Zo nu en dan heb je gewoon zin in iets zoets en het liefst wil je hiervoor niet al te lang in de keuken staan. Voor zulke momenten heb ik altijd wel een simpel receptje achter de hand en deze chocoladetaartjes is er een van. Dit recept is zo eenvoudig te maken en binnen een mum van tijd kun je al een lekker hapje nemen van het taartje! Ze zijn zo lekker vol van smaak en aan de binnenkant bevindt zich een lading aan zachte chocolade, klinkt lekker hé!
Ingrediënten: (3 personen)
Voor het beslag:
- 250 gr. pure chocolade
- 20 gr. bloem
- 2 etl. cacaopoeder
- 1 tl. bakpoeder
- 100 gr. roomboter, ongezouten
- 3 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
Garnering:
- poedersuiker
- aardbeien
Bereidingswijze:
- Breek de chocolade in stukken en voeg deze samen met de roomboter toe in een steelpannetje. Zet het vuur op de lage stand en blijf ondertussen roeren tot de chocolade en roomboter volledig zijn gesmolten. Verwijder de pan van het vuur en laat de chocoladesaus volledig afkoelen.
- Breek de eieren in de kom en klop deze los met de vanillesuiker. Giet de afgekoelde chocoladesaus erbij en mix met de garde samen tot een geheel.
- Zeef de bloem samen met de cacaopoeder erbij en voeg ook de bakpoeder toe. Mix de droge ingrediënten met de spatel door het beslag heen en zet de kom met het beslag even apart.
- Vet de schaaltjes in met een laagje olie en bestuif ze met wat cacaopoeder. De overtollige cacaopoeder klop je vervolgens weer uit de schaaltjes.
- Verdeel het chocoladebeslag in de schaaltjes en plaats de schaaltjes op een bakplaat.
- Bak de chocoladetaartjes af in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 10 minuten. Op deze manier krijg je een cakeje dat aan de buitenkant lekker stevig is en aan de binnenkant nog lekkere zacht is van de chocolade, te lekker!
- Haal de chocoladetaartjes uit de oven en ga met een mesje langs de zijkanten van het schaaltje. Draai het schaaltje om op een bord, tik een paar keer op de bovenkant van het schaaltje en het chocoladetaartje zal er makkelijk uitglijden.
- Garneer de chocoladetaartjes met poedersuiker en wat lekkere aardbeien.
Serveertip: maak deze chocoladetaartjes en serveer ernaast een bolletje vanille-ijs of wat dacht je van een lekkere toef slagroom? Of als je nog gekker wilt doen, smelt dan wat Nutella en giet dit over de taartjes heen, dit is echt lekker!
Liefs,
Fatima
96 Comments
Anissa
5 april 2017 at 06:43
Salamoe3alaykoem schat,
De chocolade taartjes zien er natuurlijk weer heerlijk uit en ik zal ze incha allah zeker proberen.
Ik zou graag willen weten in welke schaaltjes je ze hebt gedaan?
Heel veel liefs,
Anissa
Fatima El Irari
5 april 2017 at 06:57
Alaikoem salaam Anissa,
Dankjewel lieve schat! De schaaltjes zijn van de Albert Heijn, leuk zijn ze he hihi!
Liefs,
Fatima
Esther Adolfs
21 december 2021 at 19:02
Get ook met melk chocolade
Dora
4 december 2020 at 10:39
Hi fatima! Kun je het ook zonder cacao maken?
Fatima El Irari
4 december 2020 at 14:29
Hi Dora,
Ja hoor dat kan ook.
Noor
5 april 2017 at 06:54
Fatima, eindelijk je bent terug! Zo lekker ziet dit eruit zeg!
Fatima El Irari
5 april 2017 at 06:58
Hallo Noor,
Haha ja ik ben er weer hoor! Dankjewel lieve schat!
