Deegwaren

  • Gehaktbroodjes (super zacht!)

    21 mei 2018Fatima

    Deze gehakt broodjes moet je van mij echt gewoon eens proberen! De broodjes zijn aan de buitenkant mooi goudbruin met één hap proef je de heerlijke gekruide gehakt vulling en eet je met gemak meer dan een broodje! Vooral met de ramadan zijn deze broodjes erg lekker met een kommetje soep en kun je ze…

    Lees verder
  • Kaas-ui Broodjes

    29 maart 2018Fatima

    Vandaag deel ik een van mijn favoriete broodjes met jullie die ik maakte met het nieuwe product Flora Smeerbaar. Flora Smeerbaar bevat een unieke blend van Shea-, kokosnootolie, amandelpasta en een hintje zout en is 100 procent plantaardig en 100 procent natuurlijk! Flora Smeerbaar heeft een volle rijke smaak die je goed proeft op een stukje…

    Lees verder
  • Turkse Linzensoep

    10 maart 2018Fatima

    Een paar weken terug proefde ik bij het nichtje van mijn man zo een lekkere Turkse linzensoep en ik moest het recept met jullie delen! Nou heb ik haar even lastiggevallen en vanaf het moment dat ik het recept in handen had, heb ik deze linzensoep al heel wat keren klaargemaakt. Deze linzensoep maak je…

    Lees verder
  • OLIEBOLLEN BAKKEN

    30 december 2017Fatima

    Oud en nieuw zit eraan te komen en daar horen natuurlijk oliebollen bij! Een paar jaar terug maakte ik samen met mijn moeder voor het eerst zelf oliebollen en dit keer heb ik ze zelf eens gebakken en ze zijn aardig gelukt hoor! Ga jij dit jaar ook eens proberen om voor oud en nieuw…

    Lees verder
  • Worstenbroodjes

    23 september 2017Fatima

    Worstenbroodjes gaan er bij ons thuis altijd wel in! Een tijdje terug bakte ik deze worstenbroodjes voor bij de soep en ik kon natuurlijk niet wachten om het recept met jullie te delen, want ze zijn zo lekker! Deze worstenbroodjes zijn zo lekker zacht en het maken van het deeg is ook nog eens makkelijk…

    Lees verder
  • Bananenbrood

    14 juli 2017Fatima

    Ingrediënten: Voor het beslag: 3 rijpe bananen 6 dadels 2 eieren 1 thl. kaneel snufje zout 2 tl. bakpoeder 150 gr bloem handvol walnoten, gehakt handvol gemengde noten, gehakt handvol pure chocolade, gehakt handvol krenten of rozijnen 3 etl. geraspte kokos 30 ml melk Extra: gemengde noten eventueel stukjes chocolade Bereiding: Prak de bananen met…

    Lees verder
  • Batbots met Tonijn

    5 juni 2017Fatima

    Wanneer ik batbot hoor moet ik op de een of andere manier direct aan de Ramadan denken. Dit komt waarschijnlijk omdat wij thuis vaak batbot klaarmaken tijdens de ramadan. De gehakt batbots en de gevulde batbots kennen jullie onderhand al van mij, maar deze lekkere tonijn batbots hebben jullie hier op de blog nog niet…

    Lees verder
  • ZACHTE MELKBROODJES

    27 mei 2017Fatima

    Ingrediënten: (12 stuks) Voor het deeg: 80 ml lauwwarm melk 100 ml lauwwarm water 1.5 tl. gedroogde gist 2 tl. kristalsuiker 1/2 tl. zout 1 ei 4 etl. melkpoeder 300 gr. bloem 50 gr. zachte roomboter 1 etl. zonnebloemolie 1 eidooier 1 etl. melk Bereiding: Giet de melk samen met het water in de kom…

    Lees verder
  • Zoetzure Kip Wraps

    22 november 2016Fatima

    Wat heb je nodig? (10 stuks) kip restjes (of 300 gram kipfilet) rode ui 1 etl. ketjap 1 etl. sojasaus 2 etl. chili saus 1 etl. honing wraps ijsbergsla rode paprika geraspte kaas prikkers Sausje: 3 etl. mayonaise 2 etl. chilisaus rode ui Bereidingswijze: Pel en snijd het rode ui in schijfjes. Bak de ui…

    Lees verder
  • Simpele Tomatensoep

    24 oktober 2016Fatima

    Ingrediënten: 1 gele ui 1 sjalot  2 etl. tomatenpuree 1 tl. knoflookpoeder 2 blikken gepelde tomaten 1 gevulde blik water 1 etl. kristalsuiker 1 etl Provençaalse kruiden 250 ml kookroom 1 tl. zout 1/2 tl. zwarte peper zonnebloemolie Bereidingswijze: Pel en snijd het ui en de sjalot in kleine blokjes. Giet een scheutje zonnebloemolie in…

    Lees verder
1 3 4 5 6 7