at 18:38

    Salam Fatima! Die burgers zien er ooooverheerlijk uit en ga ze morgen meteen maken in shaa Allah! Alleen vraag ik mij af hoeveel kipburgers er uit idit recept komen?

    Shoukrann! xx

    1. xfaatje

      28 juni 2015 at 19:26

      Salaam Meryem, super lief van je meid dankjewel! Ik heb hier ongeveer 10 stukken kipfilet uitgehaald. Dus daar kun je dan ook 10 kipburgers van maken. Succes meid en heel graag gedaan. <3

  • Evelien

    28 juni 2015 at 18:45

    Ziet er heerlijk uit!!!

  • Laila

    28 juni 2015 at 18:53

    Ziet er lekker uit!

    1. xfaatje

      28 juni 2015 at 19:27

      Hallo Laila, bedankt meis. <3

  • rabia

    28 juni 2015 at 18:57

    Welke kipkruiden gebruik je?
    Ziet er inderdaad geweldig lekker uit!!

    1. xfaatje

      28 juni 2015 at 19:28

      Hallo Rabia, bedankt lieve meid. Ik gebruik de kip kruiden van de turk. De kruiden zitten in zo’n grote pot. Succes. <3

  • samira

    28 juni 2015 at 19:45

    Salaam, heb deze net klaar gemaakt, straks nog bakken en met iftar eten In sha Allah. Bedankt voor het delen en ga zo door met je blog, superleuk!
    Liefs Samira

    1. xfaatje

      29 juni 2015 at 07:34

      Salaam Samira, super meid! Heel graag gedaan hoor. Ik hoop dat de kipburgers lekker hebben gesmaakt. <3

  • rabia

    29 juni 2015 at 02:11

    Djazaaka Allah beghairen! Ben nieuw hier, maar heb je pancakes al geprobeerd. Deze worden in shaa allah de volgende en zeker zullen er nog meer in shaa allah.

    1. xfaatje

      29 juni 2015 at 07:53

      Salaam Rabia, Allah ibarkfiek lieve meid. Wees welkom, en als ik je ergens me ekan helpen dan hoor ik het graag hoor. <3

  • Hasna

    29 juni 2015 at 16:32

    Haai faatje,
    Super recept ziet r heerlijk uit.
    Vraagje? Kan je dit recept ook op wings en kippenbouten gebruiken? Beetje KFC stijl?

    Groetjes

    1. xfaatje

      30 juni 2015 at 07:02

      Hallo Hasna, bedankt voor je lieve reactie meid. Jazeker, je kunt dit recept ppl vppr wings en kippenbouten gebruiken. Succes. <3

  • Sultan

    29 juni 2015 at 18:46

    Heyyy heyyy ziet er heerlijk uit wil het zeker gaan proberen zkr nu meg Ramadan inshaAllah. Ik zie 2 keer 2 tl kipkruiden??

    1. xfaatje

      30 juni 2015 at 07:11

      Hallo Sultan, je gebruikt ook twee keer kip kruiden in het recept. Een keer voor de marinade van de kipfilet, en een keer voor de bloem. Succes. <3

  • ellouisa

    29 juni 2015 at 19:09

    Wauw deze zien er heerlijk uit zeg!ga ze zeker een keer.proberen!!

    1. xfaatje

      30 juni 2015 at 07:18

      Hallo Ellouise, super lief van je. Ik raad je deze burgers ook zeker aan haha hmm! Bedankt lieverd. <3

  • Hayat

    29 juni 2015 at 21:20

    Salaam, ik heb deze kipburgers zojuist geserveerd tijdend iftar en ik moet zeggen; ze zijn erg in de smaak gevallen! Heerlijk ook dat sausje!

    1. xfaatje

      30 juni 2015 at 07:29

      Hallo Hayat, super meis! Ben blij dat het heeft gesmaakt Alhamdoelilah. Bsa7a. <3

  • Hayat

    29 juni 2015 at 21:22

    P.s. Ik maak regelmatig soortgelijk gerecht, maar dan kipfilet in reepjes in een wrap met honing-mosterdsaus. En dan gebruik ik ipv van cornflakes paprikachips. Ook echt de moeite waard!

    1. xfaatje

      30 juni 2015 at 07:29

      Hallo Hayat, dat klinkt heerijk! Ik ga dit ook een keer proberen. Goed idee haha. Dankjewel meis. <3

  • Hanantjuh

    30 juni 2015 at 12:17

    Slm meid,

    wil dit recept vanavond klaarmaken inshaAllah,
    Vroeg me alleen af of de kipfilet ook in de oven kunnen i.p.v. frituren?
    Hoor het graag en keep up the good work!

    1. xfaatje

      30 juni 2015 at 12:19

      Salaam Hanan, ik heb de kipfilt eerljk gezegd zelf nog niet bereid in de oven, maar ik denk dat dit geen kwaad kan, want vissticks kunnen bijvoorbeeld ook in de oven. Ik hoor graag van je of het lekker was. Succes. <3

  • Zahra

    30 juni 2015 at 12:22

    TOPPER !!!!!!!
    Ik hebbdeze gisteren gemaakt en ze waren heeeeeerlijk Alhamdoulillah. Super Super bedankt voor het delen van jouw recept ❤️❤️❤️

    1. xfaatje

      1 juli 2015 at 07:11

      Hallo Zahra, super leuk dat het heeft gesmaakt! Heel graag gedaan meid. <3

  • Saskia

    30 juni 2015 at 19:07

    Ziet er echt heerlijk uit ga het zeker een keer proberen!

    1. xfaatje

      1 juli 2015 at 07:15

      Hallo Saskia, dankjewel meid. Ik raad je het ook echt aan hihi.

  • samira

    1 juli 2015 at 17:03

    Warm je de broodjes niet eerst op?

    1. xfaatje

      2 juli 2015 at 06:52

      Hallo Samira, ik heb dat bij deze broodjes niet gedaan, omdat deze al erg zacht waren. Normaal gesproken doe ik dit wel altijd. Gewoon even verwarmen in de oven of op de gril.

  • Youssera

    3 juli 2015 at 01:33

    Tbarkkallah aliek echt goude handjes. Ik heb het ook gemaakt . Maar ik heb ze in de oven gedaan was echt heerlijk.

    1. xfaatje

      3 juli 2015 at 09:37

      Hallo Youssera, Allah ibarkfiek meis! Oh hmm in de oven lijkt me ook hartstikke lekker! Ben blij dat het heeft gesmaakt. <3

    2. Naziha

      4 juni 2018 at 11:20

      Salaam Hoelang heb je die in de oven gedaan en op hoeveel graden?

  • Sarah

    3 juli 2015 at 09:14

    Ik heb deze kipburgers gister gemaakt en ze waren echt superrrrr lekker! Bedankt voor het delen! xxx Sarah

    1. xfaatje

      3 juli 2015 at 09:30

      Hallo Sarah, oh wat goed! Ben blij dat het heeft gesmaakt meis. heel graag gedaan. <3

  • Salma

    4 juli 2015 at 13:31

    Ik wil mn moeder verassen dus ik ga het een keer proberen ziet er goed uit ook goeie uitleg!

    1. xfaatje

      5 juli 2015 at 16:46

      Hallo Salma, bedankt lieve meid. Je mama gaat smullen hihi. <3

  • Fatima

    4 juli 2015 at 15:23

    Ik ga deze vanavond maken! Ik zal de helft frituren en de andere helft in de oven doen. Ben alleen wel benieuwd naar hoe lang ze dan in de oven moeten? En op hoeveel graden? Xx

    1. xfaatje

      5 juli 2015 at 16:39

      Hallo Fatima, ik zag dat iemand op instagram deze burgers ook in de oven heeft bereid. Ik zal ze dan op 200 graden afbakken voor ongeveer 15 minuten? Ik zal ondertussen wel blijven checken.

  • Leyla

    4 juli 2015 at 15:43

    Assalaam aleikoum, word de kip niet zoet gemaakt door de cornflakes vanwege het suiker dat erin zjt? Of valt dat mee

    1. xfaatje

      5 juli 2015 at 16:38

      Hallo Leyla, de cornflakes die ik gebruik zit bijna geen suiker in. Ik proefde er in ieder geval niks van terug haha.

  • Naz

    5 juli 2015 at 14:16

    Hey fatima! Ik wil dit recept graag gaan maken, maar ik vroeg me af of de kip wel echt gaar is na 5 min bakken in olie? Ook door dat krokante laagje eromheen.. Voor de rest ziet het er echt heerlijk uit, bedankt voor het delen <3

    1. xfaatje

      5 juli 2015 at 16:27

      Hallo Naz, ik bak het voor ongeveer 5 minuten, maar het kan ook iets langer zijn hoor. Je moet het gewoon goed in de gaten houden. Wanneer de kipburgers mooi goudbruin zijn, dan zijn ze echt gaar.

  • meri

    5 juli 2015 at 15:13

    Asalaam had een vraagje welke kipkruiden gebruik je?

    1. xfaatje

      5 juli 2015 at 16:30

      Hallo Meri, Ik gebruik de kipkruiden van de Marokkaanse winkel.

  • Layli

    5 juli 2015 at 15:21

    Salaam Aleykoum meid,

    Het ziet er heerlijk uit! Welke cornflakes gebruik je?

    1. xfaatje

      5 juli 2015 at 16:31

      Salaam Layli, bedankt lieve meid. Ik gebruik de cornflakes van de Albert Heijn. Gewoon die van AH merk. <3

  • ilhem

    5 juli 2015 at 16:54

    Salam alaikom Faatje,

    Je geeft aan dat je ongeveer 5 minuten frituurt. Is dat per zijde? Ik ben zo bang dat de kip dan niet gaar is.

    groetjes, Ilhem

    1. xfaatje

      6 juli 2015 at 10:56

      Hallo Ilhem, klopt ik frituur de kipburgers aan beide kanten voor ongeveer 5 minuten. Dus 5 minuten per zijde inderdaad. Je moet de kip gewoon goed in de gaten gouden. Wanneer deze mooi goudbruin is, dan zijn de kip stukken gewoon gaar.

  • Najiba

    5 juli 2015 at 18:44

    Waar heb je die sambal gekocht?

    1. xfaatje

      6 juli 2015 at 11:03

      Hallo Najiba, Sambal komt van de Jumbo.

  • Fatima

    5 juli 2015 at 18:45

    Ik heb ze gisteren gemaakt en ze waren heerlijk!!! vanavond probeer ik jouw mango speculaas toetje. Wat ben ik blij met jouw site!!

    1. xfaatje

      6 juli 2015 at 11:05

      Hallo Fatima, oh wat goed! Ben blij dat het heeft gesmaakt meis. En het toetje ga je echt lekker vinden hihi. <3

  • Sammie

    5 juli 2015 at 19:05

    Hoi Faatje,

    Ik kan niet zo goed tegen frituur, kan ik ze ook in de oven klaarmaken? Zo ja, hoe lang en op hoeveel temp?

    1. xfaatje

      6 juli 2015 at 11:07

      Hallo Sammie, Ja, hoor deze kipburgers kun je ook klaarmaken in de oven. Je stopt ze in de oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten.

  • miriam

    5 juli 2015 at 22:33

    Ik heb ze vandaag uitgeprobeerd. Ze waren heeeeerlijk! Een blijvertje dus. Bedankt!

  • Jeannine

    6 juli 2015 at 06:31

    Hi Fatima,
    De broodjes zien er verrukkelijk uit, om van te watertanden!
    Kan ik de kipburgers vanmiddag al voorbereiden en dan vanavond pas frituren? Dan ziiten ze dus met het laagje cornflakes erop zo’n 4 uur in de koelkast….kan dat? Of droogt het dan teveel uit?
    Heb je ook een receptje voor de hamburgerbroodjes?
    Gr.

  • Lamyae

    6 juli 2015 at 12:41

    Salam meid! Ziet er heeeeeerlijk uit!
    Zou je misschien kunnen vertellen welke kipkruiden je hebt gebruikt? Ik las ergens dat het van de turk was?
    Heb je een naam of een foto? Ik vind de kipkruiden in de supermarkt niet altijd even lekker! Ff wat anders proberen.

    1. xfaatje

      6 juli 2015 at 13:46

      Hallo Lamyae, Ja, naturlijk. Ik zal vanavond even een foto maken en jouw deze sturen oké. Ben nu op het werk haha.

      1. Lamyae

        6 juli 2015 at 14:47

        Je bent een schat! Chokran oe allah oe 3awnek

      2. xfaatje

        6 juli 2015 at 15:01

        Hallo Lamyae, bedankt hbiba en Allahoema ameen. <3

  • Sarah

    7 juli 2015 at 11:26

    Heejj meid welke sla gebruik jij?

    1. xfaatje

      7 juli 2015 at 14:36

      Heey Sarah, Ik gebruik Lollo bionda sla en lollo Rossa sla. Dit is gewoon een slami die je bij de AH kunt halen.

  • Nassira

    9 juli 2015 at 01:41

    Maakt het veel uit als je de kip klaarmaakt en deze voor een langere tijd in de koelkast legt. Lees: in de ochtend klaarmaken en ‘s avonds afbakken?

    1. xfaatje

      9 juli 2015 at 08:13

      Hallo Nassira, Oh nee hoor dat maakt helemaal niks uit. Je kunt de kipstukken zelfs invriezen als je dat wilt. Succes.

  • radia

    9 juli 2015 at 11:30

    Hey,

    kan ik dit ook met vis? of past de saus hier dan niet meer bij?

    1. xfaatje

      9 juli 2015 at 12:03

      Hallo Radia, Met vis is het ook erg lekker. Doe ik zel ook vaak. Succes. <3

  • Loubna

    9 juli 2015 at 20:51

    Hoi Faatje,

    Het recept heb ik vandaag geprobeerd te maken, ik heb de kip in beetje dikke grove stukken gesneden, maar toen ik de burgers serveerde waren de kippetjes nog niet gaar.
    De buitenkant van de kip en de cornflakes zagen er gaar uit, maar dit bleek dus niet zo.

    Hoe weet ik zeker wanneer ze gaar zijn?

    1. xfaatje

      10 juli 2015 at 10:19

      Hallo Loubna, Doordat je de kipfilet stukken te dik hebt gesneden is het niet gaar geworden. Ik raad je aan om de kipfilet stukken devolgende keer iets dunner te snijden. Ook niet weer al te dun, maar ongeveer hetzelfde als de foto die ik bij het recept heb geplaatst. Succes hoor. Liefs, Fatima

  • Hava

    10 juli 2015 at 17:20

    Het was overheerlijk, bedankt voor de inspiratie. Ik heb zelf, omdat ik geen kipkruiden had, paprikapoeder voor in de plaats gebruikt. En ipv chilisaus gewoon ketchup. Heerlijk was het.

    1. xfaatje

      13 juli 2015 at 13:06

      Hallo Hava, Leuk om te lezen dat het heeft gesmaakt! Heel graag gedaan hoor.

  • Saïda

    12 juli 2015 at 12:05

    Een vriendin van me heeft dit gisteren voor Iftaar klaar gemaakt. Wat een overheerlijk recept.

    Ma shaa Allah!

  • Nimco

    12 juli 2015 at 14:34

    Mijn beste vriendin heeft sit gisteren voor iftar gemaakt en het was ZÓ lekker! Echt een top recept. Nu had ik een vraagje, kan ik van de 2 eieren ook alleen het eiwit gebruiken of kan ik sowieso de eieren vervangen met een ander product?? X Nimco

    1. xfaatje

      12 juli 2015 at 19:44

      Hallo Nimco, Kijk dat is nou leuk om te lezen hihi! Uh eerlijk gezegd heb ik nog nooit enkel het eiwit gebruikt. Dus ik durf je niet echt een antwoord te geven. Waarom wil je eigenlijk alleen het eiwit gebruiken als ik vragen mag?

      1. Nimco

        15 juli 2015 at 02:03

        Sorry voor het late antwoord! Maar mijn zusje is allergisch voor ei, melk en nog veel meer dingen. Dus het is hier thuis altijd een heel karwei om iets op tafel te zetten wat zij ook kan eten. Eiwit kan ze wel eten, vandaar mijn vraag 🙂

  • Eysan

    13 juli 2015 at 10:19

    Heel erg bedankt voor je recept!
    Ik heb het gisteren gemaakt en het was heerlijk!

    1. xfaatje

      13 juli 2015 at 13:17

      Hallo Eysan, heel graag gedaan hoor! Ben blij dat het heeft gesmaakt.

  • saidakoezinasoof

    30 juli 2015 at 09:32

    Ik heb dit recept 2 weken geleden gemaakt.

    Ik heb in plaats van kip kruiden, pizza kruiden gebruikt! Overheerlijk 😉

    1. xfaatje

      31 juli 2015 at 13:54

      Hallo saidakoezinasoof, Hmm dit lijkt mij ook erg lekker inderdaad! Ben blij dat het heeft gesmaakt meid. Ps, je hebt een leuke blog! <3

      1. saidakoezinasoof

        31 juli 2015 at 14:53

        Bedankt voor je snelle reactie! Barakahlahoe fikie voor je prachtig compliment.

      2. xfaatje

        3 augustus 2015 at 08:43

        Graag gedaan lieve meid! <3

  • Lovelove

    14 augustus 2015 at 04:59

    Hoi,

    Even een vraagje:
    Welke sambal heb je gebruikt?

  • Lovelove

    14 augustus 2015 at 05:02

    Hoi,
    Ik zie t al staan.
    Te snel naar beneden gescrolt haha.

    1. xfaatje

      14 augustus 2015 at 06:39

      Hallo Lovelove, geen probleem hoor haha.

  • Khadidja R

    21 september 2015 at 18:35

    Wat heb jij super leuk en lekkere recepten!! Ik heb hier meteen zin in gekregen nu ? Yummmmmmmy!

    1. xfaatje

      21 september 2015 at 19:30

      Hallo Khadidja, haha bedankt lieve meid! Dit is ook echt lekker hoor haha. Je moet het echt eens uitproberen!

  • Amal

    30 oktober 2015 at 22:02

    Hi Faatje, ook deze kipburgers heb ik inmiddels al meerdere malen gemaakt (1e keer in de Ramadan). En ze zijn echt overheerlijk!! Hier zijn ze één van de favoriete gerechten waar iedereen van geniet.

    Superhandig je recepten en je legt alles erg goed uit voor een leek (like me). Vooral de Youtube filmpjes zijn een handige toevoeging.

    1. xfaatje

      2 november 2015 at 10:03

      Hallo Amal, Ah super meid! Super lief van je dankjewel meid. Ik ben blij dat je zo enthousiast bent over mijn recepten hihi Xx

  • Riffia23

    6 november 2015 at 14:32

    Salaam topper
    Welke chillisaus gebruik je?xx

    1. xfaatje

      9 november 2015 at 09:10

      Hallo Riffia, ik gebruik de chilisaus van Conimex, maar je kunt elk chilisaus gebruiken hoor.

  • Fatima

    17 november 2015 at 18:21

    Ik heb vandaag kipburger gemaakt was heerlijk!! Mijn zoontje was ook happy.. Compliment

    1. xfaatje

      18 november 2015 at 07:52

      Hallo Fatima, Ah super! Ben blij dat het heeft gesmaakt meid. Xx

  • Souad

    4 december 2015 at 19:37

    Bedankt voor het recept, alleen nu ben ik bang dat ik vaker gevraagd word om het te maken. Ik heb het gemaakt met volkoren cornflakes. Volgende keer probeer ik het met de gewone.

    Groetjes,
    Souad

    1. xfaatje

      5 december 2015 at 20:47

      Hallo Souad,

      Haha de kans dat ze bij jou thuis vaker om het gerecht gaan vragen is best groot, want hier doen ze dat al jaeren haha Xx

  • Samira

    1 januari 2016 at 15:51

    Hi,

    Gisteren met oudjaarsdag de kip gemaakt en i.p.v. burgers, gordita’s (wrap) gebruikt. De saus vervangen door Yildriz rode uiensaus. Het was heerlijk! Bedankt voor de leuke en lekkere recepten. De nasiballetjes heb ik gisteren ook geprobeerd, ook erg leker!

    Keep up the good work

    1. xfaatje

      6 januari 2016 at 12:35

      Hallo Samira,

      Super, meid! Heel graag gedaan en nog heel veel kookplezier toegewenst!

  • senna

    9 januari 2016 at 09:08

    Kan ik de sambal weglaten? Rn wat anders daarvoor in de plaats doen is denk ik te heet voor mijn kinderen

    1. xfaatje

      11 januari 2016 at 08:08

      Hallo Senna,

      Ja, hoor je kunt de sambal makkelijk weglaten.

  • senna

    11 januari 2016 at 18:26

    Hoi xfaatje ik heb die sambal gekocht en hij valt reuze mee eigenlijk, niet zo heet.
    IK ga het van de week maken snijd je zo een kipfile borst door 4en?

    1. xfaatje

      12 januari 2016 at 07:46

      Hallo Senna,

      Klopt, die sambal is niet zo heel pittig hoor haha. Ik snijd een deel van de kipfilet borst in 4 a 5 stukken.

  • Essie

    12 januari 2016 at 21:00

    Bedankt voor dit heerlijke recept, hoop dat je ons nog lang blij kan maken met jouw recepten!!

    1. xfaatje

      13 januari 2016 at 08:21

      Hallo Essie,

      Heel graag gedaan meid en jij ook bedankt voor je reactie! Er komen inschAllah nog een heleboel recepten aan hihi.

  • senna

    19 januari 2016 at 10:11

    Ik heb ze ook gemaakt maar dan in de oven ze waren heerlijk soekran voor het delen.
    De volgende keer ga ik ze frituren kijken hoe het dan is.
    Tbark Allah voor al je recepten en het delen ervan. xxjes

    1. xfaatje

      19 januari 2016 at 15:13

      Hallo Senna,

      Hmm in de oven lijkt mij ook erg lekker! Graag gedaan meid en Allah ibarkfiek! Xx

  • senna

    19 januari 2016 at 10:11

    Welke sla heb je trouwens gebruikt Faatje?

    1. xfaatje

      19 januari 2016 at 15:16

      Hallo Senna,

      Ik heb Lollo Biondo sla gebruikt. Deze kun je bijna in elk supermarkt vinden.

  • Hajar

    9 februari 2016 at 16:36

    Ziet er heerlijk en makkelijk uit !
    Bedankt voor het delen !
    Dit ga ik straks maken insha’Allah ?

    1. xfaatje

      10 februari 2016 at 18:42

      Hallo Hajar,

      En heeft het gesmaakt? Xx

      1. Hajar

        13 februari 2016 at 16:54

        Jaa dankjewel !
        Zal het vaker gaan maken !! Xx

  • Hanane

    19 februari 2016 at 15:29

    Salaam Faatje,

    Ik heb deze burgers gisteren uitgeprobeerd! O-m-g ze waren verrukkelijk!! Thans voor het delen x

    1. xfaatje

      20 februari 2016 at 09:33

      Alaikoem salaam Hanane,

      Haha super meid! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt! Graag gedaan lieve meid Xx

  • Naz

    26 maart 2016 at 08:51

    Heb dit gemaakt en we hebben gesmuld het was heerlijk!!! Kip was zo mals was me nog nooit over komen !! Bedankt voor het delen.. Xxxxx ?

    1. xfaatje

      26 maart 2016 at 20:37

      Hallo Naz,

      Ah, super meid! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt Alhamdoelilah.

  • Betul

    31 maart 2016 at 10:14

    Voor hoeveel personen is dit?

    1. xfaatje

      31 maart 2016 at 11:00

      Hallo Betul,

      Je krijgt er 8 kipburgers uit.

  • senna

    30 april 2016 at 20:39

    Ik heb ze ook gemaakt in de oven , en de laatste keer heb ik ze gefrituurd wat waren ze lekker zeg!! xx

    1. xfaatje

      9 mei 2016 at 12:51

      Hallo Senna,

      Ah, super! Ben blij dat het heeft gesmaakt hoor! Xx

  • Sab

    8 mei 2016 at 08:42

    Bedankt voor je smaakvolle recepten altijd!
    Het word hier thuis zeer gewaardeerd. Ik heb deze burgers gisteren gemaakt en ze zijn heerlijk!

    1. xfaatje

      9 mei 2016 at 13:05

      Hallo Sab,

      Aah, super leuk! Bedankt voor je super lieve bericht! Ik hoop dat je nog meer van mijn recepten zult genieten inschAllah! Xx

  • Hannan

    2 juni 2016 at 10:48

    Ik heb door dit recept van Faatje de burgers heel vaak gemaakt. Ze zijn super lekker iedereen is er gek op! Gr

    1. xfaatje

      6 juni 2016 at 06:47

      Hallo Hannan,

      Aah, zo leuk! Bedankt lieve schat! Xx

  • Melissa

    9 juni 2016 at 19:15

    Hooi,

    Hoeveel graden moet de olie zijn als je ze gaat frituren?

    1. xfaatje

      10 juni 2016 at 07:24

      Hallo Melissa,

      Hallo, ik durf niet te zeggen hoeveel graden de olie ongeveer moet zijn. Je verwarmt de olie voor 5 minuten op middelmatig vuur.

  • Aicha

    10 juni 2016 at 11:38

    Kan ik in plaats van kipfilet ook kipgehakt gebruiken?

    1. xfaatje

      10 juni 2016 at 11:59

      Hallo Aicha,

      Ja, hoor dat kan ook.

  • wasje

    11 juni 2016 at 12:12

    Ik ga ze vandaag ook maken, dus ben benieuwd. Ziet er heerlijk uit!!!

    1. xfaatje

      12 juni 2016 at 00:06

      Hallo Wasje,

      Ik hoop dat het heeft gesmaakt Xx

  • Amal

    11 juni 2016 at 12:42

    Ik zag toevallig een reactie waarbij de kip niet gaar was, ik heb vaker gebruik gemaakt van dit recept. Nadat ik de kip hen gesneden laat ik het in een pan met water koken. Hierdoor gaan de bacterie van de kip weg en weet je zeker dat de kip gaar is.
    De kip wordt wit en dan laat ik het drogen om de andere stappen te nemen.

    Xx

    1. xfaatje

      12 juni 2016 at 00:31

      Hallo Amal,

      Oh mij is het nog nooit overkomen dat de kip niet gaar was, maar hoe jij het doet is ook een optie inderdaad! Xx

  • Ikram

    14 juni 2016 at 17:37

    Kan ik de sambal vervangen voor iets anders? En waar kan ik de burger broodjes kopen?

    1. xfaatje

      15 juni 2016 at 08:55

      Hallo Ikram,

      Je kunt sambal vervangen door chilipoeder of gewoon helemaal weglaten. Burger broodjes komen van de AH.

  • Nahid

    20 juni 2016 at 14:54

    Wat is lekkerder frituren of in de oven? Of beetje hetzelfde?

    1. xfaatje

      23 juni 2016 at 09:38

      Ik vind beide erg lekker!

  • Dinaa

    21 juni 2016 at 17:23

    Ziet er lekker uit. Ik ga ze morgen uitproberen. Als ik het recept halvert? Moet de kruiden alle ingrendieten ook halveren ?
    Kan u ook chedserkaas erbij doen?

  • Dinaa

    21 juni 2016 at 17:27

    Ik bedoel kan ik ook chedderlaas erbij doen? En welke cornflakes gebruik je?
    En hoelang moet het totaal in de koeling ?

  • Hope

    22 juni 2016 at 16:37

    Kan ik ze ook paar uur vantevoren klaar maken en in de koelkast laten of word de cornflakes dan te slap? Trouwens echt fijn altijd je recepten bedankt ze lukken echt altijd

    1. xfaatje

      22 juni 2016 at 23:10

      Ja, hoor dat kan zeker. In de koelkast blijven ze gewoon goed hoor! Dankjewel meis Xx

  • Ibtissame

    23 juni 2016 at 13:04

    Ik ga dit vandaag maken ! Ik had het al een keertje gemaakt en het was verukkelijk !

    1. xfaatje

      23 juni 2016 at 14:04

      Lekker hé haha! Ik heb er ook zin in nu haha!

  • Ihsane

    23 juni 2016 at 17:46

    Ziet er echt heerlijk uit hoor ! Zal het zeker vandaag nog eens uitproberen!

    1. xfaatje

      24 juni 2016 at 07:47

      Dankjewel Ihsane! Hmm lekker!!

  • Dinaa

    26 juni 2016 at 12:27

    Ik ga ze vandaag maken. Ik ben benieuwd.
    Probleem me man heeft s kip fili te dun in plakjes gesneden ? hoop dat het alsnog lukt.

  • laila

    29 juni 2016 at 09:16

    Hey Faatje!

    Ik zie dat je de kipfilet met cornflakes besmeerd. Komt er door de cornflakes zelf smaak los? Ik heb ook weleens zelfgemaakte burgers gemaakt en ik gebruik in plaats van cornflakes Doritos chips (smaak: nacho cheese). Ik had hem gisteren nog op tafel geserveerd en het was super lekker! Net een Mc’Chicken haha.

    1. xfaatje

      29 juni 2016 at 10:41

      Hallo Laila,

      De cornflakes zelf heeft eigenlijk helemaal geen smaak. Deze zorgt er enkel voor dat je super krokante burgers krijgt hihi. Hmm met chips lijkt het mij ook super lekker inderdaad!

  • Zaara

    29 juni 2016 at 11:52

    Ziet er super lekker uit! Dit staat vandaag bij mij op het menu voor iftar 🙂
    Heb nog wel een klein vraagje… Ik heb net alle booschapjes in huis gehaald behalve de bloem *stom*
    Nou heb ik wel tarwebloem in huis, maakt dat wat uit?

    1. xfaatje

      30 juni 2016 at 06:42

      Hallo Zaara,

      Hmm lekker! Oh geen probleem hoor, die kun je ook gebruiken.

      1. Zaara

        30 juni 2016 at 07:00

        Wij hebben hier GESMULD gisteravond! Dit is (pas) het tweede recept die ik heb van jou heb geprobeerd en ze zijn beide een enorm succes!
        Dank dank dank voor al je recepten!

  • Esma

    30 juni 2016 at 21:56

    Hai Faatje,

    Vandaag heb ik je kip burgers gemaakt en ze waren heerlijk ?Iedereen vond het erg lekker. Dank je wel voor je recept. Je bent een topper. xx

    1. xfaatje

      3 juli 2016 at 10:30

      Hallo Esma,

      Aah super meis! dankjewel lieve schat Xx

  • Tsjiya Djaff

    2 juli 2016 at 18:33

    Echt super bedankt xfaatje.
    Ik heb ook gemaakt was super lekker.
    Nogmaals super bedankt .ik ben ook nu jou volger . Trots op je meid ga zo door.

    Xxx

    1. xfaatje

      3 juli 2016 at 10:21

      Hallo meid,

      Super lief! En heel graag gedaan hoor! Wees welkom meis Xx

  • Sisi

    3 juli 2016 at 19:28

    We hebben ze in wraps gegeten en ze waren echt heerlijk. Thnx voor het recept Faatje!
    Wat ik wel onduidelijk vond in het recept waren de kruiden. Je hebt 2 tl van elk nodig en als je van boven naar beneden door het recept scrolt dan gooi je al je kruisen in de marinade en kom je er bij de meel achter dat er nog wat bij moet. Heb je dan 2x zoveel kruiden nodig dan in het recept staat of moet je alles door 2 delen… Zou je dat in het recept kunnen verduidelijken?

    1. xfaatje

      4 juli 2016 at 11:18

      Hallo Sisi,

      Ah, super meis! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt. Ik ga het er even duidelijk bijzetten hoor! Xx

  • Samira

    10 augustus 2016 at 03:48

    Oeh ziet er zo goed uit! Tbarkellah hliek! ❤ Ga ze vandaag maken incha allah ? Alléén 1 vraagje.. kun je de cornflakes ook vervangen voor doritos chips? (Verwacht geen antw nu tis half 6 am) ? anders doe ik gwn de corn. Ga zo door meid met je blog! Super leuk! ??

    1. xfaatje

      10 augustus 2016 at 07:06

      Hallo Samira,

      Ja hoor je kunt ook zeker doritos chips gebruiken, geen probleem! Aah super lief van jou! Dankjewel lieve schat! Ps, ben jij toevallig degene die gisteren de kipburgers had geplaatst op Koken&Bakken? Die zagen er yummie uit!

      1. Samira

        10 augustus 2016 at 14:51

        Hoi schat! Nee ik heb niets geplaatst schat.. doe ik mensen niet aan! ?? maar ik zag ze ook voorbij komen op insta met net ff wat andere ingrediënten dan die van jou maar heb haar naam niet onthouden
        Fijne dag lieverd! ? en je burgers zijn WALLAH de BOM!!!

      2. xfaatje

        11 augustus 2016 at 07:01

        Hallo Samira,

        Aah super lief! Dankjewel lieve schat!

  • Najat

    22 augustus 2016 at 16:43

    Dank je wel voor het overheerlijke recept!

    1. xfaatje

      23 augustus 2016 at 07:01

      Heel graag gedaan lieve Najat!

  • Imane

    28 september 2016 at 19:33

    Ziet er wederom heerlijk uit! Klopt het dat je voor 500 gram kip 2 tl kipk ruilen en 1 tl zout moet doen? Wordt het dan niet veel te zout? In mijn kipkruiden zit ook zout vandaar.

    1. xfaatje

      29 september 2016 at 05:56

      Hallo Imane,

      Dankjewel meis! Ja dit klopt, maar je kunt ook minder zout gebruiken hoor. Xx

  • Anoniempje

    5 oktober 2016 at 20:33

    Hai, welke kipkruiden gebruik je?

    1. xfaatje

      6 oktober 2016 at 06:18

      Ik gebruik de kipkruiden van de slager. Zit verpakt in een plastic bakje.

  • Maryam

    8 december 2016 at 13:27

    Elke keer wilde ik ze maken! En vandaag… ga ik het eindelijk echt doen! Finnaly, je bent trouwens een hele lieve meid dat je ook echt op iedereen reageert! ?❤

    1. Fatima

      8 december 2016 at 15:56

      Hallo Maryam,

      En en heeft het gesmaakt? Aah dat is lief, bedankt voor je lieve compliment lieve schat! Xx

  • sukena

    25 december 2016 at 14:45

    hi fatima
    ik had een vraag ik wil de kipburgers maken, en ik had gelezen bij de reacties dat je voor dit recept 10 kipburgers kan maken mijn vraag is of gebruik je ongeveer een hele kipfilet. ( ziet er lekker uit)

    1. Fatima El Irari

      27 december 2016 at 09:47

      hallo Sukena,

      Klopt, ik gebruik een hele kipfilet. Xx

  • Hanane

    24 januari 2017 at 16:11

    Kan je het ook in de air fryer steken die kipburger?

    Groetjes

  • Soukaina

    3 februari 2017 at 11:22

    Ziet er heerlijk uit!
    Van waar haal je de samal badjak ofziets? 🙂

    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      21 maart 2017 at 10:50

      Hallo Soukaina,

      Dankjewel lieve schat! Deze is verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

      Liefs,
      Fatima

  • Umm Moussa

    28 maart 2017 at 10:38

    Heerlijk zijn ze! Ik las in de reacties dat je ze ook kunt invriezen? Wanneer doe je dit?

    1. Fatima El Irari

      29 maart 2017 at 06:10

      Hallo Umm Moussa,

      Leuk te lezen dat de burgers in de smaak vallen! Wanneer je de burgers hebt gepaneerd stop je deze voor 30 minuten in de koelkast. Vervolgens haal je ze er weer uit en stop je de burgers in diepvrieszakken of in diepvriesbakjes en vries je ze in.

      Liefs,
      Fatima

  • Fati

    14 mei 2017 at 19:30

    Slm yammie dat ga ik morgen maken InshAllah voor men kids ziet er heerlijk uit xxx

    1. Fatima El Irari

      15 mei 2017 at 06:33

      Alaikoem salaam Fatima,

      Dit gaan ze zeker erg lekker vinden! Heel graag gedaan hoor.

      Liefs,
      Fatima

  • Fatma

    18 mei 2017 at 10:52

    Hallo Fatima, dankjewel voor je recept! Ik had een vraagje. Er staat in je recept dat je 2 theelepels kip kruiden moet gebruiken. Is dat 1 theelepel voor het marineren en 1 theelepel voor het bloem mengsel? Dankjewel alvast! Liefs Fatma.

    1. Fatima El Irari

      19 mei 2017 at 07:25

      Hallo Fatma,

      Je gebruikt 2 theelepels voor de kipfilet en dan nog eens 1 theelepel voor de bloem. Ik ga het even duidelijk in het recept vermelden schat.

      Liefs,
      Fatima

      1. Fatma

        19 mei 2017 at 10:18

        Dankjewel! Duidelijk. Liefs Fatma.

  • Nora

    3 juni 2017 at 13:05

    Salaam Fatima,

    Kan ik ook zonder die cornflakes doen? Zo ja, waar moet idd an rekening mee houden?

  • IHSane

    5 juni 2017 at 13:51

    Lieve fatima, ik heb ook de airfryer aangeschaft en wil inshaAllah vanavond deze kipburgers maken, kan ik ze ook in de airfryer bakken??

    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      6 juni 2017 at 07:54

      Hallo Ihsane,

      Jazeker, dat kan ook hoor!

      Liefs,
      Fatima

  • Fatima

    9 juni 2017 at 17:59

    Masha Allah! Goude handjes heb je. Ik heb ze al eerder gemaakt en ze lukten goed. Alleen mijn vraag is, kan je ze ook event. invriezen.

    Bedankt
    Fatima

    1. Fatima El Irari

      12 juni 2017 at 08:59

      Hallo Fatima,

      Aah Allah ibarkfiek lieve schat! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt alhamdoelilah! Ja, hoor je kunt de burgers zeker invriezen.

      Liefs,
      Fatima

  • Bouchra

    11 juni 2017 at 15:44

    Ik heb een vraagje ik heb ze ingevriesd,
    Als ik ze uit de diepvries haal moet ik ze gelijk frituren of moet ik ze volledig laten ontdooien ? En moet ik het frituren tot de olie echt heet is of gewoon warm..

    1. Fatima El Irari

      12 juni 2017 at 09:27

      Hallo Bouchra,

      Als je de burgers uit de diepvries haalt laat je ze even voor ongeveer 15 minuten staan en dan kun je ze direct afbakken. En de olie hoort goed warm te zijn.

  • anna

    18 augustus 2017 at 15:25

    hoe heet die slasoort?

    1. Fatima El Irari

      18 augustus 2017 at 18:07

      Hallo Anna,

      Ik gebruik hiervoor kropsla.

      Liefs,
      Fatima

  • Senna

    1 april 2018 at 17:46

    Heeerrlijk vooral de smaak. Ik maak deze ook vaak is iedere keer smullen dank daarvoor xx

    1. Fatima El Irari

      1 april 2018 at 18:56

      Hi Senna,

      Aah super leuk! Dankjewel lieverd schat. Xx

  • Youssra

    8 mei 2018 at 15:45

    Kan ik ook panneermeel gebruiken ipv cornflakes??

    1. Fatima El Irari

      9 mei 2018 at 06:16

      Hi Youssra,

      Jazeker, je kunt ook paneermeel gebruiken. Xx

  • Nadia

    17 mei 2018 at 11:46

    Salam ailikoum fatima!

    Mubarak ramadan! Ik had een vraagje zou het ook kunnen met karnemelk? Ik heb alleen karnemelk? Liefs Nadia

    1. Fatima El Irari

      17 mei 2018 at 12:04

      Alaikoem salaam Nadia,

      Ramadan mubarak lieverd! Jazeker, je kunt ook karnemelk gebruiken. Succes! Xx

      Liefs,
      Fatima

  • Karima

    19 mei 2018 at 10:41

    Hey , ik vroeg me af met welke Doritos dit het beste zou smaken

    1. Fatima El Irari

      19 mei 2018 at 10:59

      Hi Karima,

      Persoonlijk vind ik de pittige Doritos (zwarte zak) het lekkerst. Xx

  • Senna

    23 mei 2018 at 14:12

    Moet ik gewoon het bovenste aanhouden ik zie dat je het veranderd hebt? Het was toch 2 tl kipkruiden om de kipfile te marineren

    1. Fatima El Irari

      23 mei 2018 at 14:59

      Hi Senna,

      Je kunt het bovenste gewoon aanhouden, dus 3 tl kipkruiden. Je mag uiteraard altijd minder gebruiken naar smaak. Succes! Xx

  • Semanur

    3 juni 2018 at 18:36

    Welke cornflakes gebruik je ?

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 06:23

      Hi Semanur,

      Ik gebruik de cornflakes van de Ah eigen merk. Xx

  • Najj

    4 juni 2018 at 15:20

    salem ailaikoum Faatje,

    ik heb al een aantal keer je kipburgers gemaakt en inderdaad super lekker! alleen zit ik met een probleempje als ik de kip afbak moet ik ze doorsnijden en wordt het een heel gedoe omdat ze niet goed gaar worden en dunner snijden heb ik ook al gedaan helpp?

    Liefs een dramaqoueen in the kitchen?

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 06:27

      Alaikoem salaam Najj,

      Ah wat goed! Als de kip burgers niet gaar worden, dan kan het aan twee dingen liggen. Of je zet het vuur te hoog wat ervoor zorgt dat de olie veel te heet is en de burgers zullen dan direct bruin kleuren. Of de kipfilet is te dik gesneden. Probeer de volgende keer het vuur echt op de middelhoge stand te zetten en de kipfilet iets dunner te snijden. Xx

  • Saloua

    5 juni 2018 at 17:02

    Ik maak deze overheerijke burgers vandaag ??

    1. Fatima El Irari

      6 juni 2018 at 06:14

      Ah wat leuk! Ik hoop dat het heeft gesmaakt lieverd. Xx

  • Yasmin

    8 juni 2018 at 22:50

    Ik heb deze vanavond gemaakt en ze waren heerlijk en super makkelijk om te maken! Zeker een favoriet bij de hele familie! Bedankt voor het recept xx

    1. Fatima El Irari

      9 juni 2018 at 15:56

      Ah super goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd! Xx

  • Hesna

    24 december 2018 at 00:14

    Heyy Fatima!!

    Je hebt heerlijke recepten!!
    Als je de kipfilet in de oven doet op welke pictogram moet je, je oven zetten?

  • Hesna

    24 december 2018 at 00:17

    Heyy Fatima!!

    Je hebt heerlijke recepten!! Op welke poctogram moet je, je oven zetten als je de kipfilet in de oven doet..

    1. Fatima El Irari

      24 december 2018 at 13:44

      Hi Hesna,

      Dankjewel lieverd! Ik gebruik altijd de boven en onder stand, dus de twee streepjes boven elkaar.❤️??

  • saba

    26 december 2018 at 22:30

    asalamoe alekoem beste fatima

    er staat 150 ml melk het is tog 100 ml ?

    walekoemoe salam

    1. Fatima El Irari

      27 december 2018 at 18:15

      Alaikoem salaam Saba,

      Ik gebruik 150 ml melk.

  • saba

    3 januari 2019 at 21:01

    chokran fatima

  • Fadoua

    4 januari 2019 at 17:30

    Salaam Fatima!

    Ik bak altijd deze heerlijke kipburgers in olie ( ze zijn zo lekker yum!)

    Wilde vragen of deze ook in een airfryer kunnen en of ze dan hetzelfde als in olie smaken?

    Alvast bedankt! X

    1. Fatima El Irari

      5 januari 2019 at 10:40

      Alaikoem salaam Fadoua,

      In de airfryer kun je ze ook bereiden, alleen vind ik ze persoolijk lekkerder als je ze frituurt. Maar je kunt het eens proberen hoor.

  • Senna

    8 maart 2019 at 15:15

    In de marinade recept staat geen zout bij terwijl het wel in het verhaal staat moet er 1 tl zout bij de marinade vd kip. Ben in de war hihi

    1. Fatima El Irari

      8 maart 2019 at 20:37

      Hi Senna,

      Voor de kip marinade gebruik ik geen extra zout, omdat de kipkruiden al zoutig zijn. Ik heb het even aangepast in het recept.

      Liefs,
      Fatima

  • UmmSalmaan

    17 mei 2019 at 14:38

    Assalamoe alaikoem Fatima.

    Ik heb alleen naturel chips in huis, maar wil deze burgers maken. Kan het daarmee of moet ik het met alleen bloem doen? Of is het dan niet krokant?

    1. Fatima El Irari

      17 mei 2019 at 15:43

      Alaikoem salaam,

      Met chips kan het ook pas alleen op dat je niet teveel zout gebruikt bij het marineren, want de chips is ook zout.

  • Hind Lachhab

    28 mei 2019 at 13:37

    Video’s zijn fijner

  • Claire

    10 november 2019 at 18:07

    Super lekker vandaag gegeten love it❤

    1. Fatima El Irari

      10 november 2019 at 20:52

      Hi Claire,

      Ah wat goed om te horen! Bedankt voor je berichtje.❤️

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept