Toetjes & Taarten

 • Chocolade Mascarponetaart

  21 december 2023Fatima

  Met deze witte chocoladetaart met romige mascarponeroom zet je tijdens je etentje écht iets feestelijks op tafel. Heel makkelijk te maken én een echte eyecatcher tijdens je volgende diner! Om het taartdeeg lekker luchtig te krijgen gebruikte ik baking soda van Arm & Hammer Baking soda is te gebruiken om heerlijke baksels te laten rijzen,…

  Lees verder
 • Bueno Cheesecake

  28 april 2022Fatima

  Maak gauw deze heerlijke Bueno cheesecake, want oh wat is die lekker! De romige hazelnoot crème in combinatie met de slagroom en koekbodem zorgt voor een ultiem smaakexplosie! Een perfect toetje om je gasten voor te schotelen met het Suikerfeest of om mee te nemen als je op bezoek gaat.

  Lees verder
 • Twix Toetjes

  14 april 2022Fatima

  Bewaar het beste voor het laatst en pak uit met deze heerlijke Twix toetjes! De combinatie van de romige karamel crème met chocolade en gehakte Twix is zó superlekker! Een feestje om op tafel te zetten.

  Lees verder
 • Ferrero Rocher Toetjes

  5 april 2022Fatima

  Ben jij ook een zoetekauw en dol op chocolade? Dan is dit Ferrero Rocher toetje zeker iets voor jou! Dit toetje is súper makkelijk om te maken én je kunt het al een dag of een paar uur van tevoren klaarmaken en in de koelkast bewaren. Echt een heer-lijk toetje, waar je gegarandeerd heel wat…

  Lees verder
 • Künefe Toetjes

  31 maart 2022Fatima

  Altijd nog een plekje overhouden na het eten, want deze Künefe toetje met romige mascarpone crème, pistachenoten en crispy gebakken tel kadayifi is zooo lekker! De bereidingstijd is heel kort en met dit lekkers maak je tijdens een etentje zeker indruk op je vrienden en familie.

  Lees verder
 • Mini Pavlova met Passievrucht

  15 februari 2022Fatima

  Crunchy van buiten en lekker marshmallowy en luchtig van binnen, dat zijn deze mini pavlovas! Dit dessertje met slagroom en passievrucht is een winner en scoor je weer gegarandeerd punten mee!

  Lees verder
 • Chocolademousse

  28 oktober 2021Fatima

  Chocoladeliefhebbers opgelet! Hier kan ik zo van genieten: een fluweelzachte chocolademousse, die op de tong smelt! Met slechts een paar ingrediënten (die je vast al in huis hebt) kan jij dit weekend ook deze hemels zachte chocolademousse klaarmaken. Succes gegarandeerd, een traktatie voor jong en oud!

  Lees verder
 • Passievrucht Taart

  8 juli 2021Fatima

  Het water loopt mij al in de mond als ik terugdenk aan deze heerlijke taart! Super lekkere frisse en lichte passievrucht taart op basis van mascarpone en slagroom, zalig lekker! En of het weer nu goed of slecht is, deze frisse taart zal altijd goed in de smaak vallen!

  Lees verder
 • Tiramisu Taartjes

  4 mei 2021Fatima

  Dit is voor mij toch wel het ultieme toetje: tiramisu! Heerlijke luchtige taartjes gemaakt met in aardbeiensap gedrenkte lange vingers en gevuld met wolkjes romige mascarpone-slagroom crème, geloof mij dit kan niet anders dan heel erg lekker zijn! Nog even aftoppen met vers fruit en je hebt overheerlijke tiramisu taartjes, die bij iedereen in de…

  Lees verder
 • Speculaas Triffle

  24 april 2021Fatima

  Tijd voor een lekker toetje! Deze speculaas toetjes met rood fruit staan al lekker op te stijven in de koeling. Dit weekend hebben wij allemaal wel een toetje verdiend! Wie nomineer jij om dit lekkere speculaas toetje voor je te maken? 

  Lees verder
1 2 3 6