30 min Noedels met Biefstuk & Oestersaus
Prep time: 15 minuten
Cook time: 20 minuten
Serves: 4 personen
30 min Noedels met Biefstuk & Oestersaus
- Voorbereidingstijd 15 minuten
- Kooktijd 20 minuten
- Totale tijd 35 minuten
- Aantal personen: 4 personen
Ingrediënten:
- 300 gram eiernoedels
- 2 eetlepels sesamolie
- 300 gram rundvlees
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel verse gember, geraspt
- 200 gram bimi
- 1 wortel
- 4 eetlepels Lee Kum Kee Premium Oyster Sauce
- 2 stuks bosuitjes
- Sesamzaadjes
- Chilivlokken
Bereiding:
- 1)
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2)
Houd ongeveer 80 ml pastawater apart, giet de noedels af en spoel onder koud water om plakken te voorkomen. Zet apart.
- 3)
Verhit in een ruime koekenpan de sesamolie op middelhoog vuur.
- 4)
Voeg het gesneden rundvlees toe en bak 2-3 min, of tot het bruin en gaar is. Haal het rundvlees uit de pan en zet het apart.
- 5)
Voeg in dezelfde pan de ui, knoflook, gember, wortel en de bimi toe.
- 6)
Roerbak 3-4 minuten, of tot de groenten zacht en nog een beetje knapperig zijn.
- 7)
Doe het rundvlees terug in de pan en voeg ook de Oyster Sauce toe. Roer vervolgens alles goed door elkaar.
- 8)
Voeg de gekookte noedels en het pastawater en meng alles door elkaar en bak op laag vuur voor 2-3 minuten.
- 9)
Garneer met gehakte bosui, sesamzaadjes en chilivlokken. Eet smakelijk!
Dit artikel is in samenwerling met Lee Kum Kee.