Kip Souffles

14 juli 2015Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Ingrediënten: (10 stuks) 
  • 300 gr. kipfilet
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 300 gr. champignons
  • 1 tl. sambal
  • zoetzure wok saus
  • 1/2 tl. zwarte peper
  • 1 tl. zout
  • 3 eieren
  • paneermeel
  • 10 witte boterhammen
  • 1 etl. water
  • 1 etl. bloem
Bereiding:

Snijd de ui in schijfjes en zet het even apart. Snijd de paprika’s in kleine blokjes en zet deze ook even apart. Snijd de kipfilet ook in kleine blokjes en zet dit apart. Zoals je kunt zien op de foto heb ik de kipfilet  niet al te klein gesneden, maar dit kun je beter wel doen. Want dit zal straks makkelijk zijn tijden het vulling van de hapjes. Als je grote kipfilet stukken tussen de vulling hebt zitten, is er een kans dat het brood zal scheuren.

IMG_1499

Verwarm ongeveer twee eetlepels zonnebloemolie in een ruime koekenpan en bak hierin de uien mooi glazig. Doe hier dan de paprika bij en laat het goed meebakken met de uien. Roer het tussendoor een paar keer door en doe er dan de kipfilet blokjes bij. Roer dit weer goed samen en kruid het geheel met de peper en zout.

IMG_1549

Als laatste voeg je de champignons erbij en meng je dit voorzichtig samen. Ik bak de champignons altijd als laatste, omdat deze snel gaar worden. Als ik deze al vanaf het begin erbij zou gooien, dan zouden de champignons erg slap worden en hun vorm verliezen.

IMG_1554

Als laatste voeg je de helft van het flesje zoetzure wok saus erbij en een eetlepel van de sambal. Meng dit weer goed samen, totdat de groenten en de kip de saus hebben opgenomen. Laat dit op een hoog vuurtje goed door pruttelen. De vulling is zo goed als klaar wanneer het sausje is ingedikt. Blijf ondertussen wel voorzichtig door de saus roeren.

Wanneer de saus goed is ingedikt zet je het vuur uit en giet je de vulling op een bord. Het kan misschien lijken dat de saus nog iets te dun is, maar de saus zal dikker worden naarmate het is afgekoeld. De vulling moet volledig afgekoeld zijn voordat je het gaat gebruiken.

IMG_1574

In de tussentijd dat de vulling aan het afkoelen is kun je het brood alvast gaan snijden. Zoals ik al aangaf gebruik ik voor dit recept brood. Je kunt het eigenlijk zien zoals je tortilla’s gebruikt of bladerdeeg voor andere hapjes. Ik heb gekozen voor witte casino brood, omdat casino brood een vierkante vorm heeft en dit vind ik persoonlijk makkelijk werken. Hierdoor krijg je ook mooie rechthoekige vormen.

Leg een plakje brood op een snijplank en snijd de korstjes van het brood eraf. Als je dit niet zou doen, dan zouden de randen te dik zijn om deze dicht te plakken. Overgebleven korstjes kun je bijvoorbeeld roosteren en er paneermeel van maken. Altijd beter dan het weggooien natuurlijk. Of je geeft het aan de duiven zoals ik heb gedaan haha!

IMG_1591

IMG_1609

Pak een deegroller erbij en rol het plakje brood goed plat. Let er vooral goed op dat je de zijkanten van het brood ook goed plat rolt.

IMG_1616

Schep een volle eetlepel van de kip vulling op en leg deze net iets onder het midden van het plakje brood. Let er wel op dat de kip vulling de zijkanten van het brood niet raakt.

IMG_1627

Voor het dichtplakken van het brood gebruik je een bloem mengsel die je maakt met bloem en water. Meng in een kommetje de eetlepel bloem en de eetlepel samen. Meng dit goed samen tot een vloeibaar mengsel. Met dit mengsel ga je dus de randen dichtplakken.

IMG_1628

Pak het plakje brood van de bovenzijde op en klap deze dicht naar beneden. Druk de zijkanten van het brood goed aan met je vingers, totdat de zijkanten goed aan elkaar blijven plakken. Leg het gevulde broodje op een bord en werk zo de rest af totdat je alles hebt gehad.

IMG_1637

IMG_1650

Klop in een ruime kom de twee eieren los en in een andere kom doe je de paneermeel. Ik heb dit keer gekozen voor de naturel paneermeel van de Lidl, maar je kunt ook kiezen voor een paneermeel waar extra kruiden doorheen zitten, ook erg lekker! Kun je de paneermeel met kruiden niet vinden, dan kun je natuurlijk ook zelf kruiden aan de paneermeel toevoegen.

Leg de kip soufflé in het geklopte ei net zo lang totdat alles is bedekt met het eimengsel. Haal de kip soufflé vervolgens uit het eimengsel en laat het even uitlekken boven de kom.

IMG_1667

IMG_1676

Leg de kip soufflé vervolgens direct in de kom met de paneermeel. Zorg ervoor dat alle kanten van de kip soufflé de paneermeel raken, want anders zal de kip soufflé tijdens het frituren barsten.

IMG_1681

Wat bij mij het makkelijkst werkt is om mijn rechter hand te gebruiken wanneer ik de kip soufflé in het geklopte ei leg en mijn linkerhand te gebruiken voor het paneren. Zo blijven je handen schoon, en gaat er niks plakken wat erg irritant kan zijn haha.

Leg de gepaneerde kip soufflé op een apart bord en werk zo de rest af totdat je alles hebt gehad. Zet kip soufflés vervolgens in de koeling voor zeker 60 minuten, zodat de kip soufflés goed kunnen koelen.

IMG_1687

Wanneer de kip soufflés lang genoeg in de koeling hebben gestaan kun je ze direct gaan frituren. Vul een pan met een hoeveelheid zonnebloemolie en frituur de kip soufflés aan beide kanten mooi goudbruin.

IMG_9156

IMG_1743

Print recept

Nutrition

93 Comments

  • Hajet

    14 juli 2015 at 17:35

    Ziet er goed uit! Ik volg jou sinds kort pas helaas! Maar wat ik tot nu toe van jou geprobeerd heb valt goed in de smaak. Bij mij thuis zijn ze helemaal weg van mijn probeersels en dat zijn dus jouw recepten. Je doet het erg goed!! Gr Hajet

    1. xfaatje

      14 juli 2015 at 17:39

      Hallo Hajet, Ach beter laat dan nooit toch haha! Bedankt lieve meid. Ben blij dat jullie er allemaal van genieten. Als je ooit vragen hebt dan weet je mij te vinden. <3

      1. Hajet

        14 juli 2015 at 18:28

        Ik zou graag wat meer cake en taart recepten willen hebben. Heb je die ergens op jouw blik staan?

      2. xfaatje

        15 juli 2015 at 06:42

        Hallo Hajet, Alle recepten die ik tot nu toe heb, staan bij de categorie Taarten/Cakes&Koekjes.

  • Meryem

    14 juli 2015 at 17:56

    Omgg dit ziet er zooo lekker uitt ? ik ga het zeker proberen dankjewel voor al je moeite je maakt super goeie fotos , duidelijke uitleg en natuurlijk fantastische eet recepten die je altijd met ons deelltt ga zo dooorr ❤️?

    1. xfaatje

      15 juli 2015 at 06:37

      Hallo Meryem, Super lief van je! Dankjewel meis. En heel graag gedaan hoor. <3

  • Femke

    14 juli 2015 at 18:00

    Ziet er weer heerlijk uit, deze ga ik snel een keer maken maar ik verwacht dit niet meer deze Ramadan te doen.. Ach.. een hapje kan altijd he. Ik zag deze op je Instagram en had hier toen al zin in, lijkt me heerlijk.. Weer een super fijn recept <3!

    1. xfaatje

      15 juli 2015 at 06:39

      Hallo Femke, bedankt lieve schat! Ik ga ook geen hapjes meer bereiden deze laatste dagen. Vandaag ga ik echt maar eens aan de koekjes beginnen inschAllah. Ga jij nog iets van koekjes maken? <3

  • sema

    14 juli 2015 at 21:54

    Kan je ze ook frituren 🙂 en het ziet er heerlijk uit 🙂

    1. xfaatje

      15 juli 2015 at 06:43

      Hallo Sema, Ja, je hoort ze juist te frituren hihi.

      1. sema

        16 juli 2015 at 21:55

        Oke is goed 🙂 ga het ook meteen proberen 🙂

  • Ouassima

    15 juli 2015 at 17:04

    Ik ga het vandaag maken! Ze zien er zoo lekker uit ?

    1. xfaatje

      16 juli 2015 at 07:13

      Hallo Ouassima, En heeft het gesmaakt hihi?

  • Lamyae

    15 juli 2015 at 20:44

    ik heb ze gemaakt en ze waren super lekker! Mijn complimenten voor al je kookkunsten en recepten die je hier plaats. Super lekker!

    1. xfaatje

      16 juli 2015 at 07:12

      Hallo Lamyae, Wat super om dit te lezen! Ben blij dat het heeft gesmaakt meid. Heel graag gedaan. <3

  • Leïla

    16 juli 2015 at 10:51

    Ik heb deze souflés gisteren gemaakt. En wat zijn ze in de smaak gevallen!! shokran voor het delen van het recept lieverd!
    xxx

    1. xfaatje

      16 juli 2015 at 14:46

      Hallo Leïla, Ben blij dat het heeft gesmaakt meid. <3

  • Ergül

    18 juli 2015 at 10:18

    Mmmmmmmm het was lekker. Eerste keer geprobeerd en het was me gelukt. Bedank voor de heerlijke recept xxxx

    1. xfaatje

      20 juli 2015 at 18:12

      Hallo Ergül, ben blij dat het heeft gesmaakt hihi! Heel graag gedaan hoor. <3

  • Fatima

    22 juli 2015 at 15:11

    Salamou aleykoum,
    I wanted to congratulate you on all your recipes that are just GORGEOUS ! I’ve made ​​a few like this one . it was really good. I am for almost a year , and I appreciate what are your photos are very clear , even though I do not know the language netherlands . But luckily Google translation exists! And what’s unfortunate is that a Paris where I am we do not have the same product , so sometimes I drop the recipe. Long live your site and continue to share your gift for cooking.

    Ses you soon

    1. xfaatje

      27 juli 2015 at 12:32

      Dear Fatima, first of all thank you so much for your kind words. I am happy to read to you like my blog! Alhamdoelilah that you still can translate the recipes to understand them. If you ever do not understand something, you can always send me a message. Thanks again! <3

  • Kaoutar

    7 augustus 2015 at 21:53

    Ik kijk nu voor het eerst op je blog en ben al helemaal verliefd! Heb zin om van alles uit te proberen. Ik ga inchallah morgen beginnen met de kip souffles ! Heel duidelijk allemaal en ziet er bovenal zeer smakelijk uit…

    Mashallah wtbarkellah 3lik!

    1. xfaatje

      8 augustus 2015 at 20:53

      Salaam Alaikoem Kaoutar, super lief van je meid bedankt! Allah ibarkfiek. <3

  • Sakina

    18 augustus 2015 at 07:55

    Ziet er echt lekker makkelijk uit.
    Ik ga ze in sha Allah vandaag maken.. ???

    1. xfaatje

      19 augustus 2015 at 07:02

      Hallo Sakina, bedankt meid! Je gaat het echt lekker vinden hoor hihi. Smakelijk alvast! <3

  • Merve

    10 september 2015 at 21:22

    WAT BEN JIJ GOED ZEG ! Je legt zo fijn uit, goede foto’s en lekkere recepten !! Ga zo door

    1. xfaatje

      14 september 2015 at 12:36

      Hallo Merve, haha super lief van je! Bedankt. <3

  • se

    5 december 2015 at 23:18

    Mijn complimenten meid. Je recepten zijn heerlijk! Je foto’s zijn prachtig en je uitleg is uitstekend!!

    1. xfaatje

      7 december 2015 at 10:18

      Hallo Se,

      Super lief van je, bedankt!!

  • Nesli

    8 december 2015 at 21:39

    Hoi faatje,
    Kan je de zoetxure saus ook weg laten??

    1. xfaatje

      9 december 2015 at 07:54

      Hallo Nesli,

      Jazeker, dit kan!

  • Souad

    8 februari 2016 at 12:06

    Salam faat je,

    Ik heb de kipsouflees gemaakt en ze zijn heerlijk. Chokran. Wat ik mij wel af vroeg is of je de kopspijkers kunt invriezen?

    Groetjes
    Souad
    r

    1. xfaatje

      10 februari 2016 at 18:35

      Hallo Souad,

      Ah, super meid! Jazeker, je kunt het invriezen. Doe ik zelf ook en het gaat altijd goed! Xx

      1. Yasmina

        25 juni 2016 at 12:33

        Salam, ik had een vraagje op deze opmerking. Vries je ze voor of na je ze gebakken hebt.
        Btw echt heerlijke recepten op je blog?

      2. xfaatje

        27 juni 2016 at 09:37

        Hallo Yasmina,

        Ja hoor, je kunt deze hapjes ook invriezen geen probleem. Xx

  • Samsam

    2 mei 2016 at 19:55

    Salam faatje, je bent een topper, ik heb wat van je recepten uitgeprobeerd allemaal lekker en goed gelukt. Xxx

    1. xfaatje

      9 mei 2016 at 12:58

      Hallo Samsam,

      Super lief! Dank je wel hoor! Xx

  • Sh

    6 juni 2016 at 09:38

    Kan je dit ook met volkorenbrood maken?

    1. xfaatje

      6 juni 2016 at 11:37

      Hallo Sh,

      Jazeker, dat is ook mogelijk hoor!

  • soumaya

    6 juni 2016 at 15:07

    Ziet er heerlijk uit. Ik ga dit vandaag gelijk maken!!

    1. xfaatje

      7 juni 2016 at 06:48

      Hallo Soumaya,

      Dank je wel lieverd!

  • Gha

    6 juni 2016 at 15:33

    Hi Fatima,
    Ik zag zojuist dat de woksaus alcohol bevat, kan ik ook de woksaus van conimex gebruiken?

    1. xfaatje

      7 juni 2016 at 06:55

      Goedemorgen Gha,

      Dit heb ik vaker gehoord, maar ik lees nergens alcohol? Maar je kunt ook andere sauzen gebruiken hoor.

  • Meriama

    6 juni 2016 at 18:53

    Slm. Kan dit ook in de airfryer? Of liever in vet?

    1. xfaatje

      7 juni 2016 at 07:22

      Alaikoem salaam Meriama,

      Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar dit lijkt mij geen probleem.

  • Farah

    7 juni 2016 at 12:39

    Hallo Fatima, kan je de kip ook vervangen voor gehakt? Super bedankt!

  • Faatje

    8 juni 2016 at 08:52

    Hey,

    Kan je dit ook met bruin brood maken of smaakt het dan niet lekker. En kan het ook in kokosolie of liefst in de oven?
    Wil het graag maken en als het mogelijk is gezond variant. En anders doe ik het gewoon volgend recept! Alvast bedankt.

  • fan

    11 juni 2016 at 15:02

    Assalaamu alaykoum

    Ik vind jouw recepten echt super! Heb al verschillende uitgeprobeerd en kwamen altijd heel lekker uit.
    Vandaag wil ik deze kipsouflé eens proberen

    Ik heb wel opgemerkt dat er alcohol zit in die woksaus van dat merk

    Je zou beter conimex merk gebruiken

    Groetjes

    1. xfaatje

      12 juni 2016 at 00:38

      Alaikoem salaam,

      Dank je wel voor je lieve complimenten! Klopt, achteraf heb ik het ook gezien. Inderdaad van Conimex zijn ook lekker! Alsnog bedankt voor het aangeven!

  • fatima zohra

    11 juni 2016 at 15:36

    hoi hoi in de wok saus van Albert heijn zit geen alcohol in het recept was heerlijk dank je voor het mee delen

    gr fatima zohra

    1. xfaatje

      12 juni 2016 at 00:38

      Alaikoem salaam Fatima Zohra,

      Helaas, zit in de woksaus die ik heb gebruikt wel Alcohol. Fijn dat het heeft gesmaakt alhamdoelilah! Xx

  • fatima zohra

    14 juni 2016 at 12:17

    Had nog een vraagje kan je wraps ook een dag van te voren maken dat ik ze dan alleen hoef te bakken de volgende dag?

    1. xfaatje

      15 juni 2016 at 06:48

      Hallo Fatima Zohra,

      Ja dat kan hoor. Ik zou je dan wel adviseren om de wraps in de koelkast te laten staan totdat je ze wilt gaan afbakken.

  • Dounia

    15 juni 2016 at 16:52

    salaam…
    ik had een vraagje.. ik ben er nu mee bezig om het te maken,
    Alleen het lijkt alsof casino brood te klein is en als ik het vul en dicht wil maken breekt het:(
    Wat kan ik het beste doen?

    1. xfaatje

      17 juni 2016 at 08:03

      Alaikoem salaam Dounia,

      Je kunt dan het beste de vulling iets kleiner maken, dus de kip in kleinere stukjes en niet teveel opscheppen. Is het uiteindelijk nog gelukt?

      1. dounia

        19 juni 2016 at 11:47

        shokran voor je reactie!
        ja het is mij gelukt! ze waren heerlijk!!
        heb er gelijk paar ingevroren:$

  • Yvonne

    20 juni 2016 at 12:14

    Ik heb gisteren de soufflés gemaakt en ze waren heel erg lekker. Bedankt voor de recepten, zo komen we de Ramadan wel door insha’Allah.

  • Siham

    21 juni 2016 at 12:02

    Masahallah ik heb ze gemaakt ze waren echt lekker..en jou recepten lukken altijd subhanallah je legt het ook goed uit.. en heerlijk!!!!

    1. xfaatje

      23 juni 2016 at 10:47

      Dankjewel lieve Siham erg lief!!

  • badia

    21 juni 2016 at 15:16

    Vraagje ? Kan je ze ook van te voren bereiden en later frituren? ? Dankjewel alvast. En je recepten zijn 1 voor 1 top!!

    1. xfaatje

      23 juni 2016 at 10:56

      Jazeker dat kan ook hoor! Gewoon in de koelkast bewaren en afbakken wanneer je wilt. Haha bedankt lieve schat! Xx

  • Hasna

    23 juni 2016 at 13:06

    Gister dr kipsoufles gemaakt en ze waren heerlijk! Waren binnen no time op haha ik heb idd de korsten van t brood gebruikt ipv paneermeel je krijgt er een lekker krokant korstje van. Zeker voor herhaling vatbaar! Dankje ?

    1. xfaatje

      23 juni 2016 at 14:05

      Hallo Hasna,

      Ah, super meid! Ik heb zelf de korstjes nog niet gebruikt om er mee te paneren, maar nu ik jouw berichtje zo lees, dan ga ik dat binnenkort ook een proberen hoor!

  • Safae

    24 juni 2016 at 14:10

    Ik heb ze laatst gemaakt en ze waren verrukkelijk! Tbarkellah 3lik wat moest ik toch zonder al je lekkere recepten haha. Alleen ik heb een vraagje zou het ook lekker zijn als je garnaaltjes ipv kip gebruikt?

    1. xfaatje

      24 juni 2016 at 14:13

      Hallo Safae,

      Aah wat lief dit! Super bedankt voor je lieve compliment haha! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt alhamdoelilah! Jazeker, met garnalen kan het ook hoor. En nu je het zegt dit lijkt mij ook erg lekker haha! Smakelijk alvast Xx

  • Elif

    28 juni 2016 at 14:31

    Alles ziet er zo lekker uit, krijg er nu al honger van hihi 🙂
    Wat ik ook zo mooi vind aan jouw pagina is, dat alles zo duidelijk beschreven is en vooral met afbeeldingen maakt het veel makkelijker.

  • El Amraoui Fatima

    5 september 2016 at 13:30

    Salaam naamgenootje,

    Bedankt voor het receptje!! Heb het al een aantal keer uitgeprobeerd en waren heerlijk!
    Mijn echtgenoot is verzot op kaas en vroeg mij af of ik jouw vulling kan vervangen door kaas, zodat je kaassouffles hebt. Zo ja, welke kaas gebruik ik het best en hoeveel per soufflé?

    Alvast bedankt voor je antwoord.

    Groetjes
    Fatima

    1. xfaatje

      7 september 2016 at 07:14

      Hallo Fatima,

      Aah super meid! Ja hoor dat kan ook. Ik zou dan kaasblokjes gebruiken en per souffle misschien 3 blokjes in de lengte? Let er wel op dat als de blokjes iets te groot zijn je deze in iets kleinere stukjes snijdt, zodat het brood niet scheurt haha Xx

      1. El Amraoui Fatima

        7 september 2016 at 07:44

        Super bedankt voor je antwoord!
        Ga ik zo gauw mogelijk uittesten …

        Groetjes
        Fatima

  • Mv.H

    31 januari 2017 at 15:06

    Salaaam!

    Ik ben vandaag boodschappen wezen doen om dit recept te maken. Toen ik las wat er allemaal in de woksaus zit las ik dat er alcohol inzit.
    Ik heb zelf van een ander meek gehaald waar er gwen alcohol in zit.
    Wilde dit even melden.
    Nou de hapjes zijn bijna klaar en dan ga ik er van smullen.

    ga zo door meid.

    1. Fatima El Irari

      21 maart 2017 at 10:36

      Alaikoem salaam,

      Klopt inderdaad wat je zegt meid. Ik hoorde achteraf ook dat er alcohol in de woksaus zit. Ik ga het direct even aanpassen(vergeet dit telkens te doen!) Ik hoop dat het heeft gesmaakt lieverd!

      Liefs,
      Fatima

      1. Mv.H

        6 december 2017 at 15:01

        Assalamou 3alaikom! Ja zeker, mn man vond ze ook echt Heerlijk.
        Heel erg bedankt!

      2. Fatima El Irari

        6 december 2017 at 15:54

        Alaikoem salama,

        Aah super leuk! Heel graag gedaan lieverd. Xx

  • Rachida

    17 mei 2017 at 08:37

    Beste Fatima,
    Ik wil deze hapjes graag voor de komende ramadan maken. Nog even over het invriezen, doe je dat voor of nadat je ze afbakt?

    1. Fatima El Irari

      19 mei 2017 at 07:22

      Hallo Rachida,

      Als je de hapjes wilt invriezen, dan doe je dit wanneer ze nog niet zijn afgebakken. Gewoon in een diepvrieszakje stoppen en invriezen maar.

      Liefs,
      Fatima

  • Fatima

    3 juni 2017 at 10:19

    Dag Fatima

    Allereerst bedankt voor al je leuke recepten.
    Over laatst zag ik deze op je snap passeren en was je mama deze aan het maken. Ze was ze wel in een muffinplaat aan het steken en dan aan het vullen?
    Kan je even uitleggen of dit dezelfde zijn?
    En hoe ze zo ongeveer te werk is gegaan?
    Ik hoop stiekem op een snellen reactie want wil ze heel graag vandaag maken.
    Liefs Fatima

    1. Fatima El Irari

      4 juni 2017 at 10:20

      Hallo Fatima,

      Die mijn moeder maakte waren iets anders, maar je kunt het ook op haar manier maken hoor. Je stopt de boterham dan in de muffin vorm en vult daarin de vulling. Je mengt de melk samen met het ei en dan is dat het mengsel dat je eroverheen giet. En je eindigt dan met wat geraspte kaas.

      Liefs,
      Fatima

  • Nasira

    21 mei 2018 at 08:34

    Als ik dit met kaas vul i.p.v. kip, proeft het dan een beetje naar de bekende kaassoufles?

    1. Fatima El Irari

      21 mei 2018 at 08:48

      Hi Nasira,

      Ja, hoor je kunt er blokjes kaas in doen en dan heb je een kaassoufle. Goeie tip trouwens! Xx

  • Laila

    21 mei 2018 at 11:26

    Ikk heb dit gister gemaakt en waaauuww. Totaal niet verwacht dat ik het zo lekker zou vinden. Helemaal gek op jouw recepten!

    1. Fatima El Irari

      22 mei 2018 at 06:38

      Hi Laila,

      Aah wat goed zeg! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd. Dankjewel lieve schat. Xx

  • Zahra

    27 mei 2018 at 11:50

    Kun je het ook met tonijn maken. In plaats van kip.
    ❤️❤️

    1. Fatima El Irari

      27 mei 2018 at 11:57

      Hi Zahra,

      Jazeker, kan ook! Xx

  • Houda

    3 juni 2018 at 12:11

    Ziet er lekker uit ga het straks uit proberen??

    1. Fatima El Irari

      3 juni 2018 at 12:59

      Geniet ervan Houda!?❤️

  • Najat

    27 september 2018 at 21:31

    Een vraagje is dat boterhammen of toast brood ?

    1. Fatima El Irari

      28 september 2018 at 09:39

      Hi Najat,

      Dit is casino brood. ❤️

  • Meryem

    21 februari 2019 at 18:06

    Hey fatima moetten de broodjes voor het bakken in de diepvries?

    1. Fatima El Irari

      21 februari 2019 at 19:29

      Hi Meryem,

      Alleen als je ze wilt invriezen, anders kun je ze enkel even in de koelkast zetten en daarna afbakken.♥️

  • Hanane

    19 maart 2019 at 13:41

    Salaam

    Kan t ook met gehakt ?

    Je bent masha allah een topper

    1. Fatima El Irari

      19 maart 2019 at 19:12

      Alaikoem salaam Hanane,

      Jazeker, met gehakt kan het ook. Dankjewel lieverd!

  • Yara

    19 mei 2019 at 13:31

    Salaam

    Kan ik het ook maken zonder championnen? Het ziet er heel lekker uit! Xx

    1. Fatima El Irari

      19 mei 2019 at 13:44

      Hi Yara,

      Jazeker, dat kan!

Comment ReplyCancel Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept