Havermoutpap
Prep time: 10 minuten
Cook time:
Serves: 2 personen
Havermoutpap
- Voorbereidingstijd 10 minuten
- Totale tijd 10 minuten
- Aantal personen: 2 personen
Ingrediënten:
- 400 ml halfvolle melk
- 100 gram havermout
- 1 theel. kaneel
- 1 eetl. honing
- 1 eetl. pindakaas
- zaden mix
Bereidingswijze:
- 1)
Breng de melk in een steelpan licht aan de kook.
- 2)
Roer de havermout , kaneel en de honing erdoor en laat dit voor circa 2 minuten zachtjes koken.
- 3)
Neem de steelpan van het vuur en verdeel de havermoutpap in twee kommen.
- 4)
Top de havermoutpap met vers fruit, pindakaas en een mix van zaadjes.
2 Comments
Olivia
6 oktober 2021 at 21:05
Wat is dat witte dat je als topping hebt gebruikt? Groetjes
DailyFit
13 oktober 2021 at 19:55
Hi Fatima,
Heerlijk ontbijt! Kies je voor de 100% pindakaas of een ‘standaard’ pindakaas van bijvoorbeeld Calvé. Wij kiezen vrijwel altijd voor de 100% variant en kiezen soms voor bevroren fruit in plaats van vers fruit. Een handjevol zaden erbij gaan we binnenkort ook eens proberen. Lekker!