We gaan vandaag voor een lekkere winterse Hollandse kost, boerenkoolstamppot! Deze donkere dagen zijn perfect voor dit heerlijke stamppot. Zó lekker met gekarameliseerde uitjes, jus en rookworst! Dit gerecht zetten we dit seizoen veel vaker op tafel, heerlijk!
11 Comments
Amal Charrat
30 november 2021 at 09:38
Hi fatima, ik zou graag willen weten welke toevoeging de ketjap manis heeft aan dit oerhollandse recept? Ik lust t het niet vandaar mijn vraag
Fatima El Irari
30 november 2021 at 23:38
Hi Amal,
Mag je ook weglaten hoor. Ik voeg die er meer bij voor de kleur niet echt voor de smaak, want zo sterk proef je het niet terug. Xx
Pien
5 december 2021 at 17:41
Sorry maar ik vind dit echt een super onduidelijk recept het gaat van links naar rechts!
Dahlia
7 december 2021 at 14:06
Hi, ik begrijp niet helemaal of de uien en jus uiteindelijk door elkaar gaan of moet ik dit los van elkaar zien?
Fatima El Irari
9 december 2021 at 15:52
Hi Dahlia,
Bedoel je de gekarameliseerde uien en de jus?
Sam
23 december 2021 at 22:06
Hoi fatima,
Mag ik weten welke Halal rookworst je hebt gebruikt? Deze ziet er lekkerder uit dan die van Wahid of Anur. Ik hoor het graag dan kan ik dit morgen maken !
Aisha
24 december 2021 at 18:25
Hoi Fatima,
Waar haal jij je rookworst?
En ik vond na het toevoegen van de melk/boter dat de boerenkoolstampot wat waterig werd, hoort dat zo?
Nada
12 april 2022 at 12:16
Salaam alaikoem Fatima,
Het ziet er lekker uit! Ik begrijp ook niet helemaal of je de jus en de gekarameliseerde uiten met elkaar moet mixen.
Ashok
6 juni 2022 at 07:50
Thanks for sharing this amazing recipe.my family loved it.will be sharing this recipe with my friends.they will like it.
Nabila
5 december 2022 at 16:36
Selaam alaikoum warahmutu Allah,
Welke halal rookworst gebruik jij?
Ik ben daar namelijk niet zo bekend mee.
Sevda Sahin
5 december 2022 at 17:38
Hi Fatima,
Mag ik vragen welk merk (halal) rookworst jij haalt en waar? Ik heb vegetarische geprobeerd maar die smaakt echt niet lekker.
Het recept ziet er goed uit en ook ik ben gek op stamppot boerenkool. Ik doe er ook in kleine stukjes gesneden sucuk (turkse knoflookworst) doorheen als vervangen voor spek.