Frambozen Cake

17 september 2014Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Ingrediënten: (12 personen)
Voor het beslag:
  • 3 eieren
  • 180 gr. kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 ml zonnebloemolie
  • 1 tl. citroenrasp
  • 180 ml Milk&Fruit
  • 200 gr. bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • snufje zout
  • 200 gr. frambozen
Frambozen crème:
  • 125 ml slagroom
  • 2 etl. kristalsuiker
  • handvol frambozen
  • geraspte kokos
Bereidingswijze:

Mix in een beslagkom de eieren samen met de suiker en de vanillesuiker goed romig voor ongeveer 5 minuten. Voeg de zonnebloemolie, citroenrasp en de Milk&Fruit er dan aan toe en mix dit ook samen. Voeg dan de bloem eraan toe die je samen hebt gemixt met het zout en het zakje bakpoeder en mix dit samen tot een luchtig beslag. Pak dan een spatel en ga er nog kort doorheen zodat je zeker weet dat alles goed is gemixt.

Frambozen Cake

Frambozen Cake1

Meng de frambozen met een eetlepel bloem voorzichtig samen en gooi dit dan bij het beslag. Ga dan voorzichtig met een spatel door het beslag totdat alle frambozen onder het beslag zitten. Doe dit wel voorzichtig zodat je frambozen mooi heel blijven!

Giet het beslag dan voorzichtig in een ingevette en met bloem bestoven bakvorm en stop de cake dan in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten. Ik heb een bakvorm gebruikt van 21×21 cm.

Laat de cake na het bakken ongeveer 20 minuten in de vorm afkoelen voordat je de cake uit de vorm stort.

Frambozen Cake2

Mix de slagroom stijf met de twee eetlepels suiker en zet de slagroom dan in de koelkast voor 20 minuten zodat deze kan opstijven. Pureer dan een paar frambozen en schep de frambozenpuree met een spatel door de slagroom heen. Zet de slagroom weer in de koelkast voor ongeveer 10 minuten.

Wanneer de cake volledig is afgekoeld verdeel je de frambozen crème bovenop de cake en strooi je er de geraspte kokos overheen. Garneer eventueel met wat extra frambozen.

Liefs,
Fatima

Print recept

Nutrition

86 Comments

  • Jacquelien

    17 september 2014 at 19:45

    Deze cake is gewoon te lekker!! Ben zo blij met jouw heerlijke recepten! X

    1. xfaatje

      27 september 2014 at 19:30

      Super lief! Dankjewel lieverd!! <3

  • Faat

    20 september 2014 at 14:57

    Heeey,
    Kan je ipv frambozen ook iets anders gebruiken?

    1. Faat

      22 september 2014 at 15:35

      En zijn sommige ingrediënten ook optioneel?

      xx

      1. xfaatje

        27 september 2014 at 18:09

        Hallo Faat, jazeker meid! Je kunt bijvoorbeeld gewoon melk gebruiken ipv milk&fruit. Frambozen vervangen door een ander soort fruit. Hoop dat ik zo duidelijk genoeg op je vraag heb geantwoord. <3

    2. xfaatje

      27 september 2014 at 18:13

      Hallo Faat, ja meid dat kan zeker! Je kunt bijvoorbeeld appel, sinaasappel, banaan, bosbessen etc. gebruiken. Gebruik gewoon wat jij lekker vindt meid!

  • faatjee

    23 september 2014 at 17:41

    Ik heb deze cake vandaag gemaakt en hij was heerlijk!!

  • faatjee

    23 september 2014 at 17:41

    Ik heb deze cake vandaag gemaakt en hij was heerlijk!!

    1. xfaatje

      27 september 2014 at 18:07

      Wat goed om te lezen Faatjee! Bsa7a meid <3

  • Amel

    26 september 2014 at 17:10

    Ik heb dit gerecht vanmiddag gemaakt……………….en wauw ik ben echt aan het smullen. TOP!!

    Soukran bezaf dat je dit soort geweldige recepten met ons deelt.

    xx amel

    1. xfaatje

      27 september 2014 at 18:02

      Hallo Amel! Super leuk om dit zo terug te lezen! Heel graag gedaan en bsa7a lieve meid <3

  • Zara

    27 september 2014 at 09:56

    Ik heb hem net uit de oven gehaald, en hij ruikt al heerlijk. Zometeen de topping erop, en straks meenemen voor op bezoek. Ben erg benieuwd =)

    1. xfaatje

      27 september 2014 at 18:02

      Wat leuk om te lezen Zara! En hoe smaakte de cake meid? <3

      1. Zara

        30 september 2014 at 10:05

        Hij was helemaal op! Iedereen was er gek op, ik citeer mijn schoonbroer “zo lekker, vooral omdat ie niet droog is” :p

        Zeker voor herhaling vatbaar, moest hem van me man alweer maken voor el3ied.

        Bedankt voor het recept meid x

      2. xfaatje

        14 oktober 2014 at 16:46

        Allereerst excuses voor mijn late reactie meid! Hahaha wat leuk meid! Echt goed haha! Bsa7a meid en toppie! <3

  • ikrame

    1 oktober 2014 at 19:38

    Hoi,

    Ben benieuwd naar deze cake. Even een vraagje: is citroenrasp optioneel? Zou ik het eventueel kunnen vervangen met ieder anders?

    1. xfaatje

      14 oktober 2014 at 16:48

      Allereerst excuses voor mijn late reactie meid! Deze cake raad ik je echt aan meid! En je hoeft zeker geen citroenrasp te gebruiken hoor. Je kunt het vervangen met wat je zelf wilt of het zelfs weglaten! <3

  • yasmin

    3 oktober 2014 at 08:33

    Heb de cake net gemaakt. Heb diepgevroren frambozen gebruikt. Helaas is daardoor de cake heel zuur geworden. Ik baal als een stekker.

    1. xfaatje

      14 oktober 2014 at 16:56

      Allereerst excuses voor mijn late reactie meid! Oh dat is vreemd meid, want ik gebruik ook gewoon frambozen uit de diepvries. Was de cake niet lekker?

  • OumYassine

    9 oktober 2014 at 20:16

    Heerlijk recept.

    1. xfaatje

      14 oktober 2014 at 17:14

      Allereerst excuses voor mijn late reactie meid! Dankjewel lieve meid! Ben jij OumYassine de keukenprinses van Fb? 😀 <3

  • safae

    19 december 2014 at 22:35

    Ik heb de cake ook gemaakt en et was super lekker ik heb het mee genomen op bezoek en ze vonden het heerlijk super recept ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    1. xfaatje

      18 januari 2015 at 14:02

      Wat goed om te lezen Safae! Bsa7tkoem allemaal <3

  • Fatima

    7 januari 2015 at 19:35

    Salam Fatima,

    Ik ben nu bezig met deze cake .. Ik heb helaas geen frambozen over voor de topping.. Is dat een minpunt? Ik ben pas getrouwd en probeer nu echt van alles uit. Ik kijk echt uit naar meer! Masha Allah 3lik!

    1. xfaatje

      18 januari 2015 at 13:56

      Allereerst sorry voor mijn late reactie. Oh dat is echt geen probleem hoor meid! Je hoeft niet perse frambozen te gebruiken voor de topping. Mabrouk nog meid en moge Allah swt jullie huwelijk zegenen inschAllah! <3

  • jessica

    7 januari 2015 at 20:39

    Ik wil deze cake ook proberen te maken. Wel een vraagje. Moet je eerst bloem, zout en bakpoeder mixen?
    En vind jij die milk en fruit lekkerder dan gewone melk?

