Whirpool Crisp Oven

12 januari 2022Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Een pizza of appeltaart bakken in circa 15 minuten?

Ik hoor je denken ‘Nee, dat kan niet’ maar niks is minder waar, want dit kan zeker wel! Door Whirlpool werd ik uitgedaagd om hun combi oven met Crisp technologie te ontdekken. De oven beschikt over een combinatie van microgolven en een bakplaat die in 2 minuten 210 graden bereikt. De oven beschikt boven over een grill die via de Crisp in vergelijking met een ‘normale’ oven véél minder tijd nodig heeft om een gerecht te garen.

Crispy kip tenders

Samen met mijn moeder, voor wie Whirlpool de oven cadeau heeft gedaan, ging we aan de slag met crispy kip tenders. En die ‘crispy’ mag zeker gezegd worden, want oh wat waren de kip tender knapperig! In 15 minuten waren de kip tenders gaar en super crispy en dat zonder de kip tenders te frituren, wat ik normaal gesproken dus wel doe.

Crisp-functie

Dankzij de Crisp-functie en de speciale Crisp plaat kun je in een paar minuten de knapperigste hapjes, pizza, cake of quiche bereiden. Door de exclusieve 6TH SENSE technologie wilt Whirlpool een grote rol spelen in mensen hun welzijn, zodat iedereen tijd kan maken voor de dingen die écht belangrijk zijn. De technologie stuurt waar nodig bij en controleert het eindresultaat van je gerecht. Zo krijg je altijd het gewenste resultaat, zonder dat het je veel moeite en tijd kost.

De technologie stelt automatisch de magnetron in en regelt het volledige bereidingsproces, om perfecte resultaten te behalen met een laag energieverbruik.

De magnetrons van Whirlpool zijn multifunctionele machines die zijn uitgerust met een geavanceerde Crisp-technologie. Wat kan deze Crisp-technologie? De crisp-functie biedt de mogelijkheid om gelijkwaardige perfecte en knapperige gerechten te bereiden als in een traditionele oven, maar in een veel kortere tijd.

XXL-cabine (40L)

De Whirlpool magnetrons beschikken over een XXL ruimte, die je alle ruimte geven die je nodig hebt voor je creatieve kookcreaties. En je zou zelfs meerdere gerechten tegelijk in de oven kunnen bakken, ideaal!

Mijn moeder en ik waren nog helemaal niet bekend met de ovens en magnetrons van Whirpool. Wij kende Whirpool eerlijk gezegd enkel van de wasmachines en drogers. Maar je begrijpt nu natuurlijk wel dat we staan te popelen om nóg meer gerechten klaar te maken in mama’s splinternieuwe oven! Het volgende recept dat we gaan uitproberen wordt een appeltaart en huisgemaakte granola. Oh wat kijk ik nu al uit naar die knapperigheid!

Dit artikel is in samenwerking met Whirpool Nederland.

Print recept

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept