30 min Noedels met Biefstuk & Oestersaus

5 december 2024Fatima El Irari

Prep time: 15 minuten

Cook time: 20 minuten

Serves: 4 personen

 

Op zoek naar een snel en heerlijk gerecht dat je in een mum van tijd op tafel zet? Deze 30 minuten noedels met biefstuk en oestersaus zijn precies wat je nodig hebt! Met de rijke smaak van Lee Kum Kee Premium Oestersaus (die je gemakkelijk bij Jumbo haalt) malse stukjes biefstuk, en een mix van smaakvolle ingrediënten tover je in een handomdraai een complete en verrassende maaltijd op tafel. En het beste? Je zet het gerecht in minder dan een halfuur op tafel. Ideaal voor drukke dagen of wanneer je gewoon zin hebt in iets speciaals!

Print recept

30 min Noedels met Biefstuk & Oestersaus

  • Voorbereidingstijd 15 minuten
  • Kooktijd 20 minuten
  • Totale tijd 35 minuten
  • Aantal personen: 4 personen

Ingrediënten:

  • 300 gram eiernoedels
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 300 gram rundvlees
  • 1 grote ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel verse gember, geraspt
  • 200 gram bimi
  • 1 wortel
  • 4 eetlepels Lee Kum Kee Premium Oyster Sauce
  • 2 stuks bosuitjes
  • Sesamzaadjes
  • Chilivlokken

Bereiding:

  • 1)

    Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • 2)

    Houd ongeveer 80 ml pastawater apart, giet de noedels af en spoel onder koud water om plakken te voorkomen. Zet apart.

  • 3)

    Verhit in een ruime koekenpan de sesamolie op middelhoog vuur.

  • 4)

    Voeg het gesneden rundvlees toe en bak 2-3 min, of tot het bruin en gaar is. Haal het rundvlees uit de pan en zet het apart.

  • 5)

    Voeg in dezelfde pan de ui, knoflook, gember, wortel en de bimi toe.

  • 6)

    Roerbak 3-4 minuten, of tot de groenten zacht en nog een beetje knapperig zijn.

  • 7)

    Doe het rundvlees terug in de pan en voeg ook de Oyster Sauce toe. Roer vervolgens alles goed door elkaar.

  • 8)

    Voeg de gekookte noedels en het pastawater en meng alles door elkaar en bak op laag vuur voor 2-3 minuten.

  • 9)

    Garneer met gehakte bosui, sesamzaadjes en chilivlokken. Eet smakelijk!

    Dit artikel is in samenwerling met Lee Kum Kee.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept