Toetjes, taarten & cheesecakes
-
Monchoutaart is zonder twijfel een van mijn favoriete taarten! Ik maak deze taart al jaren voor verjaardagen, feestjes of wanneer we bezoek krijgen en telkens weer is deze taart als eerste op, zegt denk ik wel genoeg haha. Deze taart is zo onwijs makkelijk om te maken en het leuke is dat je helemaal geen oven nodig hebt.…
-
Ingrediënten: (20 stuks) Cheesecake beslag: 200 gr. Maria koekjes 120 gr. roomboter 200 gr. roomkaas (in de video staat 300, maar moet 200 zijn!) 150 gr. kristalsuiker suiker 1 zakje vanillesuiker snufje zout 200 ml crème fraiche 2 eieren 1 etl. maïzena snicker chocolade Karamelsaus: Zie hier het recept. Bereiding: Verwarm de oven voor op…
-
Oreokoekjes, I love them so much! Om het weekend goed in te luiden maakte ik gisteren deze overheerlijke oreo toetjes. Na het succes van de Mango toetjes die ik een paar dagen terug had gemaakt, raakte ik erg enthousiast en wilde ik graag weer een toetje maken. Dit oreo toetje is zeer makkelijk te maken…
-
Ingrediënten: (4 stuks) 250 ml slagroom 1 zakje vanillesuiker 1 zakje klop-fix 200 gr. monchou 50 gr. witte basterdsuiker Speculoos koekjes 1 mango Bereiding: Klop in een ruime kom de slagroom iets stijf met de vanillesuiker en het zakje klop-fix. Let er wel op dat je niet al te lang door blijft mixen, anders krijg…
-
Op instagram en Facebook heb je deze chocolade cheesecake vast al voorbij zien komen, die ik afgelopen zaterdag maakte om mee te nemen op bezoek. Dit is echt een van de meest lekkere cheesecakes die ik ooit heb gemaakt. Een taart met een roomkaasvulling vind ik heerlijk, maar in combinatie met de romige chocolade die…
-
Ingrediënten: (12 personen) slagroom 250 ml zakje vanillesuiker zakje klopfix 50 gr. basterdsuiker mascarpone 250 gram 4 pakken lange vingers (hangt een beetje af van de grootte van je schaal) 1 pak Coolbest Aardbei/Sinaasappel 1 flesje Tova aardbeiensaus aardbeien granaatappel Bereidingswijze: Zorg ervoor dat je het bekertje met slagroom in de koeling laat staan totdat je…
-
Ingrediënten: (8 personen) 350 gram bloem 25 gram cacao 1 zakje bakpoeder 3 eieren 200 gram kristalsuiker 100 ml zonnebloemolie 100 gram roomboter (gesmolten) 375 ml melk 200 gram chocoladedruppels 30 gram roomboter Vulling van Mascarpone: 250 gram Mascarpone 70 gram poedersuiker 30 ml slagroom pure chocolade aardbeien kersen Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180 graden.…
-
Ingrediënten: Dr. Oetker Biscuitmix 4 eieren 50 ml melk Garnering: 500 ml slagroom 2 zakjes Klopfix 2 zakjes vanillesuiker Aardbeienjam Nougatine Fruit naar wens Bereidingswijze: Verwarm je oven voor op 150 graden en bekleed je springvorm met bakpapier en zet deze even apart. Pak dan een beslagkom en mix de biscuitmix samen met de eieren…