4 JUICE RECEPTEN

Ik ben dol op smoothies en sapjes, alleen merk ik toch dat ik dit meer tijdens de lente en zomer drink. Sinds een paar dagen probeer ik wekelijks wel wat sapjes te maken en ze mee te nemen naar het werk, altijd lekker! En zo maak ik tegenwoordig ook groentesapjes en ik moet toegeven dat ze verassend lekker zijn. Laatst ontving ik een slowjuicer en deze komt natuurlijk als geroepen, want ik maak er nu heel wat sapjes mee. In dit artikel deel ik mijn 4 favorieten juice sapjes met jullie, die boordevol vitaminen bevatten!

85

Sinaasappel/wortel juice met een vleugje kaneel
.

Wat heb je nodig?

 • 2 sinaasappelen
 • 2 wortelen
 • kaneel

Neem  de sinaasappelen samen met de wortelen en pers dit uit in de slowjuicer/sapcentrifuge. Wat ik erg lekker vind is om er ongeveer 2 eetlepels van de pulp erbij te roeren. Doe hier dan ongeveer 1 theelepel kaneel bij en meng dit weer door. Drink je sapje lekker koud op en geniet ervan! 

IMG_8856

Sinaasappel/komkommer juice met oregano
.

Wat heb je nodig?

 • 2 sinaasappelen
 • halve komkommer
 • oregano

Neem  de sinaasappelen met de komkommer en pers dit samen met een snufje oregano uit in de slowjuicer/sapcentrifuge. Ik weet dat het een rare combinatie lijkt als je ziet dat er ook oregano bijzit, maar geloof me dit is echt lekker! Toen mijn moeder met deze combinatie kwam moest ik echt lachen, maar na het proeven moest ik mijn moeder toch gelijk hoor!

IMG_8874

Kiwi/Advocado en Banaan smoothie
.

Wat heb je nodig?

 • 2 kiwi’s
 • 1/2 avocado
 • 2 bananen
 • 100 ml melk

Neem  de kiwi samen met de advocado, banaan en melk  en mix deze samen in de slowjuicer/sapcentrifuge. Deze combinatie is een standaard favoriet bij ons thuis yumm!

IMG_8883

Framboos/Banaan smoothie
.

Wat heb je nodig?

 • 150 gr. frambozen
 • 2 bananen
 • 100 ml melk

Neem  een handvol frambozen samen met de banaan en 100 ml melk  en mix deze samen in de slowjuicer/sapcentrifuge. Ik houd van smoothies met frambozen en het liefst doe ik hier ook nog eens een bolletje vanilleijs bij hmm (deze combinatie is niet zo gezond hihi!)

Wat zijn jouw  favorieten smoothie of sap combinaties? Ik heb er zelf nog wel een paar die ik zeker nog eens met jullie ga delen op de blog!

Liefs,
Fatima

IMG_8948

34 antwoorden
 1. Renate
  Renate zegt:

  Klinkt heerlijk allemaal. Ik ga ze binnenkort ook allemaal eens proberen!
  Mijn favoriet is een smoothie met 300 gram spinazie, 1 banaan en 1 mango.

  Beantwoorden
 2. Salma
  Salma zegt:

  Ziet er lekker uit.
  Alleen ik heb momenteel geen sapcentrifuge dus kan ik ze ook in een blender mixen?
  Of met een handmixer?
  En kan ik ze in de avond voorbereiden en dan in de koelkast stoppen?

  Beantwoorden
 3. Hind
  Hind zegt:

  Hmm wat lekker allemaal. Ik heb een vraagje over de frambozen/banaan smoothie. Is dat recept voor 1 glas? Want dan weet ik in hoeverre ik het recept moet aanpassen als ik meer wil maken.

  Beantwoorden
 4. Nabs
  Nabs zegt:

  Salaam, ziet er heerlijk uit ?
  Heb een vraagje, vanwaar heb je die kleine glazen flesje waarin je de wortel/sinaasappel juice in hebt gedaan?

  Groetjes

  Beantwoorden
 5. Fatima
  Fatima zegt:

  Weet je wat lekker is
  Aardbeien ,banaan, met noten dadels havermout en puur chocolae stukjes en melk.en dan mixen in de blender echt zaliggg

  Beantwoorden
 6. Manal
  Manal zegt:

  Hmm lekker. Ik snap alleen niet hoe ik de wortel/sinasappel juice kan maken met een blender. Hoe krijg ik wortelsap?

  Groetjes!

  Beantwoorden
 7. Laura
  Laura zegt:

  Die met komkommer vonden we een beetje te sterk smaken, maar die met wortel/sinaasappel en avocado/banaan/kiwi vonden wij erg lekker. Heb je toevallig ook nog een leuk receptje om het pulp in te verwerken?
  Heb geprobeerd crackers ermee te maken maar die worden een beetje slap.

  Beantwoorden
 8. Cml
  Cml zegt:

  Hele jammer dat er geen hoeveelheden bij geschreven staan. Lijkt op foto’s dat je meer kiwi hebt. Het recept staat alleen kiwi moet ik dan vanuit gaan van 1?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *