Cheeseburger Tortillas
Prep time: 30 minuten
Cook time: 40 minuten
Serves: 10 stuks
Cheeseburger Tortilla wraps
- Voorbereidingstijd 30 minuten
- Kooktijd 40 minuten
- Totale tijd 1 uur 10 minuten
- Aantal personen: 10 stuks
Ingrediënten:
- 350 gram bloem
- 2 eetl. melkpoeder
- 1 theel. zout
- 1 eetl. bakpoeder
- 50 ml milde olijfolie
- 250 ml lauwwarm water
- hamburgers Mekkafood
- cheddarkaas
- rauwkost
Bereiding:
- 1)
Meng in een ruime kom de bloem, melkpoeder, zout en het bakpoeder samen.
- 2)
Voeg de olijfolie toe en roer het door de bloem tot je een kruimelmengsel hebt.
- 3)
Giet het water er beetje bij beetje bij en kneed het deeg in 5 minuten tot het zacht en elastisch is.
- 4)
Verdeel het deeg in balletjes, strooi wat bloem op je werkblad en leg de deegballetjes erop.
- 5)
Dek het deeg af met een theedoek en laat het voor 30 minuten rusten.
- 6)
Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur.
- 7)
Bestuif je werkblad licht met bloem en leg er een deegballetje op.
- 8)
Rol de tortilla met een deegrollen uit tot een ronde dunne plak.
- 9)
Bak de tortilla voor 30-40 sec. per kant in de hete koekenpan tot je bubbels ziet verschijnen.
- 10)
Draai de tortilla om en bak voor nog eens 30-40 seconden.
- 11)
Stapel de warme tortilla’s op elkaar en dek ze af met een theedoek.
- 12)
Bereid de hamburgers volgens de bereiding op de verpakking en vul de tortillas. Enjoy!
Dit artikel is in samenwerking met Mekkafood.