Hoofdgerechten
-
Een goedgevulde bowl met krokante zalmstukjes, rijst en avocadosalsa, zo ontzettend lekker en heel eenvoudig om klaar te maken. Garneer met nog wat sriracha mayo voor extra pit!
-
Deze Mediterraans Zeebaars in een kruidige tomatensausje is super lekker en heel makkelijk om klaar te maken! Dit gerecht staat binnen een mum van tij dop tafel, dus een ideaal hoofdgerecht om doordeweeks te maken.
-
Een heerlijk kruidig en lekker gerecht. Deze orzo met stukjes lamsvlees is een makkelijke en snelle maaltijd om te maken. Romige orzo met stukjes goed gekruide lamsvleesstukjes, allemaal klaargemaakt in één pan! Ideaal voor de drukke doordeweekse dagen én valt ook altijd goed bij de kleintjes!
-
I love wraps! Voor deze heerlijke shoarma wraps gebruikte ik de paprika chili wraps van No Fairytales en ging ik aan de slag met de tortilla tosti hack. Deze licht pittige kleurrijke tortilla is gemaakt van 45% echte groenten en heel erg lekker in combinatie met de malse kip. De tortilla’s bakte ik in…
-
Als je voor vanavond op zoek bent naar een snel en gemakkelijk gerecht om klaar te maken dan is deze Toscaanse kip in romige saus een aanrader! Dit heerlijke gerecht maak je slechts in 30 minuten klaar met simpele ingrediënten én alles kook je in één pan! Malse kip met spinazie, zongedroogde tomaten in een…
-
Snelle pulled chicken taco’s, die binnen 20 minuten op tafel staan, we zijn er dol op! Wij eten minstens één keer per week taco’s, omdat ze zo gemakkelijk te maken zijn en je kunt er altijd volop mee variëren. Voor het kruiden van de kip en de groenten gebruikte ik de kruidenmelanges van Euroma, de…
-
Nu het weer wat kouder wordt en het eerder donker begint te worden, verlangen wij thuis weer naar lekkere ovenschotels! Met ovenschotel kun je eindeloos variëren én het handige is, dat je ze zelfs een dag van tevoren kunt klaarmaken. En terwijl de oven het werk doet, maak je de keuken aan kant en als…
-
Kip cashew met rijst in een waanzinnig lekkere woksaus, die je in minder dan 30 minuten op tafel zet. Malse stukjes gekruide kip met Euroma in een sticky woksausje met geroosterde cashewnoten, deze wil je vanavond maken! Voor het marineren van de kip stukjes gebruikte ik de Euroma Spicy Smaakmaker. In deze kruiden vind je…
-
Een heerlijk Marokkaans gerecht zijn deze gebakken sardientjes in een kruidige charmoula van knoflook en lekker veel specerijen. Je kunt de sardientjes in olie bakken, in de oven of lekker op de barbecue. Lekker met een bordje zahloek (warme auberginesalade) of met lehdes (linzenstoof). Dat wordt gegarandeerd smullen vanavond!
-
Dit is comfort food op z’n best! Deze romige Girasoli met ricotta, champignons, spinazie en Parmezaanse kaas is makkelijk om te maken en je likt je vingers erbij af. Én staat in 30 minuten op tafel; daar houden we van!