KROKANTE KIP TORTILLA’S

31 maart 2018Fatima El Irari

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar als het aan ons ligt eten we thuis elke dag wel gevulde tortilla’s! Vooral deze krokante kip tortilla’s zijn zo geweldig lekker en ook nog eens simpel om te maken. Een goed gevulde tortilla met super malse kip in een krokant jasje plus een lekker sausje zal ook jij gegarandeerd vaker klaarmaken na het lezen van dit recept!


Ingredientën: (8 stuks)
.
Voor het sausje:
.
  • 4 etl. mayonaise
  • 2 etl. sweet chili sauce
  • 1 tl. pittige Sriracha saus
  • 1/2 tl. zout
  • 1 sjalot
Voor de kip:
.
  • 500 gr. kipfilet, grove stukken
  • 100 gr. bloem
  • 50 gr. maizena
  • 1 tl. zout
  • 1 tl. knoflookpoeder
  • 1 tl. gerookte paprikakruiden
  • 1/2 tl. zwarte peper
  • 250 ml karnemelk
  • 1 etl. pittige Sriracha saus
  • 1 ei
Extra:
.
  • zonnebloemolie, om in te bakken 
  • Panko kruimels
  • tortilla’s
  • sla
  • tomaten
  • peterselie

Bereidingswijze:

  1. Meng in een ruime kom de bloem, maizena, knoflookpoeder, gerookte paprika kruiden, zout en zwarte peper samen.
  2. Voeg het ei, Sriracha saus en de karnemelk in de kom en mix het met een garde goed samen tot een mooi glad mengsel, dat geen klontjes bevat.
  3. Voeg de grof gesneden stukken kip toe bij het beslag in de kom en meng de kip met de spatel door het beslag heen, tot elk stukje kip goed is bedekt met het mengsel.
  4. Dek de kom af met plasticfolie en plaats de kom voor zeker 30 minuten in de koelkast. Hoe langer de marinade in de kip kan trekken hoe lekkerder de kip straks zal smaken.
  5. Schep ondertussen de chilisaus, sjalot, zwarte peper en zout en de Sriracha saus bij de mayonaise in de kom en mix het samen. Dek de kom af en zet het sausje in de koelkast, totdat je de tortilla’s gaat vullen.
Kip afbakken en Taco’s vullen:
xxx
  1. Verwarm een hoeveelheid zonnebloemolie in een ruime pan op middelhoog vuur.
  2. Haal een stuk kip uit de marinade en laat deze voor een paar seconden boven de kom uitlekken van de overtollig marinade.
  3. Haal de kip door de panko paneermeel en bak de kip mooi lichtbruin en gaar voor ongeveer 3 a 5 minuten of totdat de kip aan beide kanten mooi goudbruin is.
  4. Plaats de kip op een bord die je hebt bekleed met papier om de overtollige olie op te nemen.
  5. Verdeel wat sla bovenop de tortilla’s en plaats hierop de gebakken kip
  6. Schep wat van de saus bovenop de gebakken kip en verdeel wat tomatenblokjes en verse peterselie erbij.
Extra tips&trics:
..
  • Vervang de tortilla’s eventueel door taco’s of pita broodjes.
  • Heb je geen Panko kruimels? Gebruik dan paneermeel of gestampte cornflakes.
  • De karnemelk kun je ook vervangen door volle melk.
  • Bak de krokante kip in de oven op 200 graden voor ongeveer 30 a 40 minuten goudbruin en gaar
  • Paneer de kip, bewaar deze in diepvrieszakjes en vries het in.
  • Het aantal stuks is afhankelijk van hoe groot je de kip stukken snijdt.

Ik vind het altijd leuk om te zien wat jij kookt/bakt van mijn blog, dus vergeet niet @kookhoekjevanxfaatje en #kookhoekjevanxfaatje te gebruiken als je een foto plaatst op Instagram.

Liefs,
Fatima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print recept

101 Comments

  • Laila

    31 maart 2018 at 07:57

    Sallaam Fatima,

    Aller eerst vind het geweldig wat je doet ! Kan ik de karnemelk ook vervangen door gewone melk ??
    ❤️
    Liefs!

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 07:59

      Alaikoem salaam Laila,

      Dankjewel lieve schat! Ja hoor met melk kan ook, maar dan raad ik je wel volle melk aan. Succes lieverd! Xx

      1. Laila

        31 maart 2018 at 09:09

        Nog een klein vraagje ? gewoon de zelfde hoeveelheid ook als ik er melk in doe ipv karnemelk.

        Liefs

      2. Fatima El Irari

        31 maart 2018 at 16:55

        Ja lieverd precies dezelfde hoeveelheid. Xx

      3. Zeinab

        31 maart 2018 at 14:14

        Dag Fatima en Laila,

        Je kunt ook gemakkelijk zelf karnemelk na maken door aan 250 ml (volle) melk één eetlepel citroensap toe te voegen. Dit roer je dan even door met een lepeltje en vervolgens laat je het een paar minuten staan en dan lijkt het op karnemelk :).
        Ik ga het recept voor vanavond maken, ben benieuwd! Op de foto’s ziet het er in ieder geval heerlijk uit! ?

        Liefs,
        Zeinab

      4. Fatima El Irari

        1 april 2018 at 09:40

        Hi Zeinab,

        Ah dit wist ik niet! Bedankt voor de top hoor. Xx

  • M

    31 maart 2018 at 08:08

    Dat ziet er lekker uit!

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:42

      Dankjewel hoor!

  • Najat

    31 maart 2018 at 08:10

    Hoi Fatima, wederom dank voor het delen van al jouw recepten! Je moet echt weten dat je meiden zoals ik die weinig ervaring hebben echt inspireert❤ Ik ga dit morgen maken Insha Allah, alleen vraagje..Bak jij de kip in olie af of oven? Kan het beide? Gr Najat

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:43

      Hallo Najat,

      Aah wat onwijs lief zeg! Dankjewel lieve schat en natuurlijk heel graag gedaan! Zelf bak ik de kip altijd in zonnebloemolie lieverd. Xx

      1. Safia

        19 mei 2018 at 11:05

        Maar het kan dus ook in de oven toch?

      2. Fatima El Irari

        19 mei 2018 at 11:32

        Bedoel je nou of je de gepaneerde kip ook kunt afbakken in de oven?

  • Ravin

    31 maart 2018 at 08:12

    Salaam u alekoem, waar heb je de pittige Sriracha saus vandaan? Super lekker al je gerechten ??

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:45

      Alaikoem salaam Ravin,

      Dankjewel hoor! De Srirache saus kun je vinden bij de Albert Heijn.

  • Selma

    31 maart 2018 at 08:14

    Hi lieve Fatima,

    Super bedankt voor deze heerlijke recept?! Daarnaast heb ik een vraagje: kan je ook 1 sjalot vervangen in wat anders, want heb dat namelijk nu niet thuis en ik wil ze zometeen graag maken

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:45

      Hi lieve Selma,

      Dankjewel lieverd! Jazeker, je kunt ook gewoon een gele of rode ui gebruiken. Xx

  • Nuray

    31 maart 2018 at 08:48

    goedemorgen!

    Waar kan ik Sriracha saus en sjalot kopen, want ik heb daar namelijk nooit van gehoord

    Alvast bedankt!❤️

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:46

      Hi Nuray,

      Beide kun je vinden bij de Albert Heijn. Xx

  • oem_haroun

    31 maart 2018 at 08:49

    Salaam alaikoem lijkt me heerlijk maar, wat is sriracha saus? Kan ik het ook vervangen door iets anders? Sokran

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 17:19

      Hi Oem_Haroun,

      Ja hoor je kunt de Sriracha saus vervangen door sambal. Xx

  • Nuray

    31 maart 2018 at 08:50

    Goedemorgen!!

    Waar kan ik Sriracha saus en sjalot kopen?

    Alvast bedankt❤️

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 17:17

      Hi Nuray,

      Die kun je kopen bij de Albert Heijn. Xx

  • Ira

    31 maart 2018 at 09:02

    Goedemorgen Fatima,

    Complimenten voor de mooie goede fotoshoots en uitleg!

    Ziet er yummie uit, gauw eens proberen ??? Goed weekend!

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:55

      Hi Ira,

      Wat lief! Dankjewel lieve schat en jij ook een mooi weekend toegewenst!

      Liefs,
      Fatima

  • Ayse

    31 maart 2018 at 10:37

    Dag Fatima,

    Wat doe je met het overige mengsel waarin je de kip liet intrekken in de koelkast?

    Groet.

    Ayse

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:54

      Hallo Ayse,

      Die kun je gebruiken voor eventueel extra kip te marineren of het vriest het mengsel in voor later. Xx

  • Maria

    31 maart 2018 at 12:00

    Hey Fatima,
    Heerlijke recept!!! Waarom maak je geen video’s meer, persoonlijk vind ik het gemakkelijk met filmpjes dan foto’s. Het recept is heerlijk!
    Groetjes,
    Maria

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:53

      Hallo Maria,

      Video’s maken kost best veel tijd en ik heb niet altijd zoveel tijd haha. Maar is het zo niet duidelijk? Dankjewel lieve schat! Xx

    2. Hind

      17 mei 2019 at 16:35

      helemaal mee eens!! Maar lekker recept!!!!!!!!!!!

  • Haz

    31 maart 2018 at 12:24

    Kun je deze kipstukjes ook in de oven bereiden? Zo ja, hoe lang ongeveer?

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:52

      Hi Haz,

      Ja hoor dat kan ook. Afbakken in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 a 40 minuten.

  • Zainab

    31 maart 2018 at 12:49

    Salaam, het ziet er echt heerlijk uit! Waar kan ik panko kruimels kopen?

    Groetjes

    Zainab

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:51

      Alaikoem salaam Zainab,

      Panko kruimels kun je kopen bij de Xenos. Xx

      1. Roxana

        1 april 2018 at 14:02

        Ik heb vandaag de panko kruimels bij de AH gekocht!! ??

      2. Fatima El Irari

        1 april 2018 at 16:58

        Hi Roxane,

        Ah bedankt voor de tip! Xx

  • Zuleyha

    31 maart 2018 at 14:02

    Je bent geweldig Fatima ! Ik maak alle gerechte van je en mn man staat versteld hoe lekker het is ??
    Chili saus kan ik vinden maar dat andere saus sriracha saus ??? Waar kan ik dat halen? Groetjes Züleyha

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:50

      Hi Zuleyha,

      Haha wat goed zeg! De srirache saus kun je vinden bij de Albert Heijn. Xx

  • Hayat

    31 maart 2018 at 15:01

    Kan ik ook sambal gebruiken ipv Sriracha ?

    1. Fatima El Irari

      31 maart 2018 at 16:49

      Jazeker, dat kan ook! Xx

  • Ag

    1 april 2018 at 10:09

    Goedemiddag, ik heb geen volle melk of karnemelk. Kan Turkse yoghurt ook?

    1. Fatima El Irari

      1 april 2018 at 10:30

      Hallo Ag,

      Ja, Turkse yoghurt kun je ook gebruiken. Xx

  • Khadija

    1 april 2018 at 14:04

    Hey Fatima, kan ik de maizena weglaten of vervangen voor iets anders?

    1. Fatima El Irari

      1 april 2018 at 16:57

      Hi Khadija,

      Ja hoor dat kan. Je kunt de maizena eventueel vervangen door bloem. Xx

  • Nana

    2 april 2018 at 18:46

    Hey faat, heerlijk ziet dit eruit een vraagje wild iT graag maken. Maar is dot pittig? Want kinderen eten mee of kan ik de die srirschi vervangen door iets anders?

    1. Fatima El Irari

      3 april 2018 at 07:02

      Hi Nana,

      Het sausje dat je maakt voor op de krokante kip is wel best pittig. Je kunt daar de Siracha weglaten, maar de kip zelf is niet pittig hoor. Succes! Xx

  • Nana

    3 april 2018 at 13:16

    Dank je wel voor de snelle reactie, ik waardeer de tijd die je voor ons neemt en de moeite…. alles staat klaar om het af te bakken Thanks nogmaals

    1. Fatima El Irari

      3 april 2018 at 13:20

      Graag gedaan Nana! En geniet ervan! Xx

  • Laila

    3 april 2018 at 14:26

    Hi Fatima,
    Kun je de ei weglaten?

    1. Fatima El Irari

      3 april 2018 at 14:34

      Hi Laila,

      Ja, mag je weglaten. Xx

  • Anne

    3 april 2018 at 16:44

    Super super goed recept!!! Echt heeerlijk!!! Super bedankt voor dit recept ?

    1. Fatima El Irari

      4 april 2018 at 06:06

      Aah wat lief! Dankjewel lieve Anne en natuurlijk graag gedaan!! Xx

  • Yasmina

    5 april 2018 at 22:05

    Hi faatje. Masha Allah een top recept.
    Ik had een vraagje ? Kan ik gerookte papiraka poeder vervangen ?

    En nog een vraagje tijdje geleden zag ik een hele lekkere kip taijn op je snap. Wanneer komt die recept online? Zag er heerlijk uit?

    1. Fatima El Irari

      7 april 2018 at 14:03

      Hi Yasmina,

      Dankjewel lieve schat! Je kunt de gerookte paprikapoeder vervangen door normale paprikapoeder. De kip tajine komt zo snel mogelijk online! Xx

  • Hind

    9 april 2018 at 19:25

    heeey, op de site staat ´krokante kip torilla´s misschien kan je dat aanpassen in tortilla´s als je dat bedoeld. Ik denk het was een foutje van je. Voor de rest wat heb jij handen van goud mashallah!! je recepten mislukken nooit bij mij.

    1. Fatima El Irari

      10 april 2018 at 05:58

      Hi Hind,

      Super bedankt voor je correctie! Dankjewel lieve schat, onwijs lief! Xx

  • Selli

    10 april 2018 at 14:58

    Haii fatima, kan ik panko/parneermeel vervangen door meel heb het namelijk alle twee niet in huis!

    1. Fatima El Irari

      10 april 2018 at 15:03

      Hi Selli,

      Jazeker, je kunt ook gewoon bloem gebruiken. Succes! Xx

  • Ilham

    13 april 2018 at 17:05

    Hoi! Met wat kun je dit serveren?

    1. Fatima El Irari

      14 april 2018 at 06:40

      Hi Ilham,

      Zelf serveer ik er altijd een salade bij. Xx

  • Umayma

    13 mei 2018 at 18:55

    Salaam Fatima,

    Kan ik ipv panko ook doritoschips gebruiken?

    -x- Umayma

    1. Fatima El Irari

      14 mei 2018 at 06:16

      Alaikoem salaam Umayma,

      Jazeker, die kun je ook gebruiken hoor. Succes!

      Liefs,
      Fatima

  • Sarah

    17 mei 2018 at 09:06

    Hoi Fatima,

    Het ziet er super lekker uit! Ik wil dit recept vanavond graag maken, maar kan ik de sriracha saus vervangen of weglaten, aangezien ik niet van pittig eten hou?

    Groetjes,
    Sarah

    1. Fatima El Irari

      17 mei 2018 at 09:22

      Hi Sarah,

      Dankjewel lieverd! Jazeker, je kunt de sriracha saus makkelijk weglaten. Ramadan mubarak! Xx

  • Fatima

    17 mei 2018 at 11:23

    Salaam Fatima,

    Allereerst Ramadan Mubarak!

    Vraagje: voor hoeveel personen is dit recept? Of hoeveel wraps kun je hier mee vullen?

    Choukran alvast,

    Fatima

    1. Fatima El Irari

      17 mei 2018 at 11:52

      Alaikoem salaam Fatima,

      Ramadan mubarak lieve schat! Uit dit recept haalde ik zelf 8 wraps, maar dit ligt er maar net aan hoe groot je de kip stukken snijdt en welke formaat tortilla’s je gebruikt. Maar je kunt ervan uit gaan dat je zeker rond de 6 a 8 goedgevulde tortilla’s hebt. Succes! Xx

  • Souhaila

    18 mei 2018 at 13:16

    Fatima, je bent me redeer nood. Zonder jouw recepten overleef ik het niet. Shokran bezaf.

    1. Fatima El Irari

      18 mei 2018 at 15:45

      Hi Souhaila,

      Haha wat onwijs lief zeg! Dankjewel hbiba en als ik je ergens mee kan helpen, dan hoor ik het graag. Xx

  • Naoual

    18 mei 2018 at 13:58

    Salaam Fatima,

    Ik vroeg me af hoe jij je wraps zo mooi gevouwen krijgt. Bij mij wordt het echt een rommeltje namelijk.

    Ik hoor het graag van je.

    Veel liefs en ramadan mubarek!

    1. Fatima El Irari

      18 mei 2018 at 15:43

      Alaikoem salaam Naoual,

      Gebruik je precies dezelfde kleine wraps of de iets grotere? Op de grotere wraps plaats ik de kip en de slag onderin net iets boven de rand. Dan vouw ik de onderste land naar boven en dan breng ik de linker en rechterzijde naar het midden en rol ik de tortilla op naar boven. Xx

  • imane

    18 mei 2018 at 23:14

    wauuww!!! dit recept is echt amazzingggg im so in love with this dish mn zus had het gemaakt for iftar.

    1. Fatima El Irari

      19 mei 2018 at 10:42

      Hi Imane,

      Aah wat lief zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd. Xx

  • Sg

    23 mei 2018 at 16:42

    Hoi Fatima,

    Het was weer erg lekker als gewoonlijk. Ik heb het gewone halfvolle melk gemaakt en was ook erg lekker, ik vroeg me alleen af of je het ook kan maken met kippenpootjes?

    Xx

    1. Fatima El Irari

      24 mei 2018 at 08:46

      Ah super goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd! Jazeker, met kippenpootjes kan het ook!❤️

  • Fatiha

    25 mei 2018 at 07:26

    Wat een engel geduld hebt je tbarAllah 3lik!!

    1. Fatima El Irari

      25 mei 2018 at 08:05

      Hi Fatiha,

      Allah ibarkfiek lieve schat! Xx

  • Hanane

    25 mei 2018 at 20:13

    Salaam,

    Hoeveel tortilla’s krijg je zo gemaakt met 500 gr kip?

    1. Fatima El Irari

      26 mei 2018 at 07:35

      Hi Hanane,

      Ik had rond de 8 tortilla’s, maar dat ligt er maar net aan hoe groot/klein je de kopstukken maakt en welke tortilla’s je gebruikt.❤️

  • Yasmina

    27 mei 2018 at 12:17

    Hoi fatima

    Ik wil dit lekkere recept vandaag maken. Ik ben aan het twijfelen of in de oven of frituren
    kip fili. Wordt het wel gaar in olie 2 min ?
    En als ik het in de oven bak is het wel krokant ?

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 12:32

      Hi Yasmine,

      Ja, de kip wordt gaar in de olie. In de oven wordt het ook krokant, maar persoonlijk vind ik dat de kip in de oven iets droger wordt.

  • Yasmina

    27 mei 2018 at 21:14

    Hoi. Faatje.

    Ik wilde even zeggen dat het echt heerlijk was. Me man en ik hebben gesmuld van dit lekkers. Ik heb de kip gewoon in olie gebakken was goed gaar.
    Nogmaals bedankt voor al je lekkere recepten ze lukken altijd.

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2018 at 06:34

      Hi Yasmina,

      Aah wat goed zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd! Xx

  • Dunia

    28 mei 2018 at 18:41

    hallo fatima.
    het ziet heerlijk uit mashallah.
    ik wil jou recept straks gaan uitproberen, alleen had ik een vraagje, word de kip wel gaar in de olie ? want het is best wel kort
    hoor ik graag van je.

    1. Fatima El Irari

      29 mei 2018 at 06:13

      Hi Dunia,

      Ja hoor de kip wordt goed gaar maak je geen zorgen. Heeft het gesmaakt?

      Liefs,
      Fatima

  • Essie

    3 juni 2018 at 15:03

    Hoi Fatima,

    Allereerst super bedankt voor jouw recepten en goede uitleg. Ze lukken altijd en zijn altijd superlekker.

    Ik wil dit recept graag vandaag uitproberen, alleen heb ik geen volle melk of karnemelk in huis. Is het mogelijk om Griekse yoghurt of halfvolle melk ipv karnemelk of volle melk te gebruiken.

    Alvast bedankt.

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:12

      Hi Essie,

      Halfvolle melk is ook goed lieverd. Succes!❤️

  • Fatima zehra

    7 juni 2018 at 19:58

    Hoi Fatima,

    Ziet er heeerlijk uit Macha Allah. Mag je in plaats van gerookte paprikapoeder gewone paprikapoeder gebruiken?
    En hoe dik snij je de kip, ben bang dat ze niet gaar worden als ik ze frietuur.

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:30

      Hi Fatima,

      Ja hoor normale paprikapoeder kan ook. En de kip wordt echt haar hoor maak je niet druk haha. Je moet de kip alleen niet al te dik snijden. Ongeveer een plak van 1 a 1.5 cm dik. ❤️

  • Sarah

    18 december 2018 at 18:51

    Hi Fatima,

    Ik heb gister het recept gemaakt en het was echt heerlijk! Het viel goed in de smaak hier.
    Maar ik had wel 1 vraagje.. toen ik de kip ging bakken/frituren liet er heel veel panko kruimels los, en al helemaal als ik de kip met de tang vastpakte. Weet je misschien waar dit door zou kunnen komen of wat ik hier tegen zou kunnen doen?
    Verder wil ik je bedanken voor je heerlijke recept, ik ga hem zeker vaker maken!

    1. Fatima El Irari

      19 december 2018 at 13:32

      Hi Sarah,

      Ah wat goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt! Heb je de kip na het paneren in de koelkast gezet?

      1. Sarah

        1 januari 2019 at 15:33

        Nee mop, ik had de kip nadat ik het had gemarineerd wel in de koelkast gezet maar ongeveer na een uurtje had ik het eruit gehaald en toen ging ik paneren en gelijk bakken. Dacht dat ik misschien te veel olie had gebruikt maar was bang als ik dan weer te weinig deed het niet gaar zou worden. Volgens mij had ik wel ongeveer evenveel olie als op jouw foto’s..

      2. Fatima El Irari

        5 januari 2019 at 18:06

        Hi Sarah,

        Je kunt het beste de kip na het paneren ook nog even in de koelkast zetten voordat je de kip gaat frituren.❤️

  • Aisia

    13 januari 2019 at 14:09

    Een vraagje waar haal jij Panko kan ze niet vinden in de supermarkten

    1. Fatima El Irari

      13 januari 2019 at 17:37

      Hi Aisia,

      Bij de Jumbo of bij de Albert Heijn.

  • Rofayda

    13 april 2019 at 07:04

    Hoi Fatima! Dit ziet er heel lekker uit. Wat kan ik in plaats van de Srirachasaus gebruiken zodat ook onze dochter mee kan eten?

    1. Fatima El Irari

      13 april 2019 at 09:31

      Hi Rofayda,

      Die kun je weglaten of je vervangt het door zoete chilisaus. Xx

  • N.

    15 mei 2019 at 14:47

    Ik zie bij de ingredienten een eetlepel zout staan. Het lijkt me zo veel??! Klopt dat echt? Ik heb zojuist de kip gemarineerd maar heb toch voor een theelepel zou gekozen dus benieuwd naar de smaak vanavond.

    1. Fatima El Irari

      15 mei 2019 at 16:08

      1 tl. is meer dan genoeg. Ik heb het aangepast, dankjewel en eetsmakelijk straks?❤️

  • N.

    15 mei 2019 at 20:43

    Het was heerlijk! “De beste wrap ooit gemaakt door mij” (aldus mijn man). Ik had naast jouw sausje ook een honing mosterd sausje gemaakt en dat paste er ook goed bij.
    Shoukran voor je recepten (dat is inmiddels een job geworden denk ik zo) maar bovenal shoukran voor feit dat je de moeite neemt om de vragen enz hier te beantwoorden.

    1. Fatima El Irari

      15 mei 2019 at 21:22

      Wat goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd en heel graag gedaan!?♥️

  • Irma

    14 november 2019 at 00:47

    Hoi lieve Fatima.

    Kun je de kipstukjes ook frituren? Dit lijkt mij persoonlijk lekkerder.

    1. Fatima El Irari

      14 november 2019 at 12:13

      Hi Irma,

      Ja, hoor je kunt ze frituren dat heb ik zelf ook gedaan in dit recept. Xx

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept