Hoofdgerechten
-
Wat eten we vandaag? Dit recept voor zalm in een pittig-zoete Teriyaki saus maak je in 15 minuten klaar, echt iedereen kan dit klaarmaken. Serveer met een portie rijst, komkommer sojabonen en lekker veel zelfgemaakte sriracha mayo!
-
Voor deze heerlijke zaalouk, oftewel Marokkaanse warme salade op basis van aubergine en tomaat mag je mij altijd wakker maken! Deze salade wordt in de Marokkaanse keuken vaak als bijgerecht opgediend met warm brood, zo lekker! Je zet deze te lekkere salade in minimaal 30 minuten op tafel. Echt een aanrader!
-
Herfstweer = ovenschotel seizoen! Tortellini pasta in een romige pestosaus met plakjes Apetina Paneer een hemelse combinatie! Deze heerlijke tortellini schotel is super makkelijk te maken en schuif je binnen 10 minuten al in de oven en staat in een handomdraai in de oven. Voor de ovenschotel gebruikte ik o.a. Apetina Paneer Cheese, ideaal als…
-
Als ik op zo’n druilerige dag als vandaag naar buiten kijk, dan komt een verwarmend soepje als geroepen! Deze klassieke pittige pompoensoep blijft een van onze favoriete soepen, die tijdens de herfst vaak op tafel staat. Een eenvoudig basisrecept, die in 20 minuten al op tafel staat. Lekker voor vanavond!
-
Zoetzure kip met rijst is zó simpel om te maken dat het een perfect gerecht is voor als je een avondje lekker comfort food wilt eten! Een makkelijk gerecht om te maken, valt altijd wel bij iedereen goed in de smaak én staat binnen 30 minuten al op tafel. Staat dit gerecht straks ook bij…
-
Het is weer tijd voor een budget maaltijd! Op al jullie ingrediënten suggesties van laatst maakte ik een vegetarische tajine, die bestaat uit lekker veel groenten, zoals wortel, sperziebonen, aardappel en tomaat. Een heerlijk Marokkaanse tajine voor 4 personen (€1,23 p.p.) waar je voor de totale boodschappen minder dan €5,- betaald. Hoeveel geld ben jij…
-
Zin in een lekkere pasta vanavond? Dan zit je met dit gerecht helemaal goed! Deze romige pasta met garnalen zet je in 30 minuten op tafel en valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak. Pak de ingrediënten er maar snel bij, want dit wil je eten vanavond!
-
Dit Japans maaltje valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak! De Temaki sushi is gevuld met sushirijst, zeewiersalade, verse zalm, reepjes komkommer en de hoortjes maak je van nori vellen. Het kost nauwelijks moeite om het te maken en het eindresultaat is zó lekker!
-
Eerlijk zeggen, wie staat er bij jullie het vaakst achter de barbecue? De temperaturen lopen op, de avonden worden langer en het barbecue seizoen is weer in volle gang! Ik heb de afgelopen maanden heel wat barbecue recepten met jullie gedeeld en daar gaan we ook dit jaar weer gezellig mee door! Afgelopen week hebben…
-
Oh wat ben ik dol op eenpansgerechten! Eenpansgerechten zijn snel en gemakkelijk te maken, je hebt er weinig omkijken naar én vaak scheelt je dit ook een berg afwas, zo ideaal! Deze Cajun kip met orzo is een heerlijk vullende maaltijd, die ook nog eens heel simpel te maken is. De meeste ingrediënten heb je…