Cakepops (basisrecept)

16 februari 2018Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Voor bijna elk feestje maak ik wel mijn welbekende cakepops die je zo simpel zelf kunt maken! De cakepops vallen telkens weer goed in de smaak en ze zien er ook nog eens super leuk uit. Cakepops worden vaak gemaakt van cakekruimels en daar wordt dan weer een bolletje cake van gerold. In het bolletje cake prik je een stokje of een rietje en daarna decoreer je de cakepops met gesmolten chocolade of glazuur. Met de simpele stappen die ik met je deel in dit recept kan ook jij deze lekkere cakepops serveren op je volgend feestje!

Ingrediënten: (20 stuks).
Cake om te verkruimelen:
  • 1x recept roomkaascake
  • 200 gr. mascarpone, op kamertemperatuur
  • 2 etl. kristalsuiker
Extra:
  • cakepop vorm (ik gebruik een kleine maatlepel)
  • 200 gr. witte chocolade
  • 1.5 etl. zonnebloemolie
  • 20 papieren rietjes of cakepop-stokjes
  • sprinkels naar keuze
Bereidingswijze:
  1. Bak de roomkaascake of gebruik een kant en klare cake uit de supermarkt. Als je de cakepops ook maakt voor een babyshower, dan kun je aan het cakebeslag roze of blauwe kleurstof toevoegen. 
  2. Snij de cake in grove stukken en verkruimel met je handen de cake tot fijne kruimels.
  3. Schep de zachte mascarpone in een aparte kom en voeg de kristalsuiker erbij. Roer het flink samen tot een zachte crème zonder klontjes.
  4. Schep vervolgens de mascarpone bij de cakekruimels en mix het goed samen met je handen tot de cakekruimels geheel onder de mascarpone crème zitten en je bolletjes cake ervan kunt rollen.
  5. Pak dan de koffielepel erbij en schep deze tot de rand vol met de cakekruimels.
  6. Druk de bovenkant goed plat en verwijder de extra cakekruimels aan de zijkanten. 
  7. Druk de cakebol uit de vorm en rol met je handpalmen het bolletje cake mooi rond. Plaats het bolletje cake op een bekleed bakplaat met bakpapier en werk op precies dezelfde wijze de rest af.
  8. Smelt de chocolade au bain Marie. Hier lees je hoe je dit precies kunt doen.
  9. Doop het uiteinde van elke rietje/lollystokje in de gesmolten chocolade en prik het stokje direct tot ongeveer halverwege het bolletje cake.
  10. Plaats de cakepop voor 30 minuten in de koelkast, zodat het lollystokje goed in het bolletje cake kan plakken.
  11. Dompel de cakepop in de gesmolten chocolade en draai de cakepop voorzichtig in het rond, zodat de overtollige chocolade er vanaf kan druppen. 
  12. Laat de overtollige chocolade van de cakepop druppelen en plaats de cakepop op de bakplaat met bakpapier.
  13. Bestrooi de cakepop direct met de sprinkels, zodat de sprinkels kunnen blijven plakken nu de chocolade nog vloeibaar is.
  14. Plaats de cakepops voor zeker 1 a 2 uur in de koelkast, zodat de cakpops kunnen uitharden.
Extra tips&tricks:
  • De cakepops kun je altijd makkelijk een dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren.
  • Om gelijke cake bolletjes te rollen gebruik ik een maatlepel, maar je zou de cake bolletjes ook uit de losse pols kunnen rollen.
  • Kun je bijna geen balletjes cake rollen van de cake kruimels? Schep er dan nog wat extra mascarpone bij en meng het weer samen.
  • Gebruik een eetlepel om de chocolade makkelijk met een hand over de cakepops te schenken, terwijl je met je andere hand de cakepops vast houdt.
  • Voor de lekkerste smaak raad ik je aan om zelf een cake te bakken i.p.v. een cake uit de supermarkt te gebruiken.

Ik vind het altijd leuk om te zien wat jij kookt/bakt van mijn blog, dus vergeet niet @uitdekeukenvanfatima en #uitdekeukenvanfatima te gebruiken als je een foto plaatst op Instagram.

Liefs,
Fatima

Print recept

Nutrition

112 Comments

  • Cheyenne

    16 februari 2018 at 11:23

    Hi Fatima!
    Waar heb je die leuke stokjes vandaan?
    Liefs Cheyenne

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2018 at 12:16

      Hallo Cheyenne,

      Deze heb ik bij de Xenos gehaald. Xx

      1. Najat

        21 februari 2020 at 11:12

        Hoi Fatima.

        Ik merk zelf dat de stokjes best wel lang zijn in verhouding met de cakepops. Knip jij ze door de helft of laat je ze gewoon zo lang.

        Gr Najat

      2. Fatima El Irari

        21 februari 2020 at 12:20

        Hi Najat,

        Klopt, ik knip de stokjes/rietjes altijd door de helft. Xx

      3. Hassbia Diaf-Azaoum

        24 maart 2021 at 18:39

        Hoi fatima,
        Vanwaar koop jij kleurstof

      4. Fatima El Irari

        11 april 2021 at 12:10

        Hi Hassbia,

        Ik bestel deze altijd van cakemusthaves.nl

  • Z

    16 februari 2018 at 12:07

    ????
    Ziet er supergoed uit. Mag ik vragen wat voor koffielepel je gebruikt? Of waar vandaan

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2018 at 12:16

      Hallo lieverd,

      Dankjewel lieverd! Ik gebruik een koffielepel van de Hema. Ik zal zo op snapchat en insta even een foto delen. Xx

      1. Naima

        19 december 2019 at 12:11

        Salaam, een vraag? Ik zie 2 potten witte chocolade. Is dit beter op te gebruiken en hoe doe je
        Dat? Shukran

      2. Fatima El Irari

        19 december 2019 at 12:17

        Alaikoem salaam Naima,

        Ik heb ooit weleens witte chocopasta uit ene pot gebruikt, maar die wordt niet echt hard. Ik raad je eerder een witte chocoladereep aan.

    2. Raaz

      16 september 2020 at 14:16

      Hi Fatima, ik wil graag het recept voor cakepops gebruiken. Moet ik als ik de roomkaascake maak voor de cakepops ook de garnering:
      2 etl. abrikozenjam
      1 etl. water
      geraspte kokos
      noodzakelijk?

      1. Fatima El Irari

        19 september 2020 at 12:12

        Hi Raaz,

        Nee, dan heb je de ingrediënten voor de garnering niet nodig.

      2. Esma

        14 oktober 2020 at 13:31

        Heyy ik had een vraagje kan je ook crame fresch gebruiken om de deeg vast te krijgen

      3. Fatima El Irari

        19 oktober 2020 at 18:11

        Hi Esma,

        Ja je zou ook creme fraiche kunnen gebruiken.

  • Sinemx

    16 februari 2018 at 12:20

    Haha wow is het zo makkelijk? Ik dacht altijd dat je hier een speciaal apparaat voor nodig had haha. Dank je wel voor het recept Faat!

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2018 at 12:39

      Hallo Sinem,

      Haha ja zo makkelijk is het! Sommige maken ze wel met zo’n speciale cakepops apparaat, maar dit is de makkelijke versie haha. Graag gedaan lieverd! Xx

  • Jihane

    16 februari 2018 at 12:20

    Is het die ene bolle lepel die je ooit op snapschat hebt laten zien? Bedankt voor het recept!

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2018 at 12:39

      Hallo Jihane,

      Haha ja klopt, precies die! Xx

      1. Khadija

        22 oktober 2018 at 18:48

        Mag ik vragen wat de inhoud van de maatregel is.
        Groetjes

      2. Fatima El Irari

        22 oktober 2018 at 20:34

        Hi Khadija,

        Durf ik zo niet te zeggen, maar de lepel komt van de Hema.

      3. Khadija

        23 oktober 2018 at 08:30

        Hey Fatima,
        Ik zal strx eens kijken bij de Hema. Heb je mss een afbeelding van de maatlepel?
        Thnx

  • Kaoutar

    16 februari 2018 at 12:22

    Hey Fatima,

    Geweldig! Ik heb binnenkort een babyfeest van een jongentje en dan ga ik zeker deze pops maken in het blauw. Super bedankt! x Kaoutar

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2018 at 12:38

      Hallo Kaoutar,

      Aah wat leuk zeg! Ik wens je alvast veel plezier met het maken van de cakepops en op het feestje natuurlijk! Xx

  • Simone

    16 februari 2018 at 12:47

    Wat ziet elk recept er toch tot in de puntjes verzorgd eruit. Deze ga ik ook weer opslaan <3! Met jouw recepten kan ik zelfs voor onze Turkse & Marokkaanse vrienden heel lekker koken, zonder mij onzeker te voelen!

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2018 at 13:32

      Hallo Simone,

      Aah wat lief! En ik vind het echt super knap dat je ook Marokkaanse en Turkse gerechten klaarmaakt! Bedankt voor je lieve compliment. Xx

  • fatiha

    16 februari 2018 at 12:57

    ziet er super leuk uit. ik ga ze zeker eens proberen. bedankt voor het recept.

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2018 at 13:31

      Dankjewel lieve Fatiha en heel graag gedaan! Xx

  • Ikram

    16 februari 2018 at 13:08

    Hey schat die roomkaas cake die je hiervoor had geplaatst, kan ik die gebruiken voor het recept? Of is het iets anders?

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2018 at 13:31

      Hallo Ikram,

      Jazeker, die cake kun je prima gebruiken voor dit recept. Xx

  • Nancy

    16 februari 2018 at 15:00

    Hoi Fatima,

    Wat is je snap ?

    1. Fatima El Irari

      16 februari 2018 at 15:14

      Hallo Nancy,

      Mijn snap is ‘kookhoekjevxf’

      Liefs,
      Fatima

  • Hanane

    16 februari 2018 at 16:45

    Kan je de cakepops ook invriezen?

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:06

      Hi Hanane,

      Ja dat kan zeker. Ik zou ze in diepvries bakjes stoppen en dan invriezen. Xx

  • Amoula

    16 februari 2018 at 18:09

    Zijn die rietjes wel stevig genoeg?

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:07

      Hi Amoula,

      Ik heb er nooit problemen mee gehad en zo zwaar zijn de cakepops niet. De rietjes blijven goed plakken. Xx

    2. Salima

      19 februari 2018 at 01:51

      De rietjes zijn normaal van harde karton het zijn geen plastiek rietjes

      1. Fatima El Irari

        19 februari 2018 at 06:57

        Klopt Salima! Xx

  • Lem

    16 februari 2018 at 18:43

    Hoi Faat,
    Dit recept komt als geroepen.

    Kan ik elk willekeurig (homemade) cake voor gebruiken?

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:10

      Hallo Lem,

      Haha dat is leuk om te horen! Jazeker, je kunt elke cake naar keuze gebruiken voor de cakepops.

      Liefs,
      Fatima

      1. Lem

        20 februari 2018 at 13:15

        Super.
        Ik wil 2 varianten maken. Komt dus goed uit.
        Hoelang van te voren kan ik ze maken? En hoe te bewaren?
        Wil ze voor a.s. zondag maken, maar moet zaterdag al zoveel voorbereiden ??

        Groetjesss

      2. Fatima El Irari

        20 februari 2018 at 13:24

        Hallo Lem,

        Je kunt de cakepops makkelijk vrijdag al klaarmaken hoor en dan afgedekt in de koelkast bewaren. Ik bewaar de cakepops altijd in een taartendoos en de bovenkant dek ik af met plasticfolie, omdat de deksel van de taartendoos er niet op kan. Succes ermee! Xx

      3. Lem

        3 april 2019 at 11:13

        Hoi Fatima,

        Ik heb dit recept nu al meer dan 10x gemaakt. En elke keer vallen ze in de smaak. Ben echt super blij met dit recept. Vrijdag ga ik ze weer maken, voor mijn kersverse nichtje. Heel erg bedankt voor de moeite en tijd die je erin steekt. Baraka Allah oe fieq

      4. Fatima El Irari

        3 april 2019 at 13:32

        Hi Len,

        Wat leuk om te lezen! Heel graag gedaan en gefeliciteerd met je nichtje!?♥️

  • Nadya

    16 februari 2018 at 18:43

    Hai Fatima,
    Het ziet er prachtig uit ?… en jouw recepten leg je altijd zo duidelijk uit ?? Dank daarvoor!

    Is er ook n andere cake die je ons kan aanraden voor t maken van de popcakes? Buiten de cake om uit de supermarkten…

    Groetjes!
    Nadya

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:11

      Hallo Nadya,

      Ah super lief! Dankjewel lieve schat. Ik raad je de ‘roomkaascake’ aan voor de cakepops. Erg lekker! Xx

  • Farzaana

    16 februari 2018 at 21:54

    Hai Fatima

    Ik ben fan van jou recepten en leuke ideeen die je altijd deelt.

    Mag ik vragen wat is roomkaascake? Waar koop je dat? En wat voor kleurstof gebruik je als ik vragen mag.

    Groetjes Farzaana

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:13

      Hallo Farzaana,

      Ah dankjewel lieve schat! De roomkaascake maak ik zelf lieverd, zie hieronder het recept. En ik gebruik kleurstof van het merk Wilton. Dit is gel kleurstof die je o.a. kunt bestellen bij deleukstetaartenshop.nl

      Liefs,
      Fatima

  • Selma

    17 februari 2018 at 07:59

    Hey fatima,

    Bedankt voor het recept! Meteen uitproberen. Eenkeer wat anders dan de standaard cupcakes.

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:15

      Hi Selma,

      Haha ja hè is inderdaad weer wat anders dan cupcakes. Heel graag gedaan lieverd! Xx

  • Jinane

    17 februari 2018 at 08:56

    Salam Fatima

    wat ziet dit er lekker uit zeg m’n neefje is binnenkort jarig en ga deze zeker maken in het blauw .
    Trouwens wat zag je er leuk uit bij vlog 46 van je zus/zusje salima .
    Vanwaar is die trui met rozen die je daar aan had .
    Hoor het graag .
    Groetjes Xxx Jinane

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:16

      Alaikoem salaam jinane,

      Ah leuk! Haha dankjewel lieverd. Truitje komt van de Vero Mode. Xx

  • Jinane

    17 februari 2018 at 12:56

    Wil je een video van deze overheerlijke cakepops op je youtube-kanaal plaatsen
    Doeidoei

  • Oumaima

    17 februari 2018 at 15:53

    Hey fatima weer met mij ahaha

    kan je ook het resect van die cupcakes (Cream Cheese Cupcakes) gebruiken om cakepops te maken

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:22

      Hi lieverd,

      Jazeker dat kan ook! Succes xx

  • Oumaima

    17 februari 2018 at 16:53

    ??????
    reageer plies snel ik ga het vandaag maken

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:22

      Zie hieronder. Xx

  • Kaoutar

    17 februari 2018 at 18:13

    Hey, Fatima
    Kan je ook iets anders gebruiken in plaats van mascarpone
    Groetjes Kaoutar

    1. Fatima El Irari

      18 februari 2018 at 08:23

      Hi Kaoutar,

      Ja hoor. Je zou chocoladepasta kunnen gebruiken of monchou. Xx

  • Funda

    19 februari 2018 at 22:04

    Hoi Faatje,
    Is je recept gebaseerd op het gebruik van de volledige roomkaascake? Hoeveel popcakes krijg je daaruit?
    Xx Funda

    1. Fatima El Irari

      20 februari 2018 at 07:09

      Hallo Funda,

      Klopt, ik verkruimel de gehele roomkaascake voor de cakepops. Ik kreeg rond de 20 a 25 stuks. Xx

  • Manon

    20 februari 2018 at 05:18

    Hoi hoi! Dankjewel voor dit leuke recept!

    Ik wil dit in juli aan kraamvisite voorzetten met roze muisjes erop. Denk je dat ik dit van te voren zou kunnen maken en dan invriezen?

    Dan hoef ik het alleen maar van te voren te ontdooien. Leek mij handig! Haha.

    Liefs!

    1. Fatima El Irari

      20 februari 2018 at 07:12

      Hallo Manon,

      Dankjewel hoor! Jazeker, je kunt de cakepops prima invriezen nadat je ze eerst voor ongeveer 1 uur in de koelkast hebt laten staan en de chocolade hard is geworden. Je zou daarna de cakepops eventueel kunnen bewaren in een taartendoos en de cakepops wel goed afdekken. Dan kun je de cakepops prima invriezen. Succes ermee en veel plezier!

      Liefs,
      Fatima

  • Demaj

    22 februari 2018 at 18:16

    Waar is de zonnebloemolie voor?

    1. Fatima El Irari

      23 februari 2018 at 21:51

      Hi Demaj,

      De zonnebloemolie heb je nodig om de chocolade te smelten.

  • Demaj

    22 februari 2018 at 18:17

    Waar is de zonnebloem olie voor?

  • Sam

    2 maart 2018 at 08:14

    Hey Faatje

    Als je de cakepops op een bakplaat plaatst na deze in chocolade te dippen, dan krijg je toch een afgeplatte kant vanonder? Of alleszins niet mooi rond met chocolade enz. Hoe voorkom je dit?

    1. Fatima El Irari

      2 maart 2018 at 14:47

      Hi Sam,

      Klopt je krijgt wel een randje, maar die kun je achteraf eraf snijden. Je zou de cakepops ook op zijn kop in piepschuim kunnen prikken. Xx

  • Selma

    7 maart 2018 at 09:24

    Hoeveel is een bol ongeveer heb geen koffielepel vandaar?

    1. Fatima El Irari

      7 maart 2018 at 09:29

      Hallo Selma,

      Dat durf ik zo niet te zeggen. Je kunt de cakepops bolletjes ook op gevoel rollen.

      Liefs,
      Fatima

  • Selma

    7 maart 2018 at 09:25

    Ik bedoel hoeveel gram

  • jihane

    13 april 2018 at 19:12

    hoi fatima
    welke chocolade gebruik je gewone of smeltchocolade?
    groetjes jihane

    1. Fatima El Irari

      14 april 2018 at 06:39

      Hi Jihane,

      Ik gebruik de witte chocoladereep van de Lidl. Xx

  • jihane

    6 mei 2018 at 18:59

    Dag Fatima,

    Is het waar hoe langer je ze in de ijskast plaats (zonder gedompeld in chocolade) hoe beter dat ze opstijven?

    Groetjes Jihane

    1. Fatima El Irari

      7 mei 2018 at 06:25

      Hi Jihane,

      Klopt, hoe langer je de cakepops in de koelkast zet hoe steviger het cake bolletje wordt.

      Groetje,
      Fatima

  • Sel

    8 mei 2018 at 14:16

    Salam Fatima, als ik het goed heb begrepen kan je er 20 maken met de roomkaas cake. Heel erg bedankt voor dit recept. Ik had niet gedacht dat het eigenlijk zo makkelijk is om te maken. 🙂

    1. Fatima El Irari

      8 mei 2018 at 14:23

      Alaikoem salaam Sel,

      Als je de roomkaascake gebruikt en je maakt de bolletjes niet al te groot dan heb je zeker wel rond de 20 cakepops. Het is heel makkelijk inderdaad haha!

      Liefs,
      Fatima

  • Noor

    11 juni 2018 at 11:42

    Slm fatima

    Wat is je Snapchat? Schokran

    1. Fatima El Irari

      11 juni 2018 at 13:23

      Alaikoem salaam Noor,

      Mijn snap is kookhoekjevxf

  • Ji

    12 juni 2018 at 11:12

    Hoeveel gram cake moet je gebruiken als je kant en klare gebruikt? Hoegroot?

    1. Fatima El Irari

      12 juni 2018 at 14:03

      Je gebruikt dan 500 gram.

  • Daniella dalila

    12 juni 2018 at 12:44

    Salam Fatima,

    Een vraagje, kan ik het ook gewoon invriezen en over bijvoorbeeld 3 of 4 dagen gebruiken of is dat af te raden?

    Shokran

    1. Fatima El Irari

      12 juni 2018 at 14:05

      Alaikoem salaam Daniella,

      Eerlijk gezegd heb ik de cakepops zelf afgedekt voor maar 2 dagen in de koelkast bewaard. Ik weet niet of ze nog lekker zijn als je ze na 4 dagen uit de diepvries haalt.

  • Lily

    4 januari 2019 at 09:28

    Hi Fatima,
    Ik zie op de foto een pot witte chocoladepasta staan. Gebruik jij dat als witte chocolade om de cake pops in te dippen?

    Alvast bedankt voor je reactie!

    Groetjes,

    Lily

    1. Fatima El Irari

      5 januari 2019 at 10:20

      Hi Lily,

      Die zou je daarvoor kunnen gebruiken of je gebruikt de chocolade voor bij de cake-kruimels.??

  • sara

    5 januari 2019 at 10:14

    welke zijn er beter/lekkerder?
    die van het bovenstaande recept met de verkruimelde cake of die waar je het beslag gewoon in een soort wafelijzer giet voor cakepops?

    1. Fatima El Irari

      5 januari 2019 at 11:11

      Ik maak ze altijd op deze manier eigenlijk. Heb zelf nog nooit zo een apparaat gebruikt voor cakepops.

  • Sultan

    2 februari 2019 at 13:50

    Dag Faatje kan ik gwn die basic roomboter cake van de AH gebruiken? Zo ja, hoeveel gr moet het zijn? Dankje

    1. Fatima El Irari

      11 februari 2019 at 11:14

      Hi Sultan,

      Jazeker, een zo’n boerencake is ongeveer 600 gram en die kun je helemaal gebruiken. Mocht je geen bolletjes kunnen rollen, dan kun je altijd iets meer monchou toevoegen. Xx

  • Sultan

    2 februari 2019 at 13:52

    Heeey Faatje, ziet er lekker uit. Kan ik gwn die basic roomboter cake van de AH gebruiken? Zo ja hoeveel gr? Dankjewelll

    1. Melissa

      3 maart 2020 at 22:03

      Hey fatima,

      Weet je misschien waar ze de cakepop bakvormpjes verkopen?

      1. Fatima El Irari

        5 maart 2020 at 12:00

        Hi Melissa,

        Je kunt online kijken of bij bakwinkeltjes.

  • Diekra

    13 maart 2019 at 22:38

    Heey stel ik maak dit mengsel kan ik het dan een dag in de koelkast laten staan en dan de volgende dag bereiden

    1. Fatima El Irari

      14 maart 2019 at 09:49

      Hi Diekra,

      Dat kan zeker. Het kan zo zijn dat het mengsel de volgende dag iets droger is geworden, maar dan kun je er gewoon extra chocolade bijdoen.??

  • Wanita

    23 maart 2019 at 23:08

    Heey Fatima,
    Ik heb vandaag de cakepops uitgeprobeerd, en de stokjes laten afkoelen in de cake pops. Alleen als ik het in die gesmolten chocolade dip gaat alles zeg waar weer los ( de stokjes in de cake) heb je misschien een tip voor mij?

    1. Fatima El Irari

      24 maart 2019 at 06:37

      Hi Wanita,

      Dan zijn de cake bolletjes niet stevig genoeg. Je kunt er dan het beste extra mascarpone of monchou aan toevoegen en het cakemengsel weer even doorkneden.??❤️

      1. Wanita

        24 maart 2019 at 07:28

        Oke, bedankt voor je reactie !

      2. Fatima El Irari

        24 maart 2019 at 09:48

        Graag gedaan!

  • Lotte

    23 juni 2019 at 10:13

    Hè hoi Fatima kan je het ook doen zonder roomkaascake?

    En trouwens ze zien er verrukkelijk uit?❤️❤️❤️❤️❤️❤️?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    1. Fatima El Irari

      24 juni 2019 at 10:23

      Hi Lotte,

      Jazeker, je kunt ook een ander soort cake gebruiken hoor. Dankjewel!

      Liefs,
      Fatima

  • Ebbb

    7 februari 2020 at 16:43

    Hoihoi,

    Ik heb gewoon boerencake gekocht. Dat kan ook toch? En hoeveel gram heb je dan nodig?

    1. Fatima El Irari

      10 februari 2020 at 10:22

      Ja, kun je ook gebruiken. Je hebt dan de hele pak nodig.

      1. Carla

        12 februari 2020 at 14:04

        Hoi Fatima, gebruik je van de roomkaas cake alleen het beslag of inclusief garnering (de kokos en abrikozenjam)?Groet Carla

      2. Fatima El Irari

        12 februari 2020 at 14:15

        Hi Carla,

        Ik gebruik echt alleen de cake, dus zonder garnering.

        Liefs,
        Fatima

  • Salma

    28 maart 2020 at 01:38

    Heehee,

    Heb een basis cake van de ah.

    Is het dan beter mascarpone toevoegen of iets anders ?

    1. Fatima El Irari

      28 maart 2020 at 13:26

      Hi Salma,

      Ja, ook dan kun je mascarpone gebruiken.

  • Sarah

    29 november 2020 at 14:50

    Hey Fatima!
    Wou net beginnen met het maken van het recept alleen is mijn mascarpone niet op kamertemperatuur. Heb het wel uit het verpakking gehaald. Kan ik het gewoon in een kommetje doen en afwachten totdat het tot kamertemperatuur komt?

    1. Fatima El Irari

      4 december 2020 at 14:31

      Hi Sarah,

      Ja hoor dat kan zeker.

  • Love cooking

    10 januari 2021 at 09:42

    Hoooi Fatima,

    Als de cake ga bakken voor de cakepops welke vorm/ bakplaat is dan t handigst?

    Xxx

    1. Fatima El Irari

      13 januari 2021 at 12:37

      Hi,

      Je kunt echt elk soort bakvorm gebruiken, als je het beslag altijd maar voor ongeveer 2 cm onder de rand vult. Xx

  • Jutta Petermans

    6 februari 2021 at 10:14

    heyy,
    hoeveel gram cake is dat?
    liefs jutta

    1. Fatima El Irari

      14 maart 2021 at 19:58

      Hi Jutta,

      Je hebt ongeveer 500 gram cake nodig.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept