Hoofdgerechten
-
Deze kippenballetjes in zelfgemaakte roomsaus zijn zo lekker mals en sappig! Serveer er een portie smeuïge aardappelpuree of rijst bij en je snelle maaltijd voor vanavond is compleet!
-
Ben je net zo dol op op ovenschotels zoals ik? Probeer dan vooral deze ovenschotel met romige kip en bechamelsaus! Thuis zijn we er allemaal dol op en ik weet zeker dat dit lekkere gerecht ook bij jullie in de familie goed in de smaak zal vallen!
-
Het is weer tijd voor een lekkere wokgerecht! Geloof mij als je dit gerecht eenmaal proeft zul je dit gegarandeerd vaker maken en niet meer zo gauw buiten een bakje wok bestellen! Wij zijn er thuis dol op en ik weet zeker dat dit lekkers ook bij jouw thuis goed in de smaak zal vallen.
-
Ongeveer 2 jaar geleden waren mijn man en ik op Zanzibar voor ons huwelijksreis en at ik daar voor het eerst Tikka Masala en ik was gelijk verkocht! Een heerlijke kruidige avondmaal die je echt binnen een mum van tijd op tafel kunt zetten. Dus mocht je vanavond nog niet weten wat je wilt eten,…
-
Wil je lekkere hartige taartjes maken met kip? Dan is dit recept voor hartige mini quiche taartjes met kip, prei en paprika iets voor jou!
-
Wat staat er vanavond op het menu? Deze dubbele mini cheeseburgers maakt de Mr. in huis vaak en ze vallen altijd bij iedereen goed in de smaak! De cheeseburgers zijn aan de binnenkant gevuld met (nog) meer kaas! Erg lekker dus als je een echt kaasliefhebber bent!
-
Maken jullie tijdens de ramadan enkel harira of kmaken jullie ook weleens andere soepje? Ook tijdens de ramadan probeer ik thuis te variëren met gerechten, dus ook voor de iftar probeer ik elke keer weer wat anders te serveren. Deze chorba met kip en groenten is zo simpel klaar te maken en staat echt binnen…
-
Pindasaus, ik ben er dol op! Dit heerlijke rijstgerecht met kip in romige pindasaus is een groot favoriet bij ons thuis! Lekker snel klaar te maken en geloof mij vele malen lekkerder dan die je buiten kunt afhalen.
-
Ben je dol op quiche? Dan is deze spinazie quiche zeker het proberen waard! Een lekker krokante korst met een heerlijk, romige spinazie vulling. Voor de vulling gebruikte ik Funghi-Trifolati kruiden van het merk Euroma, zo lekker smaakvol! Ook een goed idee voor de aankomende paaslunch of brunch!
-
Zin in pasta vanavond? Probeer dan eens deze pastaschotel met gegakt en Italiaanse kruiden. Een simpele ovenschotel waar je zelf nog een heleboel groenten naar keuze aan kunt toevoegen en staat binnen 30 minuten al op tafel!