Liefs,
Fatima
Siham
5 april 2017 at 06:54
Mag ik vragen waar de schaaltjes van zijn? Bedankt voor dit recept. x
Ahlam
12 mei 2017 at 09:33
de schaaltjes zijn van de Albert heijn
Nida
5 april 2017 at 06:55
Hoi Fatima,
Kan ik ook melkchocolade gebruiken? Echt lekker, ga het morgen uitproberen!
Fatima El Irari
5 april 2017 at 06:58
Hallo Nida,
Natuurlijk, de schaaltjes zijn van de Albert Heijn. Laat je mij weten wat je ervan vind?
Liefs,
Fatima
Regina
9 augustus 2018 at 00:11
Heeft de alberthijn die schaaltjes nog of waar kan je ze anders krijgen
Fatima El Irari
3 september 2018 at 06:46
Ik heb ze laatst nog gezien bij de Albert Heijn, anders kun je ook even een kijkje nemen bij de Action.
Yasmine
5 april 2017 at 09:52
Super weer Fatima! En leuk die filmpjes met je stem erbij! Keep on going!
Xoxooxxo
Fatima El Irari
5 april 2017 at 11:12
Hallo Yasmine,
Dankjewel lieve schat, lief van je!
Liefs,
Fatima
Yasmine
5 april 2017 at 09:59
Welcome back Fatima! We hebben je gemist en idd de filmpjes met je stem zijn zoveel beter dan zonder je begeleidende voice!!
Fatima El Irari
5 april 2017 at 11:13
Hallo Yasmine,
Aah dankjewel lieverd! Haha ik ben blij dat je de video’s leuk vind!
Liefs,
Fatima
Naïma
5 april 2017 at 10:10
Salaam lieve Fatima!
It good to have you back!!
Hiermee ga ik mezelf verwennen komend weekend!
Thanks again for sharing ♡
Heel veel liefs Naïma
Fatima El Irari
5 april 2017 at 11:14
Alaikoem salaam Naima,
Dankjewel lieve schat! En ik zeg DOEN haha!
Liefs,
Fatima
Jamila
5 april 2017 at 11:13
kan ik dit vergelijken met een lavacake?
Ps ziet er zo heeeeeerlijk uit
Aisha
5 april 2017 at 12:56
Assalamu Aleykum Fatima, ik heb twee keer je cupcakjes met de topping gemaakt. De cupcakjes waren echt super lekker. Alleen heb ik voor de topping 1 bakje roomkaas van 200 gr gebruikt ipv monchou. De frosting was wel heel erg lekker alleen heel erg vloeibaar. Weet u misschien waar het aan ligt? Djazakillaahu khairan
Fatima El Irari
6 april 2017 at 06:04
Alaikoem salaam Aisha,
Ik ben blij dat het wel allemaal heeft gesmaakt alhamdoelilah. Mag ik vragen welke roomkaas je hebt gebruikt en hoelang je de topping hebt laten opstijven in de koelkast?
Liefs,
Fatima
Aishah
6 april 2017 at 14:39
Ik heb de roomkaas van de jumbo gebruikt, de topping heb ik ongveer 2,5 uurtje in de koelkast bewaard. 🙂
Misssdior
5 april 2017 at 13:44
Hey lieverd,
Mag ik vragen of je de afmetingen van de schaaltjes weet?
Liefs
Fatima El Irari
6 april 2017 at 06:08
Hallo lieve schat,
De afmetingen van de schaaltjes zijn 10 cm doorsnede.
Liefs,
Fatima
Ceylan
5 april 2017 at 15:00
I love chocolate! Kan ik de cakejes ook in een bakblik voor muffins maken?
Fatima El Irari
6 april 2017 at 06:09
Hallo Ceylan,
Me too haha! Ja hoor dat is zeker mogelijk. Geniet ervan!
Liefs,
Fatima
Ibtissam
5 april 2017 at 15:18
Hee !
Kan ik het ook met pure chocoladepasta maken?
Fatima El Irari
6 april 2017 at 06:09
Hallo Ibrissam,
Jazeker, dat kan ook makkelijk.
Liefs,
Fatima
Fatine
6 april 2017 at 08:23
Salaam fatima ! Ziet er overheerlijk uit ! Mag ik je vragen of dat ook kan met gezouten roomboter ? Want heb enkel deze in huis xx Fatine
Fatima El Irari
6 april 2017 at 13:03
Alaikoem salaam Fatine,
Dankjewel lieverd! Ja hoor dat kan ook geen probleem.
Liefs,
Fatima
Seyma
6 april 2017 at 09:29
Hoi Fa!
Deze moet ik uitproberen ? Wat leuk met je begeleidende stem erbij! Je kunt het ons niet gemakkelijker maken haha!
Kan ik deze ook maken met siliconen muffin vormpjes?
Zou ik evt Nutella kunnen gebruiken? Of melk chocolade? Of wordt dat te zwaar?
Fatima El Irari
6 april 2017 at 13:02
Hallo Seyma,
Haha dankjewel lieve schat! Ja hoor je kunt ook Nutelle gebruiken(nog lekkerder!) of elk ander chocolade(pasta)
Liefs,
Fatima
Siham
6 april 2017 at 09:33
Fatimaa you’re back!! Je hebt zo’n lieve stem wil je gewoon knuffelen hahaha! Lahi kemal bighair!! Moge Allah jullie huwelijk zegenen en beschermen tegen het boze oog! Dikke kus.. oh ja and of course staat dit recept op me to do lijstje! Ziet er super jummy uit
Fatima El Irari
6 april 2017 at 13:01
Hallo lieve Siham,
Hahaha wat lief! Dankjewel lieve schat en Allahoema ameen op je mooie dua. Ik raad je dit recept echt aan, dus maken maken maken haha!
Liefs,
Fatima
Oumniya
6 april 2017 at 11:18
Mocht ik nou al weken op zoek zijn naar een goed receptje voor lava cakejes!
Love it! ❤️
Keep up The good work faatje!
Fatima El Irari
6 april 2017 at 12:59
Hallo Oumniya,
Haha wat toevallig! Dankjewel lieve schat!
Liefs,
Fatima
Nadia
6 april 2017 at 20:12
Salaam,
Het ziet er lekker uit!
Moet je deze warm eten of zijn ze ook koud nog lekker?
Liefst Nadia
Fatima El Irari
10 april 2017 at 06:06
Alaikoem salaam Nadia,
Persoonlijk vind ik de taartjes warm het lekkerst, maar ook koud zijn ze lekker hoor! Aan jou de keus haha.
Liefs,
Fatima
zohra
6 april 2017 at 20:21
Salaam,
Ziet er heerlijk uit ! Ga zo door!
Kan je dit recept ook met siliconen muffin vormpjes maken?
<3
Fatima El Irari
10 april 2017 at 06:33
Alaikoem salaam Zohra,
Dankjewel lieverd. Jazeker, dat kan ook hoor.
Liefs,
Fatima
Ikkie
7 april 2017 at 12:31
Salaam alaikoem,
Als ik een cupcakevakblik gebruik, hoeveel scheppen van het beslag moet ik dan gebruiken?
Fatima El Irari
10 april 2017 at 09:55
Alaikoem salaam Ikkie,
Ik zou dan 2.5 eetlepels gebruik van het beslag. Als je een ijsschep gebruikt, dan gebruik je 1.5 van het beslag.
Liefs,
Fatima
Habiba
9 april 2017 at 12:41
Hoi Fatima,
Ik geniet heel erg van je recepten en probeer steeds een nieuwe uit. Echter wil ik je foto’s ervan sturen alleen op snap kan ik geen berichten sturen.
Groetjes Habiba
Fatima El Irari
10 april 2017 at 10:15
Hallo Habiba,
Dankjewel lieve schat! Je kunt mij altijd berichten/foto’s sturen op info@uitdekeukenvanfatima.nl
Liefs,
Fatima
habiba
12 april 2017 at 10:35
Ik heb je een mail gestuurd!!
liefs, Habiba
Fatima El Irari
12 april 2017 at 12:57
Hallo Habiba,
Ik ga even een kijkje nemen.
Liefs,
Fatima
Ellen
10 april 2017 at 15:26
Salaam Faatje,
Ik heb vandaag de taartjes uitgeprobeerd en qua smaak en structuur waren ze goed, maar tijdens het bakken kwam het deeg vrij snel en ongelijkmatig naar omhoog, het vormde een punt en begon te barsten zeg maar. Het zag er niet mooi plat uit zoals bij jou. Ik heb wel kleinere siliconen harten bakvormpjes van de action gebruikt en ongeveer 2,5el deeg ingedaan. Was dat misschien teveel? Of heb ik misschien teveel of te weinig ingrediënt ingedaan? Bakpoeder misschien teveel of te weinig bloem? Had wel de indruk dat mijn deeg wat meer lopend was dan het jouwe.
Ik ben absoluut geen bakwonder dus excuses voor mijn wellicht domme vragen. Gelukkig was vandaag maar een test. Woensdag wil ik er voor een verjaardag maken dus heb nog even tijd om op punt te stellen. ?
Alvast bedankt voor je hulp!
Fatima El Irari
11 april 2017 at 06:13
Alaikoem salaam Ellen,
Allereerst, de vragen die je stelt zijn zeker niet dom hoor! Dit zijn normale vragen en hier leer je alleen maar van, dus ik ben blij dat je ze stelt. 2.5 eetlepels beslag is wel teveel lieverd. Ik zou dan eerder voor 2 lepels gaan, omdat er ook nog bakpoeder in het beslag zit. Mijn taartjes zien er zo mooi plat uit aan de bovenkant, omdat ik ze na het bakken heb omgedraaid haha. De onderkant wordt dan de bovenkant en die is over het algemeen altijd mooi plat haha. Als de structuur van de taartjes goed was, dan was het beslag ook gewoon prima. Ik zou zeggen, gebruik de volgende keer of een andere vorm of enkel 2 eetlepels beslag en dan zullen de taartjes vast en zeker mooi lukken! Laat mij vooral weten of het de tweede keer naar jouw gevoel perfect is gelukt.
Liefs,
Fatima
Ellen
13 april 2017 at 06:57
Ik heb er gisteren minder beslag in gedaan en ze waren nu wel perfect gelukt, haha. Iedereen vond ze echt superlekker! Ik heb je getagd op Instagram (ik ben allroundwritings), zo kan je het resultaat zien. ?
Dankjewel voor het recept en de tip! ❤️
Fatima El Irari
13 april 2017 at 07:18
Hallo Ellen,
Aah super meid! Ik heb je foto gezien en het zag er allemaal zo fantastisch lekker uit zeg! Ik ben blij dat het allemaal heeft gesmaakt hoor en heel graag gedaan natuurlijk!
Liefs,
Fatima
Hanae
11 april 2017 at 07:16
Salaam Alaikoem Fatima!
Ziet er weer heerlijk uit en ik ben blij dat je terug bent! Vraagje, als je nutella gebruikt sla je dan de stap van het opwarmen met de roomboter over? En hoeveel ml zou jij gebruiken qua nutella of andere pasta? Alvast bedankt voor je reactie. Beslemailikoem
Hanae
14 april 2017 at 09:50
Salaam Fatima,
Zou je misschien nog willen reageren op bovenstaand berichtje. Ik wil ze heel graag maken.
Shokrane,
Liefs Hanae
Fatima El Irari
18 april 2017 at 06:55
Alaikoem salaam Hanae,
Als het goed is moet je mijn antwoord nu ontvangen hebben.
Liefs,
Fatima
Sundus
12 april 2017 at 08:50
Asalamou 3alaikoum Fatima. Jazaak Allah khayr voor al je recepten en hulp! Ik heb dit recept gemaakt en ze zijn goed gelukt. Ze waren lekker maar echt super machtig, ik kon niet meer dan de helft op hihihi. Is het een idee dat ik de volgende keer minder chocolade gebruik? 250 gram is denk ik toch wel heel veel?
Fatima El Irari
12 april 2017 at 10:00
Alaikoem salaam Sundus,
Ah super meid! En klopt inderdaad de chocoladetaartjes zijn machtig haha, dus je kunt de volgende keer wel minder chocolade nemen hoor. Of je laat de cacaopoeder weg kan ook.
Liefs,
Fatima
Sundus
12 april 2017 at 13:35
Bedankt voor je antwoord? Ik zal de volgende keer idd de cacao weglaten, ook bij het invetten van de vormpjes zal ik het niet gebruiken. En iets minder chocolade.
Fatima El Irari
13 april 2017 at 07:11
Hallo Sundus,
Ja dat kan allemaal inderdaad. Succes lieverd!
Liefs,
Fatima
Sarah
13 april 2017 at 11:23
Sallaaamou Alaikoum Fatima,
Super leuk recept! Ik ben al hele lange tijd opzoek naar een recept voor een chocoladetaart/cake waar ook echt chocolade in wordt verwerkt in plaats van alleen cacao poeder. Ik zag hier op je pagina dat je wel een recept hebt staan dat chocoladetaart heet, maar daar zit geen chocolade in verwerkt.. hihi. Graag wil ik weten waarom je de vormpjes bestuift met cacao poeder en of het mogelijk is om met dit recept een taart/cake te bakken in een ronde springvorm met een diameter van 24 cm. Als dat kan hoeveel gram chocolade, eieren, bloem, boter etc. moet ik dan gebruiken?
Groetjess een hele grote fan!
Ps. Moge Allah SWT jouw huwelijk zegenen In Shaa Allah!
Fatima El Irari
13 april 2017 at 14:40
Alaikoem salaam lieve Sarah,
Wat een onwijs lief berichtje zeg, dankjewel lieverd! Ik heb een chocoladetaart recept waar ook gesmolten chocolade ingaat haha(zie hieronder de link) Ik bestuif de vormpjes met cacao, zodat deze zeker niet blijven plakken. Ik gebruik geen bloem, zodat er op de taartjes na het bakken geen witte sporen van bloem achterblijven haha.
https://uitdekeukenvanfatima.nl/chocoladetaart-met-mascarpone/
Liefs,
Fatima
Sarah
13 april 2017 at 22:03
Oww em gee, Fatima wat een snoezig taartje! dat recept heb ik over het hoofd gezien! ga em gauw uitproberen! jammergenoeg heb ik geen taartzaag. kan ik gewoon een broodmes gebruiken? en als ik een springvorm van 24 cm gebruik word de taart dan niet te plat of zal ik van alle ingrediënten iets meer gebruiken?
Hihi lots of love,
Fatima El Irari
18 april 2017 at 06:01
Goedemorgen Sarah,
Haha dankjewel lieverd. Je hebt voor deze taartjes geen taartzaag nodig he. En Als je een 24 cm vorm gebruikt, dan krijg je een hele platte cake haha. Weet je zeker dat je het over het juiste recept hebt haha?
Liefs,
Fatima
Sarah
26 april 2017 at 20:16
Sallaam Fatima,
Sorry ik had je berichtje niet in de gaten! ik heb het over dit taartje :
https://uitdekeukenvanfatima.nl/chocoladetaart-met-mascarpone/
in het lijstje met de benodigdheden staat toch echt een taartenzaag haha. vandaar mijn vraag of je in plaats van een taartenzaag een broodmes kan gebruiken en of een bakvorm van 24cm niet te groot is, waardoor de taart/cake te plat wordt.
groentjes Sarah.
Muahh!
Fatima El Irari
1 mei 2017 at 06:16
Alaikoem Sarah,
Ah zo nu weet ik waar je het over hebt haha. Ja hoor je kunt ook prima een broodmes gebruiken en een vorm van 24 cm is net goed! Hierdoor krijg je alsnog een hoge taart plus de taart ga je nog vullen, dus dan wordt die nog hoger. Succes meid!
Liefs,
Fatima
Sou
14 april 2017 at 15:49
Salaamwaleykom,
Zijn die schaaltjes altijd te koop bij de Albertheijn en waar zou ik het anders in kunnen doen?
Liefs,
Sarah Bous.
16 april 2017 at 15:35
Hooi faatje, ze lijken mij heerlijk deze chocolade taartjes!! Mijn vraag was ik heb namenlijk van die GU glazen kommetjes van het toetje en ik bewaar ze altijd. Zou ik ze taartjes ook hier in kunnen bakken? Dikke kuss Xx
Fatima El Irari
18 april 2017 at 12:33
Hallo Sarah,
Aah dankjewel lieverd! Jazeker die schaaltjes kun je ook gebruiken.
Liefs,
Fatima
Sous
16 april 2017 at 17:19
Hoi hoi ik zie staan 20gr. Maar in jouw filmpje lijkt de bloem veel meer. Bedoel je miss 200gr?
Liefs
Fatima El Irari
18 april 2017 at 12:35
Hallo Sous,
Nee lieverd het is echt maar 20 gram. Het beeld is erg ingezoomd, vandaar dat het misschien meer lijkt haha.
Liefs,
Fatima
Sous
18 april 2017 at 12:42
Oke lieverd dankjewel ??
Meryam
16 april 2017 at 17:53
Blijf aub uw recepten plaatsen! Ik heb je nodig voor als ik ooit ga trouwen inshAllah haha. Als ik iets klaarmaak met uw recept komt het altijd zo goed uit!! Xxx
Fatima El Irari
18 april 2017 at 12:35
Hallo Meryam,
Haha wat onwijs lief zeg! InschAllah lieverd komt helemaal goed!
Liefs,
Fatima
Hira Bulut
17 april 2017 at 09:39
Hoi Faatje,
Klopt het dat er meer dan 20gram bloem bij moet ?
Vergeleken met jouw beslag was de mijne namelijk wel erg dun hihi.
Ik heb er zelf maar meer bloem bij gevoegd.
Momenteel in de oven ben benieuwd !
Groetjes,
Hira
Sous
17 april 2017 at 18:08
Ik vond dat ook idd.. Hoe zijn ze?
Hira
17 april 2017 at 19:00
Het was heerlijk ! Heb er gewoon 2 a 3 lepels bloem bij gedaan. Prima !
Fatima El Irari
18 april 2017 at 12:40
Hallo Hira,
Ik heb het echt precies afgewogen en er moet 20 gram bloem bij. Het kan zo zijn dat het beslag iets vloeibaarder is, maar dat is niet erg hoor. Ik hoop dat het heeft gesmaakt meid.
Liefs,
Fatima
Hira
18 april 2017 at 14:11
Het heeft heerlijk gesmaakt meid, de gasten waren tevreden 🙂 bedankt !
Fatima El Irari
19 april 2017 at 12:59
Hallo Hira,
Ah super! En heel graag gedaan.
Liefs,
Fatima
Saatje
25 april 2017 at 08:14
Hoi Fatima! Ik wil graag deze cakjes maken en er Marokaanse thee bij serveren. Ik weet alleen niet hoe dat moet. Ik heb wel de pot en theeglaasjes al. Zou je hier een post over willen doen? Ik heb al veel recepten geprobeerd en mijn man is altijd blij!
Fatima El Irari
25 april 2017 at 09:31
Hallo Saatje,
Dankjewel lieve schat! Mag ik vragen hoe groot je theepot is? Is het een theepot voor ongeveer 2 personen? Aan de hand hiervan kan ik je mijn hoeveelheden geven. Ik hoor het graag.
Liefs,
Fatima
Saatje
26 april 2017 at 10:54
Hoi Fatima,
Mijn theepot is voor ongeveer 6 personen!
Dank je wel alvast voor je reactie!
Groetjes van Saatje
Fatima El Irari
26 april 2017 at 12:45
Hallo Saatje,
Oke, je begint eerst met 1.5 etl. theekorrels. Je vult de theepot met kokend water totdat de korrels onder staan en spoelt deze vervolgens om. Het water giet je er weer uit. Was een hoeveelheid munt naar keuze(ik gebruik ongeveer 5 volle takken munt) stop deze in de theepot en voeg hierboven de suiker toe. Ik gebruik zelf 4 etl. suiker, maar dat is echt puur naar smaak. Als je van zoet houdt voeg je meer suiker toe en andersom. Giet hier dan het kokend water bij tot de rand. Zet de theepot op het vuur en laat deze koken terwijl je de thee even doorroert. Je zult zien dat de thee op een gegeven moment omhoog komt en dan weet je ook dat de thee klaas is. Haal de theepot van het vuur en geniet ervan!
Liefs,
Fatima
Myriam B
29 mei 2017 at 17:33
Hello!
Your recipes are amazing, but can you please write them in English? Even on youtube and I find it hard to know some ingredients, thank you! :*
Fatima El Irari
30 mei 2017 at 07:57
Hello Myriamm,
Thank you sweetheart!. In the past, I shared my videos in English, but I received a lot of comments, because many of my followers are Dutch. Maybe you can translate the recipes with google translate?
Love,
Fatima
hakima
20 juni 2017 at 12:56
Salaam Fatima, kan je het recept ook verdubbelen ik wil er meer maken.
Liefs
Fatima El Irari
20 juni 2017 at 14:48
Hallo Hakima,
Jazeker, dat kan ook!
Liefs,
Fatima
Rajae
20 maart 2018 at 20:26
Beste Fatima
Zou ik deze cakejes ook met amandelmeel ipv bloem kunnen maken?
Alvast bedankt,
Rajae
Fatima El Irari
21 maart 2018 at 08:25
Hall Rajae,
Zelf heb ik deze cakejes nog nooit met amandelmeel gemaakt, maar ik denk dat dit prima kan. Succes! Xx
Fatma
21 maart 2018 at 09:56
Hii, kan ik dit ook maken zonder de chocola? En alleen cacao
Fatima El Irari
21 maart 2018 at 10:05
Hallo Fatma,
Dat kan ook. Gebruik dan 200 gram cascopoeder. Succes! Xx
Zakia
11 april 2018 at 13:44
Hallo Fatima,
Mag ik vragen of ik dit ook in ringvormpjes kan je doen? Of in een gewone cakevorm?
Bedankt Xxx
Fatima El Irari
11 april 2018 at 13:54
Hi Zakia,
Ja hoor je kunt deze cakejes in elk soort vorm bakken. Succes! Xx
Dounia
13 april 2018 at 18:09
Hi,
Ik vroeg me af hoe veel cakejes ik van dit recept kan maken?
Groetjes
Fatima El Irari
14 april 2018 at 06:39
Di Dounia,
Dit is een klein recept voor 3 a 4 personen. Xx
Najlae
15 september 2020 at 16:36
Hi Fatima,
Ten eerste thank you want je recepten vallen altijd goed uit😃🙌🏼 Ik heb met dit beslag 12 chocolade cakejes gemaakt kan ik dit invriezen?
Fatima El Irari
16 september 2020 at 07:39
Hi Najlae,
Aah super goed! Ja, hoor je kunt de cupcakes prima invriezen. Xx