Aardappel Burgers met Tonijn

7 juni 2016Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Vandaag deel ik deze waanzinnig lekkere krokante Aardappelburger recept met jullie! Ik kan je al  verklappen dat deze aardappelburgers echt super crunchy zij en dat je bij elke hap de krokante korst kunt horen kraken haha! Vooral nu tijdens de Ramadan is het erg handig om deze burgers op voorhand te maken en voor de iftar nog even snel af te bakken. Dit recept is voor ons thuis sowieso een blijver!    

Ingrediënten:
  • 6 grote kruimelige aardappelen
  • 1 blikje tonijn, in zonnebloemolie
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 3 takjes bosui
  • 2 etl. peterselie, fijngesneden
  • 1 tl. gemberpoeder
  • 1 tl. paprikapoeder
  • 1 tl. zout
  • 1/2 tl. zwarte peper
  • 1 tl. sambal
  • 1 ei
Paneren:
  • 200 gr. bloem
  • 200 gr. paneermeel
  • 2 eieren, losgeklopt
Bereidingswijze:
  1. Kook de aardappelen gaar in een ruime pan met water en een snufje zout voor ongeveer 30 minuten.
  2. Giet het water af en stamp de aardappelen met een aardappelstamper fijn.
  3. Open het blikje tonijn en giet de zonnebloemolie eruit. Voeg de tonijn toe bij de aardappelpuree en stamp de tonijn met de aardappelstamper bij de aardappelpuree.
  4. Voeg de ui en de bosui toe bij de aardappelpuree en roer het flink samen met een houten lepel.
  5. Voeg dan ook de fijngesneden peterselie, de kruiden en de sambal toe en roer alles nogmaals flink samen.
  6. Breek het ei even apart in een kom en mix het ei los. Giet dan het eimengsel bij het aardappelmengsel in de kom en roer het weer flink samen met de houten lepel.
  7. Dek de kom af met aluminiumfolie en plaats de kom voor zeker 30 minuten in de koelkast.


  8. Haal na 30 minuten de kom uit de koelkast en schep met een ijslepel telkens een bolletje op van het aardappelmengsel en rol het bolletje tussen je handpalmen mooi glad.
  9. Druk het bolletje plat tot een schijf van ongeveer 2 cm dikte. Vorm het aardappelschijfje met je handpalm tot een mooie ronde vorm.
  10. Plaats het aardappelschijfje vervolgens op een bakplaat die je hebt bekleed met bakpapier en werk op precies dezelfde wijze de rest af.
  11. Plaats dan de aardappelburgers weer in de koelkast voor zeker 30 minuten, zodat de aardappelburgers goed kunnen opstijven.
Burgers paneren:
  1. Haal de aardappelburgers per één eerst door de bloem en klop de overtollige bloem van de aardappelburger af.
  2. Dompel dan de aardappelburger direct in het eimengsel en laat de aardappelburger even boven de kom uitlekken.
  3. Haal de aardappelburger als laatste nog door de paneermeel en druk de paneermeel ook goed tegen de zijkanten.
  4. Plaats de gepaneerde aardappelburgers weer terug op de bakplaat met bakpapier en plaats de aardappelburgers weer in de koeling voor 30 minuten, voordat je de aardappelburgers gaat frituren.
  5. Verwarm een hoeveelheid zonnebloemolie in een ruime pan en bak de aardappelburgers aan beide kanten voor ongeveer 3 a 5 minuten mooi goudbruin.

Serveer de aardappelburgers met wat chilisaus of in een broodje met wat sla en een sausje!

Liefs,
Fatima

Print recept

Nutrition

109 Comments

  • Tamara

    7 juni 2016 at 09:34

    Dat ziet er goed uit! Dank voor het delen 🙂

  • Isra

    7 juni 2016 at 10:06

    Super recept, Tbarkellah!

    1. xfaatje

      7 juni 2016 at 10:50

      Hallo Isra,

      Allah ibarkfiek lieverd, chokran! Xx

  • Fatima

    7 juni 2016 at 10:54

    Ik ben al van het begin een stille volger. Maar moet zeggen tbarkelah ?

    1. xfaatje

      7 juni 2016 at 12:26

      Hallo Fatima,

      Aah, dat is lief! Leuk dat je alsnog een berichtje achterlaat! Allah ibarkfiek lieve meid Xx

  • Samira

    7 juni 2016 at 11:18

    Hoi ik had een vraagje? waar haal jij de aardappel kruiden vandaan ?

    P.s leuke en handige site !!

    1. xfaatje

      7 juni 2016 at 12:27

      Hallo Samira,

      Dat is lief dank je wel! Aardappelkruiden kun je halen bij de Aldi Xx

  • habiba

    7 juni 2016 at 15:25

    Ik ga ik vandaag ook maken maar dan zonder de ui en bosuil. Dank je wel voor het recept.

    1. xfaatje

      8 juni 2016 at 07:02

      Hallo Habiba,

      Kan ook inderdaad. En heeft het gesmaakt?

  • Amal

    7 juni 2016 at 15:34

    Ziet er heerlijk uit. Kun je andere kruiden gebruiken dan aardappelkruiden?

    Gr. Amal

    1. xfaatje

      8 juni 2016 at 07:11

      Hallo Amal,

      Jazeker, dat kan. Je kunt de aardappelkruiden gewoon weglaten hoor.

  • Inaya

    7 juni 2016 at 16:24

    Heey,
    Zou je inplaats van tonijn ook kip of iets anders kunnen gebruiken? Ik hou niet zo van tonijn haha.

    1. xfaatje

      8 juni 2016 at 07:17

      Hallo Inaya,

      Ja, hoor dat kan zeker! Met kip lijkt het mij ook erg lekker nu je het zegt haha!

  • Sara

    7 juni 2016 at 17:48

    Hallo,

    Ook ik heb een vraagje. Ik ben ze nu aan het maken, maar het mengsel is bij mij zo zacht en plakkerig dat ik er geen balletjes van kan maken. Heb jii nog een tip voor me?

    Het ruikt wel al heerlijk!

    1. xfaatje

      8 juni 2016 at 07:40

      Hallo Sara,

      Als het mengsel de volgende keer iets te plakkerig is, dan raad ik je een om er 1 eetlepel bloem aan toe te voegen en dan het mengsel even kort te mengen. Door de bloem zal het mengsel minder gaan plakken. Is het uiteindelijk nog gelukt? Xx

  • Diekra

    7 juni 2016 at 18:52

    Heey fatima ik wilde je zeggen ik bewonder je kookkunsten twarkallah hliek ga zo dooor

    1. xfaatje

      8 juni 2016 at 07:44

      Hallo Diekra,

      Aah zo lief van je! Dank je wel lieve meid, erg lief! Xx

      1. Diekra

        8 juni 2016 at 19:34

        Geen dank schat is niet meer dan de waarheid

      2. xfaatje

        9 juni 2016 at 08:02

        Dank je wel Xx

  • Mirjam bennie

    7 juni 2016 at 19:05

    Heb ze meteen gemaakt?
    Jouw recepten zijn wauw gewoon! TbarkAllah 3lik

    1. xfaatje

      8 juni 2016 at 07:45

      Hallo Mirjam bennie,

      Aah zo lief van je! Allah ibarkfiek lieve meid Xx

  • Amel

    8 juni 2016 at 07:16

    Dat ziet er overheerlijk uit!! Op naar de toko voor het paneermeel, de rest heb ik in huis. Dat wordt smullen vanavond!
    Dank je wel voor je uitgebreide uitleg en al het werk dat je hierin hebt gestoken om je recept met ons te delen. Moge Allah al je wensen vervullen en je een plekje in Al Djannah geven in sha Allah.
    Liefs amel

  • Lina

    8 juni 2016 at 08:02

    Hoi Faatje 🙂

    Dank voor het recept. Als je ze op voorhand maakt en in de vriezer doet om bijvoorbeeld de volgende dag te frituren, bereid je ze dan tot en met het paneermeel voor? Dus helemaal af in de vriezer of tot aan een andere stap en dan de volgende dag in de bloem, ei en paneermeel?

    1. xfaatje

      8 juni 2016 at 08:30

      Hallo Lina,

      Nou kijk je doet het als volgt. Als je vandaag bijvoorbeeld de aardappelburgers wilt maken, dan volg je gewoon alle stappen in het recept. Dus ook de stappen door de bloem, ei en paneermeel. Vervolgens stop je ze in de koeling zodat ze kunnen koelen en daar kun je ze eigenlijk laten staan tot de volgende dag. Je kunt de burgers ook even in de koeling zetten voor 10 minuten en dan in een plastic diepvries zak stoppen en in de diepvries bewaren en de volgende dag weer eruit halen. Succes meid en als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag van je Xx

      1. Lina

        8 juni 2016 at 12:46

        O super bedankt voor de heldere uitleg!
        Liefs,
        Lina

      2. xfaatje

        8 juni 2016 at 13:15

        Hallo Lina,

        Heel graag gedaan! Xx

  • Chaima

    8 juni 2016 at 11:12

    Hoi Faatje,
    Bedankt voor je recept, moet je zeggen dat je recepten echt altijd bij me lukken!! Ik had een vraagje over aardappelburger, is het mogelijk om ze in te vriezen en dan na het afbakken of half bakken?
    Alvast bedankt xx

    1. xfaatje

      8 juni 2016 at 13:11

      Hallo Chaima,

      Allereerst bedankt voor je lieve compliment! Ja, hoor je kunt de burgers afbakken. Nadat je ze in de koelkast hebt gezet om te koelen kun je ze daarna gelijk invriezen. Succes Xx

  • Gaula

    9 juni 2016 at 12:22

    Heey faatjee,

    Ik wordd zoo blij van jou kookhoekje ben zelf bangg dat het een keer weggaat hoop het van niet. Maar wat ben ik toch zo gemotiveerd om wat te maken als ik naar jou recepten kijk, wil ze meteen allemaal maken auahahaha. Mijn complimenten ana jou en bedanktt voor het delen dikke kuss. Groetjess gaula❤️

    1. xfaatje

      9 juni 2016 at 14:40

      Hallo Gaula, aah wat een super lief berichtje!!? Je hoeft echt niet bang te zijn dat mijn blog weggaat hoor, want ik blijf nog wel even doorgaan met het delen van recepten haha! Super lief xx

  • Yamina

    10 juni 2016 at 14:09

    Wat een heb jij goude handjes tbarkallah ?. Prachtige foto’s en duidelijke tekst ik ben echt onder de indruk. Ik probeer de aardappelburgers strakjes uit insh Allah. Doe zo voort meid jouw blog is echt een toppertje!

    1. xfaatje

      11 juni 2016 at 23:50

      Hallo Yamina,

      Aah, wat een super lief berichtje! Dank je wel lieve meid Allah ibarkfiek! Ik hoop dat het heeft gesmaakt inschAllah Xx

  • Naoual

    10 juni 2016 at 16:18

    Ziet er goed uit! Kan je ze ook invriezen?

    1. xfaatje

      11 juni 2016 at 23:53

      Hallo Naoual,

      Jazeker, dat kan. Dankjewel meid Xx

  • Rabia

    10 juni 2016 at 17:39

    Ik had deze gisteren gemaakt en het smaakte heerlijk!
    Maar tijdens het geven van vormpjes plakte het mengsel erg aan mijn handen, dus dat ging wat moeizaam. Had je dat ook?

  • Sofia

    12 juni 2016 at 16:16

    Hey Fatima,

    Heel erg bedankt voor de vele moeite! Heb ze vandaag gemaakt en strx smullen. Thx!

    Gr. Sofia

    1. xfaatje

      13 juni 2016 at 09:11

      Hallo Sofia,

      Heel graag gedaan meis! En heeft het gesmaakt hihi?

  • Fatma

    12 juni 2016 at 16:45

    Hallo fatima,
    Alles ziet er zo goed uit! Deze wil ik ook graag proberen.
    Zou ik de tonijn kunnen weglaten?
    Liefs fatma

    1. xfaatje

      13 juni 2016 at 10:38

      Hallo Fatma,

      Jazeker, dat kan ook hoor. Dankjewel Xx

  • Aysel

    12 juni 2016 at 17:49

    Hoi hoi, ik ben voor Iftar ook de aardappelburgers aan het maken. Ben benieuwd. Ik heb al een keer je oreotoetje en rafaellotaart uitgeprobeerd. Heerlijk gewoon.Ben erg blij met jou. Liefs Aysel

    1. xfaatje

      13 juni 2016 at 10:45

      Hallo Aysal,

      Ah, super leuk! Bedankt voor je lieve bericht meid! Xx

  • bahia

    15 juni 2016 at 15:22

    Fantastisch meid ik heb ze gisteren gemaakt.mijn gezin was echt blij mee.super gewoon.

    1. xfaatje

      17 juni 2016 at 08:03

      Hallo Bahia,

      Ah, zo leuk! Ben blij dat het heeft gesmaakt! Xx

  • Maryam

    16 juni 2016 at 17:44

    Ook deze waren heerlijk. Voorraadje in de diepvries.

    1. xfaatje

      17 juni 2016 at 09:06

      Ah, super meis! Xx

  • meriem

    17 juni 2016 at 07:44

    Hey Fatima,

    ze zien er prachtig uit
    kan je ze ook in de oven bakken?
    grtjes

    1. xfaatje

      17 juni 2016 at 09:08

      Hallo Meriem,

      Dankjewel hoor! Ja, dat kan ook geen probleem!

      1. Ikram

        3 mei 2020 at 12:10

        Hoi lieverd,
        Kan je er ook voor kiezen om er één klein stukje cheddar kaas erin te stoppen?

      2. Fatima El Irari

        4 mei 2020 at 10:53

        Hi Ikram,

        Ja, hoor dat kan zeker. Xx

  • dounia

    20 juni 2016 at 14:38

    Hoi fatima.
    ik had een vraagje, heb geen tonijn in olie thuis maar alleen in tomaten saus.
    kan ik die ook gebruiken en gewoon de tomaten saus eruit laten lekken en dan alleen de tonijn erbij voegen?
    gr

  • Bibi

    24 juni 2016 at 01:29

    Hier al 2 keer je aardappelkrokettjes gemaakt tijdens de ramadam.. Ze vallen hier heel erg insmaak…?

    1. xfaatje

      24 juni 2016 at 08:07

      Hallo Bibi,

      Ah, super! Bedankt voor je berichtje hoor!

  • Mine

    26 juni 2016 at 16:27

    Dag faatje. Ik heb je aardappelkroketjes gemaakt maar tijdens het geven van de vorm was de aardappelmix niet stevig genoeg. Het plakkerde op mijn handen tijdens het vorm.geven.van de kroketjes. Waar kan het door gebeurt zijn. Ik.heb ze ook zelfs iets meer dan 20min in de koelkast laten staan maar toch..

    1. xfaatje

      27 juni 2016 at 11:18

      Hallo Mine,

      Als het aardappelmengsel iets te plakkerig is, dan komt dit doordat er teveel vocht aan toegevoegd is(bijvoorbeeld het ei) Wat je dan kunt doen is iets van de paneermeel toevoegen aan het mengsel. Ongeveer 2 eetlepels en dan zal je mengsel iets steviger worden. Heeft het wel gesmaakt?

  • Mine

    26 juni 2016 at 19:21

    En heb ook gemerkt dat als ik de burger eet of als ik zn in tweeën doen dat ze heel.papperig zijn bij het eten . Ze zien er niet stevig uit papperig zijn ze. Maar die burgers van jou op de video toen je ze in tweeën deed waren ze goedd stevig van binnen. Waardoor zal dat zijn dan. Heb je enig idee. Of hoort het gewoon zo. Alvast bedankt!

    1. xfaatje

      27 juni 2016 at 10:39

      De burgers horen inderdaad iets steviger te zijn. Je moet ze lang genoeg in de koelkast laten staan en pas eruit halen wanneer je ze wilt afbakken. Dit geldt ook voor als je ze in de diepvries hebt zitten. Pas eruit halen wanneer je ze wilt afbakken!

  • Chaimae

    27 juni 2016 at 12:31

    Jouw recepten zijn ❤️❤️❤️❤️❤️ Bedankt voor het delen. Ik voeg aan de aardappels ook garnalen en caramlis, smaakt echt super lekker!!!

    1. xfaatje

      27 juni 2016 at 13:01

      Hallo Chaimae,

      Aah super lief! Hmm dat lijkt me ook erg lekker! Je brengt me op ideeen hoor haha! Dankjewel meis Xx

  • Soumaya

    2 juli 2016 at 11:15

    Salaam Fatima,

    Wat een topkok ben je en zo lief dat je alles stapgewijs deelt met ons. Tabarkallah 3aliek.

    Ik wil vandaag deze aardappelburgers maken, alleen zijn 25 stuks iets te veel aangezien we maar met zn 3en zijn ?. Als ik de aardappels halveer (ipv6 3 aardappelen) moet ik dan ook de kruiden halveren? Van de ei ga ik er vanuit dat het beter is om eerst appart te mengen en daar de helft van te nemen?

    Bedankt voor je reacyie alvast

    1. xfaatje

      3 juli 2016 at 10:15

      Alaikoem salaam Soumaya,

      Super, lief bedankt hoor! Ja, je kunt alles dan halveren inderdaad. Je kunt het ei inderdaad eerst mengen en daar de helft van gebruiken. Als het niet wilt hechten, dan kun je er altijd nog wat ei bijdoen. Succes hoor! Xx

  • Hind

    5 juli 2016 at 16:03

    Salam Fatima. Wat is dit toch een verrukkelijk recept! Ik vraag mij alleen wel af waar je jouw paneermeel vandaan haalt? Die ziet er namelijk knapperig uit dan de gewone paneermeel in de winkels. Alvast bedankt xx

    1. xfaatje

      7 juli 2016 at 06:59

      Hallo Hind, Bedankt meis! Deze kun je ook vinden bij De Albert Heijn en bij de Xenos.

  • Hanane

    29 november 2016 at 14:35

    Hoi hoi

    Kan je dit ook met gehakt doen?

    1. Fatima

      30 november 2016 at 07:01

      Hallo Hanane,

      Ja hoor dat kan.

  • Hanane

    13 december 2016 at 08:02

    Salam faatje,

    Kan je deze groentenburger ook groter maken?en meer groenten erin?

    1. Fatima

      13 december 2016 at 12:35

      Alaikoem salaam Hanane,

      Ja hoor dat kan.

  • zainab

    29 december 2016 at 14:24

    Salam fatima,

    Wat heb ik een spijt dat ik op je recepten kijk want vast vandaag en alles ziet er tbarka allah zoo goed uit?.allahoma barik.
    Kan maar geen keuze maken maar geweldig echt een inspiratie voor mij ga vooral door!!!

  • Fidan

    27 mei 2017 at 18:04

    Hai! Wat is het recept van je sausje die je hierbij hebt gemaakt?

    Groetjes
    Fidan

    1. Fatima El Irari

      28 mei 2017 at 08:40

      Hallo Fidan,

      Dit is gewoon chilisaus schat.

  • Mayra

    29 mei 2017 at 12:32

    Salaam alaikum Fatima,
    TbarkAllah lijkt me weer een heerlijk recept!
    Ik heb een vraagje; Kan ik de aardappel burgers ook bakken in plaats van frituren?
    Groetjes Mayra

    1. Fatima El Irari

      30 mei 2017 at 07:47

      Alaikoem salaam Mayra,

      Jazeker, dat kan hoor. Dit doe je door de burgers op 200 graden voor ongeveer 20 a 30 minuten mooi bruin te bakken.

