HOTSPOT – THE BURGERHOUSE

Een paar dagen geleden werden we door The Burgerhouse in Rotterdam uitgenodigd om samen een burger te komen eten. Als een echte burger liefhebber kon ik deze uitnodiging dus zeker niet afslaan en brachten we een bezoek aan het fastfoodrestaurant! Het eerste waar ik zin in had was een lekkere mega cheeseburger! 

Bij The Burgerhouse gebruiken ze enkel en alleen puur vlees die ze op de dag zelf nog kneden én vormen. The BurgerHouse is de eerste 100% halal hamburger zaak in Nederland.

Zelf had ik al dagen zin in goedgevulde hamburger, dus was mijn keus al snel gemaakt en koos ik voor de ‘Moroccan Burger’ Meneer koos de Jalapeño Burger, die zoals je al kunt raden een stuk pittiger is. Hetgeen wat mij direct opviel is het burgerbroodje. Persoonlijk vind ik het een must dat het eten dat je besteld er ook nog eens mooi uitziet en in het eerste oogopslag viel de hamburger mij ietsjes tegen, maar het gaat natuurlijk vooral om de smaak! De burger zelf vond ik erg lekker en ik merkte dat ik het broodje bijna niet op kreeg, een goed vullende burger dus! En dan de frietjes die ons beide vooral zijn bijgebleven! De boerenfriet wordt door de medewerkers van The Burgerhouse elke ochtend vers gesneden en dat proef je ook zeker terug. Vooral de ribbel friet vond ik zo onwijs lekker! Een lekker stevig en vooral krokant frietje, alleen al voor de friet zal ik zeker nog eens teruggaan naar The Burgerhouse haha!

Ben je in Rotterdam en heb je zin in een lekkere burger? Dan moet je zeker weten eens de burgers van The Burgerhouse proberen.

Locatie:
The Burgerhouse

Nieuwe Binnenweg 196
3021 KG Rotterdam

010 737 0868
http://theburgerhouserotterdam.nl/

Liefs,
Fatima

14 antwoorden
 1. Laila
  Laila zegt:

  Assalamu alaikum Fatima,

  Dankjewel voor deze aanrader! Zal ook zeker deze lekkere hamburger proeven als ik in Rotterdam ben.

  Groetjes,

  Laila

  Beantwoorden
 2. R akbas
  R akbas zegt:

  Dit is niet de enige die 100% halal burgers heeft.
  Je hebt aan de zwartjanstraat roterrdam noord Burgers en Vegies die moet je zeker proberen de hamburger patat en salades heerlijk

  Beantwoorden
 3. bouchra
  bouchra zegt:

  Ik ben er vandaag heen geweest en koos de cheeseburger menu uit, het was niet te vreten en de geribbelde friet was te zoutig, ik ging er juist vn uit dat het lekker was, NOOIT MEER CHEESEBURGER DUS!

  Beantwoorden
 4. Halima
  Halima zegt:

  Ik ben vaste klant daar haha. Mijn favorieten zijn de rodeo chicken (beste kipburger ooit, je proeft echte zelfgemaakte gepaneerde kipfilet en geen gemalen troep) en de burger met kalkoenbacon en bbq saus. Heerlijk!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *