Deegwaren
-
Deze mhencha (opgerolde broodjes) met gehakt zijn heerlijk! Lekker gekruid gehakt met gekaramaliseerde uien, echt het proberen waard!
-
Ben je ook zo dol op spinazie en verse broodjes? Dan ga je dit recept van baqola, oftewel spinazie broodjes gegarandeerd lekker vinden! Lekker zachte broodjes met een vulling van kruidige gebakken spinazie, ik zeg maken!
-
Ga jij dit weekend aan de slag met deze heerlijke amandel broodjes? De broodjes zijn lekker luchtig en vol van smaak. Mocht je dit weekend wat lekkers willen bakken, dan raad ik je deze broodjes aan, super lekker!
-
Ben jij ook dol op pittig eten? Dan moet je deze broodjes met hete kip echt eens proeven! Super simpel om te maken en erg lekker met een kommetje soep.
-
In mijn voorgaande artikelen heb ik je laten zien hoe je met plantaardige margarine de lekkerste koekjes, cakes en broodjes kunt bakken. Mocht je deze gemist hebben, dan zal ik in dit artikel linken naar de recepten. En mocht ik nou net nog een lekker recept voor je hebben waarmee je gegarandeerd heel wat mensen…
-
Van jongs af aan heb ik mijn moeder verse msemmen zien bakken voor het ontbijt in het weekend of voor bij de thee gezellig in de avond. Msemmen serveren wij thuis standaard met zoete honing en jam, maar wat ik persoonlijk ook erg lekker vind is msemmen in combinatie met roomkaas en abrikozen of aardbeienjam.…
-
Zoals jullie misschien al weten uit mijn voorgaande artikelen ben ik sinds dit jaar een Becel ambassadeur en wil ik jullie gaan inspireren en informeren op het gebied van margarine! Gisteren bakte ik broodjes en voor het deeg gebruikte ik margarine, die ervoor zorgt dat het deeg lekker zacht en luchtig wordt!
-
Zelf broodjes bakken moet je echt eens gedaan hebben én het is helemaal niet zo moeilijk dan dat het misschien lijkt. Deze volkoren broodjes hebben een lekkere krokante korst en aan de binnenkant zijn ze zo luchtig en zacht! Je hebt misschien even wat tijd nodig om het deeg luchtig te laten rijzen, maar geloof…
-
Er gaat niks boven huisgemaakte Matlouh/Tachnift! Deze griesmeel broodjes bak je af in de pan en ze zijn zowel gevuld als ongevuld erg lekker! Zelf heb ik de broodjes gevuld met een kruidige kip vulling, maar je kunt ze natuurlijk vullen met alles wat jij lekker vindt!
-
Herinneren jullie je nog de broodjes die ik laatst maakte en met jullie deelde op Insta stories? Deze broodjes zijn belegd met kip en ze zijn zo super luchtig en lekker zacht! Met slechts een handvol eenvoudige ingrediënten zet je dit lekkers al op tafel, perfect voor bij de soep vanavond!