Choco Pinda Bites

Prep time: 40 minuten
Cook time:
Serves: 6 stuks

Choco Pinda Bites
- Voorbereidingstijd 40 minuten
- Aantal personen: 6 stuks
Ingrediënten:
- 100 gram walnoten
- handvol gepofte rijst
- 100 gram pinda's, ongezouten
- 100 gram pecannoten
- 80 gram chocolate chips
- 80 gram zadenmix
- 80 gram geraspte kokos
- 100 gram honing
- 200 gram pindakaas, (100% pinda)
- 200 gram pure chocolade
Bereidingswijze:
- 1)
Verwarm de oven voor 0- 180 graden (boven-onder) warmte.
- 2)
Neem een kom en roer daarin alle ingrediënten behalve de pindakaas en chocolade.
- 3)
Neem een muffinvorm, het liefst een siliconen vorm en verdeel het mengsel over 6 holtes.
- 4)
Als je merkt dat het mengsel niet plekkerig genoeg is, dan voeg je extra honing toe.
- 5)
Druk het mengsel met een eetlepel stevig tegen de bodem aan.
- 6)
Bak de granola cups in 20-25 minuten goudbruin van kleur. Laat de granola cups volledig afkoelen.
- 7)
Smelt de pindakaas en verdeel over de granola cups. Zet in de koelkast voor minimaal 15 min.
- 8)
Smelt de chocolade en verdeel bovenop de pindakaas laag. Zet nogmaals voor 15 min. in de koelkast.
- 9)
Druk de granola cups uit de muffinsvorm en garneer met zeezoutvlokken. Enjoy!