Kinder Bueno Cupcakes

8 november 2019Fatima El Irari

Prep time: 20 minuten

Cook time: 25 minuten

Serves: 12 stuks

Deze Kinder Buenos cupcakes bakte ik voor de verjaardag van mijn man (totaal geen zoetekauw) én zelfs hij vond ze zo lekker! Overheerlijke en smeuïge chocolade cupcakes met een rijke chocoladesmaak en stukjes Kinder Bueno bij elke hap! Deze cupcakes zijn onweerstaanbaar, probeer ze zelf maar!

 

Print recept

Kinder Bueno Cupcakes

  • Voorbereidingstijd 20 minuten
  • Kooktijd 25 minuten
  • Totale tijd 45 minuten
  • Aantal personen: 12 stuks

Ingredients

Cupcakes beslag:

  • 120 gram margarine, of roomboter
  • 180 gram kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 eieren
  • 100 gram bloem
  • 40 gram cacaopoeder
  • 1 theelepel bakpoeder
  • snuf zout
  • 180 ml melk
  • 4 reepjes Kinder Bueno

Topping:

  • 250 gram mascarpone, koud
  • 4 eetlepels poedersuiker
  • 200 ml slagroom, koud

Bereidingswijze:

Het beslag:

  • 1)

    Verwarm de oven voor op 180 graden (boven-onder) warmte. Mix met een elektrische handmixer de margarine, kristalsuiker en de vanillesuiker op hoge snelheid voor 2 minuten licht van kleur.

  • 2)

    Voeg de eieren per een bij het beslag en mix het door. Zeef de bloem, cacaopoeder, bakpoeder en het zout erbij en mix op lage snelheid terwijl je de melk er bijgiet.

  • 3)

    Ga met de spatel langs de zijkanten/bodem van de kom en mix nog eens kort. Snijd de Kinder Buenos open, schep de vulling eruit en snijd de biscuit in stukjes. Zet de vulling apart.

  • 4)

    Roer de chocoladestukjes met een spatel door het beslag, verdeel de cupcake papiertjes over de bakvorm en schep het beslag tot ongeveer 2 cm onder de rand.

  • 5)

    Bak de cupcakes op 180 graden in 20-25 minuten gaar en laat ze vervolgens op een rooster volledig afkoelen.

Cupcake topping:

  • 1)

    Mix de mascarpone met de poedersuiker op middelhoge snelheid glad. Giet de slagroom er geleidelijk bij en blijf mixen tot een stevige crème.

  • 2)

    Voeg de vulling van de Kinder Bueno erbij en mix het nog eens kort door. Dek de kom af met folie en zet het voor minstens 15 minuten in de koeling.

  • 3)

    Schep de crème in de spuitzak en spuit mooie toefjes bovenop elke cupcake.

  • 4)

    Giet de gesmolten chocolade in een boterhamzakje, knip in de hoek een kleine opening en maak zigzaggende bewegingen bovenop de toefjes.

  • 5)

    Garneer de cupcakes met een stukje Kinder Bueno en geniet ervan!

103 Comments

  • Tahri

    8 november 2019 at 09:37

    Hey Fatima, hartelijk bedankt voor al je lekkere receptjes! De bakvorm dat je gebruikt voor de cupcakes, is het een rechthoekige bakvorm met zo 6 à 12 ronde kleine vormen? Gesmolten chocolade is het melkchocolade? 4 Kinder Bueno, zijn het 4 vingers geen 4 pakken? Fijne dag!

    1. Fatima El Irari

      9 november 2019 at 11:16

      Hi Tahri,

      Graag gedaan hoor! Het is inderdaad een rechthoekige vorm met 12 cupcakes vormpjes. Ik gebruik pure chocolade, maar je mag uiteraard ook melkchocolade gebruiken. Ik gebruik in totaal 4 reepjes Kinder Bueno, dus 2 verpakkingen. Xx

    2. Marieke

      8 februari 2021 at 18:22

      hallo Fatima
      dankje voor dit recept.
      ik heb alleen een vraagje: is het niet handiger de slagroom eerst te kloppen en dasrna de mascarpone er doorheen te mengen. zo kun je de creme er ook direkt opspuiten. mijn frostings met slagroom en mascarpone maaik ik altijd op deze manier.
      groetjes Marieke

      1. Fatima El Irari

        6 april 2021 at 22:02

        Hi Marieke,

        Het kan op beide manier, dus als jij dat fijner vindt dan moet je die manier gewoon aanhouden hoor.

        Liefs, Fatima

      2. Karin

        25 april 2022 at 19:27

        Dit heb ik geprobeerd, maar mijn mengsel is super dun geworden… Vraag me af of dat nog goed komt na een nachtje koelkast.

  • Kirsten Kurtcan

    8 november 2019 at 09:40

    Hoi Fatima, de grote media markt advertentie springt steeds (op de pc) over je bericht heen, hij is helaas niet te lezen… 🙁

    1. Fatima El Irari

      9 november 2019 at 11:15

      Hi Kirsten,

      Bedankt voor het doorgeven! We gaan er gelijk aan werken. Heb je het recept wel kunnen lezen? Zo niet, dan mail ik je het recept even.

      Liefs,
      Fatima

  • Yusra

    8 november 2019 at 11:34

    Met 4 kinderbuneos, bedoel je dan 4 verpakkingen van 2 reepjes. Of 4 reepjes, dus 2 verpakkingen 😉

    1. Fatima El Irari

      9 november 2019 at 11:12

      Hi Yusra,

      Ik heb het er even duidelijk bijgezet. Ik bedoel 2 verpakkingen met dus in totaal 4 reepjes Kinder Bueno. Xx

  • Chavelly

    8 november 2019 at 16:31

    Hoi Fatima, ziet er heerlijk uit! Hoeveel vulling van de Kinder bueno moet bij de topping?

    1. Fatima El Irari

      9 november 2019 at 11:10

      Hi Chavelly,

      Dankjewel lieverd! Vulling van 4 reepjes Kinder Bueno. Xx

    2. Dina

      22 mei 2020 at 18:48

      Hey faat!
      Vanwaar zijn de cupcake vormpjes?

      1. Fatima El Irari

        23 mei 2020 at 12:00

        Hi Dina,

        Deze komen van de Wibra. Xx

  • Yousra

    9 november 2019 at 09:34

    Hoi Fatina,
    Ziet er super lekker uit maar op hoeveel graden bak je de cupcakes 180 graden?
    Dankje voor het delen 😉

    1. Fatima El Irari

      9 november 2019 at 11:10

      Hi Yousra,

      Klopt, op 180 graden. Graag gedaan! Xx

      1. Imane

        16 april 2020 at 15:51

        Hey Fatima,

        Deze cupcakes zien er erg ontzettend lekker uit en ik wil ze morgen eens gaan maken. Maar ik heb nog een vraagje. Kan ik in plaats van échte cacaopoeder, gewoon cacaopoeder van chocomelk gebruiken?

        Liefs, Imane xx

      2. Fatima El Irari

        17 april 2020 at 14:34

        Hi Imane,

        Ja, die kun je wel gebruiken alleen zul je niet echt een intense chocoladesmaak hebben en de kleur zal ook niet donker zijn. Xx

    2. Merve

      22 mei 2020 at 15:27

      As salaamu aleykoum fatima,

      Ik begrijp het niet zo goed met bueno vulling. Moet ik de bueno openbreken endan de vulling eruit scheppen?

      1. Fatima El Irari

        23 mei 2020 at 11:58

        Alaikoem salaam Merve,

        Klopt, je snijd de bueno open en de vulling zet je apart voor de topping later. De chocolade/biscuit hak je in stukje sen die voeg je toe in het chocolade beslag. Xx

  • Yousra

    9 november 2019 at 09:36

    Hoi Fatima,
    Ziet er super lekker uit maar op hoeveel graden bak je de cupcakes 180 graden?
    Dankje voor het delen 😉

    1. Fatima El Irari

      9 november 2019 at 11:09

      Hi Yousra,

      Klopt, op 180 graden. Graag gedaan! Xx

      1. Naida

        24 juni 2020 at 00:05

        Hallo Fatima,

        ich schreibe hier auf Deutsch. Soll die Butter kalt oder Zimmer Temperatur sein?

        Vielen Dank 😘😘

  • Kelly

    9 november 2019 at 09:37

    salamm,

    Welke spuitmond gebruik je hier?

    Dankje

    1. Fatima El Irari

      9 november 2019 at 11:09

      Alaikoem salaam Kelly,

      Dit spuitmondje is de 2D van het merk Wilton. Xx

  • Fatima

    9 november 2019 at 13:02

    Hoi Fatima,
    Mag ik vragen waar jij de vormpjes haalt?
    Alvast bedankt!

    1. Fatima El Irari

      9 november 2019 at 13:11

      Hi Fatima,

      Natuurlijk, deze koop ik bij de Wibra. Ze zijn heel fijn en spotgoedkoop. Xx

  • Noa

    9 november 2019 at 18:38

    Hoi Fatima,

    Welke staafmixer is het beste vor het pureren van hete soep. Of moet ik het beste alles laten afkoelen?

    Groetjes Noa

    1. Fatima El Irari

      10 november 2019 at 20:55

      Hi Noa,

      Je kunt een staafmixer gebruiken die aan de onderkant metaal is. Zelf heb ik nu tijdelijk een plastice van de Blokker en die doet het ook prima.

  • Amira

    9 november 2019 at 19:16

    Heyhey moet ik voor de toping klopfix gebruiken?

    1. Fatima El Irari

      10 november 2019 at 20:54

      Hi Amira,

      Nee, je hebt geen klopfix nodig.😘

  • Pema

    11 november 2019 at 16:11

    Hey Fatima!

    Ik zou graag deze recept eens wille
    uitproberen!
    Bij 2 eetlepels suikerpoeder, moet deze dan platgestreken zijn of moet het een poedersuiker een bergje hebben?

    1. Fatima El Irari

      12 november 2019 at 08:35

      Hi Pema,

      Moet je zeker proberen, heel lekker! De poedersuiker hoeft niet platgestreken te zijn hoor.

      Liefs,
      Fatima

  • Elif

    14 november 2019 at 09:32

    Ik heb hem gisteren gemaakt en hij was te zacht aan de binnenkant heb je recept ook wel gevolgd
    Of moest ik hem dan wat langer in de oven laten?

    1. Fatima El Irari

      14 november 2019 at 12:06

      Hi Elif,

      Als de cupcakes te zacht/vloeibaar zijn, dan waren ze nog niet gaar en moesten ze toch nog langer in de oven. Voor hoeveel minuten heb je de cupcakes gebakken?

  • Soumia

    14 november 2019 at 15:44

    Hey ,
    na het bakken van de cupcakes en versieren doe je ze dan in de koelkast of gwn op kamertemperatuur laten ?

    1. Fatima El Irari

      15 november 2019 at 12:25

      Hi Soumia,

      Als je ze wilt bewaren voor later, dan raad ik je aan om ze afgedekt in de koelkast te zetten. En dan zeker 30 minuten voor serveren uit de koeling te halen. Xx

      1. Aicha

        16 mei 2020 at 16:26

        Hey Fatima,

        Ik heb de cupcakes vandaag gemaakt maar ze zijn in het midden een beetje ingezakt. Wat heb ik verkeerd gedaan?

        Groetjes

      2. Fatima El Irari

        17 mei 2020 at 10:46

        Hi Aicha,

        Als ze zijn ingezakt, dan waren ze waarschijnlijk nog niet helemaal gaar toen je ze eruit haalde. Maar als je de toef bovenop spuit dan zie je er niks van, scheelt weer hihi.

  • Cyrina

    15 november 2019 at 13:12

    Hi Fatima,
    Mijn topping is best waterig. Had ik langer moeten mixen of de topping langer in de koeling moeten laten?
    Alvast bedankt voor je advies.
    Groetjes, Cyrina

    1. Fatima El Irari

      15 november 2019 at 18:05

      Hi Cyrina,

      Heb je de mascarpone koud gebruikt? En hoe lang heb je ongeveer gemixt? Xx

      1. Cyrina

        15 november 2019 at 18:38

        Hi Fatima, excuses heb iets te snel om advies gevraagd! Heb de topping beetje opgeklopt en alsnog gebruikt. De cupcake was alsnog gelukt en erg lekker. Dankjewel voor het lekkere recept!

      2. Fatima El Irari

        17 november 2019 at 17:37

        Hi Cyrina,

        Is niet erg hoor. Ik ben blij dat het heeft gesmaakt! Xx

    2. Cheyenne

      30 juni 2020 at 12:56

      Hey, ik heb eens geprobeerd om deze cupcakes te maken maar mijn deeg is heel loperig waardoor het beslag uit mijn vormpjes loopt. Hoe komt dit?

      1. Fatima El Irari

        30 juni 2020 at 20:44

        Hi Cheyenne,

        Loopt het beslag eruit als je ze in de oven staan of bedoel je voordat je ze in de oven zet?

  • Raiza

    19 november 2019 at 19:59

    Hoi Fatima,
    Wat voor cacaopoeder gebruik je?

    1. Fatima El Irari

      20 november 2019 at 11:22

      Hi Raiza,

      Ik gebruik cacaopoeder van het merk Blooker. Deze is o.a. verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Jumbo.

  • Sophie

    25 november 2019 at 22:24

    Die zien er zo lekker uit!

    1. Fatima El Irari

      26 november 2019 at 15:01

      Dankjewel Sophie!

  • Oum hamza

    2 december 2019 at 09:55

    Hoi Fatima,

    Ik ga uw recept vandaag maken mijn zoontje is morgen jarig en dacht dan maak ik deze cupcakes kan hij ze uitdelen op school. Hij is helemaal gek op chocolade dus komt goed uit. Bedankt voor al je lekkere recepten

    1. Fatima El Irari

      4 december 2019 at 11:41

      Hi Oum Hamza,

      Aah super! Heel graag gedaan lieve schat. Xx

  • Oum hamza

    3 december 2019 at 07:57

    Hi fatima,

    Ik heb ze gemaakt voor de verjaardag van mijn zoon en ze zijn perfect gelukt alleen die geur al 😍 laat staan de smaak! Zijn klasgenoten alleen al nadat ze die zagen waren ze superblij. Hartelijk bedankt voor de lekkere recept.

    1. Fatima El Irari

      4 december 2019 at 11:39

      Hi Oum Hamza,

      Aah wat ontzettend lief! Echt leuk dat je dit als traktatie voor je zoontje hebt gemaakt. Heel graag gedaan lieverd en ik ben blij dat het heeft gesmaakt! Xx

  • Sevilay

    6 december 2019 at 23:05

    Vandaag deze heerlijke cupcakes gemaakt voor mijn vriendinnen. Ze waren heerlijk! Bedankt voor het recept Fatima, deze ga ik zeker vaker maken. Heel veel succes verder en ook met je tweede boek natuurlijk.

    1. Fatima El Irari

      7 december 2019 at 12:47

      Hi Sevilay,

      Ah wat leuk om te horen! Heel graag gedaan en super lief van je, dankjewel! Xx

  • Sed

    18 december 2019 at 12:32

    Hoi Fatima,

    Is het ook mogelijk om dit recept in als een geheel in taartvorm te maken?

    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      18 december 2019 at 15:22

      Hi Sed,

      Ja, hoor. Ik raad je aan om een vorm van 22 of 24 cm te gebruiken.

  • Karima

    21 december 2019 at 11:50

    Hoi Fatima, wat voor roomboter heb je nodig? Gezouten of ongezouten?

    1. Fatima El Irari

      21 december 2019 at 13:53

      Hi Karima,

      Ik zou dan ongezouten roomboter gebruiken. Xx

  • Wendy

    28 december 2019 at 08:51

    Hoi Fatima, Bij stap 2 staat het volgende, voeg de vulling van de Kinder Bueno erbij en mix het nog eens kort door. Hoeveel vulling heb jij hierbij gedaan? Want de 4 reepjes die je bovenin vernoemd gebruik je voor in het beslag van de cup cake zelf toch?
    Bvd, gr Wendy

    1. Fatima El Irari

      28 december 2019 at 10:21

      Hi Wendy,

      De biscuit van de Kinder Bueno roer je door het beslag en de vulling gebruik je voor in de crème/topping.❤️

      1. Wendy

        29 december 2019 at 22:04

        Hoi Fatima, dus je doed door de beslag (van de cup cake zelf) helemaal geen vulling van de Kinder Bueno? Alleen wat om de vulling heet zit (de koekjes zeg maar), mix je door het cup cake beslag? En de vulling van deze Kinder Bueno (die je hierboven vernoemd), gebruik je voor in de topping? Begrijp ik je zo goed 😊? Bvd, gr Wendy

      2. Wendy

        30 december 2019 at 08:32

        Hoi Fatima, ah oke. Dus je hebt er echt totaal maar 4 nodig. Van die 4 doe je de koekjes zeg maar door de cup cake beslag. En de vulling van die 4 gebruik je voor in de topping? 😊 Bvd, gr Wendy

      3. Fatima El Irari

        30 december 2019 at 19:03

        Hi Wendy,

        Ja, klopt helemaal.🥰

  • Chay

    7 februari 2020 at 18:08

    gebruik je witte of bruine bueno in de cupcake zelf?

    1. Fatima El Irari

      8 februari 2020 at 10:48

      Hi Chay,

      Bruine kinder bueno.👍🏼

  • Yousra

    11 februari 2020 at 19:00

    Hey lieverd, ziet er heerlijk uit😍, maakt dat wat uit als ik dit maak in de avond en dag erna pas serveer?

    1. Fatima El Irari

      12 februari 2020 at 08:15

      Hi Yousra,

      Bedankt lieverd! Ja, hoor je kunt de cupcakes prima een avond van tevoren maken. Gewoon afgedekt in de koelkast bewaren. Xx

  • Samira

    12 februari 2020 at 15:20

    Hallo scha t alles goed met u. Zit lekker uit ma scha Allah. Ik wil die maken maar ik heb een vraagje hoeveel bakpoeder is da 1 theelepel of 1 eetlepel ? Bedankt

  • Samira

    12 februari 2020 at 17:07

    Hallo schat alles goed met u. Zit lekker uit ma scha Allah. Ik heb een vraagje over bakpoeder is da 1 eetlepel of 1 theelepel . Bedankt

    1. Fatima El Irari

      12 februari 2020 at 17:19

      Bedankt lieverd! Je gebruikt een theelepel bakpoeder.❤️

  • Jennifer

    14 februari 2020 at 19:15

    Hai Fatima, bedankt voor al je lekkere recepten! Ik ben de muffin nu aan het maken en de topping heb ik nu al een half uur in de koelkast laten staan, maar het is nog steeds niet zo stevig. Ik ben vergeten de mascarpone in de koelkast te zetten voordat ik het ging gebruiken.. wat kan ik nu het beste doen?

    Alvast bedankt ❤️!

    1. Fatima El Irari

      15 februari 2020 at 14:56

      Hi Jennifer,

      Het is wel echt belangrijke dat je de mascarpone koud gebruikt anders wordt die te vloeibaar na het mixen. Hoe is de topping nu?

  • sabrina

    2 april 2020 at 12:44

    salaam

    spijtig dat je de recepten niet kan afdrukken .. telkens ik op print druk komt er gewoon een blanco pagina die drukt niets af
    anders ben ik een grote fan van je , je recepten zijn eenvoudig en duidelijk uitgelegd bedankt

    1. Fatima El Irari

      3 april 2020 at 12:01

      Hi Sabrina,

      Dit kan wel, alleen zijn we nog bezig om alle recepten om te zetten zodat je ze kunt afdrukken. Ik zal dit recept even snel voor je doen, zodat je hem kunt uitprinten. Bedankt lieverd! Xx

  • Farah

    7 april 2020 at 21:18

    Hoelang moeten de cakejes in een hete lucht oven?

    1. Fatima El Irari

      9 april 2020 at 09:08

      Hi Farah,

      In een hete lucht oven zet je de temperatuur op 160 graden en bak je de cupcakes voor 30-35 minuten.

  • Imane

    16 april 2020 at 15:54

    Hey Fatima,

    Deze cupcakes zien er erg ontzettend lekker uit en ik wil ze morgen eens gaan maken. Maar ik heb nog een vraagje. Kan ik in plaats van échte cacaopoeder, gewoon cacaopoeder van chocomelk gebruiken?

    Liefs, Imane xx

    1. Imane

      16 april 2020 at 16:51

      Ow ja nog een vraagje. Is gewone Becel boter (voor bakken&braden) ook goed om te gebruiken?

      Xx Imane

  • Janete

    23 april 2020 at 15:35

    Hoi! Ik heb de muffins gemaakt, maar ze zijn heel plat geworden toen ik ze uit de oven heb gehaald. Weet jij wat ik fout doe? Ik heb precies het recept gevolgd

    1. Fatima El Irari

      24 april 2020 at 00:48

      Hi Janete,

      Had je gecheckt of ze al gaar waren toen ze in de oven zaten?

  • Leyla

    5 mei 2020 at 15:45

    Salam Fatima, mijn cupcakes komen niet boven de vormpjes uit nadat ze uit de oven komen. Weet jij misschien wat ik fout doe? Misschien ligt het aan de vormpjes zelf.

    1. Fatima El Irari

      5 mei 2020 at 23:10

      Alaikoem salaam Leyla,

      Welke vormpjes gebruik je? Je kunt de volgende keer de vormpjes iets meer vullen met het beslag.

  • Dina

    19 mei 2020 at 11:45

    Salam fatima,
    Ziet er weer heerlijk uit Ma Shaa Allah!
    In de bereidingswijze van de topping staat voeg de kindernbueno vulling. Maar in de ingredienten staat dat nergens.
    Moet ik in de topping ook 4 repen voegen of geld dat alleen voor de beslag. En met de chocoladestukjes bedoel je toch de vulling?

    1. Fatima El Irari

      20 mei 2020 at 10:00

      Alaikoem salaam Dina,

      Bij stap 3 schep je de vulling van de kinder bueno eruit en die zet je apart. Die heb je dus nodig voor de topping. Xx

  • Myriam

    11 juni 2020 at 07:46

    Hoi Fatima,

    Is het mogelijk om deze cupcake beslag te gebruiken zonder cacaopoeder dus voor normale cupcake ?

    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      11 juni 2020 at 09:44

      Hi Myriam,

      Ja, hoor dat kan ook.

      1. Myriam

        12 juni 2020 at 08:30

        Bedankt voor je snelle reactie 😀

  • Naida

    24 juni 2020 at 00:06

    Hallo Fatima,

    soll die Butter warm oder kalt sein? Zimmer Temperatur oder? Danke

    1. Fatima El Irari

      24 juni 2020 at 09:46

      Hi Nadia,

      Verwenden Sie Butter am besten bei Raumtemperatur.

  • Shama

    10 juli 2020 at 07:24

    Hoi Fatima

    Ik had een vraagje over de topping 😇 kan je deze al van te voren opspuiten en de cup cakes dan invriezen?

    1. Fatima El Irari

      10 juli 2020 at 21:18

      Hi Shama,

      Ik zou de cupcakes eerder zonder topping invriezen, maar het zou wel kunnen hoor als je de cupcakes gewoon goed afdekt. Xx

  • Ahlam

    10 augustus 2020 at 21:50

    Hallo fatima

    Is het erg als je geen eigen gebruikt ben er allergisch van

    Liefs
    Ahlam

    1. Fatima El Irari

      19 augustus 2020 at 17:42

      Hi Ahlam,

      Ik denk dat je ei bedoelt, die kun je ook weglaten.

  • Ttia

    30 augustus 2020 at 10:44

    Hoe krijg jij u slagroom zo stevig en zo hoog ?

  • Suheila

    10 februari 2021 at 14:31

    Dag Fatima

    Kan ik in de cupcakes een witte bueno reep met de donkere mixen? Gaat dat lekker zijn?

    1. Fatima El Irari

      6 april 2021 at 22:38

      Hi Suheila,

      Ja, denk wel dat dat ook lekker is.

  • Suheila

    1 maart 2021 at 17:58

    Hey ik heb een vraagje
    Ik kom altijd veel over van de topping
    Kan dat kloppen?

    1. Fatima El Irari

      14 maart 2021 at 20:54

      Hi Suheila,

      Bedoel je dat je topping over houdt? Dit kan kloppen, maar niet heel veel toch?

      1. Soraya

        7 april 2021 at 09:04

        Hoi ik had een vraagje kan ik dit recept ook
        Als een taart in een bakvorm van 18 cm en moet ik het recept dan verdubbelen?

      2. Fatima El Irari

        11 april 2021 at 12:47

        Hi Soraya,

        Voor een bakvorm van 18 cm kun prima de aangegeven hoeveelheden aanhouden. Xx

  • Soraya Aisha

    26 maart 2021 at 21:33

    Hallo Fatima ik wou vragen of ik van dit recept ook een taart kan maken van 18cm

    1. Fatima El Irari

      11 april 2021 at 12:34

      Hi Soraya,

      Jazeker, dat kan ook. Xx

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept