Granola Taartjes

Prep time: 10 minuten
Cook time: 20 minuten
Serves: 8 stuks
Granola Taartjes
- Voorbereidingstijd 10 minuten
- Kooktijd 20 minuten
- Totale tijd 30 minuten
- Aantal personen: 8 stuks
Ingrediënten:
- 200 gram havermout
- 80 gram gehakte pistachenoten
- 80 gram gehakte amandelen
- 80 gram geraspte kokos
- 1 theel. kaneel
- 1/4 theel. zout
- 100 gram Agave siroop
- 50 gram zonnebloemolie
Ook nodig:
- FAGE Total 0% of 5 % yoghurt
- vers fruit
Bereidingswijze:
- 1)
Verwarm de oven voor op 180 graden.
- 2)
Vet de muffinvorm in en leg er twee stroken bakpapier in, zodat je de taartjes er makkelijk uithaalt.
- 3)
Meng in een kom de havermout, walnoten, amandelen, kokos, kaneel en het zout samen.
- 4)
Voeg de maple syrup met de zonnebloemolie toe aan de droge ingrediënten.
- 5)
Roer het samen tot het mengsel iets steviger is.
- 6)
Verdeel twee eetlepels van het mengsel in de holte van de bakvorm.
- 7)
Druk met je vingers het mengsel stevig in de holte en langs de zijkanten.
- 8)
Bak de granola taartjes in 20 minuten goudbruin en knapperig.
- 9)
Laat de granola taartjes volledig afkoelen.
- 10)
Vul de taartvormpjes met de FAGE yoghurt en top met fruit en chiazaad. Eet smakelijk!
Dit artikel is in samenwerking met FAGE.