Chocolade Pistache Crispies
Prep time: 15 minuten
Cook time:
Serves: 6 stuks
Chocolade Pistache Crispies
- Voorbereidingstijd 15 minuten
- Totale tijd 15 minuten
- Aantal personen: 6 stuks
Ingrediënten:
- 50 gram gepofte rijst
- 150 gram pistachepasta
- 100 gram witte chocolade
Ook nodig:
- gehakte pistachenoten
- extra gesmolten pistachepasta
Bereiding:
- 1)
Breek de chocolade in stukjes en smelt de chocolade au bain-marie.
- 2)
Voeg de pistachepasta toe bij de gesmolten chocolade en roer het samen.
- 3)
Giet de gesmolten chocolade/pistachepasta toe aan de gepofte rijst en meng het goed door elkaar.
- 4)
Schep twee volle eetlepels in de siliconen cupcake vorm en druk het aan.
- 5)
Drizzle bovenop nog wat extra gesmolten chocoladepasta en strooi er wat gehakte pistachenoten op.
- 6)
Laat de chocolade stollen en in de koelkast en bewaar op kamertemperatuur. Eet smakelijk!