Frambozen met Chocolade

Prep time: 40 minuten
Cook time:
Serves:

Frambozen met Chocolade
- Voorbereidingstijd 40 minuten
Ingrediënten:
- 300 gram verse frambozen
- 200 gram witte chocolade
- 200 gram melk chocolade
- sateprikker
Bereiding:
- 1)
Was de frambozen voorzichtig en laat ze volledig drogen.
- 2)
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Zet opzij.
- 3)
Smelt de witte chocolade au bain-marie en blijf roeren.
- 4)
Prik een framboos op een satéprikker en doop elke framboos in de gesmolten witte chocolade.
- 5)
Laat overtollige chocolade goed eraf druipen.
- 6)
Plaats ze op het bakpapier en zet ze 10-15 minuten in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden.
- 7)
Je kunt ze ook in de vriezer zetten voor een stevigere en ijzigere textuur.
- 8)
Smelt in de tussentijd de melkchocolade op dezelfde manier als de witte chocolade.
- 9)
Doop vervolgens de frambozen met de witte chocoladelaag in de melkchocolade.
- 10)
Plaats ze terug op het bakpapier en laat opnieuw opstijven in de koelkast (ongeveer 20-30 minuten).
- 11)
Haal ze net voor het serveren uit de koelkast en smullen maar!