Baked Oats met Banaan
Prep time: 10 minuten
Cook time: 15 minuten
Serves: 2 stuks
Baked Oats met Banaan
- Voorbereidingstijd 10 minuten
- Kooktijd 15 minuten
- Totale tijd 25 minuten
- Aantal personen: 2 stuks
Ingrediënten:
Havermout beslag:
- 1 rijpe banaan
- 1 ei
- 80 gram havermout
- 1 theel. kaneel
- 1 theel. bakpoeder
- 1/4 theel. zout
- 130 ml melk
Ook nodig:
- chocolate chips
- kokos snippers
- vers fruit
Bereidingswijze:
Havermout beslag:
- 1)
Verwarm de oven voor op 180 graden.
- 2)
Mix in een blender de banaan, ei, havermout, kaneel, bakpoeder, zout en de melk samen.
- 3)
Vet twee ovenschaaltjes in met olie en giet het beslag erin.
- 4)
Verdeel bovenop wat chocolate chips en kokos snippers en druk ietsjes aan.
- 5)
Bak de taartjes in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
- 6)
Haal de baked oats uit de oven en serveer met vers fruit en maple syrup. Enjoy!