Voor bijna elk feestje maak ik wel mijn welbekende cakepops die je zo simpel zelf kunt maken! De cakepops vallen telkens weer goed in de smaak en ze zien er ook nog eens super leuk uit. Cakepops worden vaak gemaakt van cakekruimels en daar wordt dan weer een bolletje cake van gerold. In het bolletje cake prik je een stokje of een rietje en daarna decoreer je de cakepops met gesmolten chocolade of glazuur. Met de simpele stappen die ik met je deel in dit recept kan ook jij deze lekkere cakepops serveren op je volgend feestje!
Ingrediënten: (20 stuks).
Cake om te verkruimelen:
- 1x recept roomkaascake
- 200 gr. mascarpone, op kamertemperatuur
- 2 etl. kristalsuiker
Extra:
- cakepop vorm (ik gebruik een kleine maatlepel)
- 200 gr. witte chocolade
- 1.5 etl. zonnebloemolie
- 20 papieren rietjes of cakepop-stokjes
- sprinkels naar keuze
Bereidingswijze:
- Bak de roomkaascake of gebruik een kant en klare cake uit de supermarkt. Als je de cakepops ook maakt voor een babyshower, dan kun je aan het cakebeslag roze of blauwe kleurstof toevoegen.
- Snij de cake in grove stukken en verkruimel met je handen de cake tot fijne kruimels.
- Schep de zachte mascarpone in een aparte kom en voeg de kristalsuiker erbij. Roer het flink samen tot een zachte crème zonder klontjes.
- Schep vervolgens de mascarpone bij de cakekruimels en mix het goed samen met je handen tot de cakekruimels geheel onder de mascarpone crème zitten en je bolletjes cake ervan kunt rollen.
- Pak dan de koffielepel erbij en schep deze tot de rand vol met de cakekruimels.
- Druk de bovenkant goed plat en verwijder de extra cakekruimels aan de zijkanten.
- Druk de cakebol uit de vorm en rol met je handpalmen het bolletje cake mooi rond. Plaats het bolletje cake op een bekleed bakplaat met bakpapier en werk op precies dezelfde wijze de rest af.
- Smelt de chocolade au bain Marie. Hier lees je hoe je dit precies kunt doen.
- Doop het uiteinde van elke rietje/lollystokje in de gesmolten chocolade en prik het stokje direct tot ongeveer halverwege het bolletje cake.
- Plaats de cakepop voor 30 minuten in de koelkast, zodat het lollystokje goed in het bolletje cake kan plakken.
- Dompel de cakepop in de gesmolten chocolade en draai de cakepop voorzichtig in het rond, zodat de overtollige chocolade er vanaf kan druppen.
- Laat de overtollige chocolade van de cakepop druppelen en plaats de cakepop op de bakplaat met bakpapier.
- Bestrooi de cakepop direct met de sprinkels, zodat de sprinkels kunnen blijven plakken nu de chocolade nog vloeibaar is.
- Plaats de cakepops voor zeker 1 a 2 uur in de koelkast, zodat de cakpops kunnen uitharden.
Extra tips&tricks:
- De cakepops kun je altijd makkelijk een dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren.
- Om gelijke cake bolletjes te rollen gebruik ik een maatlepel, maar je zou de cake bolletjes ook uit de losse pols kunnen rollen.
- Kun je bijna geen balletjes cake rollen van de cake kruimels? Schep er dan nog wat extra mascarpone bij en meng het weer samen.
- Gebruik een eetlepel om de chocolade makkelijk met een hand over de cakepops te schenken, terwijl je met je andere hand de cakepops vast houdt.
- Voor de lekkerste smaak raad ik je aan om zelf een cake te bakken i.p.v. een cake uit de supermarkt te gebruiken.
Ik vind het altijd leuk om te zien wat jij kookt/bakt van mijn blog, dus vergeet niet @uitdekeukenvanfatima en #uitdekeukenvanfatima te gebruiken als je een foto plaatst op Instagram.
Liefs,
Fatima
119 Comments
Cheyenne
16 februari 2018 at 11:23
Hi Fatima!
Waar heb je die leuke stokjes vandaan?
Liefs Cheyenne
Fatima El Irari
16 februari 2018 at 12:16
Hallo Cheyenne,
Deze heb ik bij de Xenos gehaald. Xx
Najat
21 februari 2020 at 11:12
Hoi Fatima.
Ik merk zelf dat de stokjes best wel lang zijn in verhouding met de cakepops. Knip jij ze door de helft of laat je ze gewoon zo lang.
Gr Najat
Fatima El Irari
21 februari 2020 at 12:20
Hi Najat,
Klopt, ik knip de stokjes/rietjes altijd door de helft. Xx
Hassbia Diaf-Azaoum
24 maart 2021 at 18:39
Hoi fatima,
Vanwaar koop jij kleurstof
Fatima El Irari
11 april 2021 at 12:10
Hi Hassbia,
Ik bestel deze altijd van cakemusthaves.nl
Z
16 februari 2018 at 12:07
????
Ziet er supergoed uit. Mag ik vragen wat voor koffielepel je gebruikt? Of waar vandaan
Fatima El Irari
16 februari 2018 at 12:16
Hallo lieverd,
Dankjewel lieverd! Ik gebruik een koffielepel van de Hema. Ik zal zo op snapchat en insta even een foto delen. Xx
Naima
19 december 2019 at 12:11
Salaam, een vraag? Ik zie 2 potten witte chocolade. Is dit beter op te gebruiken en hoe doe je
Dat? Shukran
Fatima El Irari
19 december 2019 at 12:17
Alaikoem salaam Naima,
Ik heb ooit weleens witte chocopasta uit ene pot gebruikt, maar die wordt niet echt hard. Ik raad je eerder een witte chocoladereep aan.
Raaz
16 september 2020 at 14:16
Hi Fatima, ik wil graag het recept voor cakepops gebruiken. Moet ik als ik de roomkaascake maak voor de cakepops ook de garnering:
2 etl. abrikozenjam
1 etl. water
geraspte kokos
noodzakelijk?
Fatima El Irari
19 september 2020 at 12:12
Hi Raaz,
Nee, dan heb je de ingrediënten voor de garnering niet nodig.
Esma
14 oktober 2020 at 13:31
Heyy ik had een vraagje kan je ook crame fresch gebruiken om de deeg vast te krijgen
Fatima El Irari
19 oktober 2020 at 18:11
Hi Esma,
Ja je zou ook creme fraiche kunnen gebruiken.
Sinemx
16 februari 2018 at 12:20
Haha wow is het zo makkelijk? Ik dacht altijd dat je hier een speciaal apparaat voor nodig had haha. Dank je wel voor het recept Faat!
Fatima El Irari
16 februari 2018 at 12:39
Hallo Sinem,
Haha ja zo makkelijk is het! Sommige maken ze wel met zo’n speciale cakepops apparaat, maar dit is de makkelijke versie haha. Graag gedaan lieverd! Xx
Jihane
16 februari 2018 at 12:20
Is het die ene bolle lepel die je ooit op snapschat hebt laten zien? Bedankt voor het recept!
Fatima El Irari
16 februari 2018 at 12:39
Hallo Jihane,
Haha ja klopt, precies die! Xx
Khadija
22 oktober 2018 at 18:48
Mag ik vragen wat de inhoud van de maatregel is.
Groetjes
Fatima El Irari
22 oktober 2018 at 20:34
Hi Khadija,
Durf ik zo niet te zeggen, maar de lepel komt van de Hema.
Khadija
23 oktober 2018 at 08:30
Hey Fatima,
Ik zal strx eens kijken bij de Hema. Heb je mss een afbeelding van de maatlepel?
Thnx
Fatima El Irari
23 oktober 2018 at 08:59
Hi Khadija,
Zo ziet die eruit en de maatlepel kost rond de €1,-
https://www.google.nl/search?q=koffielepel+hema&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU_JyxmZzeAhUH26QKHcRFCS0Q_AUIDygC&biw=1366&bih=657#imgrc=LhMjZvA6kb5t8M:
Vesile
2 december 2021 at 21:30
Bij mij ging de cake stuk wanneer ik een ritje in stopte had een halve pak mascaporne gebruikt. Witte chocolade van lidle op in een bak op theepot maar ondanks zonnebloemolie heel hard en zodra de popcak erin dompelen kreeg ik het niet uit en ging stuk.
Ik denk dat je specuale witte chocola moet hebben want als die van lidl niet lukt weet ik het ook niet meer.
Welke gebruik jij fatima?
Kaoutar
16 februari 2018 at 12:22
Hey Fatima,
Geweldig! Ik heb binnenkort een babyfeest van een jongentje en dan ga ik zeker deze pops maken in het blauw. Super bedankt! x Kaoutar
Fatima El Irari
16 februari 2018 at 12:38
Hallo Kaoutar,
Aah wat leuk zeg! Ik wens je alvast veel plezier met het maken van de cakepops en op het feestje natuurlijk! Xx
Simone
16 februari 2018 at 12:47
Wat ziet elk recept er toch tot in de puntjes verzorgd eruit. Deze ga ik ook weer opslaan <3! Met jouw recepten kan ik zelfs voor onze Turkse & Marokkaanse vrienden heel lekker koken, zonder mij onzeker te voelen!
Fatima El Irari
16 februari 2018 at 13:32
Hallo Simone,
Aah wat lief! En ik vind het echt super knap dat je ook Marokkaanse en Turkse gerechten klaarmaakt! Bedankt voor je lieve compliment. Xx
fatiha
16 februari 2018 at 12:57
ziet er super leuk uit. ik ga ze zeker eens proberen. bedankt voor het recept.
Fatima El Irari
16 februari 2018 at 13:31
Dankjewel lieve Fatiha en heel graag gedaan! Xx
Ikram
16 februari 2018 at 13:08
Hey schat die roomkaas cake die je hiervoor had geplaatst, kan ik die gebruiken voor het recept? Of is het iets anders?
Fatima El Irari
16 februari 2018 at 13:31
Hallo Ikram,
Jazeker, die cake kun je prima gebruiken voor dit recept. Xx
Nancy
16 februari 2018 at 15:00
Hoi Fatima,
Wat is je snap ?
Fatima El Irari
16 februari 2018 at 15:14
Hallo Nancy,
Mijn snap is ‘kookhoekjevxf’
Liefs,
Fatima
Hanane
16 februari 2018 at 16:45
Kan je de cakepops ook invriezen?
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:06
Hi Hanane,
Ja dat kan zeker. Ik zou ze in diepvries bakjes stoppen en dan invriezen. Xx
Amoula
16 februari 2018 at 18:09
Zijn die rietjes wel stevig genoeg?
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:07
Hi Amoula,
Ik heb er nooit problemen mee gehad en zo zwaar zijn de cakepops niet. De rietjes blijven goed plakken. Xx
Salima
19 februari 2018 at 01:51
De rietjes zijn normaal van harde karton het zijn geen plastiek rietjes
Fatima El Irari
19 februari 2018 at 06:57
Klopt Salima! Xx
Lem
16 februari 2018 at 18:43
Hoi Faat,
Dit recept komt als geroepen.
Kan ik elk willekeurig (homemade) cake voor gebruiken?
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:10
Hallo Lem,
Haha dat is leuk om te horen! Jazeker, je kunt elke cake naar keuze gebruiken voor de cakepops.
Liefs,
Fatima
Lem
20 februari 2018 at 13:15
Super.
Ik wil 2 varianten maken. Komt dus goed uit.
Hoelang van te voren kan ik ze maken? En hoe te bewaren?
Wil ze voor a.s. zondag maken, maar moet zaterdag al zoveel voorbereiden ??
Groetjesss
Fatima El Irari
20 februari 2018 at 13:24
Hallo Lem,
Je kunt de cakepops makkelijk vrijdag al klaarmaken hoor en dan afgedekt in de koelkast bewaren. Ik bewaar de cakepops altijd in een taartendoos en de bovenkant dek ik af met plasticfolie, omdat de deksel van de taartendoos er niet op kan. Succes ermee! Xx
Lem
3 april 2019 at 11:13
Hoi Fatima,
Ik heb dit recept nu al meer dan 10x gemaakt. En elke keer vallen ze in de smaak. Ben echt super blij met dit recept. Vrijdag ga ik ze weer maken, voor mijn kersverse nichtje. Heel erg bedankt voor de moeite en tijd die je erin steekt. Baraka Allah oe fieq
Fatima El Irari
3 april 2019 at 13:32
Hi Len,
Wat leuk om te lezen! Heel graag gedaan en gefeliciteerd met je nichtje!?♥️
Nadya
16 februari 2018 at 18:43
Hai Fatima,
Het ziet er prachtig uit ?… en jouw recepten leg je altijd zo duidelijk uit ?? Dank daarvoor!
Is er ook n andere cake die je ons kan aanraden voor t maken van de popcakes? Buiten de cake om uit de supermarkten…
Groetjes!
Nadya
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:11
Hallo Nadya,
Ah super lief! Dankjewel lieve schat. Ik raad je de ‘roomkaascake’ aan voor de cakepops. Erg lekker! Xx
Farzaana
16 februari 2018 at 21:54
Hai Fatima
Ik ben fan van jou recepten en leuke ideeen die je altijd deelt.
Mag ik vragen wat is roomkaascake? Waar koop je dat? En wat voor kleurstof gebruik je als ik vragen mag.
Groetjes Farzaana
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:13
Hallo Farzaana,
Ah dankjewel lieve schat! De roomkaascake maak ik zelf lieverd, zie hieronder het recept. En ik gebruik kleurstof van het merk Wilton. Dit is gel kleurstof die je o.a. kunt bestellen bij deleukstetaartenshop.nl
Liefs,
Fatima
Selma
17 februari 2018 at 07:59
Hey fatima,
Bedankt voor het recept! Meteen uitproberen. Eenkeer wat anders dan de standaard cupcakes.
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:15
Hi Selma,
Haha ja hè is inderdaad weer wat anders dan cupcakes. Heel graag gedaan lieverd! Xx
Jinane
17 februari 2018 at 08:56
Salam Fatima
wat ziet dit er lekker uit zeg m’n neefje is binnenkort jarig en ga deze zeker maken in het blauw .
Trouwens wat zag je er leuk uit bij vlog 46 van je zus/zusje salima .
Vanwaar is die trui met rozen die je daar aan had .
Hoor het graag .
Groetjes Xxx Jinane
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:16
Alaikoem salaam jinane,
Ah leuk! Haha dankjewel lieverd. Truitje komt van de Vero Mode. Xx
Jinane
17 februari 2018 at 12:56
Wil je een video van deze overheerlijke cakepops op je youtube-kanaal plaatsen
Doeidoei
Oumaima
17 februari 2018 at 15:53
Hey fatima weer met mij ahaha
kan je ook het resect van die cupcakes (Cream Cheese Cupcakes) gebruiken om cakepops te maken
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:22
Hi lieverd,
Jazeker dat kan ook! Succes xx
Oumaima
17 februari 2018 at 16:53
??????
reageer plies snel ik ga het vandaag maken
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:22
Zie hieronder. Xx
Kaoutar
17 februari 2018 at 18:13
Hey, Fatima
Kan je ook iets anders gebruiken in plaats van mascarpone
Groetjes Kaoutar
Fatima El Irari
18 februari 2018 at 08:23
Hi Kaoutar,
Ja hoor. Je zou chocoladepasta kunnen gebruiken of monchou. Xx
Funda
19 februari 2018 at 22:04
Hoi Faatje,
Is je recept gebaseerd op het gebruik van de volledige roomkaascake? Hoeveel popcakes krijg je daaruit?
Xx Funda
Fatima El Irari
20 februari 2018 at 07:09
Hallo Funda,
Klopt, ik verkruimel de gehele roomkaascake voor de cakepops. Ik kreeg rond de 20 a 25 stuks. Xx
Manon
20 februari 2018 at 05:18
Hoi hoi! Dankjewel voor dit leuke recept!
Ik wil dit in juli aan kraamvisite voorzetten met roze muisjes erop. Denk je dat ik dit van te voren zou kunnen maken en dan invriezen?
Dan hoef ik het alleen maar van te voren te ontdooien. Leek mij handig! Haha.
Liefs!
Fatima El Irari
20 februari 2018 at 07:12
Hallo Manon,
Dankjewel hoor! Jazeker, je kunt de cakepops prima invriezen nadat je ze eerst voor ongeveer 1 uur in de koelkast hebt laten staan en de chocolade hard is geworden. Je zou daarna de cakepops eventueel kunnen bewaren in een taartendoos en de cakepops wel goed afdekken. Dan kun je de cakepops prima invriezen. Succes ermee en veel plezier!
Liefs,
Fatima
Demaj
22 februari 2018 at 18:16
Waar is de zonnebloemolie voor?
Fatima El Irari
23 februari 2018 at 21:51
Hi Demaj,
De zonnebloemolie heb je nodig om de chocolade te smelten.
Demaj
22 februari 2018 at 18:17
Waar is de zonnebloem olie voor?
Sam
2 maart 2018 at 08:14
Hey Faatje
Als je de cakepops op een bakplaat plaatst na deze in chocolade te dippen, dan krijg je toch een afgeplatte kant vanonder? Of alleszins niet mooi rond met chocolade enz. Hoe voorkom je dit?
Fatima El Irari
2 maart 2018 at 14:47
Hi Sam,
Klopt je krijgt wel een randje, maar die kun je achteraf eraf snijden. Je zou de cakepops ook op zijn kop in piepschuim kunnen prikken. Xx
Selma
7 maart 2018 at 09:24
Hoeveel is een bol ongeveer heb geen koffielepel vandaar?
Fatima El Irari
7 maart 2018 at 09:29
Hallo Selma,
Dat durf ik zo niet te zeggen. Je kunt de cakepops bolletjes ook op gevoel rollen.
Liefs,
Fatima
Selma
7 maart 2018 at 09:25
Ik bedoel hoeveel gram
jihane
13 april 2018 at 19:12
hoi fatima
welke chocolade gebruik je gewone of smeltchocolade?
groetjes jihane
Fatima El Irari
14 april 2018 at 06:39
Hi Jihane,
Ik gebruik de witte chocoladereep van de Lidl. Xx
jihane
6 mei 2018 at 18:59
Dag Fatima,
Is het waar hoe langer je ze in de ijskast plaats (zonder gedompeld in chocolade) hoe beter dat ze opstijven?
Groetjes Jihane
Fatima El Irari
7 mei 2018 at 06:25
Hi Jihane,
Klopt, hoe langer je de cakepops in de koelkast zet hoe steviger het cake bolletje wordt.
Groetje,
Fatima
Sel
8 mei 2018 at 14:16
Salam Fatima, als ik het goed heb begrepen kan je er 20 maken met de roomkaas cake. Heel erg bedankt voor dit recept. Ik had niet gedacht dat het eigenlijk zo makkelijk is om te maken. 🙂
Fatima El Irari
8 mei 2018 at 14:23
Alaikoem salaam Sel,
Als je de roomkaascake gebruikt en je maakt de bolletjes niet al te groot dan heb je zeker wel rond de 20 cakepops. Het is heel makkelijk inderdaad haha!
Liefs,
Fatima
Noor
11 juni 2018 at 11:42
Slm fatima
Wat is je Snapchat? Schokran
Fatima El Irari
11 juni 2018 at 13:23
Alaikoem salaam Noor,
Mijn snap is kookhoekjevxf
Ji
12 juni 2018 at 11:12
Hoeveel gram cake moet je gebruiken als je kant en klare gebruikt? Hoegroot?
Fatima El Irari
12 juni 2018 at 14:03
Je gebruikt dan 500 gram.
Daniella dalila
12 juni 2018 at 12:44
Salam Fatima,
Een vraagje, kan ik het ook gewoon invriezen en over bijvoorbeeld 3 of 4 dagen gebruiken of is dat af te raden?
Shokran
Fatima El Irari
12 juni 2018 at 14:05
Alaikoem salaam Daniella,
Eerlijk gezegd heb ik de cakepops zelf afgedekt voor maar 2 dagen in de koelkast bewaard. Ik weet niet of ze nog lekker zijn als je ze na 4 dagen uit de diepvries haalt.
Lily
4 januari 2019 at 09:28
Hi Fatima,
Ik zie op de foto een pot witte chocoladepasta staan. Gebruik jij dat als witte chocolade om de cake pops in te dippen?
Alvast bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Lily
Fatima El Irari
5 januari 2019 at 10:20
Hi Lily,
Die zou je daarvoor kunnen gebruiken of je gebruikt de chocolade voor bij de cake-kruimels.??
Fatiha
15 augustus 2024 at 11:38
Salamou alaikoum
Kan ik de cakepops maken met gewone vanille cake en monchou?
sara
5 januari 2019 at 10:14
welke zijn er beter/lekkerder?
die van het bovenstaande recept met de verkruimelde cake of die waar je het beslag gewoon in een soort wafelijzer giet voor cakepops?
Fatima El Irari
5 januari 2019 at 11:11
Ik maak ze altijd op deze manier eigenlijk. Heb zelf nog nooit zo een apparaat gebruikt voor cakepops.
Sultan
2 februari 2019 at 13:50
Dag Faatje kan ik gwn die basic roomboter cake van de AH gebruiken? Zo ja, hoeveel gr moet het zijn? Dankje
Fatima El Irari
11 februari 2019 at 11:14
Hi Sultan,
Jazeker, een zo’n boerencake is ongeveer 600 gram en die kun je helemaal gebruiken. Mocht je geen bolletjes kunnen rollen, dan kun je altijd iets meer monchou toevoegen. Xx
Sultan
2 februari 2019 at 13:52
Heeey Faatje, ziet er lekker uit. Kan ik gwn die basic roomboter cake van de AH gebruiken? Zo ja hoeveel gr? Dankjewelll
Melissa
3 maart 2020 at 22:03
Hey fatima,
Weet je misschien waar ze de cakepop bakvormpjes verkopen?
Fatima El Irari
5 maart 2020 at 12:00
Hi Melissa,
Je kunt online kijken of bij bakwinkeltjes.
Diekra
13 maart 2019 at 22:38
Heey stel ik maak dit mengsel kan ik het dan een dag in de koelkast laten staan en dan de volgende dag bereiden
Fatima El Irari
14 maart 2019 at 09:49
Hi Diekra,
Dat kan zeker. Het kan zo zijn dat het mengsel de volgende dag iets droger is geworden, maar dan kun je er gewoon extra chocolade bijdoen.??
Wanita
23 maart 2019 at 23:08
Heey Fatima,
Ik heb vandaag de cakepops uitgeprobeerd, en de stokjes laten afkoelen in de cake pops. Alleen als ik het in die gesmolten chocolade dip gaat alles zeg waar weer los ( de stokjes in de cake) heb je misschien een tip voor mij?
Fatima El Irari
24 maart 2019 at 06:37
Hi Wanita,
Dan zijn de cake bolletjes niet stevig genoeg. Je kunt er dan het beste extra mascarpone of monchou aan toevoegen en het cakemengsel weer even doorkneden.??❤️
Wanita
24 maart 2019 at 07:28
Oke, bedankt voor je reactie !
Fatima El Irari
24 maart 2019 at 09:48
Graag gedaan!
Lotte
23 juni 2019 at 10:13
Hè hoi Fatima kan je het ook doen zonder roomkaascake?
En trouwens ze zien er verrukkelijk uit?❤️❤️❤️❤️❤️❤️?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Fatima El Irari
24 juni 2019 at 10:23
Hi Lotte,
Jazeker, je kunt ook een ander soort cake gebruiken hoor. Dankjewel!
Liefs,
Fatima
Ebbb
7 februari 2020 at 16:43
Hoihoi,
Ik heb gewoon boerencake gekocht. Dat kan ook toch? En hoeveel gram heb je dan nodig?
Fatima El Irari
10 februari 2020 at 10:22
Ja, kun je ook gebruiken. Je hebt dan de hele pak nodig.
Carla
12 februari 2020 at 14:04
Hoi Fatima, gebruik je van de roomkaas cake alleen het beslag of inclusief garnering (de kokos en abrikozenjam)?Groet Carla
Fatima El Irari
12 februari 2020 at 14:15
Hi Carla,
Ik gebruik echt alleen de cake, dus zonder garnering.
Liefs,
Fatima
Salma
28 maart 2020 at 01:38
Heehee,
Heb een basis cake van de ah.
Is het dan beter mascarpone toevoegen of iets anders ?
Fatima El Irari
28 maart 2020 at 13:26
Hi Salma,
Ja, ook dan kun je mascarpone gebruiken.
Sarah
29 november 2020 at 14:50
Hey Fatima!
Wou net beginnen met het maken van het recept alleen is mijn mascarpone niet op kamertemperatuur. Heb het wel uit het verpakking gehaald. Kan ik het gewoon in een kommetje doen en afwachten totdat het tot kamertemperatuur komt?
Fatima El Irari
4 december 2020 at 14:31
Hi Sarah,
Ja hoor dat kan zeker.
Love cooking
10 januari 2021 at 09:42
Hoooi Fatima,
Als de cake ga bakken voor de cakepops welke vorm/ bakplaat is dan t handigst?
Xxx
Fatima El Irari
13 januari 2021 at 12:37
Hi,
Je kunt echt elk soort bakvorm gebruiken, als je het beslag altijd maar voor ongeveer 2 cm onder de rand vult. Xx
Jutta Petermans
6 februari 2021 at 10:14
heyy,
hoeveel gram cake is dat?
liefs jutta
Fatima El Irari
14 maart 2021 at 19:58
Hi Jutta,
Je hebt ongeveer 500 gram cake nodig.
Ellis
30 juni 2021 at 13:13
Hoi Fatima,
Wat ziet dit er heerlijk uit dit wil ik zelf ook uitproberen.
Ik kan alleen het recept niet uitprinten?
Bij de rest van je recepten heb ik dat probleem niet.
Lieve groetjes
Ellis
anoniempje
29 januari 2022 at 08:42
hoi kun je ook bijv. bramen gebruiken als kleurstof? het is de eerste keer dat ik cakepops maak en dit is het handigste recept ooit🥰🥰
Sanne
5 mei 2023 at 07:27
Heyy
Hoeveel gram cake heb je nodig? Ik heb gewoon een roomboter cake van de supermarkt?
Liefs Sanne xx
Sanne
5 mei 2023 at 07:44
Ik heb 450 gram cake, hoeveel gram mascarpone moet ik er dan bij doen? xx
Yasmina
13 juli 2023 at 19:56
Hoi Fatima,
kan ik ook monchou gebruiken inplaats van mascarpone?