Hoofdgerechten
-
Ingrediënten: 4 aardappelen 2 tomaten 1 groene paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 uien 3 knoflookteentjes 1 etl. tomatensaus 1 tl. gemberpoeder 1 tl. kurkuma 1 tl. zwarte peper 1 tl. zout 2 etl. zonnebloemolie 2 etl. olijfolie Bereiding: Pel de uien en snijd ze vervolgens in lange schijfjes en bak deze samen met de…
-
Ingrediënten: (6 personen) 2 knoflookteentjes, uitgeperst 2 etl. peterselie, fijngesneden 1 tl. zout 1 tl. kurkuma 1 tl. gemberpoeder ½ tl. zwarte peper 1 etl. olijfolie 500 gr. lamsvlees 2 etl. zonnebloemolie 2 uien 1.5 liter heet water Saus voor de pruimen: . 8 pruimen, geweekt 300 ml water 1 etl. kaneel 1 etl. kristalsuiker 1 halve tl. zout 1…
-
Ingrediënten (15 stuks) Voor de vis vulling: 1 pak filodeeg 1 kilo diepvries of verse garnalen 500 gr. koolvis 1 pakje surimisticks 1 rode en groene paprika 4 teentjes knoflook, geperst 2 etl. koriander, fijngesneden klein zakje mihoen Kruiden: 1 blokje vis bouillon 1.5 tl. zout 2 tl. paprikapoeder 1/2 tl. zwarte peper 1 etl. verse…
-
Ingrediënten: (8 personen) 1 hele kip 2 etl. zonnebloemolie 1 etl. olijfolie 2 etl. koriander, fijngesneden 2 etl. peterselie, fijngesneden 3 knoflookteentjes, uitgeperst 2 uien 3 eieren 150 g. roomboter 1 pak filodeeg Kruiden: 1 tl. gemberpoeder 1 tl. kurkuma mespunt saffraan tl. zout 1/2 tl. zwarte peper Garnering: 1 tl. kaneel poedersuiker geroosterde amandelen…