    1. xfaatje

      18 januari 2015 at 13:54

      Allereerst sorry voor mijn late reactie. Je mixt inderdaad de bloem, zout en bakpoeder samen. Milk&Fruit geeft echt zo’n lekkere smaak aan de cake meid. Ik raad je het echt aan! <3

  • Imane

    12 januari 2015 at 23:52

    salam meid ik heb een vraagje met wat kan ik cocos vervangen ?

    1. xfaatje

      18 januari 2015 at 13:53

      Salaam 3likoem meid! Uhm met echt alles wat jij lekker vindt. Chocolade, pinda’s, amandelen etc. <3

  • Yasmine

    13 januari 2015 at 18:55

    Selaam, moeten de frambozen eerst ontdooid worden of hoeft da niet?
    Moet de cake onderste boven liggen voor de topping?

    Hartelijk dank x

    1. xfaatje

      18 januari 2015 at 13:33

      Allereerst sorry voor mijn late reactie. Je moet de frambozen inderdaad eerst laten ontdooien meid. Wanneer de cake gaar is en afgekoeld is draai je deze om. <3

  • Assia

    19 januari 2015 at 09:23

    Allereerst je bent een topper tbarkallah 3liek!
    Klein vraagje….zou je de frambozen cake en chocolade marscapone cake ook in papieren muffinvormpjes kunnen doen? Dus beetje cupcake idee? Vind ik zelf praktischer….maar moet dan wel zelfde resultaat behalen ander doe ik het niet. Overigens mijn complimenten voor de duidelijkheid in het plaatsen van je recepten. Mooi stapsgewijs! Alhamdolilah alles is tot nu toe goed gelukt!

    Ik hoor graag zsm van jou.

    Liefs

    1. xfaatje

      19 januari 2015 at 17:10

      Salaam 3likoem Assia! Super lief van je dankjewel lieverd! Je kunt dit recept zeker gebruiken om er cupcakes van te maken! Succes meid en als je nog vragen hebt hoor ik het graag! <3

  • Yasmine

    25 januari 2015 at 13:02

    Selaam,
    Heb deze cake gisteren gemaakt en hy was heeeerlyk , iedereen vond hem lekker. Ben grote fan .je bent echt en topper twarkellah 3liek x

  • maryam

    6 februari 2015 at 09:15

    Hoi fatima,
    Graag wil ik weten of ik deze taart ook een dag van te voren kan maken zo ja, hoe kan ik hem dan het verst bewaren??
    Groeten Maryam

    1. xfaatje

      13 mei 2015 at 18:05

      Hallo Maryam, dit kan zeker. De cake zal de volgende dag zelfs nog lekkerder smaken. Je kunt de cake gewoon afdekken met folie of je bewaart de cake in een taartendoos. Eigenlijk maakt het niet uit hoe je de cake bewaard, als je de cake maar afdekt.

  • Fati

    14 februari 2015 at 20:08

    Hoi.kan ik ok andere cake vorm gebruiken

    1. xfaatje

      13 mei 2015 at 18:01

      Hallo Fati, dat kan zeker, maar dan moet je er wel op letten hoeveel cm deze bakvorm is. Dit in verband met de hoeveelheid van het beslag.

  • Naoual

    5 maart 2015 at 19:47

    Sallam, aller eerst wil ik je bedanken voor al de heerlijke recepten die je met ons deelt, shokran. Ik heb vandaag deze cake gemaakt en ik heb alle stappen gevolgd zoals je deze beschreven hebt, alleen is mijn cake heel zwaar en compact geworden i.p.v. lekker luchtig. Heb jij enig idee waar dit aan kan liggen? Ik weet niet wat ik fout heb gedaan en wil het recept graag nog een keer proberen.
    Ik hoor het graag van je, liefs!

    1. xfaatje

      13 mei 2015 at 17:54

      Salaam Noual, allereerst bedankt voor je lieve compliment! Wat bedoel je precies met een zware cake en niet compact? Ik hoor het graag van je, zodat ik je inschAllah kan helpen. <3

  • Yasmina

    18 mei 2015 at 12:29

    Ziet er goed uit! Ik ga hem vandaag uitproberen. Ik heb wel de Milk & Fruit gehaald in de smaak aardbei en kersen. Ik hoop niet dat dit de smaak zal verpesten.

    1. xfaatje

      19 mei 2015 at 06:48

      Hallo Yasmina, nee hoor dat zal de smaak zeker niet verpesten. Laat je mij weten wat je ervan vond. Succes en smakelijk alvast. <3

      1. Yasmina

        19 mei 2015 at 09:40

        Hey hey,

        En op is tie, haha.
        Hij was heerlijk, bedankt!
        Ik heb denk ik een net iets te grote bakvorm gebruikt, want mijn cake was wat plat.

        Ik kan veel van je leren! Mijn complimenten.

  • zohra

    2 juni 2015 at 11:55

    He meid ziet er er heerlijk uit ik vroeg me af ik heb een bakvorm van 32 cm vierkant kan ik die gebruiken of kan ik ook een springvorm van 26 cm heb ook 24 cm ik hoor graag van je gr

    1. xfaatje

      11 juni 2015 at 21:36

      Hallo meid, ik zal dan een vorm van 24 cm doorsnede gebruiken. Maar de cake was gelukt zo te lezen bij je vorige reactie. Super goed! <3

  • zohra

    2 juni 2015 at 22:04

    Ik heb de cake gemaak heb een vierkante bakvorm gehaald van 24 cm. de cake was verukkelijk bedankt meid dat je kook kunsten met ons wil delen ga zo door het wordt het gewaardeerd en de recepten lukken van jou altijd heb een aantal recepten van jou geprobeerd allemaal gelukt door jou ben ik aan het koken geslagen tnx top ga zo door meid

    1. xfaatje

      11 juni 2015 at 21:35

      Hallo Zohra, echt een super lief berichtje van jou. Krijg er gewoon kippenvel van serieus haha. Dankjewel lieve meid! En heel graag gedaan hoor. <3

  • Mamavan2

    13 juni 2015 at 13:34

    Ik heb de cake ook gemaakt maar de frambozen (heb verse frambozen gebruikt) maken de cake vind ik erg zuur.

  • zohra

    25 augustus 2015 at 15:00

    Salaam,

    Ik heb je cake al een paar keer gemaakt en was heerlijk alleen de onderkant van de cake blijft plakken aan het bakblik?
    Ik doe percies wat je zei en toch blijft het plakken wat kan ik daar aan doen?

    Hoor graag van je wil het deze week weer maken

    1. xfaatje

      14 september 2015 at 13:13

      Salaam Alaikoem Zohra, nou Alhamdoelilah dat de cake in ieder geval lekker heeft gesmaakt. Wat bij mij altijd goed werkt is de cake insmeren met een beetje zonnebloemolie en hier schep je ongeveer 2 volle eetlepels bloem in. Schud dan het bakblik in het rond totdat de gehele vorm is bedekt met de bloem. De bloem die je overhoudt in de vorm verwijder je. Vervolgens giet je het beslag in de vorm. Wanneer de cake gaar is moet je deze ook even laten afkoelen in de vorm. Je kunt er ook voor kiezen om een stuk bakpapier op de bodem van de vorm te leggen, als je dit makkelijker vindt. Succes!

  • Es

    28 oktober 2015 at 20:37

    Dag Faatje,

    Ik vind je een geweldige blogger. Ik heb zowat alles geprobeerd can jou haha. Zo een duidelijke uitleg, ma shaa Allah.

    Ik heb echter nog een vraag over het recept hierover. Hoe bereid ik de slagroom? Bedoel je met zo een klop-fix zakje? Hoor graag van je terug in shaa Allah.

    Liefs.

    1. xfaatje

      29 oktober 2015 at 09:25

      Hallo Es, super lief van je bedankt hoor! Slagroom bereid je door een bekertje slagroom van 250 ml samen te mixen met een zakje klop-fix en een zakje vanillesuiker. Succes meid! Xx

      1. Es

        29 oktober 2015 at 11:06

        Dag Faatje,

        Wat fijn dat je reageert. Bedankt voor je antwoord.

        Ik ben een grote fan. Ik reageer dan niet altijd even actief, maar bezoek elke dag je pagina. Iedere dag kies ik een andere recept uit. Gisteren heb ik de cake gebakken met perziken, wel een beetje veel perziken erin gedaan haha. Dat doe ik de volgende keer niet meer.

        Groetjes 🙂

      2. xfaatje

        29 oktober 2015 at 16:03

        Hallo Es, ik reageer altijd hihi. Misschien niet altijd even snel, maar reageren doe ik altijd haha! Oh nou de volgende keer ietsjes minder perziken dus haha :p

  • mimmy

    2 februari 2016 at 05:33

    Salam ma3likom.

    Indd verukkelijke recepten io ben weer erg bang deze Challenge aan te gaan dat komt omdat mijn cake altijd erg laag en plat is en totaal niet luchtig ik zal deze overheerlijkerecept vandaag gaan uitproberen heb je e.v.t. noch tips ik heb een electrische oven Hoe laat ik de cake het beste lekker luchtig worden aangezien ik al erg vaak cakes heb uitgeprobeerd maar nooit is gelukt ?alvast bedankt ook ik waardeer je kook kunsten enorm masha allah rabi ghalik insha allah !

    1. xfaatje

      2 februari 2016 at 14:07

      Alaikoem salaam Mimmy,

      Allereerst bedankt voor je lieve complimenten! Wat erg belangrijk is waardoor je een mooie hoge cake krijgt is ”bakpoeder” door de bakpoeder krijg je ook nog eens een luchtige cake. Als je het beslag aan het mixen bent moet je er op letten, dat je het beslag ook niet weer te lang mixt, want hierdoor kun je weer een zware niet luchtige cake krijgen. Ik heb vroeger ook een electrische oven gehad, en ik bakte toen de cakes altijd op 160 graden. Je kunt bijvoorbeeld beginnen op 160 graden en wanneer de laatste 10 minuten de oven bijvoorbeeld op 170/180 graden zetten. Ik hoop dat je iets aan mijn uitleg hebt meid, succes!

  • mimmy

    3 februari 2016 at 13:49

    Dank je wel lieve Faatje, rabi I ghalik ? jammer genoeg heb ik de cake verpest, maar denk nu wel te weten indd waar het aan ligt zoals je aangaf ik mix zoiezo te lang ? hoelang zou dat ongeveer moeten zijn nadat je de eieren en suiker 5 min hebt gemixt,
    En ik zal indd beter 160 graden aanhouden omdat ik al na 12 min zag dat de cake vrij bruin werd, nogmaals lieve Faatje ik waardeer je antwoord enorm !en de tijd en moeite die je erin steekt! shokran bezaf ik ga het zo nogmaals maken insha allah.? ik hou je op de hoogte hoe het is gegaan beslama ?

    1. xfaatje

      10 februari 2016 at 12:20

      Hallo Mimmy,

      Echt meid zodra je ziet dat de bloem door de natte ingredienten is opgenomen stop je direct met mixen! Je kunt dan met je spatel nog even kort door het beslag heen en klaar ben je. Heel graag gedaan meid en als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag! Xx

  • sevda

    15 juni 2016 at 08:33

    Hi Faatje,
    Ik wil de cake voor de opvang van mijn zoon maken. Ik moet de cake de avond ervoor al maken. Dit is geen problem begrijp ik, maar kan ik de topping ook meteen de avond ervoor maken of is het beter om de topping op dezelfde dag te maken?
    liefs,
    Sevda

    1. xfaatje

      15 juni 2016 at 09:03

      Hallo Sevda,

      Je kunt zowel de cake als de topping een dag van te voren maken, maar ik raad je dan wel aan om de cake in de koelkast te zetten tot de volgende dag. Zo moet het helemaal goedkomen. Succes Xx

  • Sarah

    2 juli 2016 at 20:29

    Hai faat,

    Wil deze voor elaid maken in sha Allah. Ma weet niet welke dag elaid valt, als ik hem maandag maak is die dan nog prima en vers als ik hem in koelkast bewaar voor woensdag stel
    Dat dan pas elaid is?

    En hetzelfde voor je raffaelo taart.

    1. xfaatje

      3 juli 2016 at 10:26

      Hallo Sarah,

      Eerlijk gezegd maak ik een taart of cake altijd een dag van te voren, maar als je deze gewoon in de koelkast bewaard dan moet het goed gaan! Gewoon goed afdekken en in de koelkast bewaren. Succes meis Xx

  • Malika

    4 juli 2016 at 18:19

    Hi Keukenqueen? Is het ook mogelijk om spuitroom te gebruiken en deze over de cake uit te smeren samen met de gepureerde frambozen? Cake zit nu in de (elektrische) oven, ben heel benieuwd! Heb m nav jouw advies op 160 graden 40 min laten bakken, maar heb net met een prikker gecheckt en die komt er ni droog uit.. Dus hij gaat er nogmaals 10 min in op 180 graden.. En drna laat ik m erin totdat de oven zelf is afgekoeld.. Wish me luck? Heel veel groetjes, grote fan!!

    1. xfaatje

      5 juli 2016 at 08:18

      Hallo Malika, Erg lief van je dankjewel lieverd! Ja, hoor dat kan zeker! En is je cake gelukt? Xx

  • Malika

    5 juli 2016 at 08:57

    Jips, helemaal happy! Alleen denk ik dat de verse room lekkerder is dan de spuitroom als topping? Verder zijn de frambozen (en bramen) naar de bodem gezakt.. Weet jij hoe dit komt? Kan niet wachten om meer recepten van je uit te proberen???? xx

    1. xfaatje

      5 juli 2016 at 09:50

      Ah, super! Ja, persoonlijk kies ik ook gewoon voor verse haha. Doordat de bramen en frambozen zwaar zijn zakken ze naar de bodem. Maar wanneer de cake gaar is kun je deze toch omdraiien haha. Dus dan komen ze weer bovenaan hihi. Smakelijk lieverd! Xx

  • Malika

    5 juli 2016 at 13:13

    Ik ga m meteen omdraaien hihi.. Dank je wel topper!!??

    1. xfaatje

      5 juli 2016 at 13:46

      Graag gedaan moppie!

  • Valentina

    18 oktober 2016 at 09:41

    Haai faat,

    Ik heb dit recept laatst gemaakt en het was heeerlijk en goed gelukt. Het enige wat niet was gelukt is om de frambozen in de taart te hebben. Mijn frambozen zijn tot de bodem gezakt. Maar voor de rest was het heeerlijk !

    1. Fatima

      18 oktober 2016 at 11:15

      Hallo Valentina,

      Je kunt de volgende keer de frambozen mengen met 2 eetlepels bloem. Hierdoor zullen de frambozen niet naar de bodem zinken. Stel dat dit toch gebeurd, draai dan de cake om wanneer deze is gebakken. Dan wordt de onderkant de bovenkant en hap je gelijk in de frambozen. :p

  • Zayneb

    16 januari 2017 at 10:18

    Salaam Faatje,

    Jij bent een toppertje hoe je alles in stapjes en met foto’s uitlegt twarkellah 3liek meid!
    Is dit een luchtige cake? want mijn stokje kwam er niet helemaal droog uit.
    Ook gebruikte ik een springvorm van 26 cm meschien heeft et daarmee te maken?

    maar de frambozen kun je ook vervangen in alle soorten fruit?
    en over de slagroom gesproken in jou recept staat dat je slagroom gewoon met suiker mixt ergens op een reactie van een lid geef je aan dat je slagroom met klopfix mixt welke van de 2 klopt?

    meid ga zo door mashaallah! kijk graag naar je recepten 😉

    1. Fatima El Irari

      17 januari 2017 at 08:40

      Alaikoem salaam Zayneb,

      Dankjewel lieve schat! Dit is inderdaad een luchtige cake die vol van smaak is. Dit heeft niks met de vorm te maken, maar meer met het feit dat de cake op dat moment nog niet gaar is. Dus wanneer het stokje nog ietsjes nat is, raad ik je aan om de cake nog even in de oven te laten staan. Je kunt zowel klopfix als suiker gebruiken lieverd. Vaak hebben mensen geen klopfix in huis, daarom raad ik dan aan om kristalsuiker te gebruiken. Zelf gebruik ik eigenlijk altijd klopfix.

      Liefs Fatima

  • Cinda

    9 februari 2017 at 10:14

    Hey Fatima!

    Denk je dat ik dit beslag ook kan gebruiken voor cupcakes?

    xxx

    1. Fatima El Irari

      21 maart 2017 at 12:27

      Hallo Cinda,

      Ja hoor dat kan zeker lieve schat.

      Liefs,
      Fatima

  • Sakina

    20 juni 2017 at 13:42

    Hey fatima,

    Welke maat bakvorm heb je gebruikt voor de cake?

    1. Fatima El Irari

      20 juni 2017 at 14:49

      Hallo Sakina,

      Ik weet zo de maat niet uit mijn hoofd, maar de vorm komt van de Action. Je kunt eventueel ook een springvorm van 24 cm doorsnede gebruiken.

      Liefs,
      Fatima

  • Zohal

    23 november 2017 at 20:43

    Hi Fatima,

    Lijkt me erg lekker! Ben van plan om het morgen te gaan maken. Vraagje: welke smaak van Milk & fruit heb je gebruikt?

    Bedankt alvast 🙂 xx

    1. Fatima El Irari

      25 november 2017 at 14:52

      Dankjewel lieverd! Ik gebruik de milk en fruit met frambozen smaak. Xx

  • Sanna

    31 december 2017 at 15:10

    Dag Fatima, ik heb de frambozen niet met bloem gemengd.. is dat erg? Liefs sanna

    1. Fatima El Irari

      2 januari 2018 at 07:35

      Hallo Sanna,

      Is niet erg, maar dan loop je wel kans dat de frambozen naar de bodem van de cake zakken. Is het gelukt? Xx

  • San

    14 februari 2018 at 19:31

    Hoop dat je nog reageert, kan ik deze cake ook in de nordic ware heritage tulband doen? Die je gebruikt voor de oreo brownie cake.

    1. Fatima El Irari

      15 februari 2018 at 07:09

      Alaikoem salaam San,

      Jazeker, ook die bakvorm kun je gebruiken. Wel de bakvorm even goed invetten met zonnebloemolie en daarna bestuiven met een laagje bloem, zodat niks blijft plakken. Succes! Xx

  • San

    27 februari 2018 at 11:30

    Hoi gaat een vraagje ik zie dat ik optimel frambozen heb ipv milk en fruit. Kan dat ook

    1. Fatima El Irari

      27 februari 2018 at 12:17

      Hi San,

      Jazeker, die kun je ook gebruiken. Xx

      1. San

        27 februari 2018 at 12:55

        Ahhh top! Dankjewel voor je snelle reactie. Hij zit al in de over. Spannend !!!

      2. Fatima El Irari

        27 februari 2018 at 13:59

        Graag gedaan hoor en geniet ervan! Xx

Comment ReplyCancel Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept