Havermoutpap

6 oktober 2021Fatima El Irari

Prep time: 10 minuten

Cook time:

Serves: 2 personen

Vind jij havermoutpap lekker? Zelf ben ik er gek op en ik begin mijn ochtend het liefst met een lekker warm kommetje havermoutpap! Havermout met alleen melk vind ik een beetje saai, maar havermout in combinatie met vers fruit, kruiden en zaadjes maakt het heerlijk! Én als je ontbijt met havermoutpap zal je merken dat je tot aan de lunch goed vol zit.

Print recept

Havermoutpap

  • Voorbereidingstijd 10 minuten
  • Totale tijd 10 minuten
  • Aantal personen: 2 personen

Ingrediënten:

  • 400 ml halfvolle melk
  • 100 gram havermout
  • 1 theel. kaneel
  • 1 eetl. honing
  • 1 eetl. pindakaas
  • zaden mix

Bereidingswijze:

  • 1)

    Breng de melk in een steelpan licht aan de kook.

  • 2)

    Roer de havermout , kaneel en de honing erdoor en laat dit voor circa 2 minuten zachtjes koken.

  • 3)

    Neem de steelpan van het vuur en verdeel de havermoutpap in twee kommen.

  • 4)

    Top de havermoutpap met vers fruit, pindakaas en een mix van zaadjes.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept