Kip in Romige Champignonsaus

8 april 2018Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Dit heerlijk gerecht hebben jullie zonder twijfel wel vaker voorbij zien komen bij mij op social media, want de vraag naar het recept was enorm! Deze heerlijk gebakken malse kip in romige champignonsaus is een favoriet bij ons thuis en verschijnt daarom ook meerdere keren per week bij ons op het menu. Dit simpele gerecht maak je echt binnen een mum van tijd klaar en ik garandeer je dat dit gerecht ook bij jouw thuis een favoriet gaat worden!

Ingrediënten (4 personen)
Kip marinade:
  • 500 gr. kipfilet
  • 1 tl. kipkruiden
  • 1 tl. gemberpoeder
  • 1/2 tl. zwarte peper
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 etl. peterselie, fijngesneden
  • 2 etl. zonnebloemolie
Champignonsaus:
  • 500 gr. champignons
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1/2 tl. zout
  • 1/2 tl zwarte peper
  • 1 etl. bloem
  • 1 etl. tuinkruiden
  • 150 ml kokend water
  • 200 ml slagroom
  • 1 etl. peterselie, fijngesneden
Bereiding:
  1. Schep de kipfilet in de kom en voeg de peterselie, uien, gember, kip kruiden, zwarte peper, knoflook en de zonnebloemolie erbij.
  2. Mix met de spatel alles goed samen tot de kip geheel is bedekt met de marinade.
  3. Verhit in de pan een scheutje zonnebloemolie en bak de kipfilet mooi lichtbruin voor 8 a 10 minuten. Je bakt de kip op dit moment niet geheel gaar, want ze de kip gaart straks nog verder in de champignonsaus.
  4. Schep de champignonschijfjes, uien, knoflook, zwarte peper en het zout erbij en schep alles even goed om.
  5. Bak het geheel aan op middelhoog vuur voor ongeveer 8 a 10 minuten. Als je merkt er bijna geen olie meer zit in de pan, dan kun je er extra olie aan toevoegen.
  6. Voeg de bloem erbij en bak de bloem voor ongeveer 2 minuten mee op middelhoog vuur. Je blijft ondertussen doorroeren totdat de bloem is verdwenen.
  7. Schep de tuinkruiden bij het kokend water en mix dit even goed samen.
  8. Giet de tuinkruiden bouillon in de pan en blijft ondertussen doorroeren.
  9. Zet het vuur hoger en kook het voor ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur tot de saus iets dikker is geworden.
  10. Wanneer de saus iets dikker is geworden giet je de slagroom erbij en mix je ondertussen de saus door.
  11. Zet het vuur lager, plaats het deksel op de pan en laat de champignonsaus voor ongeveer 10 a 15 minuten koken tot de saus mooi is ingedikt.
  12. Voeg nog wat extra vers gesneden peterselie toe bij de champignonsaus en laat het geheel nog even door pruttelen op laag vuur.
  13. Voor bij dit gerecht serveer ik altijd lekkere Turkse rijst. Klik hier voor het recept!
Extra tips&tricks:
  • Serveer naast het gerecht Turkse rijst, pasta of een frisse salade.
  • Vervang de slagroom door volle kookroom.
  • Snijd de kipfilet eventueel in kleine stukjes.

Liefs,
Fatima

Print recept

Nutrition

113 Comments

  • Sen

    8 april 2018 at 09:22

    Eindelijk! ?
    Dit ga ik vandaag gelijk maken.
    Dankjewel lieve Fatima ?

    1. Fatima El Irari

      8 april 2018 at 09:54

      Hi Sen,

      Graag gedaan lieve schat! Smakelijk eten alvast. Xx

    2. Seven

      10 mei 2020 at 13:57

      Dit gerecht heb ik nu al een paar x gemaakt en het is eerlijk waar het aller lekkerste kipgerecht ooit. En het recept voor de champignonsaus gebruik ik ook los van dit recept want ook die is heeerlijk en ik overdrijf niet, ik doe er trouwens ook 1 creme fraiche bij. Ik heb heel veel van je gerechten gemaakt maar vergeet altijd te posten, ze zijn allemaal superlekker bedankt Fatima!

      1. Fatima El Irari

        12 mei 2020 at 08:36

        Hi Seven,

        Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over dit gerecht! Heel graag gedaan.

        Leifs, Fatima

  • Nana

    8 april 2018 at 09:58

    Waarom voeg je bloem toe??

    1. Fatima El Irari

      8 april 2018 at 12:20

      Hi Nana,

      Door de bloem krijg je een mooie dikke saus. Xx

  • Noa

    8 april 2018 at 11:14

    Hi meid heb je een foto van de rijst die je genruikt en het recept van de rijst

    1. Fatima El Irari

      8 april 2018 at 12:25

      Hi Noa,

      Ik zal nu even een foto op Snapchat en Instagram plaatsen van de rijst. Zie hier het recept van de rijst; https://uitdekeukenvanfatima.nl/turkse-rijst-uit-de-keuken-van-zartointhekitchen/

  • An

    8 april 2018 at 11:31

    Mm ziet er lekker ka. Je ook de saus apart maken en de kip grillen bijvoorbeeld?

    1. Fatima El Irari

      8 april 2018 at 12:26

      Hi An,

      Jazeker, dat kan ook! Succes ermee!

      Liefs,
      Fatima

  • Hanan

    8 april 2018 at 11:49

    Dit staat ook vandaag op mijn menu ziet er heerlijk uit.

    1. Fatima El Irari

      8 april 2018 at 12:26

      Dankjewel lieve Hanan en smakelijk eten alvast! Xx

  • Aicha Fernanda

    8 april 2018 at 12:27

    Lekkerrrr!!Ik ga het vandaag meteen uitproberen! Hoe maak je Turkse rijst??

  • Nadia

    8 april 2018 at 12:40

    Hi, Faatje hoeveel schepjes tuinkruiden doe je bij 150ml water?

    1. Fatima El Irari

      8 april 2018 at 13:48

      Hi Nadia,

      Ik gebruik 1 eetlepel tuinkruiden. Xx

  • Layla

    8 april 2018 at 13:19

    Hoe groot snij je de stukjes kip?

    1. Fatima El Irari

      8 april 2018 at 13:46

      Hi Layla,

      Ik snijd een stuk kipfilet doormidden en dan nog eens door de helft.

      Liefs,
      Fatima

  • Zohal

    8 april 2018 at 18:55

    Had het vandaag gemaakt! Heeerlijk!
    Dankjewel xx

    1. Fatima El Irari

      9 april 2018 at 06:01

      Hi Zohal,

      Ah wat goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd. Xx

  • Rb1984!/

    8 april 2018 at 20:03

    Ziet er een lekkere recept uit maar ja ben sowieso fan van zulke recepten kip en champignons in roomsaus zijn ook wel 1 van mijn favo recepten die ik graag voorbereid. Je recept is anders dan de gebruikelijke recept maar desondanks wil ik dit zeker uitproberen…. De foto ziet er gewoon uitnodigend uit en vooral delicious

    1. Fatima El Irari

      9 april 2018 at 06:08

      Dankjewel lieverd! Ik raad het je echt aan om eens te proberen, want het is echt heerlijk haha! Bedankt voor je lieve compliment. Xx

  • Samara

    9 april 2018 at 09:58

    Selam alaikum,

    Tbarkallah alik !
    Vraagje:
    Kun je ook kookroom gebruiken ipv slagroom ?

    thanks 🙂

    1. Fatima El Irari

      9 april 2018 at 11:09

      Alaikoem salaam Samara,

      Ja, hoor dat kan zeker! Ik raad je dan wel aan om de volle kookroom te gebruiken (niet de magere). Allahibarkfiek lieverd! Xx

  • Laila

    9 april 2018 at 10:54

    Met wat zou ik de tuinkruiden van Maggi kunnen vervangen?

    En zou kokosmelk ipv slagroom passen?

    Bedankt voor het recept!

    1. Fatima El Irari

      9 april 2018 at 11:10

      Hi Laila,

      Je zou de tuinkruiden kunnen vervangen door 1 blokje bouillon of je gebruikt enkel 150 ml kokend water. Eerlijk gezegd heb ik het zelf nog nooit gemaakt/geproefd met kokosmelk, maar je zou het kunnen proberen. Xx

  • Souad

    9 april 2018 at 14:30

    Ziet er geweldig uit fatima!

    Super bedankt !! Voor het delen ik ga het uitproberen

    1. Fatima El Irari

      9 april 2018 at 14:33

      Dankjewel lieve Souad! Smakelijk eten alvast. Xx

  • Sou

    9 april 2018 at 15:20

    Hey fatima kan je ook knorr aroma smaakverfijner gebruiken ipv tuinkruiden?

    1. Fatima El Irari

      9 april 2018 at 16:18

      Hi Sou,

      Ja, hoor die kun je ook gebruiken. Xx

  • Ouiam

    9 april 2018 at 15:59

    Hi Fatima, doe je nou de champignon etc om de saus te maken met de kipfilet in de pan erbij?

    1. Fatima El Irari

      9 april 2018 at 16:18

      Hi Ouiam,

      Ja, alles gaat in dezelfde pan. Xx

      1. Sara

        5 december 2020 at 18:11

        Hoi,

        Als ik 1 knor blokje gebruik ipv tuin kruiden. Moet ik dan ook 150 ml water gebruiken. Want heb begrepen dat je de tuinkruiden in t water oplost

      2. Fatima El Irari

        21 december 2020 at 11:39

        Hi Sara,

        Ja, ook als je een blokje gebruikt hou je nog steeds 150 ml water aan.

  • Charlene

    9 april 2018 at 16:46

    Hi Fatima
    Net gemaakt en iedereen vond hetHeerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar.
    Bedankt voor t delen van je recepten. Tbarkallah?
    X

    1. Fatima El Irari

      9 april 2018 at 16:49

      Hi Charlene,

      Ah wat goed zeg! Heel graag gedaan lieverd en jij bedankt voor je berichtje! Erg lief. Xx

    2. AnneMare

      16 juli 2020 at 14:51

      Wat is dit recept héérlijk!!
      Niet moeilijk, geen complexe ingrediënten en maga lekker. Bedankt!

      1. Fatima El Irari

        19 juli 2020 at 21:58

        Hi AnneMare,

        Wat leuk! Bedankt voor je lieve compliment en dit recept is ook hier bij ons een grote favoriet!

  • Hayat

    10 april 2018 at 06:58

    Hoi Fatima,

    Bedankt voor het delen van dit recept! Kan je ook ipv slagroom, roomsaus gebruiken?

    Groetjes Hayat

    1. Fatima El Irari

      10 april 2018 at 07:54

      Hi Hayat,

      Graag gedaan hoor! Bedoel je kookroom? Xx

  • Malika

    11 april 2018 at 11:51

    Hoi ik heb een vraagje. Hoe heet je op snapchat? ??❤

    1. Fatima El Irari

      11 april 2018 at 12:40

      Hi Malika,

      Mijn snapchat gebruiksnaam is ‘kookhoekjevxf’

  • Laura

    11 april 2018 at 18:05

    Super lekker, bedankt!

    1. Fatima El Irari

      12 april 2018 at 06:10

      Graag gedaan Laura! Xx

  • an

    13 april 2018 at 14:04

    hoi fatima,

    IK heb dit recept gisteren gemaakt en vond dit niet echt geslaagd het was te zoutig omdat ik kipkruiden had gebruikt die al zoutig is en die olie dan van heel die kip hmm vind het niet zon goede combinatie dat de kip als gelijk in de saus is , ik ga denk ik volgende x gewoon de saus apart maken vanaf welke stap moet ik dan beginnen dan?

    thanks alvast

    1. Fatima El Irari

      15 april 2018 at 09:44

      Hi An,

      Ah dat is jammer! Je kunt de kip en de saus sowieso apart van elkaar bereiden hoor. Je bakt dan de kip in de pan en wanneer deze gaar is, haal je de kip eruit. In dezelfde pan maak je dan de champignonsaus en serveer je de kip en de saus apart. Je zou eventueel ook twee aparte pannen kunnen gebruiken. Xx

  • Sg

    16 april 2018 at 16:55

    Hoi Fatima,

    Ik volg je al heel lang eigelijk nooit een reactie achtergelaten maar dit recept was echt super lekker.

    1. Fatima El Irari

      17 april 2018 at 06:37

      Hi lieverd,

      Aah wat lief! Ik vind het heel leuk dat je alsnog een keer een berichtje achterlaat, dankjewel! Xx

  • Laila

    17 april 2018 at 04:55

    Hey fatima, ziet er heerlijk uit! Kan ik ook dat groene zakje tuinkruiden gebruiken voor salade dressing?

    1. Fatima El Irari

      17 april 2018 at 06:36

      Hi Laila,

      Dankjewel lieverd. Nee, dat is echt totaal een ander soort tuinkruiden hihi. Je zou wel een blokje bouillon kunnen gebruiken. Xx

  • rosha

    17 april 2018 at 13:31

    Dag Fatima,

    Ik als Nederlandse chappie kijk dagelijks op uw site en kook ik uw recepten.
    Ga zo door, top top top!

    1. Fatima El Irari

      17 april 2018 at 13:39

      Hi Rosha,

      Haha wat lief! Dankjewel hoor en je bent van harte welkom!

      Liefs,
      Fatima

  • Mouna

    17 april 2018 at 19:09

    Wat leuk dat die foto’s zo hebt gedaan als kookmutsjes super duidelijk! Ik ga dit recept zeker uitproberen ! Thanks faat?

    1. Fatima El Irari

      18 april 2018 at 06:03

      Hi Mouna,

      Ik maakte altijd al gebruik van stappenfoto’s, maar ben op een gegeven moment overgegaan naar video’s. Maar ik ben blij dat je het duidelijk vind, dankjewel lieverd! En natuurlijk graag gedaan lieverd! Xx

  • Bake_n_cook4fun

    1 mei 2018 at 15:18

    Hoi fatima! Ik heb enkele dagen geleden je recept uitgeprobeerd en… It was delicious!!! Ik heb het meteen op Instagram gepost ? Merci voor het recept?

    1. Fatima El Irari

      2 mei 2018 at 06:26

      Hi,

      Ah wat goed zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt en graag gedaan!

      Liefs,
      Fatima

  • sara

    13 mei 2018 at 11:45

    Hoi Fatiha, kan ik ook een kip knor blokje gebruiken ipv de tuinkruiden? Ik wil het als pasta saus maken is dat ook lekker?

    1. Fatima El Irari

      13 mei 2018 at 13:35

      Hi Sara,

      Ja, hoor dat kan zeker! Succes. Xx

  • Hanane

    18 mei 2018 at 18:14

    Omg eindelijk kan ik dit heerlijke recept thuis maken. Ik moet altijd naar rotterdam reizen om dit overheerlijke gerecht bij Ryad te eten. Thank you so much ❤

    1. Fatima El Irari

      19 mei 2018 at 10:45

      Dankjewel lieve schat en natuurlijk heel graag gedaan! Xx

  • Fatima

    19 mei 2018 at 17:24

    Ik heb het recept gemaakt en hij was heerlijk… dank je wel voor alle lekkers die je met ons deelt. Ga zo door…? Gr fatima

    1. Fatima El Irari

      20 mei 2018 at 08:39

      Ah wat goed! Dankjewel lieve Fatima! Xx

  • Latifa

    23 mei 2018 at 14:45

    Waar heb je de tuinkruiden bouillon gekocht ?

    1. Fatima El Irari

      24 mei 2018 at 08:54

      Hi Latifa,

      Die kun je o.a. vinden bij de Jumbo, Albert Heijn, Coop en Hoogvliet.

  • Sinem

    27 mei 2018 at 11:45

    Hi Fatima,

    Kan je de room vervangen door kokosmelk of dergelijke? voor iemand met melkallergie.

    P.S. ben gek op je recepten! Keep going on, we krijgen er geen genoeg van.

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 11:50

      Hi Sinem,

      Aah super lief! Dankjewel lieve schat! Jazeker, je kunt ook kokosmelk gebruiken hoor. Xx

  • Bouchh

    27 mei 2018 at 12:27

    Voor hoeveel personen is dit recept?

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 12:31

      Dit recept is voor 4 personen.

  • Merve

    2 juni 2018 at 18:06

    Dit recept was echt heerlijk! Ik had misschien wel een domme vraag. Mijn champignonsaus was veel lichter van kleur dan die van jou. Toen ik m’n kip had gekruid was het ook niet zo rood als op de foto van de kruiden, maar heb wel dezelfde hoeveelheden kruiden gebruikt, misschien zelfs meer.

    xx

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 10:41

      Hi Merve,

      Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd! De kleur van de champignonsaus komt puur door de kruiden van de kip. Welke kipkruiden gebruik jij? Xx

  • Houda

    5 juni 2018 at 17:08

    Mijn saus is best licht uitgekomen, hoe zou dit komen?

    Alvat bedankkt

    1. Fatima El Irari

      6 juni 2018 at 06:10

      Hi Houda,

      Als de champignonsaus iets te licht is, dan komt dit vaak door de kruiden. Maar de kleur is niet erg hoor, als het maar lekker smaakt. Xx

  • Farida

    6 juni 2018 at 18:37

    Kan je dit recept ook in de oven klaar maken? V Zoja welke stappen moet ik dan hanteren?

    Via een ovenschotel ziet het er vaak beter uit.

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:56

      Hi Farida,

      Bedoel je enkel de kip?

