AARDBEIEN KOEKJES TIRAMISU

3 juni 2018Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Ben je op zoek naar een lekker toetje waar je niet al te lang voor in de keuken hoeft te staan? Zoek dan niet verder, want ik heb het lekkerste en simpelste toetje voor je! Deze heerlijke aardbeien koekjes tiramisu is zo ontzettend lekker romig en fris plus je hebt het binnen een paar minuten al in de koelkast staan. Ideaal toetje voor een feestje of voor als je mensen over de vloer krijgt!

Ingrediënten: (10 stuks)
Aardbeiencrème:
  • 500 gr. roomkaas
  • 150 gr. gecondenseerde melk
  • 100 gr. poedersuiker (optioneel)
  • 4 aardbeien, in kleine stukjes
Voor de koekjes lagen:
  • 200 ml koude  melk
  • 2 etl. cacaopoeder
  • rechthoekige koekjes naar keuze
Garnering:
  • geraspte kokos
  • aardbeien
Bereiding:
  1. Schep de roomkaas in de kom en mix de roomkaas even op hoge snelheid mooi glad. Nu kun je eventueel de 100 gr. poedersuiker toevoegen, als je de tiramisu niet zoet genoeg vindt.
  2. Giet de gecondenseerde melk erbij en mix  het met de elektrische handmixer op hoge snelheid voor ongeveer 3 a 5 minuten.
  3. Schep de aardbeienstukjes erbij en spatel de aardbeien door de crème. Zet de kom in de tussentijd even apart.
  4. Voeg de cacaopoeder toe bij de melk, mix dit even samen en dompel een paar koekjes in het mengsel.
  5. Plaats de natte koekjes in de ovenschaal die je hebt bekleed met bakpapier tot de bodem bijna niet meer zichtbaar is.
  6. Schep wat van de crème apart en schep de overige crème in een spuitzak.
  7. Spuit de aardbeiencrème in stroken bovenop de koekjes en strijk de crème met een lepel mooi glad.
  8. Herhaal bovenstaande stappen tot je alle koekjes en de crème hebt gehad.
  9. Dek de bakvorm af met een stuk bakpapier en met aluminiumfolie en zet de aardbeien koekjes tiramisu voor zeker 5 uur in de koelkast.

Afwerking:
  1. Haal de bakvorm uit de koelkast, verwijder de bakpapier en de aluminiumfolie en plaats bovenop de bakvorm een langwerpig bord.
  2. Draai de bakvorm om, til de bakvorm op en verwijder de bakpapier.
  3. Verdeel bovenop de crème die je apart hebt gehouden en strooi er wat geraspte kokos overheen.
  4. Garneer met wat verse stukjes aardbeien en genieten maar!
Extra tips&tricks:
  • De koekjes tiramisu is het lekkerst als je deze koud serveert.
  • Deze tiramisu is ook erg lekker met Oreo koekjes, Bastonge of Lotus koekjes.
  • Vervang de roomkaas door mascarpone of door monchou.
  • Gebruik een ovenschaal i.p.v. een bakvorm.
  • Geen spuitzak? Schep de crème dan met twee eetlepels bovenop de koekjes en strijk het glad.

Ik vind het altijd leuk om te zien wat jij kookt/bakt van mijn blog, dus vergeet niet @kookhoekjevanxfaatje en #kookhoekjevanxfaatje te gebruiken als je een foto plaatst op Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print recept

Nutrition

136 Comments

  • Jalila

    3 juni 2018 at 10:21

    Oeehh ziet er heerlijk uit! Ik ga het vandaag maken!!

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 10:37

      Ah super leuk! Ben benieuwd lieverd en geniet ervan! Xx

    2. Meisa

      20 januari 2019 at 08:17

      Ziet er echt heerlijk uit ga ik zeker maken?❤️

  • Jamila

    3 juni 2018 at 10:42

    Hey Fatima
    Ziet er lekker uit!
    Vanwaar heb je de ovenschaal?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:12

      Hi Jamila,

      Dankjewel lieverd! Deze komt van de Blokker.??❤️

  • Rola

    3 juni 2018 at 10:43

    Ziet er heerlijk uit Mashalah? ga ik zeker uitproberen inshallah❤️ Dankje?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:13

      Dankjewel lieve Rola!❤️

  • Ikrame

    3 juni 2018 at 10:52

    Salaam fatima

    Kan ik de geraspte kokos door iets anders vervangen, ik lust namelijk geen kokos.

    Groetjeq

    Ikrame

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:12

      Alaikoem salaam Ikrame,

      Jazeker, je kunt bovenop wat chocolade raspen of je verdeeld er wat gesneden stukjes aardbeien op. ❤️

  • Amira

    3 juni 2018 at 10:52

    Hmm dar ziet er heerlijk uit! Ik ga hem snel uitproberen. Van waar heb je die bakvorm?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:11

      Hi Amira,

      Dankjewel lieverd! Bakvorm is van de Blokker. ❤️

  • Sara

    3 juni 2018 at 10:56

    Wauwie! Lekker ziet dat eruit! Vanavond proberen, ben alleen geen fan van kokos.. wil het wel graag versieren.. wat raad je me aan schat?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:10

      Dankjewel lieve Sara! Je kunt eventueel wat chocolade erop raspen of je snijd extra kleine stukjes aardbeien en verdeeld deze bovenop.❤️

  • Asma

    3 juni 2018 at 10:57

    Blijft de cake niet aan de zijkant van de bakblik plakken wanneer je hem omdraait? Of gebruik je er iets voor?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:08

      Hi Asma,

      Er blijft helemaal niks plakken, omdat je de gehele bakvorm bekleed met bakpapier dus ook de zijkanten.??❤️

      1. Ebru

        16 mei 2019 at 14:54

        Heyyy waar kan ik die gecondenseerde Melk kopen ❤

      2. Fatima El Irari

        16 mei 2019 at 15:45

        Hi Ebru,

        Bij de Jumbo en Albert Heijn.

  • Dikra

    3 juni 2018 at 10:58

    Hooiii, bedankt voor je recept, kan ik het ook met iets anders versieren dan kokos? Xx

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:07

      Hi Dikra,

      Jazeker, je kunt er geraspte chocolade opdoen of gehakte noten of aardbeien in kleine stukjes snijden en deze erop verdelen.❤️

  • Lina

    3 juni 2018 at 10:59

    Hallo Fatima,

    Jij hebt altijd superlekkere en makkelijke recepten! Zo blij met jou blog 🙂 even een vraagjeover de koekjes tiramisu: Voor hoeveel personen is dit recept ongeveer? Krijg volgende week 15 man over de vloer voor iftar. Heb al wel bedacht dat ik hem in een ovenschaal ga maken maar welke hoeveelheden kan ik aanhouden? Groetjes

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:06

      Hi Lina,

      Dankjewel lieverd! Ik had gisteren 10 stukjes eruit kunnen snijden. Als je 15 personen oo bezoek krijgt dan zal ik voor de zekerheid het recept verdubbelen en dus twee van die taartjes maken.❤️

  • Fatima

    3 juni 2018 at 11:00

    Deze ga ik oook zeker maken vandaag ??????

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:04

      Ah super leuk! Geniet ervan lieverd!❤️

  • Hadia

    3 juni 2018 at 11:14

    Wat zijn de afmetingen van de cakevorm?

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 06:20

      Hi Hadia,

      De lengte van deze bakvorm is 25 cm en de diepte is ongeveer 10 cm. Xx

  • Naema

    3 juni 2018 at 11:20

    Hoi Fatima,

    Waar kan ik zo’n rechthoekinge ovenschaal kopen? Gaat het ook met een ovenblik?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:02

      Hi Naema,

      Deze komt van de Blokker, maar je kunt ook prima een bakblik gebruiken hoor. Is precies hetzelfde.❤️

  • Lilie

    3 juni 2018 at 11:31

    Ziet er super lekker uit, bedankt voor het recept. Mag ik vragen vanwaar je die schaal hebt? Ik vind m prachtig xxx

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 13:02

      Hi Lillie,

      Dankjewel lieverd! Bedoel je de langwerpige glazen schaal? Deze komt van de Blokker.❤️

  • Sarah

    3 juni 2018 at 12:20

    Hi salaam, recept ziet er heerlijk uit en lekker simpel om te maken ook. Bedankt daarvoor en ga zo voort! Iemand die toevallig weet waar dat mooie ronde cremekleurig bord vandaan komt? En dat langwerpig bord ben ik ook benieuwd naar? Groetjes

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 12:59

      Alaikoem salaam Sarah,

      Dankjewel lieverd! Beide borden komen van de Blokker, maar die heb ik wel echt al jaren!?❤️

  • sall

    3 juni 2018 at 12:29

    ziet er heerlijk uit ik zal deze vandaag uitproberen!

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 12:58

      Super leuk! Geniet ervan!❤️

  • Khamisa

    3 juni 2018 at 12:36

    Ik ga hem incha Allah met suikerfeest maken…

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 12:56

      inschAllah!❤️

  • Sarah

    3 juni 2018 at 12:37

    Het is een prachtig recept bedankt, ik ga het gelijk maken?❤️

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 12:56

      Dankjewel lieve Sarah!❤️

  • Ouis

    3 juni 2018 at 13:46

    Het ziet er weer overheerlijk uit, Fatima! Tbark Allah 3lik!

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:20

      Allahibarkfiek lieve schat!❤️

  • Fatima

    3 juni 2018 at 13:53

    Hi fatima!! Heerlijk receptje weer.
    Ik heb helaas geen biscuit koekjes, wel speculoos koekjes.. kan ik deze ook gebruiken of worden ze niet zacht genoeg?

    Groetjes, xx

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:21

      Jazeker, die kun je ook gebruiken! Ook erg lekker!❤️

  • Sihem

    3 juni 2018 at 14:06

    Heej Fatima

    Ik heb geen bakpapier thuis kan ik dat ook weglaten ?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:19

      Ik zou dan aluminiumfolie gebruiken, zodat niks blijft plakken.??❤️

  • Sarah

    3 juni 2018 at 14:34

    Dankjewel voor de snelle reactie topper! Jammer dat ik niet aan de borden meer kan komen, vind ze super mooi. Waar koop je de chocoladekrullen vandaan? X

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:13

      Hi Sarah,

      Ik kruk chocolade zelf met een dunschiller haha. Als je chocolade gewoon oo kamertemperatuur bewaard, dan is deze nog ietsjes zacht en kun je dus met een dunschiller heel makkelijk chocolade krullen maken.❤️

  • Oem ishaaq

    3 juni 2018 at 15:56

    Tip: Is het niet makkelijker om ook te beginnen met een laagje creme voordat je de 1e laag koekjes legt. Dan kan de bovenkant ook mooi opstijven, zoals de rest.. ?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:11

      Ja hoor dat kan ook, maar dan plakt het wel gelijk aan het bord wanneer je het omdraait. Maar het kan zeker wel!❤️

  • Youss

    3 juni 2018 at 17:20

    Help. Ik heb alles in huis behalve melk. Kan ik het met iets anders vervangen ?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:09

      Je kunt koffie gebruiken of zelfs aardbeiensap bijvoorbeeld. Xx

  • Fatiha

    3 juni 2018 at 17:51

    Hallo Fatima
    Kan ik ook koekjes gebruiken waarin roomboter zit?

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:07

      Ja hoor dat kan ook!

  • Pauline

    3 juni 2018 at 18:13

    Hey Fatima , ziet er heerlijk uit ? welke koekjes gebruik jij ? Wil m graag precies zoals die van jou maken Xx

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 18:18

      Hi Pauline,

      Ik gebruik de thee biscuits van de Albert Heijn eigen merk. Dankjewel lieverd!❤️

  • Wafa

    3 juni 2018 at 18:44

    Wat een ontzettend leuke kooksite ? ! Heel inspirerend! Je uitleg is zo duidelijk en de filmpjes zijn super! Ik ga je site zeker vaker bezoeken in sha Allah! TbarkAllah 3aliek ??

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 06:18

      Allah ibarkfiek lieve Wafa en welkom! Xx

  • Fa

    3 juni 2018 at 21:06

    Ziet er lekker uit. Kan je ook gesmolten witte chocolade bij de roomkaasvulling toevoegen?

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 06:18

      Dankjewel lieverd! Jazeker, maar zorg er wel voor dat de chocolade iets is afgekoeld. xx

  • Khadija

    4 juni 2018 at 02:20

    Oooh gwn heerlijk?? deze maak ik zeker een van de dagen en is zoo makkelijk. Tabarak Allah Alik Fatima, je leert me zoveel bij lieverd ??

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 06:19

      Allahibarkfiek lieve Khadija! Bsaha lieve schat en graag gedaan! Xx

  • Soukie

    4 juni 2018 at 09:49

    Hoi,

    Gebruik je geconcendeerde melk met suiker of zonder?

    Ziet er heelijk uit!

    XXX

  • Derya

    4 juni 2018 at 10:45

    Dag Fatima,

    Ga nu deze lekkere tiramisu taart maken voor vanavond. Je heb de halve gecondenceerde melk gebruikt toch?

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 12:55

      Hi Derya,

      Lekker! Ik geberuik 150 gr. gecondenseerde melk. Xx

  • Kaoutar

    4 juni 2018 at 11:21

    Ziet er suuuuperr lekker uit??!! Moet ik het recept verdubbelen als ik het in een ovenschaal wil doen of is dat niet nodig?

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 12:57

      Dankjewel lieve Kaoutar! Als je een grote ovenschaal hebt, dan zal ik het recept wel verdubbelen. Zodat je niet een lage tiramisu krijgt. Succes lieverd! Xx

  • Amira

    4 juni 2018 at 12:05

    Kan ik ook bijv: de cacao vervangen in chocolade poeder waar je chocomelk mee maakt (nesquik)?

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 13:00

      Hi Amira,

      Ja hoor dat kan zeker. Succes! Xx

  • Kaoutar

    4 juni 2018 at 12:23

    Ik had een reactie geplaatst maar zie m niet staan.. Ik vroeg me af of ik het recept moet verdubbelen als ik het in een ovenschaal maak?

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 12:59

      Hi Kaoutar,

      Ik moet de reactie eerst goedkeuren voordat jij die kan zien, maar ik heb zojuist op je vraag geantwoord. Xx

  • Chaima

    4 juni 2018 at 12:26

    Salam alaikoum!
    Kan ik ook monchou gebruiken?

    Liefst

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2018 at 12:58

      Alaikoem salaam Chaima,

      Jazeker, kan ook! Xx

  • Fatiha

    4 juni 2018 at 13:50

    Hey Faatje, voor hoeveel personen zijn deze ingrediënten?

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 06:30

      Hi Fatiha,

      Het aantal stuks ligt aan hoe groot je de stukken snijdt, maar zelf had ik er makkelijk 10 normaal grote stukken uit kunnen snijden. Xx

  • Samantha

    4 juni 2018 at 14:59

    Oooh Fatima ik heb echt zn trek hier in. Dit ga ik vanavond maken voor mijn man zijn verjaardag morgen! Zeker weten dat dit een hit word in de familie??

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 06:27

      Aah wat lief! Geniet ervan lieve Samantha en veel plezier! Xx

  • Rachida

    4 juni 2018 at 16:12

    Hoi fatima kan ik ook Philadelphia kaas nature gebruiken ipv die andere roomkaas is enigste wat ik nog in huis heb liggen

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 06:09

      Hi Rachida,

      Jazeker, die kun je ook gebruiken hoor! Xx

  • Sara

    4 juni 2018 at 18:13

    Zo lekker! Is het erg als de cake 12 uur in de koelkast blijft en dat ik het dan ga versieren? Nadat je het versiert hebt, bewaar je de cake in de koelkast?

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 06:10

      Hi Sara,

      Is niet erg hoor! Ik laat de taart soms voor een hele nacht in de koeling. Als je de tiramisu hebt versierd, dan mag die weer in de koelkast. Xx

  • Ouarda

    4 juni 2018 at 20:33

    Salam Faat, sobhanalah ik heb altijd geluk met jouw recepten! Vandaag deze tiramisu gemaakt en hij was heerlijk! ik ben een trouwe fan shokran bezzaf voor alle moeite

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 06:13

      Alaikoem salaam Ouarda,

      Ah wat goed zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd! Xx

  • Latifa

    5 juni 2018 at 09:13

    Hey Fatima , waar kun je gecondenseerde melk halen?
    Waar heb jij hem gehaald?

    1. Fatima El Irari

      5 juni 2018 at 09:50

      Hi Latifa,

      Die kun je o.a. vinden bij de Jumbo, Albert Heijn, Dirk, Hoogvliet etc.

  • Zina

    6 juni 2018 at 23:19

    Ik heb em gemaakt hij is heel goed gelukt en lekker ??. Dankje wel Fatima met je simpele lekkere taart

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:55

      Ah super goed! Graag gedaan lieve schat!❤️

  • Fatima

    7 juni 2018 at 09:11

    Hoi Fatima,

    ben benieuwd hoe groot de vorm is die je hebt gebruikt.

    Xx

  • Ouarda

    7 juni 2018 at 09:29

    Heey,

    je geeft aan bij tips&tricks dat je ook oreo koekjes kan gebruiken. moet je dan de koekjes van dat witte gedeelte afhalen? of kan je ze in het geheel dompelen in chocolade melk en verder opbouwen

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:50

      Je kunt de witte crème er gewoon in laten hoor. Of je haalt de crème eruit en voegt deze toe bij de roomkaas en mixt dit samen, maar dat hoeft niet.❤️

  • Zina

    7 juni 2018 at 13:05

    Ik heb die ook gemaakt hij was goed gelukt en heerlijk? bedank Fatima voor je simpel recept.
    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:45

      Ah super goed zeg! Graag gedaan lieverd!❤️

  • Amelia

    7 juni 2018 at 15:48

    Hi Fatima

    Hoelang kan ik de cake in de koeling bewaren? Wilde morgen vroeg maken en dan Zaterdagavond meenemen op visite

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:37

      Hi Amelia,

      Ja, hoor dat kan zeker! Gewoon even goed afdekken met bijvoorbeeld aluminiumfolie of bewaren in een taartendoos.❤️

  • Nana

    7 juni 2018 at 16:47

    Hallo Fatima, ik wil graag dit recept maken voor het Suikerfeest kan ik dit een dag van te vieren maken?

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:35

      Jazeker, dat kan makkelijk!❤️

  • Nana

    7 juni 2018 at 17:01

    Ik heb net het filmpje bekeken het kan!! Ik had eerst moeten kijken dan pas vragen sorry

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:35

      Haha is niet erg lieverd!

  • Ilhame

    8 juni 2018 at 14:12

    Dag Faatje,
    Heerlijk recept weer. Ik heb een vraag over de koekjes welke heb jij gebruikt en waar te koop?

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 21:59

      Hi Ilhame,

      Dankjewel lieverd! Ik heb theebiscuit gebruikt van de Albert Heijn (eigen merk)

  • Merjam

    8 juni 2018 at 15:33

    Dankje voor je recept. Je bent geweldig, mashallah. Ik wil hem vanavond maken voor bezoek alleen ik twijfel tussen de lange vingers en maria biscuit. Ik neig naar lange vingers omdat het dan meer tiramisu smaak krijgt. Wat vindt je?

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 21:56

      Hi Merjam,

      Dankjewel lieve schat! Ja, hoor je kunt ook lange vingers gebruiken maar ook met koekjes is het echt lekker. Maar beide kan hoor. Xx

  • Asuman

    8 juni 2018 at 17:36

    Salaam, hoe groot is je bakvorm?

  • Khadija

    8 juni 2018 at 21:54

    Salam Fatima het was heel makkelijk te maken en je uitleg is echt heel duidelijk en netjes, maar de roomkaas smaak overheerste helaas. Is het mogelijk om de roomkaas met slagroom te vervangen?

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 22:06

      Alaikoem salaam Khadija,

      Dankjewel lieve schat! Welke roomkaas heb je gebruikt? Ja, hoor je kunt de roomkaas ook mengen met slagroom. Xx

  • Rabia

    9 juni 2018 at 08:18

    Salaam meid,

    Vraagje, waarom moet de cake omgedraaid worden? Is het niet mogelijk om de cake in de ovenschaal te laten, te eindigen met een laagje creme en die te versieren met aardbeien.

    Dankjewel voor je mooie recepten en uitleg?

    1. Fatima El Irari

      9 juni 2018 at 08:46

      Alaikoem salaam Rabia,

      Ja hoor dat kan natuurlijk ook. Alleen dan snijd je de taart straks wel in de vorm en misschien krijg je dan niet echt goed gesneden stukjes, maar het kan wel. Dankjewel lieve schat! Xx

      1. Rabia

        9 juni 2018 at 08:53

        Bedankt! Ga hem zo direct maken. Ben benieuwd.

  • Merjam

    9 juni 2018 at 08:59

    Dankje voor je mooie gerechten❤. Kan ik lange vingers gebruiken? Twijfel tussen lange vingers en marie biscuit. Dankje alvast

    1. Fatima El Irari

      9 juni 2018 at 15:50

      Graag gedaan lieverd! Jazeker, je kunt zowel lange vingers als Maria koekjes gebruiken. Xx

  • Zina

    9 juni 2018 at 13:11

    Hey Fatima, kan ik oreo koekjes gebruiken ipv aardbeien??

    1. Fatima El Irari

      9 juni 2018 at 15:37

      Hi Zina,

      Jazeker, ook lekker!

  • Imane

    10 juni 2018 at 16:33

    Hallo Fatima,

    Kan ik roomkaas vervangen met mascarpone of pakt ie het niet goed dan?

    Hoor graag van je x

    1. Fatima El Irari

      11 juni 2018 at 07:39

      Hi Imane,

      Jazeker, dat kan altijd! Xx

  • Ummuhan

    13 juni 2018 at 09:34

    Ik heb even een vraagje. Misschien een domme vraag. Maar roomkaas is dat zeg maar ook de verse kaas in de winkel? En komt het overeen met mascarpone.

    1. Fatima El Irari

      13 juni 2018 at 11:50

      Hi Ummuhan,

      Is geen domme vraag hoor. Klopt, roomkaas is gewoon verse kaas die in zo’n kuipje zit en het is bijna hetzelfde als mascarpone. Xx

  • khadija

    13 juni 2018 at 17:28

    Hey Fatima,

    Om te beginnen wil ik je feliciteren met je heerlijke recepten!!! Heb al heel wat uitgeprobeerd en t lukt altijd, te danken aan je tips ??
    Wens je heel veel succes hierin lieverd!
    Ik volg je uit Frankrijk ?

    1. Fatima El Irari

      14 juni 2018 at 08:48

      Hi lieve Khadija,

      Wat onwijs lief zeg! Dankjewel lieve schat en bedankt voor je lieve berichtje!?

  • Musaarat

    14 juni 2018 at 07:14

    Hey Fatima,
    Van waar komt je mes waarmee je taart insmeert? Sorry weet niet hoe ik moet verwoorden?
    Xxx musaarat

    1. Fatima El Irari

      14 juni 2018 at 08:37

      Hi Musaarat,

      Is niet erg hoor! Mijn paletmes komt van de Xenos. Xx

  • youssra

    14 juni 2018 at 07:26

    Salaam, kan je ook de blauwe variant van goldessa gebruiken?

    1. Fatima El Irari

      14 juni 2018 at 08:36

      Hi Youssra,

      Sorry, maar wat bedoel je precies? Welke blauwe variant?

      1. youssra

        14 juni 2018 at 09:09

        Deze zag ik ook bij de Lidl liggen. https://goo.gl/images/lerg0S

  • Youssra

    14 juni 2018 at 13:24

    Hey Fatima ! Ik ga dit recept uitproberen voor aankomende suikerfeest. Ik had een vraagje.Is het mogelijk om in plaats van een mixer een garde te gebruiken? Alvast bedankt X

    1. Fatima El Irari

      18 juni 2018 at 09:47

      Hi Youssra,

      Sorry voor mijn late reactie. Je kunt altijd een garde gebruiken hoor. Xx

  • Youssra

    14 juni 2018 at 13:45

    Hey Fatima,
    Kan je in plaats van een mixer ook een garde gebruiken?
    Alvast bedankt!

  • Birgit

    15 juni 2018 at 19:30

    Hoi! Ik vond de crème té cheesy, volgend keer met wat slagroom of mascarpone. En ik heb veel meer aardbeien gebruikt- was lekker! Oh ja, en de koekjes heb ik in melk met wat van de aardbeiensaus gedompeld.
    Het toetje was een succes vandaag met Suikerfeest! Bedankt voor de inspiratie!

    1. Fatima El Irari

      18 juni 2018 at 09:55

      Hi Birgit,

      Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd! Xx

  • Sanae

    19 juni 2018 at 18:30

    Mijn creme was niet echt een creme te noemen, het was meer als een dikke vla ofzo. Ik heb het toch maar afgemaakt, het zit nu in de koelkast. Denk sowieso dat het mislukt is. Zou het aan de roomkaas liggen? Ik heb eentje van de Turkse supermarkt gebruikt. Ik hoor graag van je

    Groetjes Sanae

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2018 at 09:49

      Hi Sanae,

      Het kan inderdaad aan de roomkaas liggen. Welke heb je precies gebruikt? Niet alle roomkaas zijn namelijk hetzelfde. Xx

      1. Sanae

        20 juni 2018 at 10:38

        Bedankt voor je reactie. Ja een turkse is het. Ik heb inmiddels een stukje al op. Smaakt wat cheesy haha, ik ga het opnieuw proberen met mascarpone, ik had nog een vraagje. Hoe zorg ik ervoor dat ik er meer de originele smaak van tiramisu erin krijg? Zo lekker

  • Cosette

    2 augustus 2018 at 11:08

    Hoi Fatima,

    Super lekkere tiramisu, heb hem vorige week gemaakt. We hebben ervan gesmuld.

    Gr, Cosette

    1. Fatima El Irari

      3 september 2018 at 06:42

      Hi Cosette,

      Ben blij om te lezen dat het heeft gesmaakt!

      Liefs,
      Fatima

  • Sulega

    24 mei 2019 at 08:42

    Hoi Fatima,

    De creme die ik overgehouden heb om straks overheen te strijken.. kan ik dat gwn in de koelkast plaatsen of moet ik dat op kamertemperatuur laten?

    1. Fatima El Irari

      25 mei 2019 at 19:07

      Hi Sulega,

      Kun je afgedekt in de koeling bewaren.

  • Leyla

    13 oktober 2019 at 00:58

    Hallo,

    Kan je de koekjes ook vervangen door lange vingers? Welke raad je eerder aan.

    1. Fatima El Irari

      13 oktober 2019 at 21:29

      Hi Leyla,

      Jazeker, je kunt ook lange vingers gebruiken. xx

  • Sana Boundati

    25 maart 2020 at 22:59

    Hi Fatima,

    Looks great! Kan ik de gecondenseerde melk weglaten?

    Groetjes,
    Sana

    1. Fatima El Irari

      27 maart 2020 at 14:10

      Hi Sana,

      Bedankt lieverd! Je zou die weg kunnen laten en vervangen door 100 ml slagroom. Xx

Comment ReplyCancel Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept