En dan hierbij eindelijk het recept waar oh zoveel vraag naar was! Vanaf vandaag ben ik een Jumbo Foodie en zal ik in samenwerking met Jumbo de komende tijd een aantal lekkere recepten delen die snel klaar te maken zijn en waar je niet al teveel tijd voor nodig zult hebben, want lekker eten hoeft zeker niet moeilijk te zijn! En een van deze recepten is deze heerlijke hutspot met Marokkaanse kefta (gehakt) balletjes met een ui-champignon jus, die het gerecht helemaal compleet maakt!
Ingrediënten: (4 personen)
Voor de hutspot:
- 800 gr. kruimige aardappelen
- 500 gr. hutspotgroenten
- 30 gr. roomboter
- 80 ml lauwwarme melk
- 1 tl. zout
- 1/2 tl. zwarte peper
Voor de Kefta balletjes:
- 500 gr. rundergehakt
- 1 ui, fijngesnipperd
- 2 knoflookteentjes, geperst
- 2 etl. peterselie, fijngesneden
- 1 tl. paprikapoeder
- 1 tl. zout
- 1 tl. cayennepeper
- 1/2 tl. ras el hanout
- 1/2 tl. kurkuma
Voor de jus:
- 2 uien, fijngesnipperd
- 300 gr. champignons, in schijfjes
- 2 etl. roomboter
- 2 etl. bloem
- 1 blokje groentebouillon
- 250 ml heet water
- 1/2 tl. zwarte peper
- 1 tl. Ketjap Manis
Bereiding:
Stap 1.
Marineer het gehakt met de kruiden, uien, knoflook, peterselie en de zonnebloemolie en zet het gehakt opzij voor 30 minuten. Vorm dan middelgrote gehaktballen, smelt de roomboter in de koekenpan en bak de gehaktballen aan beide kanten mooi goudbruin en gaar.
Stap 2.
Doe de aardappelen in een ruime pan met heet water en voeg ook de wortels en de uien erbij. Voeg een snuf zout erbij en breng het geheel aan de kook voor zo’n 20 à 30 minuten op middelhoog vuur. Nadat het geheel gaar is giet je het water af, voeg de roomboter, melk, peper en zout erbij en stamp de hutspot met een aardappelstamper fijn. Proef na het fijnstampen van de hutspot of er nog wat peper en zout bij moet en roer de hutspot nog eens goed door.
Stap 3.
In de koekenpan waar je de gehaktballen in hebt gebakken bakje de uien en de gesneden champignons aan op middelhoog vuur tot ze beide mooi lichtbruin van kleur zijn. Voeg de bloem erbij en bak de bloem voor ongeveer 60 seconden mee. Los het bouillonblokje op in het heet water en giet de bouillon erbij en breng de jus op middelhoog vuur aan de kook tot de jus mooi is ingedikt. Giet als laatste de Ketjap Manis erbij, snuf zwarte peper en roer het nog even door op acht vuur.
Stap 4.
Schep een hoeveelheid op van de hutspot, verdeel bovenop wat van de lekkere ui-champignon jus, plaats de gehaktballen bovenop en genieten maar! Dit gerecht kun je ook lekker klaarmaken met de nieuwe stamppotgroente mixen van Jumbo zoals Spruiten, groene kool & prei of Andijvie & Rucola.
Zou je het leuk vinden om in november gratis met een vriend of vriendin aanwezig te zijn bij mijn kookworkshop?
.
Laat mij hieronder in de reacties weten waarom jij graag zou willen deelnemen aan mijn kookworkshop.Volg mij en Jumbo op Instagram.
Extra tips&trics:
- Vervang de groentebouillon door kookroom of gebruik enkel water.
- Je kunt de uien van de hutspot groenten ook aanbakken in een koekenpan en dan pas toevoegen aan de stamppot.
Ik vind het altijd leuk om te zien wat jij kookt/bakt van mijn blog, dus vergeet niet @uitdekeukenvanfatima en #uitdekeukenvanfatima te gebruiken als je een foto plaatst op Instagram.
Liefs,
Fatima
95 Comments
Amal
13 oktober 2018 at 09:03
Salam Fatima , ooh wat lekker ik ga het zeker maken.
En ja hoor ik zou graag naar je kookworkshop willen gaan samen met mijn dochter, want ik ben fan van je recepten.
Ik ben wel een stil volger.?
Liefs Amal
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:24
Alaikoem salaam Amal,
Altijd leuk als een stille volger een berichtje achterlaat, haha. Dankjewel lieverd!❤️❤️
Nadia
13 oktober 2018 at 09:04
Salaam Fatima, ik wilde je enkele feliciteren met het feit dat je vanuit je hobby en je lieve karakter zoveel mensen hebt weten te bereiken dat zelfs een supermarktketen met je wilt samen werken en zelfs een uitgeverij voor je boek. Ik ken je niet persoonlijk maar stilletjes volg ik jou al jaren (en je SIMBA ook haha)
Ik ben mega trots op je Fatima geniet van je zwangerschap en binnenkort je bekendheid ook op straat.
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:23
Alaikoem salaam Nadia,
Super super bedankt voor je lieve woorden! Ik waardeer dit echt, mega bedankt lieve schat!!❤️❤️❤️
Nadia
14 oktober 2018 at 10:02
Salaam Fatima, lief dat je terug hebt geantwoord. Ik heb het gisteren gemaakt maar dan zonder bouillonblokje en heet water, ik heb het met kookroom gemaakt. Het werd uiteindelijk dus geen waterige jus maar een stevige champignon saus. Had uiteindelijk een soort drielaagse hutspot eerst de puree dan de jus en dan de gehaktballen.
Het had inderdaad een verrassend aparte smaak.
Dank je wel voor dit lekkere recept.
Benieuwd naar je kookboek
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 12:56
Alaikoem salaam Nadia,
Ah klinkt erg lekker hoe je het hebt bereid! Ben blij dat het gesmaakt heeft lieverd.❤️
Ivana
13 oktober 2018 at 09:24
Lieve lieve Fatima,
Ik zou echt heel erg graag naar jou kookworkshop willen gaan. Dit omdat ik getrouwd ben met een Marokkaanse man en hij echt van lekker eten kan genieten. Ik merk dat ik niet goed kan leren van de marokkaanse moeders omdat zij niks op afmeting doen maar alles op gevoel. Daarom kijk ik vaak naar jou recepten en daar leer ik dan de basis.
Ik heb helaas geen Instagram om je te volgen 🙁 ik hoop wel dat ik alsnog kans maak. Ik neem dan graag mijn andere Nederlandse schoonzusje mee. Zou houd ook erg van koken maar loopt met het zelfde probleem als mij…
Heel veel liefs Ivana.
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:14
Hi Ivana,
Dat van Marokkaanse moeders en alles op gevoel doen ken ik heel goed!(mijn eigen moeder doet dit ook!?) is niet erg dat je geen Instagram hebt hoor. Dankjewel!❤️
Farah
13 oktober 2018 at 09:26
Hoi Fatima,
Wat een heerlijk recept. En je legt dit weer gemakkelijk en goed uit. Ga dit zeker gauw maken.
Ik zou heel graag willen deelnemen aan jouw kookworkshop omdat ik door jou echt beter heb leren koken. Eerst was ’t altijd op m’n moederse manier. Maar sinds zij al een aantal jaar niet meer de beste gezondheid heeft kook ik nu thuis na werktijd en altijd een van jouw recepten. Zo heb ik al de dorade gemaakt, de vega Ah burgers, de el3ied amandelkokos koekjes, lasagne, jouw aardappelschotel, kip, couscous en ga zo maar door. Ik zou het echt geweldig vinden om onder jouw leiding een workshop te volgen. Al gun ik het de andere net zo erg natuurlijk.
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:13
Super lief Farah dankjewel! En ik wens je mama heel veel beterschap toe inschAllah!❤️
Maartje
13 oktober 2018 at 09:47
Wat een stappen maak jij! Nu weer samenwerken met Jumbo, toppertje!
Ik zou heel graag mee doen met de kookworkshop. Na 10 jaar een relatie met een Marokkaanse jongen kan ik helaas nog geen indruk maken op mijn schoonmoeder met mijn Marokkaanse kookkunsten. Ze vindt dat wel tijd worden, evenals het vloeiend spreken van de taal. Met mijn ontbrekende taalknobbel lijkt me koken realistischer 😉 Ik maak al regelmatig jouw recepten die altijd lukken en heerlijk smaken! Dus, na mijn schoonmoeder uiteraard, kan ik het van niemand beter leren dan van jou!
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:12
Hi Maartje,
Haha dankjewe!? Ook jij gaat nog heel veel lekkers leren koken hoor!❤️❤️
Kaya
13 oktober 2018 at 10:00
Wauww, ik ben super trots op je faatje. Je hebt van al je kijkers en lezers volop steun. You go girl xx much love
Kaya
13 oktober 2018 at 10:01
Waauww, you go girl. Ben super trots op je net als al je andere kijkers en lezers. We steunen je volop. Xx much love
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:11
Wat super lief zeg!! Dankjewel lieve Kaya!❤️❤️
Jeannine
13 oktober 2018 at 10:34
Wat een goed idee om de champignonsaus over de stamppot te doen! Ik maak wel eens stamppot voor m’n kinderen maar vind het vaak zo droog, helemaal als je het invriest en later opwarmt.
Dit champignonsausje geeft het volgens mij echt een verrassende twist! Superidee Thanks!!
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:11
Klopt, de jus maakt het gerecht echt helemaal af en compleet. Dus zeker een aanrader!❤️
Aisha
13 oktober 2018 at 10:36
Lieve Fatima,
Wat ben ik ontzettend blij met je
Recepten, het heeft mij ontzettend geholpen toen ik was getrouwd hihihi
Ik zou graag samen met mijn vriendin bij jou kookworkshop aanwezig willen zijn omdat mijn vriendin net getrouwd is, en een echte RAMPPP!!!!!! In de keuken is. HAHA
Ik hoop dat ik In sha’Allāh win, en je snel te zien krijg <3
Liefs,
Aisha
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:10
Hi Aisha,
Haha wat leuk! Ook jouw vriendin gaat leren koken en bakken hoor! Dankjewel lieverd.❤️
Simone Schoemaker
13 oktober 2018 at 11:34
Hi Fatima,
Wat een super video en leuk recept, ik ga het zeker proberen. Ik ben dol op de combinatie tussen Marokkaanse en Nederlandse keuken. Ik zou me graag aanmelden voor je workshop bij de Jumbo. Ik heb ruim zes jaar in Marokko gewoond en mis de keuken echt, mijn dochter is voor een groot deel opgevoed in Marokko en is nog steeds dol op de gerechten die ik (probeer) te maken. Het zou heel leuk zijn als we aanwezig mogen zijn. Ik hoor het graag en dank voor je leuke website! Groetjes, Simone
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:09
Hi Simone,
Wauw wat leuk zeg dat je in Marokko hebt gewoond!?
Bouchra
13 oktober 2018 at 11:47
Haai fatima.ik vind je recepten altijd heel erg duidelijk uitgeschreven en waarom ik graag mee wil doen aan je workshop is omdat ik koken nu zo erg leuk vind sinds 2 jaar 🙂 ik vind het leuk om.etentjes te geven etc en heb gemerkt dat ik nu geniet van het koken!
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:08
Aah super leuk om te lezen dat je koken nu echt leuk vindt! Dankjewel lieve Bouchra!❤️
Hanane
13 oktober 2018 at 12:24
Hoi faatje, bedankt voor je nieuwe recept morgen lekker uitproberen heerlijk voor op een zondag!
En wat lijkt het me ontzettend leuk om bij de cursus aanwezig te zijn! Mijn zus, nichtjes en ik zijn jouw trouwe volgers en gelukkig lukken jouw recepten altijd! Liefs, Hanane♥️
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:07
Heel graag gedaan lieve Hanane! En jij bedankt voor je supermarkt lieve complimenten en woorden!❤️
Rula
13 oktober 2018 at 12:37
Ik wil zoo graagg met je koken!! Dat zou ik heel erg leuk vinden♥️ Ik volg je al jaren en ik vind je recepten geweldig!! Gefeliciteerd met je zwangerschap en inshallah krijgen jullie een hele mooie en gezonde baby♥️
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:07
Zo lief! Dankjewel lieve Rula en inschAllah lieverd!❤️
Sam
13 oktober 2018 at 12:49
Hoi Fatima,
Ik zou er graag bij willen zijn. Ik bekijk jouw recepten meteen. Ik heb de afgelopen tijd veel van je geleerd. Ik hoop er nieuwe gerechten bij te leren.
Groetjes Sam
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:06
Dankjewel Sam!❤️
Sharon
13 oktober 2018 at 14:54
Ik zou heel graag aanwezig willen zijn bij de kookworkshop. Ik volg je al jaren en door jou heb ik zoveel nieuwe gerechten leren koken terwijl ik helemaal niet kon koken. Ik kijk al een tijdje uit naar een nieuwe workshop van jou. Helaas heb ik geen instagram
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:05
Dankjewel lieve Sharon!❤️
Loes Vrooman
13 oktober 2018 at 16:20
Prima recept. Vooral de jus met gehaktballen bij de hutspot!!!
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:05
Haha zonder jus is het gerecht voor mij niet compleet! Dankjewel!❤️
Dounia
13 oktober 2018 at 17:11
Allereerst proficiat met je zwangerschap
Ik zou graag samen met mijn zusje van “17” de kookworkshop graag willen doen
Aangezien ik aan het studeren ben maak ik weinig tijd vrij voor haar en is dit heel leuk om samen met haar eens te doen
Btw wij zijn een ramp in de keuken
Groetjes vanuit Antwerpen
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:04
Dankjewel lieve Dounia!❤️
Jeannine
13 oktober 2018 at 18:35
Hey Fatima,
Wat leuk, een oer-Hollands gerecht met een Marokkaanse twist. Doe ik ook vaak 🙂
Goed idee om de champignonsaus over de stamppot te doen. Ik ga dit gauw eens maken!
Groetjes
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:04
Hi Jeannine,
Lekker hé!? Moet je zeker doen, ben benieuwd wat je ervan vindt!❤️
Laila
13 oktober 2018 at 19:22
Het lijkt me zoo ontzettend leuk om deel te kunnen nemen aan je kookworkshop van aankomend november, en dan met mijn lieve mama, lieve Fatima het lijkt me ontzettend leuk om je in reallife te mogen ontmoeten en met je te mogen koken vooral omdat ik vanaf dag 1 al super fan van je was en je mijn leven een stuk gemakkelijker hebt gemaakt met je super duidelijke en overheerlijke recepten die je plaatst op de blog! Lots of love,
Laila
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 07:03
Aaah dankjewel lieve Laila!❤️
Katera
14 oktober 2018 at 09:58
Mijn vriendin en ik zouden enorm graag mee willen doen aan jouw kookworkshop. Wij zijn allebei kort geleden getrouwd en er is nog wel wat werk aan de winkel wat betreft onze kookkunsten. Liefde gaat immers door de maag!!
Fatima El Irari
14 oktober 2018 at 12:58
Hi Katera,
Liefde gaat zeker (ook) door de maag haha!? Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!
Fatima
15 oktober 2018 at 03:34
Ik ga het recept ook zeker proberen, ik ben ook een stille volger, en een echte fan van je recepten. Helaas woon ik sinds 3 maanden 6000 km verder denk ik, anders zou ik graag mee loten. Ik wens jou en de gelukkige winners heel veel plezier in november!!!!
Fatima El Irari
15 oktober 2018 at 06:37
Hi Fatima,
Aah wat lief! Dankjewel lieve schat!❤️
Leila
15 oktober 2018 at 06:52
Hoi Fatima
Dit ziet er zo lekker uit en wil het graag maken maar 1 van mijn kids lust geen champignons, Zou ik deze door wat anders kunnen vervangen?
Fatima El Irari
15 oktober 2018 at 13:04
Hi Leila,
Dankjewel lieverd! Je kunt de champignons gewoon weglaten hoor. Xx
Faminda
15 oktober 2018 at 14:27
Hoi Fatima,
Kan ik ook vastkokend aardappelen gebruiken inplaats van kruimlige? Die heb ik helaas niet in huis..
Fatima El Irari
15 oktober 2018 at 16:44
Hi Faminda,
Jazeker, die hebben gewoon iets langer nodig om te garen maar ook die kun je zeker gebruiken! Xx
Tineke Farissi
15 oktober 2018 at 14:46
Salaam Fatima!
Kan je kaarten kopen voor de workshop? Ik er heeeel graag bij zijn. Zelf van Indische afkomst en mijn man is Marokkaans. We hebben samen een dochtertje en zoals ik al eerder aangaf doet schoonmams alles op gevoel. Ik zou mijn lieve schoonmoeder en man graag willen verassen met een Marokkaans gerecht.
Fatima El Irari
15 oktober 2018 at 16:43
Alaikoem salaam Tineke,
Voor deze kookworkshop is het helaas niet mogelijk om een kaartje te kopen. Voor de geplande kookworkshops die ik in 2019 ga geven is het wel weer gewoon mogelijk om een kaartje te kopen. Xx
Ouassima
16 oktober 2018 at 11:23
Hoi Fatima,
Ik zou graag deel willen nemen aan jou workshop. Waarom ik dat zou willen is omdat ik jou recepten geweldig vind, en het mij erg leuk lijkt om samen te koken. Daarnaast zijn de andere workshops die je geeft financieel niet haalbaar voor mij en is dit dus een goed alternatief. Moge de beste winnen! Liefs xx
Fatima El Irari
16 oktober 2018 at 17:32
Dankjewel lieve Ouassima! InschAllah❤️
Nadia
16 oktober 2018 at 16:21
Salam alaykoum Fatima!
Wederom weer een heerlijk recept! Ik ben al een tijdje een grote fan! Ik zou graag willen deelnemen aan de kookworkshop met mijn zus. Mijn lieve zus is op dit moment zwanger van haar tweede kindje. De tweede zwangerschap was niet gepland. Wanneer de baby geboren wordt in sha Allah is haar eerste kind 1 jaar en 4 maanden. Mijn zus heeft het nu al moeilijk, maar gaat het in maart nog veel moeilijker krijgen. Haar eerste bevalling was een hel, ze heeft een trauma opgelopen waardoor ze erg tegen de tweede bevalling op kijkt. Met de kookworkshop hoop ik dat ze haar gedachtes een beetje kan verzetten en een leuke tijd heeft! Zij is ook een hele grote fan van jouw recepten! Het zou heel leuk zijn als ik deze leuke ervaring samen met haar kan meemaken en haar kan verrassen met iets unieks en iets wat ze nooit zou verwachten!
Groetjes,
Nadia
Fatima El Irari
16 oktober 2018 at 17:32
Hi Nadia,
Aah wat lief, dankjewel! En wat erg voor je zus! Ik wens je zus een voldragen zwangerschap en hopelijk wordt deze bevalling niet zo erg als de eerste inschAllah! ❤️
Hesna
17 oktober 2018 at 05:50
Ik wil graag mee doen aan deze win actie! Ik hou van jouw recepten. Sinds ik jou volg begin ik van koken te houden. Ik wil hier heel graag nog beter in worden. Daarnaast houd mijn man ook van lekker en goed eten.
Keep up the good work Fatima.
Fatima El Irari
17 oktober 2018 at 10:23
Hi Hesna,
Wat lief! Dankjewel lieve schat! Xx
Desiree Burgersvolgens
18 november 2021 at 15:35
Volgens mij mis ik bij de ingrediëntenlijst de zonnebloem olie 🙂
Noor
17 oktober 2018 at 07:02
Hoi Fatima,
Zou ik mogen vragen van welk merk jouw pannen zijn? Zowel jouw koekenpan als die diepe pan.
Alvast bedankt ?????
Fatima El Irari
17 oktober 2018 at 10:19
Hi Noor,
Natuurlijk! De koekenpan kocht ik een tijd geleden bij de Albert Heijn en de groene pan is van de Ikea. Xx
Wendy van der meijden
17 oktober 2018 at 11:25
Hallo Fatima,
Ik wist niet hoe leuk koken was, tot dat ik jouw recepten tegen kwam! Ik vind je echt top. Je legt alles zo goed uit je bent duidelijk en maakt echt super lekkere dingen! Door jou ben ik koken echt leuk gaan vinden en het liefst bak ik ieder dag wat van je site alleen gaat het helaas niet altijd met twee kleine kinderen?. Ik zou graag met mijn schoonzus samen een kookworkshop willen van je ?
Groetjes Wendy
Fatima El Irari
17 oktober 2018 at 18:50
Hi Wendy,
Aah wat een onwijs lieve compliment! Ik ben blij dat je koken en bakken nu echt leuk begint te vinden! Bedankt voor je lieve complimenten lieverd!
Liefs,
Fatima
Sakina
17 oktober 2018 at 14:48
Salaam alaikom Fatima,
Ben een stille lezeres en moest nu echt een reactie achterlaten.
Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap, ik zag het gelijk aan je uitstraling en niet een zozeer aan je buik ? Allahumma barek.
Ik heb dit recept net uitgeprobeerd en ben nu aan het eten. 1 woord, heeeeerlijk! Ik kook zelden Hollands maar dit is wel echt een verrijking voor mijn kitchen.
Thank you en heel veel succes met je Jumbo-samenwerking.
Fatima El Irari
17 oktober 2018 at 18:49
Alaikoem salaam Sakina,
Aah wat onwijs lief zeg! Dankjewel liee schat en ik ben blij dat het heeft gesmaakt!
Heel veel liefs,
Fatima
audrey
17 oktober 2018 at 17:55
lieve fatima,
de reden dat ik graag een kookworkshop wil winnen is,omdat ik pas een zoontje heb gekregen en ik graag tijd wil besparen dat ik een gerecht maak zonder dat ik het recept ervan hoef te bekijken steeds. zo zie ik meteen hoe het moet en leer ik het sneller
Fatima El Irari
17 oktober 2018 at 18:48
Hi lieve Audrey,
Aah wat leuk! Van harte gefeliciteerd met je zoontje, super leuk!
Lina Blommaert
18 oktober 2018 at 13:55
Ik heb hier zo’n trek in!
Ik zou ontzettend graag deel willen nemen aan de kookworkshop. Mijn vader en ik zijn gek op je recepten en volgen je al jaren! (Wat klinkt dat lang, maar het is echt zo!)
Je recepten zijn zo divers en van alle markten thuis. Je zorgt altijd voor inspiratie (en honger…)
Fatima El Irari
19 oktober 2018 at 08:03
Hi Lina,
Wat onwijs lief zeg! Super bedankt voor je lieve berichtje!
Mine
18 oktober 2018 at 19:24
Hoi hoi. Bij de ah heb je niet de kruimige aardappelen maar daar heet het stamppot aardappen isndat ook goed
Fatima El Irari
19 oktober 2018 at 08:07
Hi Mine,
Dat is ook goed hoor!
Mine
18 oktober 2018 at 19:33
Sorry snaoniets effe niet hoor. Als.ik.kookroom wil.gebruiken moet ik.die dan ook.gewoon 250ml gebruiken en meot ik dan die boullion weglaten of alleen het water?? Past de room.beter of toch de boullion??
Fatima El Irari
19 oktober 2018 at 08:08
Hi Mine,
Als je kookroom wilt gebruiken, da laat je zowel het bouillonblokje als het water weg.
Mine
19 oktober 2018 at 09:49
Moet ik.dan 250 kookroom.gebruiken ??
Fatima El Irari
20 oktober 2018 at 09:04
Hi Mine,
200 ml is meer dan genoeg, omdat kookroom zal indikken.
Maureen
19 oktober 2018 at 13:09
Hoi Lieve Fatima,
Er gaat geen dag voorbij dat ik niet even op je site kijk om inspiratie op te doen! Ik zou het super leuk vinden om je kookworkshop te winnen samen met mijn beste vriendin. Wanneer we niet weten wat wij moeten koken is het ook altijd, probeer …. van faatje! Je bent een super leuke en spontane vrouw. Allahouma barek. Ik zou het super leuk vinden je te ontmoeten!
Liefs, Maureen
Fatima El Irari
20 oktober 2018 at 09:05
Hi lieve Maureen,
Aah wat ontzettend lief zeg! Super bedankt voor je lieve bericht en Allahibarkfiek lieverd! Xx
Dalilla
21 oktober 2018 at 03:20
Hoi Fatima,
Ik zou ontzettend graag deel willen nemen aan de kookworkshop. De reden dat ik graag wil winnen is, omdat het mij super leuk lijkt om mee te doen. Ben zelf totaal geen keuken prinses dus kan wel wat hulp gebruiken :)…
Nog gefeliciteerd met je zwangerschap waqfa sahla, Insha’allah. (i.e. Moge Allah de zwangerschap en bevalling voor jou vergemakkelijken)
Fatima El Irari
21 oktober 2018 at 09:32
Hi Dalilla,
Wat lief! Dankjewel lieverd en allahoema ameen!❤️
Yasmina
21 oktober 2018 at 21:47
Salaam Faatje,
Zodra dit recept online was ben ik meteen boodschappen gaan doen en dit lekkers gemaakt! Was echt heerlijk en lekker makkelijk. Ik hou van makkelijke recepten vooral met een drukke dreumes wil je toch snel klaar zijn. Ik zou graag de workshop volgen. Ik ben fan van je recepten. IK wil leren om meer op gevoel te koken. Xx
Fatima El Irari
22 oktober 2018 at 11:44
Alaikoem salaam Yasmine,
Aah wat goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd en bedankt voor je lieve complimentjes! Xx
Nadia
22 oktober 2018 at 18:25
Hoi faatje,
Ik had al gereageerd bij de filmpjes op youtube, maar ik ga hier maar weer reageren. Om te beginnen wens ik je een mooie voldragen zwangerschap. Moge allah je belonen met een gezond babytje. Ik hen dit recept uitgeprobeerd en het was heerlijk. Nu even de reden waarom ik graah zou willen deelnemen aan de workshop:
Ik ben inmiddels 4 jaar getrouwd en mijn man is niet helemaal weg van mijn kookkunsten. Hij is ook echt eeb moeilijke eter. En nu moet ik ook eerlijk bekennen dat ik geen keukenprinces ben. Maar subhan allah elke keer als ik gerechten van jou maak vind hij het verassend genoeg vaak lekker. Je weet wat ze zeggen liefde van een man gaat door de maag, dus jij kan ervoor zorgen dat mijn man nog meer liefde voor mij gaat krijgen haha.. ik zou je dus eeuwig dankbaar zijn als ik nog meer van je kan leren. Help your sister out to be a kitchenprinces just like you…… ??????
Fatima El Irari
22 oktober 2018 at 20:35
Dankjewel lieve Nadia! Ik heb je mailtje ook al beantwoord.?
Maydae
29 oktober 2018 at 10:47
Ik zou de kookworkshop graag willen winnen omdat ik het heerlijk vind om je recepten te maken en altijd goed lukken.
Ook valt de workshop op mijn verjaardag en dit zou een hele leuke cadeau zijn☺️.
Fatima El Irari
29 oktober 2018 at 12:26
Dankjewel lieve Maydae! Xx
B
29 oktober 2018 at 12:02
Hoi Fatima,
Wat een fijne site en recepten heb je! Ik ben zelf Nederlands en heb een Marokkaanse vriend. Vaak als ik dingen probeerde te maken die mensen mij uitgelegd hadden, mislukte ze alsnog. Dankzij jou heb ik al veel dingen voor hem kunnen maken die wel gelukt zijn :).
Ik zou graag bij je workshop aanwezig zijn, zodat ik nog meer van je kan leren!
xx
Fatima El Irari
29 oktober 2018 at 12:24
Aah dat is lief van je, dankjewel! Xx
Amal
29 oktober 2018 at 12:59
Ik zou graag naar je kookworkshop willen komen met mijn zusje. Zij is helaas geen keukenprinses hahaha zo kan ik haar hopelijk laten zien dat koken ook makkelijk en leuk kan zijn en hebben wij quality time samen, want door de afstand zien we elkaar te weinig!
Naima El Manssouri
29 oktober 2018 at 13:53
Ik zou heeel graag aan de kookworksop willen deelnemen!! En hoop echt dat ik deze win ? 1 van jouw recepten staat zeker iedere week in mijn weekmenu en ik heb al heel wat recepten van jou geprobeerd, iedere keer weer een succes. Mijn meisjes van 3,5 en 1 jaar smullen ook altijd mee, en hoe toevallig… maar de hutspot is echt hun favoriet!!
Ik had je al benaderd via Snapchat ?
Shako
29 oktober 2018 at 14:16
Hey Fatima,
Ik wilde je zeggen hoe geweldig ik je vind ! Je bent zo ontzettend lief en je recepten zijn zo heerlijk en mooi ! Naar een kookworkshop van jou kunnen gaan is dan ook een mega cadeau en traktatie ! Heel veel liefs ! x
Fatima El Irari
29 oktober 2018 at 16:04
Hi Shako,
Wat super lief! Dankjewel lieve schat! Xx
Soumaya
29 oktober 2018 at 17:37
Hoi Fatima,
Ik volg je Youtubekanaal en heb daarop gereageerd zie dit nu pas op jou website! Hoop dat het alsnog meetelt!
Fatima El Irari
30 oktober 2018 at 08:25
Hi Soumaya,
De winnaars zijn gisteren al bekendgemaakt.❤️
Soumaya
29 oktober 2018 at 17:37
Hoi Fatima,
Ik volg je Youtubekanaal en heb daarop gereageerd zie dit nu pas op jou website! Hoop dat het alsnog meetelt! X Soumaya
Feride
30 oktober 2018 at 10:20
Hoi Fatima,
Met wat kan ik de champignons vervangen voor dit recept? Dit ivm allergie.
Gr Feride
Fatima El Irari
30 oktober 2018 at 19:23
Hi Feride,
Je kunt de champignons weglaten.
Naziha
3 oktober 2019 at 05:41
Hi Fatima,
Heerlijk gerecht! Heb deze al zo vaak gemaakt and i love it. Alleen vraag ik me af of ik ipv gehakt kipfilet kan gebruiken? Zo ja, de kipfilet ook aanbakken in roomboter? En eruit halen en verder met de champignons?
Ik hoor graag van je
Groet Naziha
Fatima El Irari
3 oktober 2019 at 08:50
Hi Naziha,
Ah wat leuk om te horen! Jazeker, je kunt de kip ook aanbakken in roomboter en eventueel eerst even kruiden met kip kruiden. Succes! Xx