      Liefs,
      Fatima

  • Sanne

    29 mei 2017 at 17:10

    Ik ben ze nu aan het maken voor vanavond in sha Allah. Heb al vaker recepten van je uitgeprobeerd en het is duidelijk en niet te veel ingewikkelde ingrediënten. Dit zie ik wel eens bij andere foodbloggers en dan heb ik gelijk al geen zin meer haha

    1. Fatima El Irari

      30 mei 2017 at 07:55

      Hallo Sanne,

      Dat is een lieve compliment, dankjewel lieve schat! Ik hoop dat het heeft gesmaakt.

      Liefs,
      Fatima

  • R. L.

    7 juni 2017 at 08:08

    Beate Fatima,

    Kunnen deze ook in de airfryer?

    1. Fatima El Irari

      7 juni 2017 at 14:54

      Hallo,

      Jazeker, dat kan ook.

  • Auatif

    8 juni 2017 at 12:37

    Kun je ze ook in de oven doen of in homie airfryer ?

    Xxx

  • Salima

    9 juni 2017 at 08:13

    Hallo, kan je deze burgers ook in de oven bakken. En krijg je dan net zon goudbruine korst

    1. Fatima El Irari

      9 juni 2017 at 12:21

      Hallo Salima,

      Ja hoor dat kan ook. Op 200 graden voor ongeveer 30 minuten.

  • Hanouna

    12 juni 2017 at 12:42

    Kunnen ze ook in de oven in plaats van frituren?

    1. Fatima El Irari

      12 juni 2017 at 14:36

      Hallo Hanouna,

      Ja hoor dat kan.

  • Nihad

    13 juni 2017 at 18:07

    Kan ik Misshien kaas bij erin als dat kan ?

    1. Fatima El Irari

      14 juni 2017 at 12:56

      Hallo Nihad,

      Ja hoor dat kan ook!

      Liefs,
      Fatima

  • Ikram

    21 juni 2017 at 16:30

    Ik ben een stille volger en heb al heel wat recepten gemaakt en moet zeggen ze zijn allemaal gelukt ?

    Heel erg bedankt

    1. Fatima El Irari

      23 juni 2017 at 11:20

      Hallo Ikram,

      Aah wat lief! Dankjewel lieve schat!

      Liefs,
      Fatima

  • Oum Soumaya

    21 september 2017 at 18:47

    Salaamu aleikoem wa rahmatullaah wa barakatuh lieve Fatima,

    Wat ziet dit er weer heerlijk uit, ma shaa Allah! En je heldere uitleg zorgt voor zoveel plezier in mijn keuken. Was je mijn buurvrouw maar, hihi
    Ik ben vanavond begonnen met de voorbereiding. Kan ik de aardappelburgers ook invriezen en moet ik ze dan compleet laten ontdooien voor ik ze ga afbakken?
    Ik heb ze zaterdag pas nodig.
    Barak Allahu feeki.?

    1. Fatima El Irari

      25 september 2017 at 06:22

      Alaikoem salaam Oum Soumaya,

      Aah super lief van je! Dankjewel lieve schat. Je kunt de burgers makkelijk invriezen en als je ze uit de diepvries haalt laat je ze voor ongeveer 5 minuten staan en daarna kun je ze direct afbakken. Succes lieve schat en als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag. Xx

      Liefs,
      Fatima

  • OemKhaoula

    22 mei 2018 at 02:38

    Assalamoe 3alaykoem wa ra7matoe Allah

    Ramadan Mubarek liefie,

    Baraka Allahoe Fiekie voor t delen van je recepten, ik had dit gister gemaakt en wat was t lekker Wa Al7amdolillah en ook nog eens makkelijk..

    Thnx a looot

    1. Fatima El Irari

      22 mei 2018 at 06:20

      Alaikoem salaam OemKhaoula,

      Aah wat goed! Heel graag gedaan lieverd en ik ben blij dat het heeft gesmaakt! Xx

  • Ilham

    26 mei 2018 at 22:35

    Hey Fatima,
    Heb je het recept Van de wortelcake zag het voorbij komen op je snap en het leek me super lekker !

    Groetjes !

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 11:47

      Hi Ilam,

      Die komt over een paar minuten online lieverd. Xx

  • Ilse

    11 juni 2018 at 11:56

    Ik ben ze nu aan het maken. Zonder het Krokante korstje. Maar heb veel peterselie over zou ik deze kunnen invriezen denk je? Ben benieuwd naar de smaak vanavond!

    1. Fatima El Irari

      11 juni 2018 at 13:24

      Hi Ilse,

      Jazeker, peterselie kun je altijd makkelijk invriezen. Gewoon in een boterhamzakje stoppen en invriezen maar. Smakelijk eten alvast!

      Liefs,
      Fatima

  • Sana

    16 december 2018 at 18:47

    Hallo,

    Zou je ze ook in de oven kunnen?

    1. Fatima El Irari

      17 december 2018 at 09:57

      Hi Sana,

      Ja, hoor je kunt ze zowel in de oven als in de airfryer bereiden.

  • Shivanie

    26 januari 2019 at 14:43

    Kun je de burgers ook in de oven/magnetron bakken? En kun je het invriezen

    1. Fatima El Irari

      28 januari 2019 at 14:11

      Hi Shivanie,

      Ja, hoor dat kan zeker. Je kunt de burgers paneren en dan in plastic zakjes stoppen of in een trommel en dan invriezen.??❤️

  • Mandy

    21 februari 2019 at 14:28

    Ik had dit recept al heel lang als favorieten opgeslagen, Vandaag had ik aardappels over, dus ik dacht ik ga dit recept maken, en met kleine aanpassingen, is dit zo geslaagd! Het is heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar! 😀

    1. Fatima El Irari

      21 februari 2019 at 15:34

      Hi Mandy,

      Wat goed! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt.

      Liefs,
      Fatima

  • Fatima

    9 mei 2019 at 18:36

    Salam A3likoum
    Ik wild even zeggen dat de aardappel burgers perfect zijn gelukt ?. Dank u voor het recept ❤ Tbarek Allah a3lik. Moge Allah u beschermen In sha Allah

    1. Fatima El Irari

      9 mei 2019 at 20:35

      Alaikoem salaam Fatima,

      Wat goed! Heel graag gedaan lieverd!?♥️

  • Wendy

    23 mei 2019 at 16:00

    Salamuu aleikoem Fatima,

    Zelf woon ik in Gambia, doe niet mee aan de Ramadan (wegens ondergewicht). Maar heb wel een partner waar ik rekening mee moet houden.
    Vanavond ga ik deze zeker proberen, maar ipv tonijn ga ik sardientjes gebruiken.

    1. Fatima El Irari

      23 mei 2019 at 19:22

      Alaikoem salaam Wendy,

      Wat lief van je! Geniet er lekker van.❤️

  • Ikram

    31 mei 2019 at 07:28

    Hi Fatima,

    Wat is een alternatief voor ei? Dit i.v.m. een ei-allergie. Kun je de ei ook weglaten?

    Groet

    1. Fatima El Irari

      31 mei 2019 at 10:46

      Hi Ikram,

      Je kunt het ei ook weglaten. Xx

  • Faatima

    28 juni 2019 at 11:16

    Salaamoe alaykoem fatima,
    Een vraagje ik heb helaas geen paneermeel in huis. Is dit vervangbaar met iets of word het ook krokant zonder?
    Baarak Allaahoe fieki alvast ❤

    1. Fatima El Irari

      30 juni 2019 at 08:16

      Alaikoem salaam Fatima,

      Je kunt ook enkel bloem gebruiken om te paneren. Met paneermeel worden ze wel knapperiger, maar enkel bloem kan ook.??❤️

      1. Faatima

        30 juni 2019 at 12:00

        Baarak Allaahoe fieki ❤

  • Aicha

    10 mei 2020 at 13:50

    Moet je de ui ook afbakken of gewoon rauw erin. Zie het niet in je recept staan of he ze glazig bakt of rauw erin doet.

    1. Fatima El Irari

      12 mei 2020 at 08:36

      Hi Aicha,

      Ik doe de ui en rauw in voor een extra bite, maar je mag ze eerst bakken hoor.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept