4 JUICE RECEPTEN

Ik ben echt dol op smoothies en sapjes, alleen merk ik dat ik dit meer drink tijdens de lente en zomer. Sinds een paar dagen probeer ik wekelijks wel wat sapjes te maken en deze mee te nemen naar het werk. Ik maak tegenwoordig ook groente sapjes en ik moet toegeven dat dit ook verassend lekker is! Laatst ontving ik een slowjuicer en ik heb hier heel wat lekkere sapjes mee bereidt. In dit artikel deel ik mijn 4 favorieten juice sapjes met jullie, die boordevol vitaminen zitten!

85

Sinaasappel/wortel juice met een vleugje kaneel

Wat heb je nodig?

 • 2 sinaasappelen
 • 2 wortelen
 • kaneel

Neem  de 2 sinaasappelen samen met de wortelen en pers dit uit in de slowjuicer/sapcentrifuge. Wat ik erg lekker vind is om ongeveer 2 eetlepels van de pulp van de wortelen in je sapje te scheppen en dit even doorroeren. Doe hier dan ongeveer 1 theelepel kaneel bij en meng dit weer samen. Drink je sapje lekker koud op en geniet ervan! Dit is echt mijn nummer 1 sapje hmm!

IMG_8856

Sinaasappel/komkommer juice met een vleugje oregano

Wat heb je nodig?

 • 2 sinaasappelen
 • halve komkommer
 • oregano

Neem  de 2 sinaasappelen samen met de komkommer en pers dit samen met een snufje oregano uit in de slowjuicer/sapcentrifuge. Ik weet dat het een rare combinatie lijkt als je ziet dat er ook oregano bijkomt, maar geloof me dit is echt lekker! Toen mijn moeder met deze combinatie kwam moest ik echt lachen haha, maar na het proeven moest ik mijn moeder toch credits geven hoor!

IMG_8874

Kiwi/Advocado en Banaan smoothie

Wat heb je nodig?

 • kiwi
 • hale avocado
 • banaan
 • 100 ml melk

Neem  de kiwi samen met de advocado, banaan en melk  en mix deze samen in de slowjuicer/sapcentrifuge. Deze combinatie is een standaard favoriet hier bij ons thuis yumm!

IMG_8883

Framboos/Banaan smoothie

Wat heb je nodig?

 • frambozen
 • banaan
 • 100 ml melk

Neem  een handvol frambozen samen met de banaan en 100 ml melk  en mix deze samen in de slowjuicer/sapcentrifuge. Ik houd van smoothies met frambozen en het liefst doe ik hier ook nog eens een bolletje vanilleijs bij hmm(niet zo gezond I know hihi!)

Wat zijn jouw favorieten smoothie of sap combinaties? Ik heb er zelf ook nog een paar die ik zeker nog eens met jullie ga delen hier op de blog!

IMG_8948

32 antwoorden
 1. Renate
  Renate zegt:

  Klinkt heerlijk allemaal. Ik ga ze binnenkort ook allemaal eens proberen!
  Mijn favoriet is een smoothie met 300 gram spinazie, 1 banaan en 1 mango.

  Beantwoorden
 2. Salma
  Salma zegt:

  Ziet er lekker uit.
  Alleen ik heb momenteel geen sapcentrifuge dus kan ik ze ook in een blender mixen?
  Of met een handmixer?
  En kan ik ze in de avond voorbereiden en dan in de koelkast stoppen?

  Beantwoorden
 3. Hind
  Hind zegt:

  Hmm wat lekker allemaal. Ik heb een vraagje over de frambozen/banaan smoothie. Is dat recept voor 1 glas? Want dan weet ik in hoeverre ik het recept moet aanpassen als ik meer wil maken.

  Beantwoorden
 4. Nabs
  Nabs zegt:

  Salaam, ziet er heerlijk uit ?
  Heb een vraagje, vanwaar heb je die kleine glazen flesje waarin je de wortel/sinaasappel juice in hebt gedaan?

  Groetjes

  Beantwoorden
 5. Fatima
  Fatima zegt:

  Weet je wat lekker is
  Aardbeien ,banaan, met noten dadels havermout en puur chocolae stukjes en melk.en dan mixen in de blender echt zaliggg

  Beantwoorden
 6. Manal
  Manal zegt:

  Hmm lekker. Ik snap alleen niet hoe ik de wortel/sinasappel juice kan maken met een blender. Hoe krijg ik wortelsap?

  Groetjes!

  Beantwoorden
 7. Laura
  Laura zegt:

  Die met komkommer vonden we een beetje te sterk smaken, maar die met wortel/sinaasappel en avocado/banaan/kiwi vonden wij erg lekker. Heb je toevallig ook nog een leuk receptje om het pulp in te verwerken?
  Heb geprobeerd crackers ermee te maken maar die worden een beetje slap.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *