We gaan vandaag voor een lekkere winterse Hollandse kost, boerenkoolstamppot! Deze donkere dagen zijn perfect voor dit heerlijke stamppot. Zó lekker met gekarameliseerde uitjes, jus en rookworst! Dit gerecht zetten we dit seizoen veel vaker op tafel, heerlijk!
4 Comments
Amal Charrat
30 november 2021 at 09:38
Hi fatima, ik zou graag willen weten welke toevoeging de ketjap manis heeft aan dit oerhollandse recept? Ik lust t het niet vandaar mijn vraag
Fatima El Irari
30 november 2021 at 23:38
Hi Amal,
Mag je ook weglaten hoor. Ik voeg die er meer bij voor de kleur niet echt voor de smaak, want zo sterk proef je het niet terug. Xx
Dahlia
7 december 2021 at 14:06
Hi, ik begrijp niet helemaal of de uien en jus uiteindelijk door elkaar gaan of moet ik dit los van elkaar zien?
Fatima El Irari
9 december 2021 at 15:52
Hi Dahlia,
Bedoel je de gekarameliseerde uien en de jus?