  • Anne

    10 juni 2018 at 08:22

    Ziet er heerlijk uit, ga ik zeker proberen. Ik vroeg me alleen af welke kipkruiden je gebruikt?

    1. Fatima El Irari

      11 juni 2018 at 05:51

      Hi Anne,

      Ik gebruik kipkruiden uit zo’n potje. Die kun je vinden bij de Marokkaanse of Turkse slager. Xx

  • S

    21 juni 2018 at 08:37

    Salam Fatima,

    Ik vroeg me af waar je die gele pan vandaan hebt.
    Mooie kleur!

    1. Fatima El Irari

      23 juni 2018 at 17:24

      Alaikoem salaam S,

      De gietijzeren pan komy van BK. Xx

  • An

    27 juni 2018 at 12:01

    Hoi Fatima,

    Is t 1 eetlepel of 1 theelepel kipkeuiden want op de foto is t duidelijk DT t meer dan 1 theelepel is

    1. Fatima El Irari

      27 juni 2018 at 12:14

      Hi An,

      Ik gebruikte 2 theelepels kipkruiden, maar achteraf gezien was dit iets te zoutig in verhouding met de zout van de bouillon. Dus ik raad je 1 theelepel kipkruiden te nemen of je neemt iets minder bouillonkruiden.

      1. An

        27 juni 2018 at 15:16

        Ik vond t indd ook te zoutig eigenlijk hoeft ee geen zout meer aan toegevoegd worden

      2. Fatima El Irari

        29 juni 2018 at 14:03

        Er zit verschil in soorten kipkruiden. De ene is zoutiger dan de ander, dus je moet voor jezelf gewoon proeven of er genoeg zout in zit. Als het te zoutig is kun je altijd iets meer water toevoegen en weer een de kook brengen. Op deze manier verwdwijnt het zout.

  • Âmina

    28 augustus 2018 at 18:27

    OMG! Het was superlekker meid… Mijn man genoot zo er van dat hij tweede portie nam???

    1. Fatima El Irari

      3 september 2018 at 07:24

      Hi Amina,

      Haha dat is altijd een goed teken hé! Xx

  • Tiffany

    4 september 2018 at 10:46

    Super simpel en lekker weer!! 🙂

    1. Fatima El Irari

      4 september 2018 at 11:16

      Dankjewel Tiffany! Xx

  • Nabila

    11 september 2018 at 20:57

    Salaam Fatima,
    Het was super lekker!!!
    Volgens mijn kinderen is dit hun lievelingsgerecht?
    Ik heb kippedij gebruikt ipv filet super lekker.

    Nabila

    1. Fatima El Irari

      12 september 2018 at 07:37

      Alaikoem salaam Nabila,

      Aah wat goed! En wat leuk dat het ook bij de kids in de smaak is gevallen.

      Liefs,
      Fatima

  • Ron

    19 oktober 2018 at 14:47

    Hoi. Beetje domme vraag misschien. Maar ik heb champ roomsaus al gemaakt in de vriezer zitten. Dan kan ik toch stap 1 tm 3 doen en dan de ch roomsaus daarbij doen?

    1. Fatima El Irari

      20 oktober 2018 at 09:06

      Hi Ron,

      Is geen stomme vraag hoor. En jazeker dat kan je doen, want de champignonsaus heb je al. Succes!

  • Ron

    19 oktober 2018 at 14:55

    Hoi. Ik heb de ch roomsaus in de vriezer zitten. Nu vraag ik me af. Kan ik gewoon stap 1 tm 3 doen en dan de ch roomsaus erbij gieten? Samen even doorwarmen en dan is het goed lijkt me?

  • Chayen

    27 december 2018 at 10:47

    Hoi Fatima,

    Kan je ook kookroom gebruiken ipv van slagroom het is overal in de buurt uitverkocht 🙁 xx

    1. Fatima El Irari

      27 december 2018 at 18:16

      Hi Schayen,

      Ja, hoor dat kan, maar dan raad ik je wel volle kookroom aan.❤️

  • M

    23 mei 2019 at 14:41

    Hallo, doe je de kipfilet in blokjes/reepjes?

    1. Fatima El Irari

      23 mei 2019 at 15:57

      Ik snijd de kip in iets grotere stukken, maar je kunt de kip ook in blokjes snijden.

  • Sinem

    26 juni 2019 at 16:44

    Heey

    Is het slagroom of koksroom?

    1. Fatima El Irari

      28 juni 2019 at 06:29

      Hi Sinem,

      Ik gebruik slagroom.

      1. Kheira

        16 november 2020 at 16:39

        Making this today ❤️❤️❤️❤️ Je bent een topper

      2. Fatima El Irari

        18 november 2020 at 10:54

        Geniet ervan lieverd! Xx

  • Latifa

    23 juli 2019 at 17:39

    Dit recept al vaker gebruikt en het valt hier goed in de smaak! Ik voeg geen extra zout toe, gezien de kipkruiden en boullion zoutig genoeg zijn. Vandaag ook wat ketjap en andere groenten toegevoegd (koelkast moet leeg ivm de vakantie). Ook lekker!

    1. Fatima El Irari

      23 juli 2019 at 19:05

      Wat goed Latifa! Klopt, je moet wel oppassen met het zout omdat de kip kruiden en bouillon ook al zoutig zijn. Xx

  • Joyce

    19 augustus 2019 at 11:51

    Hoi Fatima,

    Wil je recept gaan maken.
    Vraag me af of je hem ook zou kunnen invriezen?
    Aangezien ik maar alleen ben en graag vooruit kook.

    Groetjee Joyce

    1. Fatima El Irari

      19 augustus 2019 at 12:29

      Hi Joyce,

      Jazeker, je kunt het invriezen als het is afgekoeld.

      Liefs,
      Fatima

  • Melissa

    23 december 2019 at 09:46

    Hoi Fatma,
    Zou ik hem een dag eerder kunnen maken en dan de volgende dag nog kunnen opwarmen ? Zo ja hoelang en hoeveel graden ? Of word de kip dan taai/droog ?
    Groetjes Malissa

    1. Fatima El Irari

      23 december 2019 at 14:52

      Hi Melissa,

      Ja, dat kan. Je kunt de volgende dag de kip op laag vuur opwarmen.

      1. Fatima El Irari

        11 september 2023 at 07:46

        Hi Yasemini,

        Als de saus te dun is, dan kun je 100 ml water mengen met 1 eetlepel maizena en dit mengsel door de saus roeren.

  • Lisette

    27 februari 2020 at 13:32

    Ik heb het gemaakt op laatst toch beetje kurkuma bij gevoegd voor kleur en smaak moet zeggen wat een onwijs lekker recept is dit zeg, super dat je dit deelt krijg er veel inspiratie door en durf zelf ook meer te experimenteren en word ook steeds leuker het koken en geeft ook zeker wat zelfvertrouwen. Dank je buiten een onwijs goede kok ben je ook nog een inspiratie en steun <3<3

    1. Fatima El Irari

      28 februari 2020 at 00:01

      Hi Lisette,

      Ah wat leuk zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt en bedankt voor je lieve woorden! Xx

  • Saskia

    12 april 2020 at 18:02

    Dit recept kwam ik toevallig tegen toen ik een championnen roomsaus zocht voor bij de pasta..
    Toen ik de foto’s zag wist ik het ‘dit word hem’..
    De enige aanpassing die ik gemaakt heb is dat ik de kip in blokjes heb gesneden, oh en dat we het eten met pasta (penne want daar gaat de saus zo lekker in zitten)..
    En ik had een fout gemaakt, ik had de maggi poeder in het gerecht gedaan, gelukkig geen probleem want het loste gelukkig op toen ik het water erbij deed, was wel even zweten..
    Het is zo ontzettend lekker, meer dan genoeg voor 4 volwassenen..
    Morgen staat het weer op het menu, nu voor twee personen en twee porties die langs gebracht worden vanwege de Corona crisis.. Maar kan het ze niet aan doen om ze het te onthouden, iedereen was er dol op..
    Dank je wel voor dit heerlijke recept..

    1. Fatima El Irari

      13 april 2020 at 10:36

      Hi Saskia,

      Ah wat fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt! Wat lief dat je ook voor andere kookt. Xx

  • Joyce

    23 december 2020 at 16:08

    Hi Fatima,

    Op zoek naar een recept kom ik op jou pagina uit… ik ga dit recept gebruiken voor kerst en hoop dat iedereen het lekker vind… Fingers crossed..

    1. Fatima El Irari

      29 december 2020 at 20:41

      Hi Joyce,

      Wat leuk, welkom! En heeft het gesmaakt?

  • Fatima El Irari

    11 september 2023 at 07:45

    Hi Taylor,

    Ben benieuwd hoe het smaakte!

Comment ReplyCancel Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept