Chocolade Pistache Crispies

11 september 2024Fatima El Irari

Prep time: 15 minuten

Cook time:

Serves: 6 stuks

Geniet van de perfecte crunch in elke hap! Deze Chocolade Pistache Crispies zijn de ideale traktatie voor wanneer je geen zin hebt om te bakken, maar toch iets lekkers wilt maken. Je maakt ze in een handomdraai met maar 3 ingrediënten!

Print recept

Chocolade Pistache Crispies

  • Voorbereidingstijd 15 minuten
  • Totale tijd 15 minuten
  • Aantal personen: 6 stuks

Ingrediënten:

  • 50 gram gepofte rijst
  • 150 gram pistachepasta
  • 100 gram witte chocolade

Ook nodig:

  • gehakte pistachenoten
  • extra gesmolten pistachepasta

Bereiding:

  • 1)

    Breek de chocolade in stukjes en smelt de chocolade au bain-marie.

  • 2)

    Voeg de pistachepasta toe bij de gesmolten chocolade en roer het samen.

  • 3)

    Giet de gesmolten chocolade/pistachepasta toe aan de gepofte rijst en meng het goed door elkaar.

  • 4)

    Schep twee volle eetlepels in de siliconen cupcake vorm en druk het aan.

  • 5)

    Drizzle bovenop nog wat extra gesmolten chocoladepasta en strooi er wat gehakte pistachenoten op.

  • 6)

    Laat de chocolade stollen en in de koelkast en bewaar op kamertemperatuur. Eet smakelijk!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept