KIP BITES

20 juni 2017Fatima El Irari

Ben jij ook dol op hartige hapjes? Dan heb ik bij deze weer een lekker recept voor je. Deze kip rol die je maakt met bladerdeeg is niet alleen onwijs lekker, maar het is ook nog eens super simpel om te maken. Een lekker hartig hapje die je in een handomdraai op tafel kunt zetten zonder in de weer te gaan met zelfgemaakt deeg, klink goed hé?

Ingrediënten: (30 stuks)
.
Voor groenten vulling:
.
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 knoflookteentjes, geperst
  • 1 groene paprika, in stukjes
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 1 tl. kip kruiden
  • 1 tl. kurkuma
  • 1 tl. paprikapoeder
  • 1/2 tl. zout
  • 1/2 tl. zwarte peper
Voor de kip marinade:
.
  • 300 gr. kipfilet
  • 2 tl. kip kruiden
Extra:
.
  • 1 rol bladerdeeg (of 1 pakje met 10 stuks)
  • 1 ei
  • maanzaad

Bereidingswijze:

  1. Verwarm een scheutje zonnebloemolie in de koekenpan en bak de uien samen met de geperste knoflook mooi lichtbruin.
  2. Voeg de gesneden paprika stukjes erbij en bak het nog even geheel mee.
  3. Strooi vervolgens alle kruiden erbij, roer alles flink samen en laat het geheel gaarbakken op middelmatig vuur.
  4. Wanneer de groenten gaar zijn schep je de gebakken groenten in de keukenmachine en maal je deze ietsjes fijn. Schep de groenten uit de keukenmachine en zet deze even apart.
  5. Snijd de kipfilet in grove stukken, strooi de kipkruiden erbij en wrijf met je handen de kipkruiden goed in de kipfilet.
  6. Voeg de kipfilet vervolgens ook toe in de keukenmachine en maal de kipfilet fijn tot een gehakt. Haal het gemalen kipfilet gehakt uit de keukenmachine en zet deze apart. 
  7. Pak de gemalen groenten er weer bij, voeg deze toe aan het kipfilet gehakt en meng geheel samen tot een mengsel.
  8. Haal de bladerdeeg uit de verpakking, rol deze open en snijd de bladerdeeg in tweeën. 
  9. Schep de vulling in een lange strook bovenop de bladerdeeg en let er op dat je de vulling wel iets van de randen afhoudt!
  10. Rol vervolgens de bladerdeeg strak op en knijp de uiteinde goed dicht, zodat de vulling er niet kan uitlopen.
  11. Snijd met een scherp mes schuine stukjes uit de gevulde bladerdeeg en plaats de stukjes op een bekleed bakplaat met bakpapier.
  12. Klop het ei los, strijk de kip stukjes ermee in en strooi er eventueel nog wat maanzaad of wat sesamzaadjes overheen.
  13. Bak de kip bites in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 30 a 40 minuten mooi goudbruin en gaar.

Serveertips: serveer de kip bites met een kommetje soep en een lekker sausje!

Dit is echt een onwijs simpel hapje om te maken en ze zijn zo lekker crunchy! Probeer het zelfs een uit en laat mij vooral weten wat je ervan vindt!

Extra tips&trics:
.
  • Let op! Ik ben er later pas achtergekomen dat de bladerdeeg die ik gebruikte helaas alcohol bevat! In de grote bladerdeeg rol van de Albert Heijn (eigen merk) zit geen alcohol.
  • Je voegt het kippen gehakt rauw toe in de bladerdeeg, maar het wordt in de oven echt goed gaar dus maak je geen zorgen.

Ik vind het altijd leuk om te zien wat jij kookt/bakt van mijn blog, dus vergeet niet @kookhoekjevanxfaatje en #kookhoekjevanxfaatje te gebruiken als je een foto plaatst op Instagram.

Liefs,
Fatima

Print recept

126 Comments

  • Ikram

    20 juni 2017 at 08:09

    Ga ik vanavond meteen maken! ?
    Dank je wel voor het delen vsn de recept.

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 08:35

      Hallo Ikram,

      Graag gedaan hoor! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

      Liefs,
      Fatima

      1. naoual

        25 december 2019 at 19:08

        hoihoi!
        kan je de groenten ook rauw fijnmalen en mengen met het kipgehakt?

      2. Fatima El Irari

        26 december 2019 at 10:46

        Hi Naoual,

        Ja, dat kan ook maar dan inderdaad ook fijnmalen zodat de groenten snel gaarbakken in de oven.

  • nadia

    20 juni 2017 at 08:15

    hmmm zalig lekker!

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 08:35

      Dankjewel lieve Nadia! Xx

  • Lina

    20 juni 2017 at 08:21

    Omg Fatima bedankt! Dit zet ik vanavond op tafel! kus

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 08:35

      Haha graag gedaan hoor! Smakelijk eten alvast!

  • Mustafa

    20 juni 2017 at 08:22

    Lekker zeg! Kan ik dit ook met gehakt maken Fatima?

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 08:36

      Hallo Mustafa,

      Ja hoor gehakt kan ook!

  • Jamila

    20 juni 2017 at 08:31

    Hallo Fatima, ziet er lekker uit en inderdaad simpel om te maken.Wel nog een vraagje waar koop je deze bladerdeeg ? ik koop meestal die pak met 10 stukjes er in.Hoor graag van je.Jamila

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 08:37

      Hallo Jamila,

      Ik raad je aan om toch de plakjes van 10 stuks te gebruiken, want de bladerdeeg die ik gebruikte bevat helaas alcohol! Dus gebruik gewoon de standaard bladerdeeg en plak 5 plakjes tegen elkaar aan.

      Liefs,
      Fatima

      1. Saïda

        20 juni 2017 at 12:28

        Hoi fatima, de bladerseegrol van de AH eigen merk bevat geen alcohol ?

      2. Fatima El Irari

        20 juni 2017 at 14:48

        Hallo Saida,

        Ah, super! Bedankt voor de tip lieverd.

        Liefs,
        Fatima

  • Inaaya

    20 juni 2017 at 08:48

    Salaam aleykoum welk soort bladerdeeg heb je hiervoor nodig? Zou ue een foto erbij kunne voegen aub? Djazaaki Allah ghairan

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 09:20

      Alaikoem salaam Inaaya,

      Je kunt onderstaande bladerdeg gebruiken. Je dient de bladerdeeg plakjes dan wel aan elkaar te drukken/plakken. Je kunt ook bladerdeeg van eigen merk gebruiken hoor.
      https://www.ah.nl/producten/product/wi237604/koopmans-bladerdeeg-origineel?gclid=CjwKEAjwj6PKBRCAy9-07PeTtGgSJAC1P9xGii0kLQtne9B8WSC9OwxcJlFLwNFtbH4-FnDwfaDqERoCePnw_wcB

  • Oumaima

    20 juni 2017 at 08:55

    Hoi Fatima ziet er goed uit! Kan je hier voor ook de bladerdeeg gebruiken die je voor bastilla gebruikt? van die groene verpakking?

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 09:19

      Hallo Oumaima,

      Ja hoor die kun je ook gebruiken.

      Liefs,
      Fatima

      1. hahi

        9 mei 2019 at 10:53

        salam fatima. ik begrijp de uitleg niet goed. heb je een foto van hoe je ze vult. want waarom snijd je de bladeedeeg in twee?

      2. Fatima El Irari

        9 mei 2019 at 13:05

        Alaikoem salaam Haha,

        Er zit een video bij het recept die kun je bekijken.

  • Mimi

    20 juni 2017 at 09:22

    Salam.

    Kan ik de kip ook eerst voor bakken en dan wat korter in de oven verder balken? Of wordt het te droog. Groetjes mimi

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 14:45

      Alaikoem salaam Mimi,

      Als je de kip van te voren bakt, dan wordt het inderdaad droog. Maar echt lieverd de kip wordt gewoon goed gaar echt waar haha.

      Liefs,
      Fatima

      1. Najat

        20 juni 2017 at 16:02

        Hoi Fatima, klopt ik heb het verpest. Ik dacht ik bak de kip maar het is heel droog en verpest.
        Jammer ik had er zo een zin in.

      2. Fatima El Irari

        21 juni 2017 at 06:25

        Hallo Najat,

        Ah jammer, maar de volgende keer beter inschAllah!

        Liefs,
        Fatima

  • Jacq

    20 juni 2017 at 09:30

    Ik zie twee keer kipkruiden in het recept staan. Klopt dit?

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 14:46

      Hallo Jacq,

      Klopt. Je gebruikt kipkruiden voor bij de groente en je gebruikt nog eens kipkruiden om de kipfilet te marineren.

      Liefs,
      Fatima

  • Jacq

    20 juni 2017 at 09:31

    Ik zie tweemaal kipkruiden staan. Klopt dit?

  • Mimi

    20 juni 2017 at 09:36

    Nog een vraagje . Kan ik dit al in de middag klaar maken en pas voor iftar de bladerdeeg afbakken.

  • Loubna

    20 juni 2017 at 09:52

    Hoi faat

    Ik wacht nog steeds op het recept met de kippenvleugels

    1. Marleen

      6 januari 2020 at 03:03

      Ha Fatima, kan ik ook kant en klaar kippen gehakt gebruiken?

      1. Fatima El Irari

        6 januari 2020 at 12:44

        Hi Marleen,

        Jazeker, die kun je ook gebruiken. Ik maal het altijd alleen even extra fijn, zodat het gehakt sneller gaar bakt in de oven.

  • L

    20 juni 2017 at 14:27

    Salaam, even een vraagje..

    Wanneer plaats je het recept van die mini cheesecake? Want ik wil m zo graag maken! InchaAllah antwoord je

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 14:50

      Alaikoem salaam L,

      Als het goed is staat deze donderdag inschAllah al online!

      Liefs,
      Fatima

  • Ibtissam

    20 juni 2017 at 14:42

    Heyy fatima,

    Deze site van jou is echt helemaal geweldig! Ik heb al zo veel recepten hiervan gebruikt en alles is heel lekker gekomen?. Ik had wel even 1 vraagje: deze kipbites zien er ook weer heerlijk uit! Maar mag ik misschien weten waar je die bladerdeeg vandaan hebt gehaald. Ik ben echt een fan van bladerdeeg maar ik heb tot nu toe alleen nog maar gewerkt met de kleine vierkante bladerdeeg.
    Alvast bedankt.

    Mvg ibtissam?

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 14:52

      Hallo Ibtissam,

      Aah wat lief zeg! Dankjewel lieve schat. De bladerdeeg is verkrijgbaar bij de Hoogvliet, maar ik raad je deze niet aan want er zit alcohol in. Ik ben hier helaas pas later achter gekomen. Maar de Albert Heijn heeft precies dezelfde balderdeeg van AH merk en die bevat geen alcohol. Succes lieverd!

      Liefs,
      Fatima

  • Nora

    20 juni 2017 at 18:28

    Hoi Fatima,

    Waar komt jouw keukenmachine vandaan?

    Gr.
    Nora

    1. Fatima El Irari

      21 juni 2017 at 07:15

      Hallo Nora,

      Ik heb een KitchenAid. Die kun je eigenlijk bijna overal bestellen of kopen in de winkel.

      Liefs,
      Fatima

      1. Hanane

        23 maart 2019 at 04:44

        Welke type van kitchen aid hebt u ?

      2. Fatima El Irari

        23 maart 2019 at 09:50

        Hi Hanane,

        Ik heb de kitchenaid artisan met een mengkom van 4.8 liter die ik voornamelijk gebruik voor het kneden van deeg. En ik heb een kitchenaid mini die ik gebruik voor cakes etc.

  • Merve

    20 juni 2017 at 18:46

    Hoi Fatima,

    Ziet er heerlijk uit!

    Een vraagje:
    Welke kipkruiden gebruik je? (Merk)

    Groetjes,
    Merve

    1. Fatima El Irari

      21 juni 2017 at 07:16

      Hallo Merve,

      De kipkruiden die ik gebruik haal ik altijd bij de Marokkaanse of Turkse slager. Het is een plastic potje en op de voorkant stat er een gebakken kip afgebeeld haha.

      Liefs,
      Fatima

  • Chahrazad

    20 juni 2017 at 19:27

    Geweldige recept weer!

    Thnx

    1. Fatima El Irari

      21 juni 2017 at 07:16

      Dankjewel Chahrazad! Xx

  • Jasmine

    21 juni 2017 at 11:51

    Hmmm heerlijk! Ik had een vraagje. Zou je wat meer gezonde/vetvrije recepten kunnen plaatsen. Ik probeer de laatste maanden gezonder te eten en vind weinig gezonde voeding op je website.

    Love,

    Jasmine

    1. Fatima El Irari

      21 juni 2017 at 14:54

      Hallo Jasmine,

      Dit ga ik inschAllah na de ramadan gelijk doen. Komt goed! Xx

  • Miriam

    22 juni 2017 at 06:11

    Lieve Fatima,
    Kan ik deze kipbites invriezen? Ik wil ze graag maken voor Eid. Maar liever een of twee dagen van te voren.

    1. Fatima El Irari

      23 juni 2017 at 11:21

      Hallo Miriam,

      Jazeker dat kan hoor!

      Liefs,
      Fatima

      1. Jessica

        13 mei 2018 at 13:47

        Hej fatima, ik wil
        Ze ook graag maken van te voren en dan invriezen maar moet ik ze dan eerst afbakken of kan ik ze ongebakken invriezen? Want je mag ontdooid bladerdeeg niet op nieuw invriezen of wel?

        Alvast bedankt
        Groetjes
        Jessica

      2. Fatima El Irari

        13 mei 2018 at 15:40

        Hi Jessica,

        Als ik ze wil invriezen, dan vries sik ze altijd ongebakken in. Je zou ze ook kunnen afbakken en dan kunnen invriezen, maar dan zijn ze niet meer krokant.

  • Emma

    22 juni 2017 at 15:14

    Hey Fatima ziet er weer heel lekker uit!
    Heb een klein vraagje als ik het met gehakt maak moet ik de gehakt ook niet voorbakken ofwel?

    Alvast bedankt xx

    1. Fatima El Irari

      23 juni 2017 at 11:25

      Hallo Emma,

      Dankjewel lieve schat! Nee, het gehakt hoeft dan ook niet voorgebakken te zijn.

      Liefs,
      Fatima

  • Sallie

    22 juni 2017 at 17:56

    Lieve Fatima,

    Allereerst waaaaauuuw wat heb jij goude handen! Ma shaa Allah, jouw recepten gebruik ik al jaren en nooit mislukt! Nu mijn simpele vraag: welke keukenmachine gebruik jij?

    Bedankt voor je reactie!

    1. Fatima El Irari

      23 juni 2017 at 11:27

      Hallo lieve Sallie,

      Wat onwijs lief zeg! Dankjewel lieverd. Mijn keukenmachine heb ik een tijdje terug bij de Kruidvat gehaald voor maar 40 euro en hij werkt echt goed! Misschien kun je even een kijkje nemen?

      Liefs,
      Fatima

  • Ahlam

    23 juni 2017 at 12:22

    Salaam Fatima,

    Ik wil dit recept vandaag uitproberen. Ziet er echt super lekker uit. Kan ik ipv bladerdeeg filo deeg gebruiken ?

    Groetjes,
    Ahlam

    1. Fatima El Irari

      27 juni 2017 at 13:43

      Alaikoem salaam Ahlam,

      Dankjewel lieverd. Je kunt altijd filodeeg gebruiken, deze wordt wel krokanter(maar zeker lekker!)

      Liefs,
      Fatima

  • Tahmina

    23 juni 2017 at 15:27

    Hi Lieve Fatima,
    Heb het vandaag gemaakt 🙂 was superr lekker en mijn zoontje vond het ook erg lekker. Dank je wel
    Groeten uit Duitsland 🙂

    1. Fatima El Irari

      27 juni 2017 at 13:44

      Hallo Tahmina,

      Aah wat leuk zeg! Dankjewel lieverd en ik ben blij dat het heeft gesmaakt.

      Liefs,
      Fatima

  • Fidane

    23 juni 2017 at 21:38

    Hi Fatima,

    Allereerst je blog is echt geweldig. Je kipburgers blijven mijn favoriet! Vraagje over dit recept. Ik hoef de kip dus niet te bakken of wat dan ook? Ben heel panisch voor rauwe kip..

    Gr Fidane

    1. Fatima El Irari

      27 juni 2017 at 13:49

      Hallo Fidane,

      Dankjewel lieve schat! Haha nee hoeft echt niet lieverd. De kip wordt super goed gaar in de oven hihi.

      Liefs,
      Fatima

  • Lianne

    24 juni 2017 at 10:21

    Ziet er heerlijk uit! Ik ga deze zeker een keertje maken!

  • Karima

    27 juni 2017 at 22:30

    Hey,

    Kan ik ook kipgehakt gebruiken? Als ik ze wil invriezen, na welke stap kan ik ze dan het beste invriezen? Gebakken of ongebakken?

    1. Fatima El Irari

      28 juni 2017 at 08:45

      Hallo Karima,

      Ja hoor je kunt ook prima kipgehakt gebruiken. Je kunt de kip bites het beste invriezen wanneer je deze hebt afgebakken.

      Liefs,
      Fatima

  • Maya

    15 september 2017 at 06:37

    Hoi Fatima,

    Bedankt voor dit heerlijke recept.. mijn man en ik hebben ervan genoten.. wilde even zeggen dat je zo een leuke sympathieke vrouw bent.. ook al ken ik jou niet maar de manier hoe je hier op iedereen reageert fantastisch gewoon..xx maya

    1. Fatima El Irari

      18 september 2017 at 13:34

      Hallo Maya,

      Aah wat lief zeg! Dankjewel lieve schat en ik ben blij dat het heeft gesmaakt.

      Liefs,
      Fatima

  • Sarah

    18 september 2017 at 18:38

    Hoi Fatima,
    Ik wil dit zo graag maken maar ik ben zwanger…
    En ben bang dat de kip niet goed gaar is als ik hem in mijn oven doe…

    Liefs
    Sarah

    1. Fatima El Irari

      19 september 2017 at 06:01

      Hallo Sarah,

      De kip wordt echt gaar, maar als je toch twijfelt dan kun je de kip frituren. Of je kookt de kip eerst even gaar in water en paneert de kip erna. En dan pas afbakken in de oven. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Xx

      Liefs,
      Fatima

  • Meryam

    4 december 2017 at 19:14

    Hoi Fatima,

    Wil dit echt van de week maken mij vraag is, waar heb je die bladerdeeg vandaan?

    1. Fatima El Irari

      5 december 2017 at 07:43

      Hallo Meryam,

      De bladerdeeg kun je vinden bij de Albert Heijn of bij de Jumbo. Koop alleen niet precies dezelfde bladerdeeg, want deze bevat alcohol. Kwam ik later helaas pas achter. Bij de AH verkopen ze ook precies dezelfde bladerdeeg, alleen dan van AH merk. Die bevat geen alcohol. Xx

  • Hanane

    11 december 2017 at 22:26

    Ik heb deze hapjes vandaag gemaakt. De kids en wij hebben er heerlijk van gesmuld. Bedankt voor wederom je goede uitleg. Ik heb er ook eventueel een foto van. ? Liefs Hanane

    1. Fatima El Irari

      12 december 2017 at 16:43

      Hallo Hanane,

      Aah wat super leuk zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd!

      Liefs,
      Fatima

  • Nancy

    23 december 2017 at 16:01

    Ik ga ze morgen maken als bijgerecht van een kerstbuffet. Ze lijken mij superlekker en onze kinderen houden ook van lekker gekruid. Die smullen vast ook!

    1. Fatima El Irari

      24 december 2017 at 09:40

      Hallo Nancy,

      Aah wat leuk! Geniet er lekker van en veel plezier.

      Liefs,
      Fatima

  • Moslima

    26 december 2017 at 16:20

    Ik snap niet helemaal van de keukenmachine kan je het ook gewoon in een boender doen het groenten mengsel? En het kip filet hoe krijg je daar gehakt van ? Of kan je ook hele kleine stukje snijden. Ik heb namelijk alleen een kneed mix machine van Bosch voor deeg en een boender thuis alvast bedankt

    1. Fatima El Irari

      26 december 2017 at 17:47

      Hallo,

      Ik gebruik de keukenmachine om van de kipfilet kip gehakt te maken. Je zou de kip ook super fijn kunnen snijden als je wilt. Maar met een machine blijft het wel makkelijker. Een deegmachine zou je als het goed is niet kunnen gebruiken om er gehakt mee te maken, tenzij je zo’n extra accessoires ervoor hebt.

  • Samira

    25 januari 2018 at 19:18

    Hoi hoi lieverd ,

    Vraagje …wanneer ik dit gemaakt heb en ze zijn uit de oven kan ik ze alsnog invriezen en de volgende dag serveren?

    1. Fatima El Irari

      26 januari 2018 at 08:58

      Hallo Samira,

      Ik zal ze eerlijk gezegd niet pas na het bakken invriezen, want dan worden ze wanneer je ze wilt verwarmen erg zacht en niet krokant. Ik zou de kip bites juist invriezen wanneer je ze hebt gevuld, dus ongebakken. Succes lieverd! Xx

      1. Samira

        26 januari 2018 at 09:25

        ?oké Dankje wel ga k dat doen?

      2. Fatima El Irari

        26 januari 2018 at 09:49

        Succes! Xx

  • Celine

    18 maart 2018 at 13:37

    Hoi!

    Ik wil dit maken als hapje voor een verjaardag. Maar kan de rol ook in zijn geheel in de oven en pas snijden als hij klaar is? Of wordt de vulling dan niet goed gaar? Groetjes ?

    1. Fatima El Irari

      19 maart 2018 at 09:29

      Hallo Celine,

      Dat zou ook kunnen, maar je hebt dan kans dat de bladerdeeg gaat kruimelen en je dan niet gelijke stukken hebt. Maar het zou in principe wel gewoon kunnen. Succes ermee! Xx

  • Sana

    18 mei 2018 at 09:44

    Kan ik ook kipgehakt gebruiken hiervoor?
    Is er een verschil als je kipfilet maalt of kipgehakt koopt uit de slager?

    1. Fatima El Irari

      18 mei 2018 at 12:51

      Hi Sana,

      Jazeker je kunt ook kippengehakt gebruiken. Ik maak kippengehakt altijd zelf door de kip gewoon te malen. Xx

  • Mirjam

    18 mei 2018 at 14:05

    Mag ik vragen welke kipkruiden ne gebruikt?

    1. Fatima El Irari

      18 mei 2018 at 15:42

      Hi Mirjam,

      Ik haal mijn kipkruiden altijd bij de Marokkaanse of Turkse slager. Zie hieronder de link voor een voorbeeld;
      https://www.google.nl/search?q=Kip+kruiden+turk&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJsaSnzI_bAhUFCuwKHSVnAlwQ_AUICigB&biw=1517&bih=735#imgrc=hEYlQGyflRZZjM:

  • Jamila

    19 mei 2018 at 13:09

    Heyy, het ziet er ontzettend lekker uit! Allen omdat het ramadan is, mogen we pas half 10 eten. Hoelaat moet k dan beginnen om die recept te maken? Mvg Jamila

  • Jamila

    19 mei 2018 at 13:40

    Heyy, het ziet er ontzettend lekker uit! Omdat het ramadan is en pas half 10 mogen eten, hoelaat moet k dan het recept voorbereiden? Mvg Jamila

    1. Fatima El Irari

      19 mei 2018 at 14:11

      Hi Jamila,

      Je kunt het beste bijvoorbeeld rond 18:00 uur beginnen en nadat je de bladerdeeg hebt gevuld en hebt gesneden kun je ze in de tussentijd tot etenstijd gewoon in de koelkast bewaren. Succes! Xx

  • Chantal

    20 mei 2018 at 18:26

    Lieve Fatima,

    Ramadan Mubarak!
    Elke keer denk ik, ik ga je een berichtje sturen om je te bedanken voor het delen van al je heerlijke gerechten! Al je recepten zijn goed uitgelegd. Ga zo door meid. Ik denk dat je vele inspireert ?

    1. Fatima El Irari

      20 mei 2018 at 23:51

      Dankjewel lieve Chantal! Onwijs lief van je! Xx

  • Ummr

    21 mei 2018 at 20:55

    Salamu allaykum,
    Ik heb alleen gele paprikaas. Is dat ook lekker?

    1. Fatima El Irari

      22 mei 2018 at 06:22

      Alaikoem salaam Ummr,

      Ja, hoor dat kan ook. Xx

  • Ummr

    22 mei 2018 at 17:44

    Heb ze meegenomen naar mijn schoonouders voor de iftar. Ben benieuwd

    1. Fatima El Irari

      23 mei 2018 at 07:00

      Hi Ummr,

      Super lief van je! Ik hoop dat het heeft gesmaakt. Xx

  • Britt

    22 mei 2018 at 18:18

    Lieve Fatima,

    In jou recept staat bij kruiden 2 Etl kipkruiden bij de kruiden en 1tl kipkruiden bij het kopje vulling. Moeten de 2 etl bij de kip of bij de groenten.
    Alvast bedankt voor het ophelderen.

    1. Britt

      22 mei 2018 at 18:20

      En ik vroeg me nog af met wat voor sausje jij het eet. Alvast sorrie als het al vaker gevraagd is maar kon het zo even niet terug vinden.

      1. Fatima El Irari

        23 mei 2018 at 07:04

        Is niet erg hoor! Ik eet deze hapjes altijd met chilisaus, echt lekker!

    2. Fatima El Irari

      23 mei 2018 at 07:04

      Hi lieve Britt,

      Ik gebruik de de groenten 1 theelepel kipkruiden en nog eens 2 theelepels kipkruiden voor bij de kip. Ik heb het even duidelijker in het recept gezet. Xx

  • Isil

    23 mei 2018 at 11:55

    Wat een geweldig recept! Dank je wel Fatima! Ik heb nu eindelijk tijd om heel veel van je recepten te maken. Heel veel liefde voor jou! x Isil

    1. Fatima El Irari

      23 mei 2018 at 12:35

      Hi Isil,

      Aah wat onwijs lief zeg! Dankjewel lieve schat, waardeer ik echt! Xx

  • Yasmin

    23 mei 2018 at 17:31

    Salam Faatje,
    Welke kipkruiden gebruik je en bevat de jouwe al zout?

    Liefs,

    Yasmin

    1. Fatima El Irari

      24 mei 2018 at 08:47

      Alaikoem salaam Yasmin,

      Ik gebruik de kipkruiden van de slager. Zit in zo een rond plastic potje en die bevat al zout.❤️

  • Shel

    24 mei 2018 at 14:59

    Hoi Fatima!

    Kan ik de bladerdeeg van Koopmans gebruiken?